Brrr... usch va kallt!

Aahhh.. jag hatar kylan! Kan det inte bli sommar nu snälla!! Iskallt inne på jobbet också, grymt irriterande.

Var ju till Piteå med Sara i torsdags och vi hittade min tärna klänning! =) Så den är beställd nu.. himla fin är den.
Sen var vi självklart tvungna att strosa lite på stan och kika också och ta en fika. Hittade 2 par leggings på Gina som jag köpte, supersköna var dom nu måste det bara bli varmt/varmare så jag kan använda dom. Är ju inte så sugen på att ha sånt på mig när det är mellan 20 och 25 grader kallt!

Idag blir det fullt upp hela dagen.. först jobbar jag till kl 15 och sen är det hem och taktik vila och fixa till sig och sen har Sosso 30-års fest. Ska bli himla trevligt! Ska försöka hinna upp till Magda också för hon fyller också år och ska ha fest. Om hon nu inte är för bakis från igår.. hehe =)

Nä.. nu måste jag göra mig klar för jobbet och sen är det bara klä på sig så man ser ut som en michelin gubbe så man vågar sig ut.

Hoppas ni har en bra helg!
Kram


Snöstorm!

Ja inte har jag så stor lust att gå ut idag om man säger så. Typiskt att det ska vara snöstorm idag när jag har massa saker inplanerade =)
Först stöka på hemma, sen ska jag till läkaren. Efter det blir det en sväng på stan med älsklingen, sen funderar vi på att fara och sätta oss i bubbelpoolen på badet, sen middag och sen tjejkväll! =)
Känns som en bra dag förutom läkar besöket då.

Shit pommes va jag har drömt skumt inatt, herregud, ibland kan man ju tro att jag skulle behöva proffisionell hjälp =) Grymt flummigt.

Imorgon ska kanske jag och Sara fara till Piteå och kolla klänningar till bröllopet, om det nu inte är snöstorm imorgon också.
Får ha koppel på India idag så hon inte blåser bort =)

Nu är det dags för lunch!

Kram

Löning idag!

Wiihooo =) ÄNTLIGEN!!
Dock försvinner ju typ allt när man betalar räkningarna men men..

Idag blir en riktigt slö dag tills jag far och jobbar.. börjar kl 15 och innan det ska jag typ inte göra nå. Måste vila upp mig efter helgen =) Himla kul helg har det varit iaf. Och nu längtar jag tills onsdag, av flera anledningar. En av dom är tjejkvällen med massa frukt och massa surr. Ska bli himla mysigt!

Måste verkligen stor handla också, allt är typ slut. Vette tusan va jag ska hitta på till lunch idag. Blir nog att värma rester från igår, älsklingen for och köpte pizza på milano, och kyckling pasta med curry till mig. Pasta lådorna därifrån är ju helt gigantiska så dom räcker lätt till 2 gånger.

Oj.. hmm.. kom just på att jag glömde tanka bilen sist jag hade den och tank lampan ha lyst ett tag nu. Hoppas jag tar mig in till jobbet iaf =) Blir en spännande åktur till jobbet då.. tur att det inte är så långt..
Alltså jag förstår inte varför det är så svårt att komma ihåg att tanka bilen.. glömmer typ jämt bort det.

Hihi.. nu först vakande India.. hon är också himla trött efter allt ståhej i helgen =) Eller nähä.. hon var bara upp och kolla läget för hon vände och gick och la sig igen. Min sötnos.

Nä.. nu blir det lunch!

Kram

Laddar för en ny dag med mera kalas =)

Fast jag har inte orkat kliva upp än, gick bara upp och hämtade mini datorn och kröp ner igen =) Himla skönt att ligga kvar i sängen lite extra länge. Men nu måste jag stiga upp snart och börja göra mig klar för att träffa folk, fixa fikat och sånt.

Fy tusan va söt India var just. Hon ligger och sover fortfarande och drömde visst nåt roligt för hon låg och viftade på svansen =) Så himla söt! Tyvärr hann jag inte få igång kameran så jag kunde filma..

JO!! Tack för igår mina sötnosar! Himla trevlig kväll.. och JÄTTE TACK för ringen! Super fin är den =) Puss på er.


Nu är garderoben klar utvändigt (saknas några små lister i hörnen bara) är verkligen jätte nöjd med den! Fasen så skönt att ha en riktig garderob igen =) Nu måste vi bara köpa tråd korgar med ställningar så man får ordentlig ordning där inne också. Jo och så har vi ju fått upp sovrums dörren också.
Börjar kännas som ett riktigt hem här nu. Trivs himla bra här, lite trång är det ju men det är ju bara tillfälligt tills vi får klart vårat riktiga hus =) Wiii va jag längtar!!
Sen tänker vi inte flytta förens det är dags att flytta ner under jorden.. hihi. Här ska jag och vi leva för alltid.

Nä nu ska jag sluta svamla och stiga upp och äta nåt.. magen kurrar som fasen.

Hoppas ni får en härlig söndag allihopa.

Kram

HAHAHAHA!!!!




Så jävla bra.. dock har han ju missat rätt många tröttsamma kommentarer =)


Puuh..

Shit pommes va trött jag har varit och fortfarande är idag! Trodde jag skulle somna i kassan alltså.. hade ju varit snyggt =)
Och när jag kom hem så väntade såklart en maaasssaa städning. Suck. Har iaf tagit tag i en del så nu är det som bara dammsuga och skura kvar.
Imorgon blir det nog inte en lugn stund heller, först på dagen ska vi ha kalas med Magnus familj och släkt, sen på kvällen så ska vi ha gemensam födelsedags fest. Jag hoppas verkligen att jag hinner med en power nap inna festen..
Sen på söndag så kommer min familj och släkt, huj huj va slut jag kommer vara söndag kväll. Värsta sociala helgen. känner mig dessutom inte helt frisk än heller.. men fy fasen va kul det ska bli ändå =)

Vi ska ha en choklad fontän på lördag kväll och så funderar vi på att kanske köpa nån smörgåstårta men vi får se om vi hinner med den.

Garderoben har då nästintill blivit klar, känns himla bra. Nu håller älsklingen på att sätta upp dörren till sovrummet också. Sen blir det sääängen! Ska blin så stört vskönt att få sova, hoppas verkligen att jag kan sova ordentligt i natt bara. Har sovit himla dåligt några nätter nu så jag behöver verkligen sömn.
2 panodil innan man går och lägger sig brukar göra susen när kroppen är lite skum så jag tror jag ska prova det knepet ikväll.

Åh va kul det ska bli i helgen.. wiii =)

Natti natti

Baka, städa och bygga garderob.

Det är vad jag har pysslat med idag. Eller det är ju mest (bara) älsklingen som har byggt på garderoben, men jag har hjälpt till lite iaf.
Har bakat daimrulltårta och sockerkaka i långpanna, hade tänkt baka bullar också men jag orkade fasen inte =)
Blir att köpa en butterkaka istället tror jag..

Har skruvat ihop sidobordet som söta Marie och Adam köpte till oss när dom var på ikea, och ställt upp skrivaren och sånt jox på det så nu ser det lite mer städat ut.
Fast just nu ser det ut som ett riktigt bomb nedslag här med massa grejer överallt. Har äntligen orkat packa ner julsakerna så dom står i kartonger mitt på golvet och så ligger det kartong från garderobs dörrana överallt eftersom att lilla India har slaktat dom (hon ääälskar att riva sönder kartonger).
Nåja.. får satsa på att storstäda på fredag för då borde det vara färdig stökat här med garderobs bygge och allt.
Allt måste vara klart och fint tills i helgen när vi kommer ha fullt med folk här både lördag och söndag.

Well well.. nu blir det snart sängen för mig, ska bara plocka undan lite kartong bitar först.

Sov gott!

Kram

Back in buisness

Oh yes.. idag har jag jobbat igen och det känns faktiskt himla bra! Skönt att få komma ut lite igen =)
Och nu tror jag att jag är friskt på riktigt också.. eller ja nästan iaf, är ju lite förkyld fortfarande men är iaf pigg.

Alltså.. jag har verkligen ingen inspiration till att skriva idag, så jag tror jag ska äta ett äpple, utfodra hunden och sen gå och lägga mig.

Kram

My birthday! =)

Så var man ett år äldre.. shit alltså jag börjar ju vara gammal nu =)
Har iaf haft en lugn och skön dag, är ju inte frisk än så jag och Magnus ska ha gemensam födelsedags fika nästa helg istället. Orkar som inte med en massa ståhej idag =)
Funderar på om jag ska chansa och jobba imorgon och hoppas att det funkar eller om jag skulle vila nån dag till. Hmmm?

Har just ätit middag, gjorde porterstek och potatis gratäng med svartavinbärs gelé.. sååå himla gott!
Nu är det mera vila som gäller känner jag.. är så mätt så jag orkar typ inte röra mig =)
Maten ska få sjunka nu och sen blir det glass till falk filmen som börjar kl 21.

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa!

Kram

10-01-16

jäklar anamma, idag har jag faktiskt varit ut utanför huset! Har segat på hela dagen men ikväll när älsklingen skulle fara till Johnny så följde jag med! Stannade dock inte så länge men en stund iaf =) Wiihoo!
Nu kanske jag är typ frisk.
När jag kom hem så värmde jag en billy's pizza och jäklar va gott det var!
Nu ligger jag och India på soffan och slö tittar på rocky balboa, myspys. Husse är ju kvar och dricker groggar så det är äkta tjejmys som gäller ikväll =)

Usch.. ser filmen i ögonvrån och fy fan va vidrigt det är med boxning! Blä. Tänk va äckligt att sitta långt fram på en boxnings match när det flyger massa saliv, blod och svett från dom som boxas. Iiiihhh!! Vider.

Har försökt föra över bilder från minneskortet på kameran till min externa hårddisk men det har hänt nå skit med kortet så en del bilder är skadade ocg går inte att se eller föra över! =(

Måste nog köpa ett nytt skulle jag tro. skit också.

Nä.. funderar på om jagskulle ta och krypa ner i sängen, är grymt trött. Jobbigt bara att jag ska ta min nästa penicillin tablett kl 01.00 men nu är det bara några dagar kvar på kuren. Taack och lov för min mage är verkligen inte nöjd med dom här tabletterna! Och så ska jag ta dom på tom mage också.. gör ju inte skaen bättre.. och min mage som brukar tåla precis allt =)


Shit! Kom just på att jag fyller ju fan år imorgon! Det hade jag helt glömt bort =)
Hmm.. nåja.

Natti natti


Mitt hjärta brister när jag tänker på det här..

 

India II

Hej,

Mitt namn är India och jag är en liten flicka som född ungefär i maj 2006. Mina mått är just nu 42 cm hög och 40 cm lång men jag är säker på att jag kommer att växa lite till.

De slängde mig över stängslet till räddningscentret under en av de hetaste dagarna den här sommaren, utan vatten, utan mat och utan skugga, i det mest avlägsna hörnet från ingången så att jag inte syntes. Jag var nära att dö när jag kände ett par armar och en röst som sa: "Kom här, min sköna". Jag började gråta och skälla... Skulle jag fortsätta leva?!

Jag är lite blyg i början. Jag älskar att leka och att springa med de andra hundarna. Jag har massor med energi och en önskan att få leva. Jag skulle bli jätteglad över att lära känna min nya familj, mina nya vänner som alltid ska älska mig och jag ska också ge dem min livsglädje.

Jag väntar på en massa svar från er.

Tusen kyssar till er alla.

India


**********************************************************************************

Usch.. jag vill verkligen inte tänka på vad min lilla älskling har varit med om! Brukar undvika att titta på hennes sida på julierescue men idag hamnade jag där iaf och tårarna började spruta direkt. Fy fan. Känns iaf himla bra att jag har henne och att hon just nu ligger hoprullad på min mage =)

Önskar bara att alla hundarna skulle ha det bra och slippa bli misshandlade och behandlade som skit.

 


Intar soffläge igen! =)

Ja.. känner mig likadan idag som senaste dagarna.. grymt segdragen förkylning! Trodde det skulle bli bättre ganska snabbt när jag fick penicillinet men tydligen inte. Kan ju bero på cystan och att jag har lite sämre immunförsvar då.
Haha.. Magnus säger att jag tom har snarkat lite igår natt! Jag brukar aldrig snarka annars, däremot gnisslar jag tänder ibland =)

Idag tänkte jag äta rester från middan igår till lunch, spagetti och köttfärssås. Mumma. Älsklingen far snart iväg på fredags lunchen som vanligt, åh va skönt det hade varit att följa med och få komma ut lite men jag orkar fasen inte! Igår tänkte jag att jag skulle klä på mig och gå ut lite men när jag gick och skulle klä på mig så skrek typ varenda cell i min kropp neeej! Så jag gick tillbaka och la mig på soffan istället. =)
Tror jag ska se en av mina favvo filmer också.. Moulin Rouge. Sen ska jag.. hmm.. ja. Stora planer för idag alltså =)
Åh va jag längtar tills jag blir friskt! Få gå en lång prommis med India och träffa vänner igen..

Nä.. nu kurrar magen så nu är det dags för lunch.

Kram

Vilo dag igen..

Blir att bara vila idag också.. måste verkligen bli frisk nu. Ska vara hemma från jobbet fredag, lördag och söndag och så håller jag alla tummar för att jag är frisk tills på måndag! Helt stört att så fort jag rör mig mer än bara inne så får jag feber. Skumt.

Nåja..

Haha.. just ja! Skulle ta en penicillin tablett kl 5 imorse (ska ta dom med 8 timmars mellanrum) så jag hade ställt alarmet på mobilen och när det ringde fattade jag verkligen ingenting! Kom iaf tillslut på att det var meningen att jag skulle ta en tablett men mitt i mitt virriga tillstånd så lyckades jag ringa till mamma också =) Trodde jag hann lägga på innan det gick fram nån signal men icke det.. fick ett mess av henne där hon undrade vad om det hade hänt nåt när jag ringde den där tiden.. Oops =)

Ja.. ska väl slå på nån film och ligga på soffan och försöka bli frisk!

Kram

Wii... nu har vi internet igen!

Fasen va skönt det är med riktigt internet igen! Vi har ju inte fått fingrarna ur och dragit i bredband i lillhuset sen vi flyttade in men nu äntligen är det fixat och Palo var och kopplade upp internet i dag. Riktigt nice!
Så nu ska jag försöka uppdatera här lite oftare =)

Har ju hunnit hända helt sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska börja, kommer inte ens på nåt nu.
Lillhuset är iaf nästintill klart. Lite små fix kvar bara. Ska bli väldigt spännande och kul att sätta igång med stora huset!

Just nu ligger jag hemma och är däckad.. grymt segdragen förkylning! Var till läkaren igår och fick penicillin iaf så nu hoppas jag verkligen att skiten ger sig snart! Men det är iaf skönt att slippa vara på jobbet =)

Nä.. vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så jag lägger helt enkelt ner det för idag och slänger mig på soffan och ser på tv =)

Kram kram

RSS 2.0