Oväder!!

Vi hade verkligen ett riktigt oväder här imorse när vi for till sunderbyn!


Det var lite översvämmning på parkeringen i Sunderbyn!



Och det åskade och regnade som fan på vägen dit..


Var tur att vi åkte i så god tid för annars hade vi blivit sena när man var tvungen att köra så sakta.. Men jag tycker som att det är rätt häftigt med riktiga oväder. Och åska är ju så himla mysigt =)


Rump unge..

Sådär ja.. det var ju ganska snabbt avklarat! Blev dock inget vändningsförsök utan dom gjorde ultraljud och så röntgade dom mina höfter och bäcken.  Och så kom dom fram till att jag har perfekta höfter och bäcken så han får komma ut med rumpan först om han vill. Hon sa att jag var som gjord för det här så det känns ju bra!
Han kan ju fortfarande vända sig rätt själv också om han skulle känna för det.
Finns tydligen inga som helst nackdelar med att föda i säte heller så..

Är sjukt trött nu så vi ska ta och slänga oss på sängen och sova en stund nu.

Joo.. när vi åkte till Sunderbyn i morse så var det ett sjujävla oväder! Åskade som fasen och regnet verkligen öste ner.. har aldrig varit med om att det har regnat så mycket!! Det gick vågor på 97:an! Kan lova att jag var glad att älsklingen körde och inte jag =)
Filmade lite men jag har inte hunnit kolla hur den blev, ska kolla det sen och kanske lägger upp den här då.

Nu sova sig lite!


Hungrig!

Fasen va hungrig man blir när man inte får äta.. tror det är psykist =) Får svepa några glas vatten så kanske det känns bättre. Måste ju vara fastande imorgon när vi ska till sunderbyn.
Börjar faktiskt vara liiite nervös nu.. men det är ju mest för att vi inte vet riktigt vad som ska hända och så.

Vi var iaf och tog några bilder med Marie ikväll.. hittade en jättefin plats vid vattnet i mockträsk. Blev flera bilder som jag blev himla nöjd med så nu är det ju svårt att hitta en favvo som man kan framkalla på canvas duk =) Men vi ska sitta och leka lite med photoshop och göra svartvitt pch sånt så då kanske man hittar en favvo då.. eller att det kanske blir några färre favvosar iaf =)
Du är så duktig gumman!! Tusen tack för att du ställde upp idag!

Nå.. ska väl ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite nu.
Ni får hålla tummarna för att allt går bra imorgon!!
Lovar att uppdatera när vi kommit tillbaka imorgon från sunderbyn.. så har jag inte uppdaterat imorgon kväll eller så, då har dom plockat utt lillskrutten!

Natti natti


Regn,regn och så lite mera regn..

Usch vilket tråkigt väder! Fast det har mullrat lite och det är ju mysigt =)
Mamma kommer snart och hämtar upp mig och så ska vi fara med grjejerna som ska säljas och ställa upp dom i butiken.. skönt att nån annan fixar själva försäljningen!

Sen blir det bara slöa resten av dagen och efter middagen ska vi fota magen! Bra väder eller inte =) Regnar det så är vi inne istället.. och just nu ser det ut som att det blir att fota inne. Det verkligen öser ner!

Nä nu måste jag kila!


Onsdag, V 36

Jepp.. idag är det 36 fulla veckor! Var till BM idag för att kolla hur lillskrutten ligger och han ligger helt fel fortfarande så på fredag blir det Sunderbyn och vändningsförsök. Känns inte alls kul.. fast en positiv sak är att vi får göra ett till ultraljud =) Kul att se när han har blivit så stor!
Kommer bli jobbiga dagar fram tills på fredag.. svårt att tänka på nåt annat nu.

Här kommer iaf en magbild!



Och så har bilstolen kommit idag!! Wiihoo.. äntligen =)
Den verkar himla fin och bra.. och så är den ganska lätt också vilket är grymt skönt!! Nog jobbigt att lyfta in och ut ur bilen ändå..

 

Så nu är vi förbereda och väntar bara in lillen =)

Ska strax åka in till stan till Magda och fira Emma.. lite försenat dock men =) Ska bli mysigt att sitta och surra med brudarna och frossa i tårta! Haha.
Sen måste jag hem och märka färdigt alla grejer som ska säljas. Ska ju ställa upp det kl 10 imorgon bitti.. hur fasen jag nu ska hinna göra klart det??! Men men.. det blir nog bra =) Hoppas verkligen att vi får sålt allt..


Nå.. nu ska jag klä på mig och fara iväg.


Gott eller vad?? =)

Såhär blev våran middag.. Säger bara en sak: SMASKENS! =)




Har suttit och satt lappar på allt som vi ska sälja på veckans allehanda men nu tog det slut tejp så jag ger upp för ikväll och tar och kyper ner brevid min älskling i sängen och läser istället. Mycket mysigare!

Imorgon ska jag till barnmorskan igen och kolla hur lill skrutten ligger.. så nu tycker jag att alla håller tummarna för att han har vänt sig rätt igen!




Dagens middag =)

Haha.. som jag vräker i mig mat hela dagarna kanske jag skulle ta och göra en mat/bak blogg av det här =)
Nä då.. har för dålig fantasi för det!

Har iaf hakat upp mig på grillad karré (grillad med kol och hickory spån) bulgur sallad eller klyftpotatis och grillad majs med svampsås eller tzatsiki.
Så ikväll blir det grillad karré, bulgur sallad, grillad majs och tzatsiki! Yummi!! =)

Måste säga att jag är så jäkla nöjd med färgen på mitt hår nu.. trivs så himla bra i riktigt mörkt hår.. hade inte färgat det på länge så det hade blivit alldelens för ljust! Skämmes!

Och så beställer jag fint väder nu!! Hör mig väder gudar.. resten av veckan ska jag ha strålande fint väder!! Vill ju kunna ta gravid bilderna nu.


Faderskaps jox!

Idag ska vi upp på kommunen och skriva på papper och intyga att älsklingen är pappa till våran bebis. När man inte är gifta så måste man göra det.. är man gifta så antar dom att mannen är pappa =)
Känns bra att få det avklarat nu iaf.., vi har glömt bort det så länge! Man kan ju göra det efter att bebisen har kommit men det känns gormigare att dra med sig en nyfödd dit. Bättre att göra allt klart innan.

Tänkte gå upp till mormor en sväng innan mötet på kommunen också. Var länge sen jag var där så jag har lite dåligt samvete..

Börjar bli nervös för bröllopet också..hihi.. och jag ska ändå "bara" vara brudtärna =) Kan tänka mig att Sara är riktigt nervig.. hihi. Har smort in mig med bus kräm nu imorse och jag ska göra det nån gång till innan lördag så jag har lite färg på kroppen iaf!

Nä nu måste jag göra mig klar.. vi måste åka om ett tag.


VILL HA!

Åhh va jag vill beställa hem den här!

Hur fin som helst! Tror jag måste börja jobba igen nu så jag får lite pengar =) Hittar så jäkla mycket fint nu som jag vill ha.. och snart kan jag ju köpa min vanliga storlek igen och då blir det ju 100ggr roligare att shoppa igen!
Kan ju inte påstå att man känner sig snygg och sexig nu direkt.. spelar ingen roll vad man tar på sig.
Men nu är det inte länge kvar.. iihhh.. då ska jag strutta runt med min bebis och ha snygga kläder och bara vara snygg! :) Haha!



Bröllops förberedelser..

Nu är jag i princip redo för bröllopet på lördag! For till mamma och så fick hon hjälpa mig att färga håret idag.. jobbigt att skölja ur det själv med tjock magen!
Klänningen är klar, och jag vet vad jag ska ha för smycken, skor har jag klart (får dock se om jag får på mig första valet) och håret och sminket kommer nog Frida att fixa. Perfekt!
Längtar som en tok! Ska bli så himla kul att få vara brudtärna åt min fina Sara =)
Nu hoppas vi att vändningsförsöket går bra på fredag bara!!


Före och efter..

Sen att jag är helt osminkad och blek som fasen behöver vi ju inte låtsas om =)
Ska ta och smörja mig med en bus kräm så jag har lite färg på bröllopet iaf!

Medans mamma hjälpte mig med håret så gick pappa en riktig lång prommis med India.. gissa en som sover gott på soffan nu.. hihi.
Dom hade varit och gått i skogen och hon hade fått springa lös och nosa runt.. hon är ju sällan i riktiga skogen tyvärr, för hon älskar verkligen att springa runt i skogen och spana på allt =)

Nu är det soff häng som gäller!


Sweet dreams..

Åhh varför var jag tvungen att vakna idag! Hade en såå himla härlig dröm. Jag drömde att jag helt spontant bara kom på att jag skulle åka iväg till USA och hänga där ett tag. Längtar tillbaka dit så jävla mycket!
Lite surt att vi inte kunde åka dit i sommar pga av graviditeten men vi får ta det nästa sommar istället då!
Ska ju såklart bli underbart att få en liten bebis också =)


Jag och min älskling i USA förra sommaren.




Nu ska jag ta och väcka min morgontrötta hund och så ska jag fixa lite mat!



Höst känslor..

Börjar kännas lite som höst nu.. och ska jag vara ärlig så längtar jag lite efter hösten! Mysiga stickade tröjor och koftor, tjocka strumpbyxor och snygga stövlar =) Fast det får gärna fortsätta vara sommar ett tag till iaf!

Blir då inga ute bilder idag.. regnar fortfarande. Men vi får se till att styra upp nånting i veckan istället.
Vi har laddat upp med massa godsaker och film som vi ska mysa med sen, först ska vi se färdigt F1 highlights från Tysklands GP. Men blir ju så himla seg av sånt här väder så då är det skönt att slöa i soffan hela dagen.
Kanske man tom kan tända lite ljus ikväll till filmen.. himla mysigt! Älskar verkligen ljus i alla former!

Har faktiskt börjat packa bb-väskan också.. känns så himla overkligt! Men det blir att slänga ner massa saker när det är dags att åka in också.. typ alla vardags saker man använder.



Laddat för myskväll!




Ha en mysig söndagkväll!


Noooooo!!!

Vad är det här för skit väder? Det här hade jag inte beställt!! Vi skulle ju vara ute och fota magen idag.. Får hoppas att det blir bättre tills ikväll. Annars får vi väl göra det inomhus istället så vi har några bilder iaf. Sen kanske man hinner med att ta några ute bilder senare *hoppas*.

Har hittat en inrednings sida som jag älskar! Har hittat superfina tvättmedels hinkar som jag absolut ska beställa när tillfälle ges!

Visst är dom fiiina!

Sidan hittar du här.
Det finns hur mycket fint som helst och det är helt ok priser.

Nä.. ska ta och hoppa i duschen och sen blir det en omgång med snabeldraken!

Ha en bra dag i regnet! =)

 

Så vackert!

Alltså.. nog bor vi väldigt vackert här uppe! Man tänker sällan på det men så ibland så tittar man upp och stannar till och ser hur det verkligen ser ut. Råkade kasta ett öga ut genom fönstret och möttes av den här synen..





Synd att jag har en så dålig kamera för bilderna gör absolut inte den verkliga bilden rättvis!!


Shopping, häng och film mys!

Idag har varit en himla bra dag! Har träffat och umgåtts med vänner och strosat runt på marknaden och sen satt vi och surrade hur länge som helst och käkade strips =) Nu ska jag snart iväg på bio med mami!
Älsklingen är ju på svensexa så då passar jag på att umgås en massa med folk då.. inge kul att vara själv ju!
Får bara lite dåligt samvete att lämna India själv men hon är ju som aldrig själv annanrs så hon klarar nog en stund själv alldelens galant =)

Köpte svinsöta mjukisbyxor till bebisen på h&m idag.. 2 pack för 79kr! Och så blev det bebis mössor, armband till bröllopet och foundation också. Och 14(!!!) par sockar för 100kr på marknaden! Värsta bra för jag har knappt några hela sockar.





Sen tog vi en supergod milkshake på Opalen också.. helt underbar! Nästan i klass med milkshaken på six flags i USA.. fast den är verkligen svårslagen, definitivt den godaste milkshaken jag någonsin druckit!! Men näst bäst får duga också =)

Åhh.. jag är såå glad idag! Har ju bara varit hemma senaste veckorna och inte gjort nånting så att få träffa folk och ha kul idag gjorde verkligen underverk! Kommer vara helt slut ikväll men det är det värt =) Får vila hela dagen imorgon istället. Fast är det hyfsat väder så ska vi ta lite magbilder ute vid alder men jag gissar att det blir framåt kvällen med tanke på att älsklingen är ute och svirar ikväll =) Men det ska bli himla kul det också.. får vi till några bra bilder så ska jag framkalla iaf en på canvas duk och göra en tavla av den.. är ju kul att ha kvar som minne av tjockis magen!

Nu ska jag sluta svamla och plocka undan lite grejer!

Ha en toppen helg allihopa!

Kram


Mmmm =)

Ska avnjuta ett kvälls äpple och sen ska jag ta min bok och krypa ner i sängen. Tänkte försöka ta mig ut på marknaden imorgon om det är hyfsat väder. Om kroppen tillåter.. var på prommis med älsklingen tidigare ikväll och det var sjukt jobbigt och då gick vi ändå inte alls långt. Känns som man ska gå av på mitten typ.. lite läskigt =)



Mitt stora beroende.. måste köpa fler imorgon för det här är det sista!! =(

God natt!


Fredag

Idag har jag faktiskt varit lite duktig iaf! Jag har ringt till veckans allehanda och bokat ett bord där och så har jag varit ute i storhuset och kollat vad som ska iväg. Himla bra.. bara hoppas vi blir iväg med det också =)
Och så har jag betalat dom där jävla räkningarna.. usch och fy va tråkigt det är!!

Ska ta och lägga mig på soffan och läsa en bok nu tror jag.. måste vila lite. Så fort jag går mer än det man går inomhus typ så får jag så jävla ont i ena ljumsken och en bit upp. Fattar inte vad det är.. grymt irriterande är det iaf.
Är väl kanske lill skrutten som ligger och trycker på nånting när jag har varit igång lite.

Ska ta och packa väskan vi ska ha med oss till förlossningen snart också.. vet bara inte hur mycket man ska packa såhär i förväg.. för typ mjukisbyxor och sånt använder jag ju så det får man väl slänga ner precis när man far. Känns som allt man ska ha med sig använder man ju dagligen hemma.. men man kanske har tid att packa ihop allt när det väl är dags. Borde iaf köpa ett till par av mina favvo mjukisar =)

Nå.. nu ska jag vila!


Internet shopping!! =)

Åhh herregud va jag är sugen på att beställa hem dom här svin söta bebiskläderna!! Får se hur många kronor som finns kvar efter att räkningarna är betalda..



Tycker dom är så jäkla söta =) Är bara så svårt att veta vilken storlek man ska välja! Man vet ju som inte riktigt hur stor han är då han föds.. sen växer dom ju som ogräs och man vill ju kunna använda kläderna så länge som möjligt..

Nåja.. får se om jag kan beställa nånting sen. Nu ska jag återgå till att titta på sommar med Ernst =)

Ha en bra kväll allihopa!


Rensa, kasta, sälja!

Tänkte gå och göra ett litet ryck i storhuset och ta bilder på sånt som jag ska sälja och slänga ut en annons på blocket. Är ju så onödigt att det bara står där och samlar damm. Väntar ändå på att ugnspannkakan ska bli klar så under tiden kan jag göra det.
Har sån himla besluts ångest om jag ska sälja min balklänning eller inte. Vill ju som ha kvar den som ett minne och så men samtidigt känns det ju rätt onödigt att den bara hänger där och aldrig blir använd. Hmm.. svåra problem.

Annars har det inte hänt ett skit idag... har bara vilat. Blir sååå grymt uttråkad av det bara.

Nåja.. ska kila ut i storhuset då..

Säg till om det är nåt ni behöver... kanske har det till försäljning ;)

Ingen Luleå tripp..

Nope.. blev inte att jag följde med till Luleå idag. Har haft en massa förvärkar i natt och i morse och så strålar det ner i ena ljumsken och ut i benet så jag tyckte inte det kändes så smart att gå runt på stan då. Tråkigt men vi får ta igen det en annan dag!

Ska iaf försöka dammsuga idag och köra en tvättmaskin.

Steg upp med älsklingen imorse och åt frukost med honom.. var som mysigt! Sen när han hade farit kröp jag ner i sängen och sov en stund till =)
Ska snart ta och göra lite lunch men först vill India ha lite gos.. och lunch =)


Pyssel..

Har just kommit hem från pyssel kvällen.. himla nice att sitta och pyssla och surra en massa =) Grymmes bra att vi fick så mycket gjort.. nästan allt är klart!

Nu sitter jag bara och slö surfar runt på nätet och försöker koppla av och bli trött. Lite svårt dock när det är så mycket tankar i huvudet.. sen bråkar bebis med mig också. Och så lite förvärkar igen.. ilar som tusan ner i ena ljumsken och vidare ner i benen. Men jag ska dricka en massa juice och se om det hjälper.. är det bara lite kramper så brukar det ju hjälpa lite om man dricker mycket tycker jag. Annars får det bli panodil så man får sova iaf =)

Jo just ja.. idag har vi fått vin öppnaren som vi fick i "present" för att vi uppgav 25 par när dom var här och demade dammsugaren. Synd bara att vi dricker vin så sällan! =)
Vi får lära oss det när jag får börja dricka igen!


Den kom i en fin liten låda. Vinöppnare med
Ställ och extra skruv och folieskärare.. minsann.

Imorgon bär det av till luleå för att sminka bruden och hitta lite underkläder.. dock ekar ju tyvärr mitt konto så för min del blir det bara att vara sällskap =) Men det är ju trevligt det också.. hoppas bara att värkarna har gett sig tills imorgon! För nu är dom inte roliga.. men man kan ju hoppas att dom får lillskrutten att vända sig åt rätt håll =)

Nä.. nu blir det juice, ett äpple och så en järntablett och sen är det hopp i säng!


Onsdag, V35

Idag är vi 35 fulla veckor! Det går så jäkla fort! Sen att det finns en risk att han kommer redan nästa fredag gör ju att man känner sig lite lätt stressad..
Har fortfarande inte slipat klart spjälsängen! Ska äta snart och sen ska jag ta tag i det. Tänkte ju göra det igår men då hade jag så ont i magen efter att bm hade tryckt och haft sig.
Sen har vi fortfarande inte fått bilstolen heller.. fast den ska komma senast nästa vecka har dom lovat! Så jag håller verkligen tummarna för att skit posten lyckas den här gången!!

Sen ikväll ska jag fara till Sara och hjälpa henne med bröllops pyssel.. ska bli jättemysigt att sitta och surra ett gäng och pyssla på =) Nu är det nära!! =)
Hoppas verkligen att lillen vänder sig själv eller att det går bra att vända honom för jag vill verkligen inte missa bröllopet! Hoppas man inte har så ont efter vändningsförsöket heller så jag orkar vara med på allt på bröllopet dagen efter. Dålig tajming säger jag bara =)

Nä.. nu ska jag äta och sen slipa!


Skrutt unge!!

Men såklart så har han vänt sig så han ligger på tvären igen! Han gör verkligen skäl för sitt nuvarande namn Emil.. riktig bus unge!
Nu har han till den 30:e på sig att vända sig rätt, annars tar dom till våld.
Vi ska tillbaka till BM den 28:e och så ska hon kolla om han har vänt sig rätt och har han inte det så ska vi upp på sunderbyn den 30:e och så ska dom försöka vända på honom. Risken då är ju att han tycker att det är för jobbig behandling och isåfall tar dom ut honom då också.
Så jag hoppas verkligen att han vänder sig själv!!

Har ju fasen ett bröllop den 31:a som jag inte vill missa =)

Men jag tror det är lika bra att ställa in sig på att dom snittar och tar ut honom för då om allt då går bra istället så är det ju bara en positiv överraskning!

Nu ska jag äta och sen ska jag nog ta tag i slipningen..

Tisdag

Idag är det dags för kontroll hos barnmorskan igen.. hoppas alla värdena är bra fortfarande och att han ligger kvar som han ska =) Men det känns bra så då borde det ju vara bra också.

Efter barnmorskan måste vi verkligen fara och handla! Vi har slut på typ allting men vi har inte haft lust att fara och handla.. är ju så tråkigt! Idag har jag bara ätit fika bröd hittills.. enda vi hade som jag var sugen på =) Men det funkar ju skit bra det också.. kanske inte det nyttigaste men absolut bland det godaste!

Tänkte ta och tvätta alla bebiskläderna idag också så det är gjort.. och täcket och kudden och allt sånt också. Och så borde jag slipa på spjälsängen också..

Nä.. lite mer fika då kanske =)


Back in Boden..

Nu är jag hemma igen.. eller vi har varit tillbaka i Boden ett bra tag men jag stannade till hos mamma och pappa och surrade med dom när jag skulle hämta India.
Har gått himla fort allt vi skulle göra idag.. tog knappt 2 timmar för henne att sy ut klänningen och fålla upp och sy in Sara´s klänning. Under den tiden så fikade vi och strosade runt i några butiker.

Hittade 2st jättesöta body´s på cubus som jag inte kunde låta bli =)
Den ena fick vi av Sara.. tack sötnos!



Sen på vägen hem så åkte vi förbi Böle och tittade på underbart vackra araber! Så himla vackra djur alltså. Kunde ju inte låta bli att ta några bilder =)






Visst är det helt otroligt vackra djur?

Jag skulle hemskt gärna ha en egen häst om jag bara hade tiden och pengarna till det! Sen att jag är allergisk är ju såklart ett minus men jag har ju hållt på med hästar större delen av mitt liv och det är nu på senare år jag har blivit allergisk. Så kanske om jag skulle utsätta mig för hästar och hö varje dag så kanske det skulle bli bättre.. skulle kunna funka! Fast det får förståss bli efter att bebisen är född..
Men jag saknar verkligen stallet och hästarna!

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem och på att lasangen ska bli färdig.. ska bli så jäkla gott med lasange! Mums!
Är grymt sugen på typ en räksallad eller nåt sånt men det får bli en annan dag.

Nä.. fötterna på bordet och en omgång harpan nu då.

Kram

Uppe med tuppen..

Jäklar va konstigt det känns att stiga upp såhär tidigt =) Har inte gjort det på himla länge nu..

Fasen va söt India var igår kväll när vi skulle sova. Hon sover alltid med en av mina skor på sin bädd, men igår hade jag stängt dörren till sovrummet efter att vi lagt oss för att kylan från ac:n skulle stanna kvar. Efter en stund stod hon och pep vid sovrums dörren och ville gå ut, jag trodde att hon var hungrig och ville gå och äta (som hon alltid gör på nätterna men hon ville bara gå och hämta en sko att sova med =) Så jäkla söt.. har ingen aning om varför hon har den här idén om att sova med mina skor men det är ju som gulligt.

Nu ska jag ta och göra mig klar för att åka och sy ut (!!!) min klänning till bröllopet.. ska försöka få ut India också innan jag lämnar henne hos mamma, men jag är tveksam till att hon vill vakna och gå ut.

Hoppas ni får en bra dag!


Sötnosen.

Haha.. India busade en massa med lilla Ebba när dom var här tidigare idag.. och då blir man visst såhär trött efteråt =)


Helt slutkörd liten vovve =)

Nu har jag satt igång ac:n och ska ta och hoppa i duschen och sen blir det nog att krypa ner i sängen och läsa lite. Måste somna tidigt ikväll så jag orka upp imorgon =)

Nattinatti


Puh!

Shit pommes va varmt det är.. och kvavt. Men det är nice =)
Är bara så himla seg från igår.. känns typ som jag är bakis.. haha. Skallebang och hela köret.. men det skyller jag på att det är så kvavt. Känns nästan som att det är åska i luften.. wiii hoppas det blir ett riktigt åskoväder! =) Tycker det är så jäkla mysigt med åska!

Har haft besökt av Sara, Nicke och Ebba idag.. och så mamma och pappa =) Mysigt att sitta och surra och bara vara!

Ska snart ta och fara och handla lite.. måste bara sitta och vila lite först. Sen blir det korvstroganoff till middag.. mumma.

Sen blir det nog bara soffan hela kvällen.. ska ju till piteå imorgon och sy ut klänningen till bröllopet! Så det blir en tidig kväll så man orkar med det!
Och på tisdag ska vi på kontroll hos barnmorskan igen.. är ju som spännande varje gång men nu är det ju så ofta man ska dit.
Och så tycker jag att vi alla håller tummarna för att våran bilbarnstol kommer i veckan också!

Ja.. nu hade jag inte så mycket mer att säga (skriva) så.. ja.. =)


Möhippa! =)

Idag har vi haft möhippa för fina Sara! En kanon rolig dag så jag kan lova att jag är heeelt slut nu =)
Först for vi och kidnappade henne och satte ögonbindel på henne och drog iväg till Älvsbyn där det ett litet flygplan stod och väntade på henne. Vi hade bokat in henne för en flygtur i ett ultralätt flygplan.. typ ett segelflyg fast med en motor. Så hon fick flyga iväg med det och ha en instruktör med sig och prova flyga själv också! Grymt cool.. skulle dock inte våga göra det själv, är alldelens för höjdrädd.. haha.
Sen efter det så blev det en korv på shell och sen vidare till Mjedsjön för en picknick pch lite bad.. hur mysigt som helst! Efter badet så blev det att mumsa på våfflor i idyllisk miljö. Skulle lätt kunna bo där!! Så otroligt vackert.

När vi var klara där ute så for vi in till stan igen och det blev bastubad och uppiffning =) Sen middag.. supergod taco gratäng med massa smaskiga tillbehör!
Efter middagen så kände jag att det var dags för mig att dra mig hemåt.. så trött i lilla (stora!) kroppen.
Men jag tror att Sara hade en kanon dag, jag hoppas det iaf för det är hon verkligen värd! Love you <3
Resten av gänget festar vidare nu och sen ska dom dra ut på farmen och svira ordentligt! =)

Jag har intagit soffan och planerar att ligga här och göra ingenting resten av kvällen och hela imorgon typ =)
Men jag är så himla glad att jag orkade vara med på den här dagen! Men det var ju inte så mycket springa runt utan mest sitta och mysa så det blev perfekt.


The bride to be blir utklädd och kidnappad =)


Flygplanet hon flög..



Underbar utsikt och miljö i Mjedsjön..


På sin tron..


Hela gänget samlat!


Nu ska jag äta daimglass och mysa i soffan med min älskling!


Skit också!

Vårat paket med bilbarnstolen är tydligen borttappat! Så himla irriterande! Hur svårt kan det vara att få ett paket från ett ställe till ett annat? Känns ju som att det är en ganska simpel grej.
Nåja.. dom har då lovat att skicka en ny iaf. Så då är det ju bara hoppas att den kommer fram och att vi hinner få den innan bebisen kommer. Blir jobbigt annars!

Suck.. som att den här dagen inte har varit seg och tråkig nog.
Vi ska iaf åka iväg till basen på ett tag och titta på lite race.. ska se till att parkera så att jag kan sitta i bilen och titta för jag orkar inte stå =)
Ska bli skönt att få komma hemifrån lite idag iaf.. visst är det skönt att vila och så men man blir ju så jäkla uttråkad och rastlös!! Har ju i princip bara varit hemma dygnet runt senaste veckorna så tristessen kryper på..

Nå.. lite chirre och fanta innan vi åker iväg =)


Låång lista..

Jag har en lång lista med saker som jag borde göra.. men har en känsla av att det inte kommer bli så mycket gjort idag =) Är grymt seg och slö idag.. har legat vaken i sängen länge men inte orkat kliva upp. Så himla skönt att ligga och dra sig och små slummra!

Älsklingen är och jobbar idag.. känns lite konstigt att han inte är hemma med mig som han brukar =) Är så van att alltid ha honom nära och det är så underbart! Men men.. jobba måste man ju tyvärr göra! Tur jag har India att mysa med på dagarna iaf.. hihi.

Nä.. ska väl ta och klä på mig och försöka göra nånting iaf!

Så jäkla tråkigt!

Aaahh.. sitter ute i solen och slipar på spjälsängen. Så sjukt tråkigt och jobbigt det är att slipa!! Och det är ju några pinnar som ska slipas.. har inte ens gjort 1/4 del och jag är redan så himla less =)
En fördel med att sitta ute och slipa är ju självklart att man bilr brun och fin.. eller ja.. jag har typ bränt mig på ena armen och den andra har knappt fått färg alls.. tror jag måste vända på mig lite.. haha.
Tog iaf en paus och gick in och åt ett äpple och nu ska jag dricka lite och slå igång en tvättmaskin och sen ska jag göra färdigt ena gaveln som jag håller på med nu.. har iaf gjort halva den! Wihoo.

Funderar vad man skulle göra till  middag idag.. är ju så himla varmt så vi äter sen middag så man orkar äta!
Tror nog att det får bli chili con carne.. mums! Med extra chilisås i =)
Blev ju lite hungrig nu är jag tänker på det.. men först ska jag slipa färdigt!


Underbara väder!

Åh va härligt väder det är! Helt underbart.
Var himla skönt i sovrummet i natt också när jag hade kört ac:n flera timmar =) Lite jobbigt att India är rädd för den bara. När vi startade den tidigt imorse innan vi steg upp så fick hon faktiskt komma upp i sängen och sova brevid mig nån timme innan vi steg upp. Hon är så himla rädd för röret som leder ut värmen.. när vi skulle stänga av den så lossnade röret också och jag trodde fasen hon skulle kissa ner sig i sängen! Fy fasen va rädd hon blev.. sen kom hon och kröp upp tätt intill mig och myste och somnade om. Min fina lilla tjej =)
Tillochmed älsklingen tyckte synd om henne.. han tillät ju att hon sov i sängen! =)

Idag har jag haft fin besök av sötnosarna Tessi och Emma.. himla nice att sitta i solen och surra. Även fast vi var segast i stan hela bunten =)

Tror jag ska ta tag i att börja slipa spjälsängen nu.. så himla tråkigt att slipa så det är lika bra att börja nu för jag kommer nog dra ut på det i oändlighet! Slipa är det tråkigaste som finns.
Skulle behöva röja upp grejer som vi inte ska ha kvar också.. och slänga ut nån annons på dom. Nu står dom ju bara och tar en massa plats i storhuset.

Men först.. hämta älsklingens motorcykel i degerbäcken!


Uuunderbara AC!!

Åh så grymt skönt det är med AC! Har just släpat in vårat åbäke till AC från häbret och kört igång den och det känns redan mycket svalare! Den ska få gå en stund i vardagsrummet och sen ska jag rulla in den i sovrummet och ställa in den på minus grader typ =) Tänker inte ligga och svettas i natt igen! Kan lova att India njuter av den också =) Enda nackdelen för henne är att jag har stängt ytterdörren så nu kan hon inte gå in och ut som hon vill. Men det får hon överleva.. vi har ju ändå haft öppet hela dagen =)

Vi var ju ut till café rävasten idag och fikade också.. dom har så himla goda bullar där! Och allt annat dom har är  ju också jättegott. Tog med kameran och tänkte fota lite men såklart så glomde jag att jag hade med mig den.. typiskt! Efter att vi hade fikat så for jag och älsklingen och kollade på en stuga i Vändträsk men den stod så himla nära vägen så den var inte intressant. Sen åkte vi förbi Mjedsjön också och hittade ett superfint hus med sååå underbart läge med utsikt över sjön som var till salu! Klockrent verkligen.. så jag kollade på hemnet när vi kom hem för   att se vad dom ville ha för det.. och det var ju en aning mer än vad vi hade tänkt oss.. dom begärde 1,5 MIJLONER för den! Kanske lite väl dyrt för en sommarstuga tyckte vi. Speciellt när vi har ett så stort renoverings projekt här hemma. Men det ingick en hela enorm tomt till stugan/huset.. nästan 40 000m2. Så det är ju en massa skog formodligen också och då kan man ju förstå att det kostar. Hade grymt gärna köpt det iaf.

Så har vi hämtat spjälsängen också. Hade tänkt börja slipa den nu ikväll men det orkar jag nog inte.. får bli ett projekt för imorgon eller en annan dag. Skulle ju måla hyllorna vi ska ha i köket också men det har jag också skjutit upp.. sen var den färgen inte vattenlöslig så jag får egentligen inte måla med den.. men sitter jag ute och målar så borde det ju gå bra ändå! Då andas man ju inte in några ångor från färgen..

Nä.. nu blir det ryggläge i soffan ett tag.. i mitt svala och sköna vardagsrum! =)


Norrlandskaka

Tog mig i kragen och bakade en norrlandskaka! Himla länge sen jag gjorde den sist.. god är den iaf =)

Tänkte lägg ut receptet ifall någon är sugen på att prova den..

Norrlandskaka

3 ägg
2dl socker
1dl mjölk
3dl mjöl
2tsk bakpulver
2tsk kanel
75g smält smör

Fyllning:

1 äggula
50g smör
2dl florsocker
2tsk vaniljsocker

Blanda ihop smeten och häll den i en smord rund form med löstagbar kant. Grädda den i 175grader i ca 30-40 min. Ta ut den och låt den svalna. Skär den på mitten så du får en botten och ett lock.
Blanda ihop fyllningen och smöra ut den över bottnen och lägg på locket. Garnera med florsocker.


Mums! =)


Nu ska jag åka iväg till café rävasten med mamma, pappa, syrran, mormor och älsklingen!




Onsdag, v 34!

Idag är en bra dag känns det som! Har sovit ganska dåligt inatt också men bättre än igår iaf =)
Vi går in i vecka 35 idag också.. så nu börjar jag ana ett slut på att gå och vara tjock och klumpig och istället få en liten bebis =)
Orkar inte ta nån bild på magen idag.. känns inte som att den har ändrat på sig så mycket sen sist.

Känner för att göra nånting idag så jag ska ta och hoppa i duschen och sen tänkte jag baka en kaka, Norrlandskaka tror jag det får bli, och sen skulle jag verkligen behöva måla färdigt hyllorna vi ska ha i köket! Vet dock inte om jag får måla med den färgen men jag får ta reda på det först.
Vädret är ju inte så roligt så då passar det bra att göra inomhus saker istället.

Känns att jag inte har varit hos sjukgymnasten på ett tag nu också.. hon har semester. Tänk vad lite massage kan göra!

Nä.. duschen var det!

kram

Inte mycket aktivitet idag..

Fy tusan va seg jag har varit idag! Har slummrat bort halva dagen.. men himla skönt var det! =)
Har iaf lyckats ta mig en liten cykeltur med India nu på kvällen.. så nu är iaf hon nöjd. Hon tycker det är så himla roligt =)

Är sugen på att göra nånting men jag vet inte vad.. kanske baka? Det skulle vara gott.. hihi.
Skulle behöva hämta spjälsängen och slipa och måla den också.. kanske ett projekt för imorgon? Iaf att åka och hämta den.


Såhär pigg var India imorse när jag steg upp..
(Hon sover alltid med en av mina skor)


Hoppas ni har haft en bra dag!


I give up!

Var helt omöjligt att somna om så jag gav upp och steg upp och gjorde en god frukost istället.
Så nu är det jag, frulle, soffan och nyhetsmorgon som gäller =)
India var upp en sväng och försökte göra mig sällskap men hon var visst för trött för att vara vaken på riktigt så hon har smitit iväg och lagt sig igen.. hihi.


God frulle med mackor, ägg, juice och äpple.



Hmm..

Okey.. jag sa till älsklingen att vi skulle försöka vända tillbaka dygnet lite.. men att gå och sova efter 12 och vakna 05.30 och inte kunna somna om känns inte ok!

Ligger i sängen och spelar harpan och hoppas på att somna om nån timme.

Måndag

Idag har det verkligen varit supervarmt ute! Grymt skönt men samtidigt grymt jobbigt =)
Har inte gjort mycket idag heller.. vi var en sväng till förrådet och hämtade lite bebiskläder och så har vi varit och veckohandlat. Blev grillad karré, klyftpotatis och tzatsiki till middag idag.. och grillad majs såklart!

Skönt nu på kvällen när det har blivit lite svalare.. har haft fötter som fotbollar idag! Kände inte alls igen mina fötter när jag tittade på dom.

Hmm.. ja.. vad mer finns det att säga?
Jag ska skriva ett mejl till våran barnvagns leverantör.. har fortfarande inte fått bilbarnstolen. Vill ju som ha den också nu. Mejlade dit när vi hade fått vagnen och då sa dom att stolen skulle komma efter åt.. men det var ju ca 3 veckor sen så den borde ju som dyka upp nu!
Med tanke på alla förvärkar jag har haft och har när jag rör mig så känns det som att jag vill ha allt klart ifall lillskrutten känner för att dyka upp tidigare än väntat =)

Nä nu blir det glass och kanske lite chips..

Kram på er


Söndag

Igår var älsklingen ut och festade och jag och India hade mys kväll =) Jag hyrde en shoppoholics bekännelser.. den var faktiskt ganska rolig! Sen låg jag och kramades med India ganska länge.. världens mysigaste vovve =)
När älsklingen kom hem så hade vi gått och lagt oss för länge sen och India blev jätte rädd när hon hörde sin husse på bron. Stackars liten blev alldelens hysterisk.. vrålade rakt ut och ville inte ge sig. Hon måste ha sovit djup så hon inte hörde att han kom in på gården. Så vi fick "trösta" henne lite så hon lugnade sig och kunde somna om.. hihi.

Idag har vi inga planer men jag är sugen på att göra nånting iaf.. är så himla less på att vila nu! Fast det verkar ju funka bra mot värkarna iaf.. dom är mycket mindre jobbiga nu! Himla skönt..


Falskt larm.. ingen bebis på gång än =)

Kanske man skulle åka till förrådet och hämta kartongerna med bebis kläder och kolla om det är nånting vi behöver.

Fast det jag helst skulle vilja göra är att tok shoppa!! Sitta och bara kilcka hem massa fint från nätet =) Finns knappt nå bättre än att få hem paket.. hihi. Man skulle ha haft några miljoner att sätta sprätt på =)

Nä.. kanske gå ut i solen lite?

Kram


Grymt, men ändå lite komiskt!

Ägaren till den här hunden vill man ju bara stena till döds men samtidigt ser ju bilden rätt komisk ut så jag kunde inte låta bli att le lite.

Hunden Nikita.
Hunden Nikita fastnade med huvudet i en luftventil när hon försökte fly från en lägenhet i norra London där hon blivit lämnad av sin ägare i två dygn. Sedan domen föll mot hundägaren i går är han förbjuden att äga djur för fem år framöver.
Text och bild från Aftonbladet.


Man måste ju säga att hunden var smart som försökte hitta ut och sittandes sådär så såg ju någon den och kunde larma hjälp. Fast fy va desperat den måste ha varit för att försöka krypa ut genom det där lilla hålet.


Lördag

Idag händer det nog inte så mycket.. har fortfarande lite halvjobbiga värkar så det blir till att ta det lugnt och vila idag också. Är ju bara sååå jäkla tråkigt!
Ikväll däremot så ska vi nog på kalas iaf.. älsklingens storebror fyller år så det skulle ju vara kul om vi kom iväg och gratta han =)

Skulle verkligen behöva dammsuga också.. skulle ha gjort det för flera dagar sen men jag har inte orkat. Och jag har ju mina tvångstankar när det gäller städning så älsklingen får inte göra det =) Fast om jag inte orkar göra det idag så får jag nog tillåta honom att göra det.. iaf bara dammsuga.

Längtar en massa till Nolia mässan också! Jag hoppas verkligen att vi kan ta oss dit.. älskar att gå och strosa runt och titta på alla grejer och äta en massa mat =) 7-15 augusti är det.

Igår kväll tog vi  oss iaf ut på en liten promenad.. har fått sjukpenningspapprena från fk så jag fyllde i dom och så gick vi till postlådan och postade dom och sen direkt tillbaka. Inte direkt en lång promenad men jag går ju så sakta nu så det tog ändå en stund =) India var jätteglad att få gå på promenad! Annars är hon ju ute hela dagarna ändå men bara på gården.. dörren står öppen så hon går in och ut som hon vill och hon har ju ändå drygt 13000kvm att springa på, och hon älskar att kunna gå så fritt.
Längtar tills bebisen har kommit ut så man kan ta vagnen och gå lång promenader! Har så dåligt samvete över att det bara blir korta promenader för India nu.

Nåja.. nu ska jag äta lite fil och flingor.. med lite socker på =) Mums!


Furminator

...Heter ju borsten som jag lånade igår och har provat på India. Jag testade lite igår och nu idag har jag borstat henne ordentligt. Jag tycker iaf att den verkar vara superbra! Lossnar hur mycket lös päls som helst och det ser ut som att hon släpper mindre efter att jag borstat henne också.
När jag har borstat henne med en vanlig borste så brukar hon släppa lika mycket efter borstningen som före.


Räcker nästan till en ny hund =)

Och då borstade jag ändå av henne lite igår också! Hennes päls känns mycket bättre nu efteråt.


Mår lite bättre nu också. Värkarna har gett sig och vi har ställt in utflykten till stugan så vi kommer bara vara hemma och jag ska ta det lugnt och vila. Vill ju inte hålla igång mer än nödvändigt och kanske råka stätta igång förlossningen för tidigt!
Läkaren rekomenderade ju vila så jag får väl lov att lyssna på det =)
Så den här dagen och förmodligen hela helgen kommer att bestå av vila, glass och jorgubbar och annat gott!
Skönt att jag har min älskling som tar hand om mig.


Förvärkar..

Fy fan för dom! Dagen började bra men för typ en timme sen satte dom jävlarna igång. Ont som tusan gör dom idag också.. mycket värre än igår. Så jag är på lagomt bra humör idag.
Får se om det blir att åka till stugan i kallax.. dels är det ju inte så roligt väder och sn så har jag ju ingen lust att åka nånstans med dom här jäkla värkarna.. men dom kanske ger sig om ett tag. Blir trött som tusan av dom så jag ska försöka sova en liten stund och sen kanske dom är borta *hoppas*
Känns så onödigt att ha dom nu när man ändå inte får nånting för det.. haha.

Nåja.. sova en stund var det.



Studiebesök på förlossningen typ..

Har haft som mensvärks liknande värk i magen i några dagar nu och igår hos barnmorskan så pratade vi om det och hon sa att om det inte gav sig eller blev värre skulle vi höra av oss. Natten till idag har jag vaknat några gånger av värken och den har varit värre så på morgonen ringde jag min barnmorska och hon tyckte att jag skulle prata med förlossningen. Så jag ringde dit och dom tyckte att vi skulle komma upp så dom fick kolla så det inte var på väg ut en bebis.

Tur att älsklingen aldrig for till Norge! Vi åkte upp till förlossningen och där tog dom en ctg-kurva (tror jag det heter?) och dom mätte och hade sig. Hade förvärkar bara så det var ingen fara och bebisen mår bara finfint! Dom kunde inte säga varför förvärkarna kändes så mycket men det kan ha att göra med att jag är lång och smal..
Så blir det inte värre så ska vi bara vara hemma och ta det lugnt och invänta dom riktiga värkarna =) Fast dom får gärna vänta tills iaf början av augusti!

Var iaf rätt coolt att sitta och titta på den där kurvan på dataskärmen.. den visade bebisens hjärtslag, värkarna och mina hjärtslag. Sen registrerade den visst också bebisens rörelser.

Så nu vet vi hur det funkar =) Blev som ett litet studiebesök där.

Har fått låna en superbra päls borste av en vän som jag har provat på India nu.. shit va bra den är!
Furminator heter den och jag ska absolut köpa en! Fick loss hur mycket hår som helst och India tyckte det var jätteskönt! Ska bli intressant att se om det blir mindre hår på allting inne nu efter en borstning.
Låg då typ en halv hund på gräsmattan när jag hade borstat klart henne.

Imorgon om det är fint väder ska vi åka ut ett gäng till en stuga på nån ö i kallax.. ska bli super nice så jag håller tummarna för strålande sol! Blir att sova där tills på lördag då och bara mysa på och kanske fiska och sola på en båt. Underbart!

Nu blir det lite harpan =)



Onsdag, V 33!

Onsdag idag.. vi har varit hos barnmorskan igen. Det gick bra, han låg rätt nu! =)
Fast än kan han ju vända på sig ett tag till men det känns skönt att han inte är på tvären längre och att han har hittat till rätt position nu iaf. Han hade huvudet långt ner i bäckenet men det var ju inte fixerat än. Men fasen va ont det gör när hon ska känna vart han har huvudet! Huvva. Trycker ju typ svinhårt på magen.
Och mitt blodvärde var mycket bättre också så det känns otroligt skönt! Nu var det uppe i 123 tror jag det var! För en månad sen var det nere på 112 så det har ju stigit ganska mycket =)
Känns himla bra att min taktik funkade så bra.

Efter barnmorskan var vi en vända på dollarstore och fyndade lite. Och efter det for vi hem och sov en stund. Är så grymt skönt att sova ett tag på dagen! Sen har vi inte gjort speciellt mycket.. var ut på Kusön och hämtade lite grejer och hälsade på älsklingens farmor och farfar.

Nu ligger vi och slöar i soffan och funderar på om man skulle hitta på nånting nån dag. Jag är sjukt sugen på att fara och fiska nånstans! Bara sitta på en campingstol och meta och mysa på =)
Meen vi får se vad som händer..



V. 33


En väska jag beställde från Nelly.
Dålig bild, den är mycket finare irl!


Beställde även en superskön amningsbh därifrån som jag redan har börjat använda =) Fast dem visar jag ingen bild på.. haha. Älsklingen blev dock inte så glad när han såg att jag hade köpt en väska också.. var ju så typiskt att det var han som tog in posten just då det hade kommit.. hihi. Han tycker att jag har nog många väskor! Men man kan aldrig ha för många skor eller väskor! Right?! =)

Nä nu ska jag äta kvällsmat och spela lite harpan och kramas med min älskling!

Kram på er.



Tisdag

Idag strålar solen och jag ska lägga mig på gräsmattan och bara njuta! =)
Vaknade halv 9 imorse och var helt utvilad trots att vi var ute och åkte bil rätt länge.. vi var och kollade på sommarstugor. Inte för att vi ska köpa nån men det är ju kul att kolla.

Läste kommentaren om hummern.. Det ska vara färdigkokt hummer. Jag brukar köpa dom där färdiga frysta för dom är billigare =) 

Imorgon ska vi till barnmorskan på kontroll.. hoppas att lillen ligger bättre nu! Sen blir jag gräsänka från onsdag och över helgen. Älsklingen ska till Norge på nån bilgrej.. Uhuu =(
Tur jag har India.. så vi klarar oss nog.

Väntar på att tvätten ska bli klar nu och sen ska jag gå ut och lägga mig.

Hoppas ni har en  fin dag i solen!


Supergod hummer!

Var ute i storhuset och letade efter en bok och så hittade jag några bortglömda recept! Bla ett recept på hummer som är sinnessjukt gott så jag tänkte dela med mig av det.

Festgratinerad hummer
4 portioner

2st humrar, ca 350g styck
150g champinjoner
2-3 salladslökar
1 msk margarin eller smör
2 msk vetemjöl
1 dl vitt vin
1 dl grädde
1 dl vatten
½ tsk salt
½- 1 krm cajennpeppar
1-2 msk pernod eller konjak
2 dl riven ost

Dela humrarna på mitten, längst efter och gröp ur köttet. Skölj och skiva champinjonerna. Skölj och strimla löken. Fräs champinjonerna och löken i margarinet i en kastrull. Rör i mjölet och späd med vin, grädde och vatten. Låt såsen puttra i ca 5 min. Smaka av med salt, cajennpepper och pernod eller konjak. Rör i hummerkötter. Fördela såsen i hummerskalen och ställ dom i en ugnsfast form. Strö över osten och gratinera i mitten av ugnen i 250 grader i ca 8-10 min.

Serveras genast med rostat bröd eller baguette.


Hur gott som helst.. I promise! =)
Måste ta och gör det nån dag.



Söndag igen..

Veckorna bara flyger förbi! Hoppas det går fort nu tills lillen kommer =)

Tog mig ut och tittade på lite folk igår.. var himla nice! Magnus hade bytt bort min bil så jag var tvungen köra hummer hem sen. Rätt läskigt att köra en så stor bil!
Hände en rolig grej när jag var på väg hem.. skulle släppa av Lina hemma hos henne och efter vägen hittade jag min kusin och hennes man, och dom gick just och pratade om att ringa mig och fråga om skjuts för dom var så trött i fötterna och så körde jag just förbi =) Plockade självklart upp dom! Tur att vi alla bor i samma område =)

Idag är det en riktig soff dag.. tog mig knappt upp ur sängen idag för jag har så jäkla ont i höften och ena benet så det blir att göra absolut ingenting idag.
Sen är lillskrutten helt galen idag.. magen bara flyger från sida till sida! Hoppas han vänder sig rätt nu när han sprattlar runt så mycket.

Skulle verkligen behöva ta tag i målandet av spjälsängen snart också..

Nåja.. åter till att spela harpan!



Boden Alive!

Är typ sommarens bästa helg =) Igår var jag till Magda en sväng där det var en massa folk och sen gick jag och några stycken ner på området och kikade runt. Hamnade tillslut i ett öltält där vi satt ett tag innan det blev dags att åka hem. Himla nice att sitta och titta på folk och surra! Var visst en fördel att vara gravid när man skulle stå i kö in till tälten.. fick gå före typ alla =) 

Idag fyller min fina mamma år så vi har varit där och firat henne och ätit massa go fika. Sen fick vi go middag också =)

Har verkligen varit supervarmt idag! Har mått lite lurvigt och jag tror det är pga värmen.. fötterna har svällt upp som tusan och det gör svinont att gå på dom, känns typ som att dom ska spricka. har legat och vilat med dom i högläge ett tag nu och jag tror att dom har blivit lite mindre =)
Var som sugen på att gå och kika på lite folk en sväng ikväll men vi får se hur det blir. Får spraya fötterna med kylspray så kanske jag får på mig några skor..
Vill vinna en sån där söt nalle som jag såg att dom hade nere på alive!

Nåja.. nu måste jag iaf skjutsa in älsklingen till stan.

Hoppas ni har en bra helg!


Alive fredag

Idag börjar Boden Alive på riktigt! Vi var iof förbi en sväng där igår efter middagen, jag var väskhållare medans dom andra åkte karusell =) Passar mig bra för det är ju mest snurr karuseller där och jag kan verkligen inte åka sån som snurrar! Sen får jag ju inte åka nåt nu när jag är gravid heller. Bra ursäkt jag har =)

Funderar på om jag ska orka vara social idag eller om jag bara ska lägga mig på gräsmattan i solen och försöka bli lite brun. Skulle ju behöva gå en vända på stan och hitta nån tröja..

Nä.. nu blir det lunch iaf!

Ha en bra dag allihopa!


1:a Juli

Shit va fort det går nu, det är redan juli! Snart är det augusti och då kan lillen komma närsom helst =)

Igår var en super lugn dag.. gjorde absolut ingenting! Var helt knäckt efter ikea =)
Känner mig lite seg idag också.. men men.. nu måste vi ju inte flänga runt nå mer heller. Allt är avklarat =)

Idag, eller rättare sagt ikväll ska vi äta middag på bränna med ett gäng kompisar. Ska bli jätte trevligt! Fram tills dess blir det nog bara att ta det lugnt och sitta i soffan och spela harpan =)

Igår när jag kollade runt efter coola bebiskläder så hittade jag en svinbra sida men jätte coola t-shirts för både vuxna och barn. Ska absolut beställa därifrån när jag har blivit smal igen. Tyvärr var bebiskläderna ganska stora.. minsta storleken var från 6 månader, men när lillen har blivit så stor ska han absolut få massa t-shirts och bodys därifrån =)

bt079_XIT10076_pbt082_bbt052_w

Visst är dom coola =) Finns hur mycket som helst där!
Hittade på den här sidan.

Har tänkt beställa några t-shitar till mig själv och till älsklingen också därifrån sen. Funderar på att köpa en väska därifrån också som jag kan ha som skötväska, den som förljde med vagnen är ganska liten så om jag tycker att den blir för liten efter ett tag så blir det kanske en därifrån istället. Mycket billigare än att köpa en "riktigt" skötväska.. dom är ju svinit dyra!

Nä.. nu ska jag få lite frisk luft och lite lunch! Och så måste vi handla mat också.. suck.

Ha en bra dag allihopa!


RSS 2.0