Hungrig!

Hmm.. attans! Jag hade ju tänkt sova nu men det har som skitit sig. Först kom jag på att jag måste fixa kylen/frysen färdigt och ställa in all mat igen. Efter det så blev jag hungrig så nu har jag ätit kvälls fika och sitter och myser med te.
Det värsta är att jag börjar vara pigg.. intye bra! Hoppas det varma teet gör mig trött igen =)

Nåja nåja.. sov gott alla.

Kram

090331

Tröööööööött! Idag igen =) Tur att jag hade min superkorta tisdag idag. Efter jobbet for jag direkt hem och bara slöade! Snabb röjde lite och sen kom Sara och lilla Ebba och hälsade på en sväng.. mysigt att surra lite!

Längtar tills imorgon.. dels för att jag är ledig men mest för att jag väntar..och väntar. Imorgon kan det hända nåt bra! =)

Nu frostar vi av kylen/frysen och om en kvart börjar House så det måste jag se. Efter det blir det nog sängen skulle jag tro.

Jo har fått buren till India.. superbra blev det. Slipper man vara orolig när hon åker med i bilen, för nu är det väl så säkert som det kan bli =) Och hon verkar inte tycka att det är så hemskt att vara där heller.


Nu fick jag skrivkramp!

Kram på er

Söndag

Åh va kul det var igår! Pistvakterna var skit bra men helt ärligt så var Lennie Norman bäst! =) Han höll på surra och skämta först i ca 45min innan pistvakt började. Grymt bra var han.

Innan pistvakt så var vi bjudna på middag och det var riktigt gott! Lax och potatis.. var pesto och nånting på laxen..riktigt gott! Sen var det efterrätt.. glass och grädde med maräng och varm hallonsås! Jävligt gott =)
Sen for vi till arenan då och efter det åkte vi till Marie och Adam och festade! Fan va jag skrattade när vi satt och kolla filmer från gamla fester! Riktigt kul! Vi kom fram till att vi måste slänga ihop en såndär fest igen.. hihi!
Vi har varit så grymt dåliga på att styra upp saker och träffas senaste tiden men nu börjar det ju vara vår och sen sommar och då brukar det ju vara lättare att hinna med allt man vill =)


Nu måste jag äta innan jag svälter ihjäl!

Kram

Lördag

Uhuu.. va trött jag är! Skulle ge nästan vad som helst för att få krypa ner i varma sköna sängen igen =)
Tur att jag inte jobbar så länge.. då hinner jag hem och sova/vila en stund innan jag måste göra mig iordning för pistvakt.

Nä.. bäst jag pallrar mig iväg nu.

Ha en bra dag alla!
Kram

Escape..

Hihi.. rymde lite tidigare från jobbet ikväll.. var så dött så det kändes bara onödigt att sitta 3st där. Grymt skönt att vara hemma en liten stund tidigare iaf!

Imorgon blir det att jobba till kl 15 och sen på kvällen blir det pistvakt på arenan! Ska bli jättekul! =) Ska bli så kul att komma iväg jag och älsklingen och göra nåt annat.

Nåja.. är supertrött så jag tänkte lägga mig i soffan och se färdigt lets dance och sen gå och sova!

Kram på er

Helt ofattbart!

Har just sett dokumentären om josef fritzl. Fy fan vilken hemsk människa!
Stackars stackars dottern som var inlåst i 24 år! Fatta hur länge det är.. i princip hela mitt liv har hon suttit inlåst i en källare! Jag föddes -84 och det var då hon låstes in och kom ut förra året. Så fruktansvärt sjukt!
Finns inget straff som är nog hårt för det han har gjort!

Usch skulle aldrig ha sett det där.. nu kommer jag ha mardrömmar!
Måste dricka lite te innan jag går och lägger mig..

090326

Fy fan va kallt det var imorse när älsklingen skulle fara till jobbet! Nästan -25 grader!!! usch usch usch.. det skulle ju bli vår och sommar nu.
Som tur är så har det ju blivit varmare nu.. "bara" -7 grader.

Idag har jag inte så mycket inplanerat.. borde ta mig ner till stan och handla lite och tanka bilen.
Sen ikväll är det kalas hos min kusin.

Nu ska jag äta och hoppas hoppas hoppas!

Kram

Inte så mycket som jag hade tänkt..

Hade tänkt göra så mycket idag men slö-heten kom ivägen =) Men jag fick ändå det mesta gjort.
Efter att jag och India hade varit ute så kom stora slöheten och slet tag i mig så jag hamnade på soffan och läste massa reklam. Men men.. så kan det gå. Jag är ju trots allt ledig och då får man vara slö!  =)

Ska snart gå och lägga mig och sova. Har saker att uträtta och massa tummar att hålla!! *håller tummarna så hårt det går*

Nå.. god natt!
Kram

Onsdag

Ja.. onsdag idag och jag är ledig som vanligt =) Vaknade först vid halv 9 men jag tyckte att jag var värd en sovmorgon så jag somnade om efter en stund och vaknade strax före 11 istället! Skönt att sova ut ordentligt.
Nu sitter jag och äter frukost och funderar. Har mycket att fundera på! Massor som ska planeras och kollas upp. Har redan börjat tänka på massa praktiska saker om USA resan! Ojoj.. inte undra på att jag somnar tidigt och drömmer hur mycket som helst!

Tänkte ta en städ och tvättdag idag men nu är det ju så fint ute så jag kommer nog vara ute med India nån timme först!

Jo just de.. besiktade bilen igår och den gick inte igenom. Suck! Var iof inget allvarligt men jobbigt ändå att ta tag i det också. Måste byta spindelleden på vänster fram, tror jag det var. Inget jättedyrt eller så men irriterande när det är så mycket annat som måste tas tag i också. Sen ska jag byta bromsslangar också för dom är lite slitna så det är lika bra att ta det på en gång.
Men nåt som var bra var att dom sa ingenting om rost! Det är ju första gången jag besiktar den här bilen och det är ju lite svårt att krypa själv och se. Men dom sa inget om det så det känns jättebra! Alla andra bilar jag har haft (tror jag) har haft lite rost på ytterbalkarna och det känns ju grymt jobbigt att börja åtgärda!

Nä nu är det dags att ta tag i dagen! Ska slå igång en tvättmaskin och sen gå på prommis med India.

Ha en bra dag och sköt om er!

Kram

Färg i håret och mackan i handen!

Hmm.. känner mig riktigt duktig idag! Har stigit upp en timme tidigare för att hinna duscha och färga in topparna igen, det röda åker ur nästan på en gång! Trist men det är ju lätt att färga på.

Idag ska jag besikta bilen så nu får ni alla hålla tummarna att den går igenom felfritt =) Det borde inte vara några problem men man vet ju aldrig! Har ju fixat handbromsen som jag visste måste spännas och lysena som inte får vara xenon.

Har haft lite ont i magen senaste dagarna men jag försöker tänka bort det så kanske det försvinner =) *hoppas*

Nä.. nu är det dags att skölja ur färgen!

Ha en bra dag alla!

Kram

Vädret har problem

Vaknade och såg att solen sken och det var blå himmel! Underbart! Steg upp och åt frukost och släppte ut India och när jag tittar ut igen så snöar det! =(
Sen börjde solen skina igen men nu är det riktigt grå mulet men det snöar inte iaf!

Men jag känner mig riktigt uppåt idag iaf! Jobbar 15-21.15 men det känns ändå helt ok.
Skulle behöva kolla på en mini laptop i veckan men vi får se om jag hinner.. skulle ju behöva ha älsklingen med mig =)
Jag kan ju som inte så mycket om sånt så dom kan ju lura på mig vad som helst!

Nu måste jag göra mig klar för jobbet!

Kram

Weeeii!! =)

I'm soooo excited!! Hihi..

Och våren är här.. äntligen!

Nu ska jag försöka sova!

Kram

Spelkväll..

Puh.. vi har suttit och spelat "finans" från typ 21 till alldelens just! Och vi spelade ändå inte helt färdigt! Men riktigt trevligt var det iaf.

Idag har det varit en riktigt nice dag. Först vaknade jag och älsklingen samtidigt vid halv 10 men vi låg kvar länge och bara surra om allt och inget..super mysigt! =) Sen steg vi upp och åt frulle och sen gick vi en promenad på ca 5-6 km. Efter det fixade vi min bil för besiktning och så for vi och körde lite och skulle kolla in huset som min kusin har köpt men då var dom inte hemma så då for vi runt lite bara. Så träffade vi Cecilia och Patrik och kom på att vi skulle ha häng ikväll och nu har dom just farit!
Jaa.. det är väl som vad vi har gjort idag =)
Super nice =)

Imorgon blir det en lugn dag.. vill inte ens stiga upp ur sängen =)

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen så får vi väl se när jag kommer upp därifrån.. kommer inte att bli tidigt iaf det kan jag lova! =)

Sov gott!
Kram

Det blir en myskväll!

Jupp.. funderade på att orka ta mig till stan men det blev en robinson/drink/spel kväll här hemma med Cecilia och Patrik istället! Nice =)

Hoppas det blir en bra omgång av robinson!

Ha en bra kväll alla!
Kram

Tröttast!

Blir nog en tidig kväll ikväll.. är helt stört trött, vaknade som aldrig till idag känns det som. Ska bara kolla runt på lite bloggar och sen blir det sängen!

Nya tag i morgon och fixa till bilen för besiktning!

Sov gott!
Kram

9 grader varmt!

Och klockan är bara strax före 8! Helt amazing!
Synd bara att jag sitter instängd heeela dagen på jobbet, men förhoppningsvis är det lika varmt och fint väder i helgen!

Nu måste jag göra mig klar för jobbet! Måste åka lite tidigare idag för jag ska hinna lämna India hos mamma och pappa så hon slipper vara ensam så länge idag. Hon äääälskar att vara där och dom skämmer bort henne massor med korv och köttbullar =)

Ha en bra dag alla!
Kram

Vaaarmt!

Huh.. värmen i vårat hus hade hängt sig idag så jag stängde av värmen tidigare idag men det är fortfarande 25 grader varmt härinne! Kommer vara helt omöjligt att sova. Har öppnat fönstret så jag hoppas det hinner bli svalt innan jag går och lägger mig!

Gick rätt fort att jobba idag.. timmarna nästan bara flög iväg! Kan ju bero på att jag satt och dag drömde och fantiserade typ hela dagen =) Ska göra samma sak imorgon så kanske mitt 9-18 pass inte känns så olidligt långt! =)
Har sett att Eva har tagit bort alla mina chark pass.. vet dock inte om det är för alltid eller bara för ett tag men jag var ju och pratade med henne i måndags och sa att det är nåt fel där för jag blir allergisk när jag är där. Hoppas bara att jag inte tappar timmar pga det! För det har jag absolut inte råd med! Får väl se vad som händer.

Åh min lilla gullegris till hund ligger och myser här brevid mig.. så söt och mysig är hon! =)

Nä nu ska jag gå och drömma om att alla planer går som vi vill!
God natt

Kram


090319

Åh vilken härlig dag! Vaknade rätt tidigt i morse också men jag låg och drog mig ett bra tag och läste aftonbladet på nätet.
Steg upp och gjorde frukost och slöade lite mer =)
Nu har jag och India just kommit in från en lång promenad i solen.. superskönt var det!
Skulle gärna vara ute hela dagen idag men tyvärr så måste jag fara och jobba om ett tag =(

Tänkte äta lite lunch nu och sen vila lite innan det är dags att åka.. både jag och India blev lite trötta av promenaden =)
Ska kramas med min lilla hund.. hon är så mysig =) helt kram sjuk.

Hoppas ni alla får en bra dag!

Kram


Busy day!

Jäklar va jag har varit duktig idag! Vaknade runt 7 men lyckades somna om ett tag sen steg jag upp och hämtade laptopen och la mig i sängen och kollade runt lite. Sen har jag ringt runt ett bra tag på morgonen innan jag lyckades stiga upp och äta frulle. Efter det gick jag och India en lång promenad i det härliga vårvädret! Så himla skönt var det!
När vi kom hem igen så stannade vi ute och jag grävde en sitt grop i snön och satte mig på ett fårskinn och myste medan India studsade runt och grävde tunnlar under snön! =) Vid halv 3 gick vi in för då gick solen i moln.. så jag passade på att städa lite och stöka på. Tvättade massa tvätt också.. fattar inte hur man lyckas producera så mycket tvätt på 2 personer?!

Sen kom älsklingen hem och vi surrade lite och sen gjorde vi middag.. makaronipudding! Mums!
Efter det slöade vi bara i soffan och surrade med hans bror som var här och åt middag med oss. Såg lite simpsons också..
Men nu ligger älsklingen och sover och jag ska snart joina honom. Är så himla trött när jag har varit igång hela dagen och vaknat så tidigt! Sitter med laptopen i sängen och lyssnar på älsklingen när han snarkar =) Man blir ju inte direkt piggare av det =)

Imorgon är det jobb som gäller.. men snart är det helg och en ledig helg dessutom! =) Har dock inte planerat in nåt utan tänkte mest ta det lugnt och bara mysa!



Kram

Hmm.. kan bli spännande =)

Hihi.. har en grej på gång nu. Men jag vill inte säga nånting innan vi vet mer. Men god damn va glad jag skulle bli om min/våran önskan kunde slå in! =) *hoppas*

Har inte hänt så mycket idag.. jag jobbade 10-13.45, innan det hade jag massage.Grymt skönt! Älskling var ledig idag så efter jobbet så möttes vi på polisststionen för att fixa hans pass! Och innan det var jag och solade också =)
Hans pass skulle vara färdigt nästa tisdag så typ nästa vecka då eller så, så blir det att fylla i ansökningen om inträde i USA! Hoppas man får godkänt =)
Innan vi for hem så var vi och handlade..blev tacos till middag..MUMS!

Imorgon är jag ledig så jag ska passa på att ringa lite samtal och städa lite.. fast bara lite eftersom att han inte har plockat bort el skrotet än! Tänkte bara tvätta och dammsuga runt alla lådor =)
Och är det fint väder så blir det en lång promenad med India också. Skulle behöva skölja av bilen lite också, den är verkligen riktigt riktigt skitig!

Nä nu ska jag äta glass =)

Kram

090316

I natt har jag drömt om USA nästan hela natten.. guuud va jag längtar! Saknar min Marre så himla mycket!!
Vi kommer ha så himla roligt!

Nu är det bara 84 dagar kvar tills vi åker =) Hihi..

Nu ska jag duscha och färga på det röda i håret!

Kram

Måndag i morgon..

Fast jag har egentligen inte så mycket emot måndagar.. jobbar ju kväll måndag och kort dag på tisdag och sen är jag ledig onsdag och varannan torsdag. Så det är inte så farligt egentligen.. men jag är bara så jävla less! =)

Jo.. igår var vi ju på födelsedags kalas på puben P.. riktigt god mat var det och rätt roligt också, jag var ju nykter så jag var väl inte så super taggad direkt men det var trevligt ändå. Fanns ju lite folk där som jag kände också. Vi blev dock inte så länge vid 12 tiden så började vi röra oss hemåt. Varken älsklingen eller jag var ju så taggad så det var skönt att komma hem lite tidigare!


Min älskling spänner mina
skor.. orkade inte böja mig
ner själv =)


Tror det blir en ganska lugn vecka nu.. har inget speciellt inplanerat och det känns rätt skönt faktiskt! Behöver ta det lugnt och vila känner jag. Har haft så jädrans ont i magen idag så jag har knaprat diklofenak hela dagen.. blir ju alltid lite konstig av dom, pirrar i benen och armarna och så blir jag yr. Men dom tar bort smärtan rätt bra om jag inte har riktigt ont. Men det är ju lite obehagligt att bli sådär yr. Så det skulle vara skönt med en vilo vecka och hoppas på bra väder så man kan ta ut nån solstol å sitta och mysa i solen =)


                                  
Roligt att leka med en                                      Morgon mys =)
flaska!


Nä.. nu blir det sängen! Sov gott!

Kram                                                               





Full fart hela dagen!

Imorgon kommer det inte bli mycket lugn och ro för min del! Först ska jag jobba 8-18 egentligen men underbara ängeln Magda gick med på att ta mina sista 3 timmar!!! =) Så då kommer jag jobba 8-15, sen ska jag skynda mig till sjukhuset och hälsa på min syster som ligger där. Seg dragen bihåleinflammation som slutade med akut inläggning på sjukhuset och operation. Stackars syster! Sen efter det så ska jag hem till mamma och pappa och snabb duscha och byta om och sen kl 18 ska jag och älsklingen vara på puben P för några av hans kompisar har fyllt år så det blir middag och party party där. Det ska väl kanske bli kul.. är egentligen inte alls sugen men samtidigt vill jag inte bara sitta hemma och må dåligt. Kanske bättre att komma ut lite och försöka ha kul! Tänker iaf vara nykter så jag kan ta bilen och åka hem precis när jag vill. Kommer ju vara utan min fina hund hela dagen.. huga! Får så dåligt samvete, fast Magnus kommer vara hemma med henne tills det är dags att fara till puben. Blir nog kanske en relativt tidig kväll imorgon så jag hinner mysa lite med henne innan jag (och hon! ) blir för trötta =)

Nu är jag iaf supertrött och jag ska ju upp tidigt imorgon så jag ska gå och sova nu!
Har packat väskan för imorgon med smink och allt annat jag kan tänkas behöva.

Måste komma ihåg blåbärs pajen och vaniljvispen som jag tänkte ta med till syster också.. ska skriva en stor lapp och sätta på ytterdörren!

God natt!
Kram

090312

Usch va jag känner mig låg idag! Vet inte varför, känner mig bara som ledsen och irriterad.
Var ute på en riktig lååång promenad med India och det brukar alltid göra att jag mår bättre och blir gladare men inte idag. Men India var nöjd med att vara ute och springa och busa så länge och det var ju huvudsaken. Lill tjejen!

Har inte gjort så mycket annat idag.. tvättat och skruvat ihop badrumsskåpet. Nu måste jag bara lyckas få Magnus att sätta upp det och han vill inte göra det förens innertaket är klart! Så det kommer väl ta en sådär 2år innan jag får se badrumsskåpet på väggen! *MORR*
Är så stört less på att det ser ut som fan här.. det har legat taklister på golvet i flera veckor och kartonger med skrot överallt. Har sagt att jag inte tänker städa förens han har plockat bort allt skrot!

Hmm.. känns lite bättre när jag fått gnälla av mig lite nu =)
Ska äta lite glass nu så kanske det blir lite bättre.

Kram

Lite shopping =)

Idag har jag varit en sväng till Luleå med Marie.. så kul att träffas och surra och kika runt på stan! =)
Hittade faktiskt lite grejer också.. fast jag inte skulle men ni vet ju hur det blir!
Köpte iaf en kort kofta och en typ kuvert väska som jag kanske ska ha på bröllopet! =) Åååhh va jag längtar!


Koftan.. svår att ta bild på 
men den är jättefin på!                            



And the bag =)

Me like!


Tror det blir lite mera glass nu.. hihi har typ blivit helt beroende =) Det är ju så grymt gott! Mums!!

Kram
   

Organisera lite bilder!

Puh.. typ en miljon bilder!! Men nu är alla i rätt mapp i rätt ordning! Hittade en massa härliga bilder.. blir helt nostalgisk!
Härliga tider verkligen.



Kommer du ihåg det här Marre? =)





Deg monstret!!



Four M forever!



Tog typ 3timmar att locka mitt hår till halloween -07




Jello shots!



Fylltrattar som sjunger singstar =)



Ihoptryckta =)


Haha.. fan va roligt vi har haft! Och mer kommer det att bli! Närmast i USA!! God damn va jag längtar!!!!! Saknar dig så himla mycket Marre gumman! PUSS
Åh vi kommer ha så grymt kul...

Kram

Ledigt =)

Nu är jag ledig i 2 hela dagar! =) Woho! Ska bli så skönt.. borde passa på att städa.
Var och solade nu efter jobbet så himla skönt det är! Speciellt efter jobbet när nacken och axlarna är extra stela och ömma.

Köpte 5 liter after eight glass idag =) 59kr.. really nice! Här ska ätas glass!!!

Men nu ska jag äta lövbiff med broccoli och bea sås!! Yummie!!


Kram

Sweet dreams..

Åh vilken seg dag det har varit på jobbet idag! 

Marie: Vet inte riktigt men det finns nåt typ infärgnings schampoo som jag tänkte kolla vad det kostar och prova och se hur bra det är. Man typ färgar på med nåt schampoo.. coolt om det funkar!

Imorgon jobbar jag bara 10-14.45. Tror jag ska fara och sola lite efter det.. grymt skönt! Jobbar ju lite på att få lite färg och inte vara så jäkla vit! =)

Nä nu har jag inget mer att skriva.. så jag ska ta och äta kvällsfika med ägg och sen sova.

Kram

Måndag igen!

Suck.. usch för måndagar! Iof inte så farligt den här veckan för jag är ledig onsdag och torsdag. Fast då jobbar jag helg och det är helvetes lördagen 8-18 =(

Har drömt jätte roligt inatt.. massa magiska saker å sånt men jag minns inte exakt =) Och jag måste verkligen ha sovit jättehårt för jag vaknade inte när Magnus väckarklocka ringde och jag brukar alltid vakna till när den ringer å han stiger upp. Blev jätte förvirrad när han kom och sa hejdå när han skulle fara =)

Måste ta och hoppa i duschen nu men jag vill fan inte tvätta håret! Vill inte att det ska fara ur massa färg.. men jag måste verkligen tvätta det för jag har typ kvar 7ton hårspray å sånt jox så det kliar som fan i skallen! =)

Och så ska jag gå ut och busa med lilla hunden =) Fast nu sover hon så det får vänta tills efter att jag har duschat!


Kram

Hårvisning av Salong Saxarna

Här kommer lite bilder från igår. Kunde ju tyvärr inte ta bilder från själva visningen men lite före och efter iaf =)



              
Tessi blir stylad                             Jag sitter med påfyllnads färg i håret


             
Tessi och jag, sminkade             Såhär såg det ut!
och klara!                                
                                                      


              
Fin is =)                                            Mer hårmodeller



Närstudie av sminket =)


Jag =)


Tjejerna på Salong Saxarna är så himla duktiga!

Huh.. finns hur mycket bilder som helst men nu orkar jag inte lägga upp fler =)
Måste göra mig iodning för pizza och kalas nu!

Kram

Lustigaste grejen!

Haha..har varit rätt kul ikväll på visningen å allt. Var några personer som jag störde mig grymt på men annars var det kul! Fick helt grymt hår! Hon färgade om det eftersom att det hade farit ut så himla mycket av den första färgen.
Bestämde mig iaf tillslut att jag skulle dricka iaf även fast jag inte var så sugen.. drack lite cider och 2 drinkar och en shot. I vanliga fall så skulle jag verkligen ha känt av det men inte ikväll.. så då ångrade jag som fan att jag hade druckit så jag inte kunde köra. Men så tänkte jag såhär.. att om jag inte känner av det alls så borde jag ju inte vara påverkad så jag knalla ut till en polis och bad att få göra ett blåstest bara för att kolla! Och det visade att jag FICK köra!!! Helt skumt.. kände ju inte av nåt men jag hade ju ändå druckit.. hade ju gått nån timme men ändå. Var kvar typ 1,5-2timmar till efter det och sen körde jag hem. Kändes som skumt fast bra ändå. och när jag inte kände av det det minsta så..
Fast det kommer jag aldrig göra igen.. känns som så onödigt. Gjorde det bara nu för att jag kände mig som vanligt och att testet var negativt!
Det var nog inget alkohol i drinkarna eller shoten =)


Nåå.. nu ska jag sova!

Kram

Äntligen helg!

Guuuud va skönt med 2 dagar ledigt! Imorgon blir det ju hår modell grejset så helt ledig är jag ju inte men det kommer ju säkert bara att vara kul så =) Sen ska jag inte vara där förens kl16 så jag har ju nästan hela dagen ledig ändå..
Spännande.. har inte direkt så stor koll på vad vi ska göra å så men det blir säkert bra!
Ska iaf ta massa bilder och lägga upp! =)

Var och solade på sun tan efter jobbet idag.. är ju helt otroligt skönt! Sen att man förhoppningsvis får lite färg på kroppen gör ju inget =) är verkligen riktigt riktigt vinterblek! Tänkte sola lite då och då.. typ en gång i veckan eller nå och se om jag kanske slipper vara helt genomskinlig!
Finns en bild på mig och Sara från i helgen där det verkligen är pepparkaka och krita typ =) Hon har ju iof varit utomland för inte länge sen men iaf =) Är verkligen super blek på den bilden!

Nä nu ska jag stöka på lite här hemma!

Kram

090305

Usch va tråkigt det är att jobba kväll när älsklingen jobbar typ morgon/förmiddag!
Igår var jag ju ledig så då träffades vi ju när han kom hem och hela kvällen.. men sen idag så har jag inte sett han alls och kommer inte se han förens imorgon kväll =( Jag sov ju när han for imorse,vakna bara till när han kom in och sa hejdå, och nu när jag kommer hem så sover han. Och jag kommer ju sova när han far igen imorgon.
Men det är ju iaf bra att vi faktiskt har jobb! Och jag är ju ledig varje onsdag, varanna torsdag och varannan helg så dom dagarna hinner vi ju umgås. Men det känns ändå för lite för jag älskar ju han så himla mycket och vill vara med han hela tiden! =)


Nu ska jag äta kvälls mat och surfa runt en stund innan jag går och lägger mig!

Kram

Väntar på att bli trött

Hmm.. vill krypa ner i sängen brevid min älskling men jag har så mycket kryp i kroppen så jag skulle bara väcka han med en massa vridande och vändande. Så jag halv ser på tv.. "secret window" har väl missat typ hälften av handlingen men jag har sett den förut men jag minns inte alls vad den handlade om.
Tror att jag ska göra en kopp varm choklad så blir jag kanske lite mer avslappnad =)
Ska ju jobba imorgon så det vore skönt att komma i säng snart så jag hinner med lite innan jag måste åka till jobbet.

Haha.. just ja..India gömde min ena vante för några veckor sen och jag har vänt upp och ner på hela huset men inte hittat den! I går var jag och köpte nya vantar.. skinnvantar ska man visst ha nu så jag köpte ett par såna, riktigt sköna! Idag när jag höll på stöka runt och städa så hittar jag den borttappade vanten! I hyllan i hallen!
Men visste är det så himla typiskt att man hittar igen det som man letat hur länge som helst efter att man köpt nytt! =)
Men jag misstänker att det är husse som har hittat min vante och lagt den i hyllan och glömt säga det till mig.. för India brukar inte gömma saker där =)

Nä.. varm choklad och sen sängen!

Kramkram


Rex


Så fin!


Älskar att vara ute.


Min fina kille..

090303

Usch.. är fortfarande ledsen över Rex. Min fina hund! Jag fattar inte vad som hände alls.. han har alltid varit vaktig och lite knepig men hur go och mysig som helst.
Nu hade han tydligen lekt med en strumpa och när nån (vet inte vem) skulle ta av han den så bet han!! Har han aldrig gjort innan.. bara dragit i byxbenen. Känns så jävla hemskt. Inte alls min mysiga hund! Ville bara ta hem han och göra han till bara min! Rex bodde i piteå med mitt X men jag hade han då och då och så brukade jag åka dit med India och hälsa på. Sist var första veckan i februari.. och då var Rex hur glad som helst. Han hoppade upp på mig och viftade på hela kroppen av glädje.. han brukade bli som en makaron när han blev glad  =)
Pratade gjorde han också.. hur mycket som helst! =) Lät nästan som han morrade fast han inte gjorde det.. han blåste upp kinderna och som pyste typ.. lät hur kul som helst.
Min fina Rex.. å va jag saknar honom!

Fina lilla Rex

Fick ett riktigt tråkigt samtal i dag.. Rex som jag har tillsammans med mitt X avlivades idag. Har bara gråtit hela dagen,orkade inte fara till jobbet.

Riktigt pissigt känns det nu.
Tur att jag har älsklingen och India. Magnus har verkligen tröstat mig idag.. fått torka många tårar. Tack älskling.

090301

Fyy faaaan va trött jag har varit idag!! Och innan jag skulle fara och jobba så gjorde jag illa ryggen.. skulle slänga ett papper i sopkorgen och när jag böjde mig ner så smäll det till i ryggen och gjorde skit ont! Fick ropa på älsklingen så fick han hjälpa mig till soffan så jag kunde räta ut mig =) Skulle ha jobbat i charken men kände att jag inte palla att lyfta flera ton skinka så jag messa Jannice och fråga om hon ville byta så jag kunde vara i kassan istället och det ville hon =) Bra att ha snälla vänner som man jobbar med =)

Igår var vi ut på Farmen då och det var riktigt lyckat.. tror det är typ första gången som jag har riktigt kul där. Fick lite reflux i magen efter ett tag bara och så hade dom ingen mjölk så då fick jag dricka vatten och grädde istället.. inte gott! Men det ville ändå inte riktigt ge sig så då messa jag älsklingen för han och några av hans kompisar var och körde bil så dom kom och hämtade mig (TACK!!) så for vi och köpte mjölk. Fick ju åka hummer också =) Nice!
Har ju typ alltid velat ha en sån men nu har jag nog kommit fram till att dom är alldelens för stora för att jag ska kunna köra en sån. Tycker ju min bmw känns stor! Skulle aldrig kunna parkera en hummer.. inte utan att mosa alla bilar som är brevid iaf =)
Skit lyckad kväll iaf! Måste vi göra om!

Lina: Jag ska ju vara hårmodell nästa helg (7/3) det är på ice skulle vara skitkul om du kom då! =) Blir ju som ingen förfest eller så men jag tänkte väl som stanna och ta en cider eller två efteråt. Men jag kan ringa i veckan!


Nä nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar!

Kram

RSS 2.0