F**king J**la F**

Ja.. precis så är det.. resan till Umeå gick väl som bra.. kändes som att det gick rätt fort men sen på hemvägen gick det åt helvete på riktigt. Var dessutom inte hemma förens kl 06.30 på onsdag morgon och då hade jag en tid på Make up Store kl 14 men jag var så jävla sur och trött så jag avbokade den tiden. Pallade inte att vara bland folk då.  Sen på dagen kändes det lite bättre så jag for mer med Marie på tjejkvällen på stan och det var rätt mysigt faktiskt.. glad att jag gjorde det ändå! Köpte nya vantar och en halsduk.. mer blev det inte. Jo och så fuskade jag och smakade lite julmust!! Det får man ju inte göra förens i december men men... jag tyckte att jag förtjänade det ändå =) Iof har jag ju mig själv att skylla för den här lilla situationen som jag har hamnat i men man kan väl få vara bitter ändå!

Riktigt skönt med helg är det iaf.. ÄNTLIGEN!!! Blir en lugn fredag kväll å så blir det lite party hos Jannice imorgon.. fast jag orkar inte klä ut mig. Är inte riktigt på så bra humör än. Men men.. ska bli kul att komma ut iaf!

C ya!

En snabbis till Umeå.

Har en känsla av att jag kommer vara helt enormt trött ikväll! Först har jag jobbat (iof bara 10-13.45 men ändå!) efter det gick jag runt i några butiker i stan för att försöka få ha insamlingsbössor hos dom och nu snart ska jag och Magnus åka ner till Umeå för att hämta en bil och sen direkt hem igen. Puh!

Det gick faktiskt rätt bra på stan iaf.. har fått tillstånd av vacker tass, hund & zoo, coop och örjans sen är det några till som jag ska återkomma till! Sen har jag en hel lista med butiker som jag inte har besökt än. Jag hoppas verkligen jättemycket på det här! Hundarna behöver verkligen allt dom kan få! Måste gå på banken i veckan också och starta ett insamlingskonto. Massa att tänka på! Och så måste jag göra en info lapp till bössorna också.. måste komma på vad jag ska skriva på dom. Vill ju verkligen fånga folks uppmärksamhet och medkänsla!
Måste prata med nsd också och höra om dom är intresserade.

Nä nu måste jag slänga i mig nå mat innan vi måste åka iväg till umeå...

C ya!

Händelselös helg.

Det har verkligen inte hänt mycket i helgen.. har jobbat iof men ändå! På lördag jobbade jag 8-18.. hatar verkligen det passet! sen är ju söndagen bättre då.. 15.15-21. Har dessutom börjat känna mig lite förkyld.. mest på morgonen när man vaknat, sen på dagen känns det som bra men jag hoppas att det inte blir värre! Har ju en tid på Make up Store i Luleå på onsdag.. skitkul! Å sen onsdag kväll kommer min tjejer å hälsar på då ska vi se film och bara surra å mysa =) Var verkligen jätte länge sen sist!

På lördag blir det halloween fest, ska bli skit kul att festa lite.. är flera månader sen sist! Jag tänker däremot inte klä ut mig.. gjorde det förra året men i år ids jag inte. Har inte tid att hitta nån bra kostym heller.

Annars händer det inte så mycket.. ska hämta tapeterna nån dag så får vi se när vi hinner sätta upp dom.. åh va jag längtar.. kommer bli såååå fint =)

Hmm... just ja.. i söndags när jag skulle stoppa in linserna så hade den ena linsen gått sönder.. jävla typiskt med tanke på att det var dom enda jag hade hemma.. måste hämta nya hos optikern idag innan jobbet.. är ju svin jobbigt nu när man är van att ha dom.. hade ont i huvvet hela dan igår för att allt var så suddigt!

Nu måste jag ta och äta lite lunch så jag hinner göra allt innan jag måste åka till jobbet.. hade tänkt hinna med en lång promenad men India, är iof lite kallt ute så vi får se om hon vill gå så lång =)

C ya!


Sååååå trött!!

Jag följde med Magnus på hans jobb idag.. var ju ledigt både igår å idag själv så =) Sen är det faktiskt skit mysigt att stiga upp jätte tidigt (04.30) och bara slänga på sig lite kläder och åka med han i lastbilen! Idag var vi i Älvsbyn å Vidsel å åkte runt.. det gick jättebra att hålla sig vaken i början men när vi var på väg till Luleå igen så slocknade jag totalt! Vaknade av att min telefon ringde och att jag hade så ont i nacken så huvvet höll på trilla av! =) Svårt att hitta nån bra sovställning i en lastbil =) Blev skitsur också för jag hade sett ett hus som verkade så mysigt på vägen dit men då var det lite mörkt fortfarande så jag såg det inte så bra så jag tänkte titta igen när vi for hem.. men såklart så sov jag när vi passerade det!
Sen när "vi" hade jobbat klart så åt vi lunch på baan thai å sen gick vi runt lite på stan.. fast jag höll mig i skinnet och köpte bara 2 par tjocka leggins å sockar! Känner mig jätte duktigt!
Fast å andra sidan så måste jag det.. våra tapeter till hallen har kommit och bara dom (utan lim och allt sånt) kostar nästan 5000kr!! Men det kommer nog bli skitfint så det är det värt!

Har kommit på att min hund nog behöver en ny bädd också.. den hon har nu känns som gammal å platt å hård.. stackars liten! Fast hon verkar tycka om den ändå. Men jag har iaf sett en som verkar jättebra men memory foam i madrassen och mysiga kanter som är helt fluffiga å allt.. å den var inte så jättedyrt tror jag. Men min India förtjänar bara det bästa så hon ska få den även om den kostar lite mer! =) Stackarn har ju sovit på gatan och alla möjliga hemska ställen förr. Usch! Hon löper btw nu också.. första veckan gick helt problemfritt och det märktes knappt.. men nu har hon börjat bli lite gnällig å så.. men hon är ändå jättesnäll jämfört med hur vissa tikar blir!

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig.. är så stört trött och så ska jag ju jobba imorgon också (BLÄÄ!!)

C ya!

Utmanad =)

Jag har blivit utmanad av Marre


1. Vem tvättar?

Jag gör det.. har en viss ordning =)
2. Vem diskar?

Diskmaskinen!

3. Vem dammsuger & skurar?

Jag.. återigen en viss ordning =)
4. Vem dammtorkar?

Jag
5. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv?

Magnus.. sånt törs jag mig inte på!
6. Vem sköter om bilen osv?

Magnus =)

7. Vem stryker kläderna?

Hmm.. stryker aldrig.
8. Vem rengör avlopp osv?

Yuuk!! Magnus!
9. Vem storhandlar?

Det gör vi tillsammans.

10. Vem kastar grovsopor, tidningar osv?

Det gör vi nog båda..


Minnesförlust!

Jo just det ja Marre! Har ju glömt att berätta en grej ju.. jag håller på att starta upp en insamling till föreningen i spanien som jag fick India ifrån. Dom är ju helt ideella å så har hon nästan 200 hundar nu så jag tänkte att jag ska samla ihop så mycket pengar och mat och sånt som jag kan och så till hösten -09 så ska jag åka ner dit och lämna allt och hjälpa Julie lite med hundarna! Ska bli såååå sjukt kul att hjälpa till fast det kommer säkert vara känslomässigt jobbigt att vara där och se allt hemskt. Jag har redan gjort ett info blad som jag ska ge till företag och så hoppas jag att jag får ha såna där insamlingsbössor på en massa ställen! Har redan frågat på Ica men (big suprice) så blev det nej.. bara för att ingen av dom som bestämmer där bryr sig om djur. Fast Magnus tycker inte om att jag gör det här.. han tror att jag kommer må för dåligt av att åka dit.. men jag tror att det kommer gå ganska bra.. hoppas jag iaf =)
Känns så bra att lägga typ all energi på det här istället för att tänka på min dumma mage =)

Å imorgon jobbar jag bara 10-14.45 och sen är jag ledig ons tors.. ska bli riktigt skönt! Är så himla sugen på att åka in till stan och bara gå och mysa å shoppa =) Fast nu när vi har beställt tapeter till hallen så borde jag hålla igen lite på shoppingen kanske =) Men vi får väl se hur det går med den saken!
På tors ska kanske jag och Magnus åka till Umeå och kolla på en bil som han är intresserad av.. skulle vara kul.. se nåt annat även om det bara är över dagen! Är så grymt less på att bara vara tråkig nu, känns som att jag inte har gjort nåt på hur länge som helst.. har inte varit ut på jag vet inte hur länge och stackars Magnus har bara sett mig lufsa runt i superstora mjukisbyxor, har nog inte sett så direkt fräsch ut! =)
Men nu börjar jag faktiskt känna mig rätt bra.. har fortfarande ont å så men det känns ändå bättre så jag tror jag ska försöka mig på en liten fest snart! =) Att bara sminka sig och fixa håret å ha fina kläder skulle kännas som en dröm nu! Har ju inte kunnat ha jeans tex på jättelänge för att jag har varit så svullen.

Tog några söta bilder på min lilla bushund =) Fast här är hon inte så busig.. Hihi
sömntuta                     
                                                        Ibland kan hon bli riktigt liten =)


Vi skulle försöka göra en svin cool lampa av en glas skiva från vårat gamla soffbord.. men det gick inte så bra fast vi gjorde precis som man skulle..  det sa som bara pang å så var det glas precis över allt!

Lite glas kross.. och det där är bara en liten, liten del! =)


Nu ska jag gå och kramas med min älskling innan jag måste gå å sova!

C ya!

Slappar dag..

Idag har vi verkligen inte gjort så mycket.. typ bara varit in till stan och ätit pizza =) Eller jo just ja.. jag har äntligen lycktas pilla bort min stygn.. dom skulle trilla bort av sig själv efter 2-3 veckor.. på onsdag är det 6 veckor sen! Så jag var hyfsat less på dom, men jäklar va hårt en del satt.. men med lite våld så lossande alla tillslut.

Nu ska vi iaf äta världens godaste glass och se The village.. både jag och Magnus har redan sett den men det var så länge sen så jag minns ändå inte vad som händer.. men jag har för mig att jag tyckte att den var ganska bra så vi får väl se.
Å imorgon är det dags att jobba


Suck!

Jag som sa att jag aldrig skulle börja blogga.. men efter lite övertalning så tänkte jag prova iaf.
Mest för söta Marres skull =)

Hade skrivit en hel massa här men när man är så teknisk som jag är så är det inte så lätt att hålla koll på allt så jag råkade radera allt så nu är jag less och trött!

Råkade ju gå med på att vara chafför åt min sambo inatt så jag ska nog gå och sussa på soffan lite så jag jag hittar in till stan när han ringer och vill hem.. om jag nu ryms på soffan vill säga.. det  är som en hund som ligger och sträcker ut sig där nu. Men vi brukar ju kunna trycka ihop oss båda 2 =)

Natti natt


India
Min lilla India, söt som socker!

RSS 2.0