Shame on me!

Sorry för att jag inte har skrivit nåt idag.. har varit på språng större delen av dagen och nu har vi just kommit hem från Sara och Johnny där vi har sett film. Har varit en riktigt nice dag iaf!
Får berätta mer en annan gång för nu tänker jag krypa ner och soooova! =)

Tänkte bara skriva så ni inte tror att bebis har kommit ut.. för sån tur har vi inte idag heller.. haha.

Sleep tight!


+6

Idag blir det 6 dagar över tiden. Det var det jävligaste vad lillen skulle vara seg på att komma ut! =)
Vet inte vad jag ska hitta på idag för att fördriva tiden.. kanske man skulle ta sig ut i skogen lite?
Måste iaf dammsuga också för min kära vovve har slaktat en av hennes strumpor så det ligger trådar och tussar överallt.. förstår inte hur det kan vara så kul latt slita sönder saker =)

Nä.. ska ta och äta frulle nu så får vi se vad dagen har att bjuda på sen!

Hoppas ni har en bra måndag!


I have a plan! =)

Vi har ju länge tänkt byta bort min bmw till nånting annat.. och jag har alltid gillat bilen lada niva! Den är så ful så den blir söt liksom =)
Nå.. har iaf kikat runt lite på blocket och hittat några jag är intresserad av, och här kommer knorren! Jag tänker lacka om den i nån cool rosa färg! =) Jag har nästan fått med älsklingen på planerna också.. han tyckte att det nog kanske skulle kunna bli coolt att göra så. Är ju ingen vanlig bil direkt och att ge den en stark färg gör ju det hela ännu bättre.

Men dom planerna måste iaf vänta ett tag.. bebis måste komma ut först och så skulle det ju vara bra om vi fick min bmw såld också. Sen finns dom flesta nivorna söderut så bebis måste få bli nån vecka så vi kan dra iväg och kika på några.

Längtar iaf tills jag får min niva! =)


Lååånga dagar..

Åh va dagarna går långsamt när man bara går och väntar på bebis! Har dessutom varit på riktigt dålig humör idag, är fortfarande på dåligt humör.
Var iaf ner på stan och kikade runt lite.. köpte en ny foundation.. samma som jag har nu men en nyans ljusare, man är ju inte direkt nån pepparkaka längre =) Var ju iof inte det tidigare heller men liiite färg fick jag ju iaf.

Sen var jag förbi på dollarstore och hittade mina favorit kakor! Godare kakor finns inte =)

Mmmm =)

Har redan tryckt i mig ett paket av dom.. hihi!

Ska göra ett litet städ ryck och sen blir det att slappa.. har ingen energi alls idag, förstår inte varför för jag har sovot bra och allt men jag är ändå as trött!

Kram på er

+5

Idag blir det 5 dagar över tiden... gaaah jag blir galen!! Nu känns det som att det inte blir nån bebis.. han tänker aldrig komma ut. Tror jag ska tvinga med min älskling ut i skogen och springa idag =)

Men först blir det frulle och kanske en sväng på stan! Har köpt hem den supergoda päronkrämen igen så jag ska frossa på den nu.

Hoppas ni har en bra söndag utan alltför mycket huvudvärk =)


Linnet jag köpte..

Såhär ser linnet jag köpte idag ut:


Det är dock mer rosa än rött.. blev en dålig bild men jag ides inte ta en ny =)


Älsklingen har farit iväg till basen och ska kolla på lite race men jag är så jäkla trött så jag orkade inte följa.. jag och India slappar i soffan och tittar på bröllopsfotografen =)
Sen blir det sängen som gäller och jag hoppas jag får sova ordentligt i natt! Måste ju vara utvilad inför det som ska komma så nu är det dra ner på tempot som gäller! Har ju fått några "utskällningar" för att jag håller igång för mycket =)

Imorgon tänkte jag smita in till stan och kika på ett par skor.. är sjuuukt sugen på dom. Men vi får se.

Sleep tight sötnosar!


Home again..

Så.. då var man hemma igen! Marknaden var väl inte direkt nånting att hurra för men det var iaf kul att komma iväg lite! Hittade iaf ett linne som jag köpte, visar bild på det senare!
Vi var även förbi älsklingens pappas stuga och kikade.. himla mysigt alldelens vid vattnet. India var ju med också såklart och hon hade fullt upp med att nosa och titta på allting =)
Det var en hel flock med fåglar som simmade omkring alldelens vid strandkanten vid stugan och hon var grymt sugen på att simma ut till dom men hon tyckte att vattnet var för kallt så hon nöjde sig med att stå på land och titta på dom.

Tänkte ta en power nap nu för jag är vansinnigt trött. Sen blir det middag.. och så hoppas jag att lillskrutt vill komma ut också! +4 idag ju!!
Tänk va nice om det satte igång ikväll eller imorgon bitti!


Jokkmokk.

Idag ska vi fara en sväng till Jokkmokk hade vi tänkt. Verkar ju inte bli nån bebis idag heller så nånting måste vi ju sysselsätta oss med.
Det är marknad där så vi tänkte gå på den och sen har älsklingens pappa nyss köpt en stuga där också som vi tänkte fara och kika på.
Är dock galet trött.. älsklingen har snarkat precis hela natten så jag har knappt fått sova. Får ta och sova i bilen på vägen upp!

Hoppas ni får en bra lördag!


Present!

Min älskade hund har varit så snäll och lämnat en present under min kudde i sängen..


Hade hellre föredragit människo-godis! =)

Sen får hon ju inte ens vara i sängen så hur hon har lyckats med det där utan att jag har märkt det vette fasen! Min lilla sötnos =)

Ska ta och dra en vända med snabeldraken nu och sen blir det middag.. champinjonsoppa med baguetter.




+3

Jaha ja.. då var vi inne på dag nummer 3 i övertid. Nåja.. han kommer väl snart våran lilla skrutt.

Har tagit tag i mina änglatrumpeter som stod framför bron och såg allt annat än glada ut, nu är dom nerklippta och undanställda i garaget för vinter vilan =)
Nu är det bara ljuslyktor och annat mys som gäller.

Glömde ju berätta vad mer vi gjorde i Luleå  igår.. efter shoppandet tog vi några enkla cacher och sen åt vi middag på pastabacken med Sara och Johnny. Har nog aldrig ätit så god pasta i hela mitt liv! Jag tog nånting som heter mano.. det var pasta med räkor och tonfisk i en as god sås. Skulle egentligen vara purjolök i det också men jag hatar allt vad lök heter så jag bad dom skippa den =) Var sjukt mätt efter det..

Sen tog vi några cacher till och tittade på fina hus. Tur att min snälla mami kunde ta hand om India så vi slapp skynda oss hem! Himla nice.

Nu ska jag fixa lite lunch till voffsan och sen ska jag städa undan lite här. Köpte finfina lådor att sätta alla filmer och sånt skrot i går på claes ohlssons så det ska jag ta tag i, just nu ligger det sladdar och filmer och allt möjligt under bordet i en banan kartong.. not so nice!

Hoppas ni har en fin dag!


Some shopping..

Ja då var man äntligen hemma igen! Är så vansinnigt trött nu men det har varit en kanon dag! =)
Enda saken som stör mig är att min älskling hittade och köpte nya skor men inte jag!! *gråter krokodiltårar* Såna saker ger mig ångest.. vill ju också köpa skor =)

Blev iaf en tröja från GinaTricot:



En ny sophink till badrummet:




Och sist men inte minst... en guldtacka som håller dörren öppen! =)



Tog tröjan i en storlek större än vanligt så ammnings pattarna ryms i den =) Sen är det ju kanske inte så jätte kul med en så tight tröja när man just fött barn..
Vilket jag hoppas kommer ske typ imorgon!! Kom ut nu min lilla plutt!!
Vi längtar efter dig.


Nä nu ska jag krypa ner brevid min älskling och mysa.


Sleep tight!






???

Va fasen håller baby widgeten på med? Nu har den börjat räkna uppåt. Den räknade ner till 0 och nu går det uppåt? Aja..

God morgon förresten! =)
Fast jag är lite vresig den här morgonen.. har blivit väckt av telefonen flera gånger imorse. Men lite frukost botar nog det!

Var super mysigt att sitta och surra med mina babes igår, dock så blev det ingen lång visit för mig. Huvudvärk och himla trött.

Idag har jag tänkt ta mig till Luleå.. verkar som jag får med mig min älskling också =) Är så vansinnigt shopping sugen! Fast det kommer inte bli så mycket shopping ändå, så svårt med storlekar nu ju.. ingen idé att köpa tjockis kläder och så vet jag ju inte om jag går ner till min vanliga storlek igen heller.

Igårkväll beställde jag iaf hem det här:

  

En svinsöt overall till lillskrutten och en lång farfars tröja till mig =) Tvärr kommer inte overallen förens i oktober men men.. han kommer vara sååå söt i den!

Nä nu ska jag stiga upp och äta frulle!


Tjejkväll.

Har varit duktig och städat upp lite här hemma.. fanns inte så mycket att städa så det gick fort =) Fördelen med att gå hemma och boa hela dagarna!
Och så har jag fixat madrassen till vagnen. Nu är det middag som står på schemat och det får blli stuvade makaroner och köttbullar idag.. smaskens!

Sen ska jag iväg och träffa mina tjejer ikväll.. ska bli himla nice som vanligt! =)

Imorgon är jag grymt sugen på att åka till Luleå och kika i lite butiker.. köpa nån mysig kofta och bara strosa runt. Så jag ska ta och övertala älsklingen om att vi ska åka dit.

Har klippt klorna på India också.. hon har blivit så himla duktig på det nu! Riktigt skönt att hon har slutat bråka varje gång det är dags för kloklippning.

Nä.. fixa middag, sen duschen och sen iväg och träffa mina babes!


Chill

Jepp.. idag har jag tänkt ta det lugnt och försöka vila och bara vara hemma. Har legat och läst i sängen några timmar så jag har just stigit upp! Himla skönt =)

Har en jäkla huvudvärk som kommer och går så det blir att äta nu och sen bara ta det lugnt. Ska små städa lite och så ska jag fixa madrassen till vagnen. Det är allt jag har inplanerat idag..
Älsklingen jobbar på ute, kommer bli himla bra det här!

Känns då inte som att det blir nån bebis idag heller.. fast så har jag ju bara gått en dag över tiden också. Men jag hoppas att vi inte behöver vänta så länge till på lillskrutten!



Här har vi magen idag.. V. 40!!

Nu ska jag äta färdigt och sen ska jag ta och sy lite!



Oops!

Hehe.. råkade visst bli en sväng ut och cacha ikväll också! =) Dock tog vi bara 8st och alla var lätta så det var minimal ansträngning! Blev dock himla kallt efter ett tag, nu är det verkligen höst!

Imorgon tänkte jag ta tag i att skära till madrassen till vagnen och sy överdraget iaf. Älskingen ska hämta lite fyllnads massa och sen ska han få låna en traktor och plana ut gården med, klockers! =)

Nu ska jag ta och släcka lampan och sooova!


Sleep tight sötnosar!


Beräknad förlossning idag..

Jepp.. trodde att jag skulle snosa bebis vid det här laget men ack så fel vi alla hade =) Han har bestämt sig för att stanna där inne ett tag till..
Nåja.. han borde ju komma snart! Får se till att hålla mig sysselsatt på dagarna så tiden går fort! Tur att min älskling är ledig och kan underhålla mig =)

Var hos Bm tidigare idag, allting såg bra ut och det känns ju bra. Hon tyckte att det var bra att vi sprang omkring i skogen för sånt brukar vara bra för att få igång saker och ting! Idag blir det nog inget cachande.. måste vila lite också. Eventuellt att vi tar nån lätt alldelens här i närheten men vi får se.
Ska iaf börja med middagen nu.. det blir hemmagjord pizza! Yummi =)

Sen hade jag tänkt skära till en skumgummi madrass till barnvagnen och sy ett överdrag till det. Känner att det kliar lite i pyssel fingrarna!

Måste ju bara säga att min hund är helt slut idag! Hon har varit ute 15min idag på morgonen och sen har hon bara sovit, hon vill inte alls gå ut eller göra nånting =) Har försökt locka med henne ut igen men hon vägrar.. haha! Hon har säkert massa träningsvärk också. Men hon hade då himla kul igår och dom andra dagarna och det är ju det viktigaste, hon kan gott få sova en hel dag nu då.

Nä.. pizza time var det!


Ingen bebis idag heller..

Sorry för att det inte har blivit någon uppdatering idag.. har bara inte varit hemma nästan nånting. Tyvärr så har det inte dykt upp nån bebis idag heller. Men vi har varit ute och gått skogspromenader och cachat en massa idag =)

17 cacher har vi lyckats fånga idag! Inte illa =) Dock har dom flesta varit riktigt enkla så det har inte blivit så mycket promenerande. India däremot har ju sprungit runt som ett skållat troll och nu är hon extremt jäkla trött =) Himla bra motion för henne!

Imorgon ska vi till BM.. känns ju både bra och dåligt. Bra för att det är ju alltid intressant att gå dit och lyssna på bebis och så men dåligt för att det är ju BF imorgon!!! Då vill man ju snosa på sin bebis istället.
Älsklingen åkte på att jobba imorgon, egentligen skulle han ju vara ledig i 3 veckor nu men en kille på hans jobb hade tappat en pall på foten så han hade lite för ont för att köra lastbil, stackarn! Så jag får fara till BM själv.. och gåt ju bra =) Måste bara låna mamis bil. Ringde och skulle fråga om det gick bra och det första hon frågar är om det är dags =) När jaqg svarade nä så undrade hon varför jag då ringde.. haha =) Alla längtar efter lillen!












Lite bilder från idag!




Nu ska jag ta och logga cacherna och sen krypa ner i sängen så jag orkar upp till barnmorskan imorgon!

Sleep tight!



Geocaching igen =)

Haha.. ja det blev en tur ikväll också. Är helt slut efter allt promenerande i uppförs och nerförs backar =)
Men fortfarande ingen bebis. Men vi hade himla kul ändå!
Och India är helt slutkörd.. tvivlar på att hon tänker gå upp och ut över huvudtaget imorgon..hihi. Men hon älskar verkligen att vara ute och cacha!

Vi tog en cache som var lite små läskig.. hade aldrig vågat gå in där själv!



Scary =)

Nu sitter vi och ser Örnnästet och äter snarra, har råkat slummra till några gånger under filmen =)



Sovmorgon =)

Åh herre vilken härlig sovmorgon vi tog idag! =) Sov ut ordentligt och sen steg jag upp och gjorde scones till frukost.

Idag blir det nog att försöka röra på sig lite.. igår var ju en riktig inne slappar dag.

Alltså det händer alldelens för lite för att jag ska ha nånting att skriva om.. Kan inte bebis komma ut nu =)
Vi måste hitta på nånting idag för det här går inte!

Ha en skön söndag!


Mys kväll..

Det blev en riktig mys kväll ikväll. Vi hyrde film " There will be blood" och köpte massa godis och dricka så nu har vi bara legat i soffan med tända ljus och frossat och sett filmen. Himla mysigt!
Gäller ju att passa på lite nu innan bebis kommer också.. kan ju kanske bli svårt att se film oavbrutet då =)

Provade en ny dricka idag.. nyckelbryggeriets åkerbär. Var himla god faktiskt!

Imorgon blir det nog att försöka vara lite aktiv.. kanske springa upp och ner i nån lång trappa och hoppas på det bästa.. haha.

Haha.. fan måste ju berätta vad India har gjort ikväll också.
Var ju och handlade ikväll och köpte bla skinka på bit som vi ska ha till hemmagjord pizza. När jag kom hem så ställde jag bara in kassarna i hallen och så gick jag ut och hämtade Indias torrfoder, och som vanligt så far hon ju ner med huvudet och ska kolla i alla påsar. Men ikväll så snodde hon skink paketet utan att jag hann se det och bar in det på sin bädd. Hittade det för ett tag sen, helt orört! Hon hade bara lagt det i hörnet på sin bädd. Fattar inte varför hon inte hade ätit upp det, annars om hon snor nånting (vilket hon extremt sällan gör) så kastar hon ju i sig det så man inte ska hinna se att hon har tagit det =)
Min lilla sötnos.. kunde inte ens bli arg på henne för hon var så söt där hon låg brevid skinkan.
Undrar bara om den fortfarande går att äta? Den har ju hunnit ligga framme i några timmar..


Nä.. nu ska jag och mina läckande bröst gå och krypa ner i sängen och invänta älsklingen och India som är ute på "kvälls" rundan.


Sleep tight!


Boring..

Idag har det verkligen inte hänt ett skit. Har nyss varit och handlat men thats it. Har gjort en liten tavla av tyget som blev över efter överdraget till skötbordet. Häftade fast det på en träram så det blev som en canvas duk typ. I brist på annat att göra =)

Haha.. India är så rolig, köpte torrfoder till henne när jag var och handlade och alltid när man öppnar påsen så vill hon antingen äta direkt ur säcken eller om man hinner hälla upp det i fodertunnan så vill hon stå och knapra ur den ett tag =) Hon har som sina ideér

Nåja.. är ju ändå skönt med en riktigt lugn dag också, så man får vila upp sig ordentligt. Jag har som aldrig vaknat riktigt idag.. trött som tusan.


Det funkade inte.

Skit också.. min plan att geocacha ut bebis funkade inte! =) Däremot är jag, och älsklingen och India också helt slut typ.. men kul som fasen var det! Älsklingen har just tvingat ut India.. hon är så trött så hon har bara legat och sovit tills nu, hon var inte alls så sugen på att gå ut nu men hon måste ju =)
Men idag blir det en lugn dag, det enda vi måste göra är att fara och handla. Nästan bra att det är skitväder ute så man bara kan ligga inne och slappa med gott samvete.. hihi.

Hoppas ni har en bra helg!


Geocaching event!

Jepp, det blev att vi for på caching eventet! Himla roligt =) Kämpade på som fasen för att hålla någolunda jämna steg med älsklingen, Sara och Pelle. Gick faktiskt riktigt bra.. över förväntan. Kom ut 30 nya cacher ikväll och vi tog 8st och var först på 3st! Kanoners =)
Himla rolig kväll har det varit. Nu hoppas jag att kvällens aktiviteter och skogspromenader har satt fart på magen, har iaf förvärkar nu så man kan ju hoppas på att han kommer ut i helgen =)
Tycker det är på tiden att bebis dyker upp nu!

India har haft en himla bra kväll hon också. Först har hon busat med en annan liten hund och sen har hon fått springa en massa i skogen. Tvivlar på att hon kliver upp före 12 imorgon.. hon är helt slut nu =)

Nu blir det iaf att äta något och sen krypa ner i sängen.

Hoppas ni har en bra fredag!


Möblerat om..

Ja.. råkade visst möblera om lite här hemma. Vet inte om jag är så nöjd med det men det får vara ett tag så får vi se sen =)
Älsklingen låg och vilade och när han klev upp så var sig inget lika typ.. han tycker nog att jag är knäpp =)
Visar nån bild sen när jag har bestämt mig om jag är nöjd eller inte.

Nu försöker jag övertala älsklingen om att vi ska fara på eventet ikväll.. vill ut och röra på mig så bebis kommer ut!! =) Och så skulle India bli så glad av att få komma ut på lite caching!

Jaa.. så att.. ja =)



Vill ha!

Åh.. har suttit och kollat runt på skor på internet.. fasen va mycket fint det finns! Man skulle bara ha varit rik också.. haha.

Fastnade iaf för dom har stövlarna från scorett


Får se om jag kanske slår till =) Och då får jag hoppas att min älskling inte märker att jag köpt dom, han tycker att jag har alldelens för många skor redan.. hihi. Men som sagt.. man kan aldrig ha för många skor.. eller väskor =)

Nu funderar vi på om vi ska fara på ett geocaching event ikväll eller om vi ska åka på nån musik grej i Valvträsk. Vet inte riktigt vad det blir men det kanske är bättre att fara på caching eventet och röra på sig ordentligt så kanske förlossningen kommer igång.. haha!
Men vi får se vad som händer..


Bad dream

Usch vilka hemska drömmar jag har haft på morgonsidan idag! Så jobbigt när känslan från drömmarna stannar kvar långt efter att man har vaknat. Blev iaf väckt av en kall blöt nos i ansiktet när det var som värst.. hon märkte nog att jag drömde nånting hemskt =)
Vi brukar ju väcka varann när vi märker att det är hemska drömmar, även om India inte drömmer mardrömmar lika ofta nu som tur är! Första tiden och nästan 1 år efter att jag hade fått henne drömde hon väldigt ofta om hemskheter. Måste vara allt hon bearbetade från sitt helvete i spanien. Var så hemskt att vakna av att hon skrek i verklig dödsångest. Dom säger att man inte ska väcka hundar som sover och drömmer men jag kände mig tvungen att göra det ändå.. och när jag hade väckt henne så såg hon så lättad ut och kröp ihop så nära mig hon kunde komma =)


Nu blir det lunch och sen ett varv med snabeldraken!

Trööött..

Mm.. är trött som tusan men bebis spökar lite där inne så jag sitter uppe och väntar på att han ska lugna sig och somna innan jag försöker sova =)

Det blev iaf att fara och hälsa på lite folk ikväll, först var vi till Sara och lilla Ebba och hälsade på och fick tårta! =) Grymt gott! Och så fick vi även superfina bebis kläder.. du är är snäll gumman, tusen tack!!

Efter det besöket for vi till Sara och Johnny och såg film och käkade pizza.. himla nice det också!

Sen nu när vi kom hem fick vi en sur överraskning.. huvudsäkringen i huset hade gått pga tvättmaskinen. Igen!!
Vi (älsklingen) bytte ju kol i den och den funkade igen, 2 ggr. Nu vette tusan vad det är med den. Hoppas iaf att det är nånting som går att laga. Men det är väl lika bra at börja kolla efter en ny. Grymt irriterande iaf.

Blir förresten ingen ikea tripp imorgon.. det var till Kalix älsklingen skulle köra och då var det inte så intressant att följa längre =) Lika bra det egentligen, blir alltid så dyrt att åka till ikea!


Bebis kläderna vi fick av Sara idag =)

Nä.. nu måste jag försöka sova innan jag däckar i soffan!

Sweet dreams!


Nyårs planer =)

Har hittat étt så jäkla gulligt set som skulle passa perfekt till lillskrutten på jul och nyår! =)


Så sjukt söt! =)

Nu har min älskling kommit hem och jag är sugen på att hitta på nåt så vi får se vad som händer.
Vart som sugen på att åka och hälsa på folk.. får ringa runt och se om nån är hemma =)

Kram


God morgon!

Har just pussat min älskling hejdå när han for iväg till jobbet. Steg upp och åt frulle med honom.. har blivit en liten torsdags tradition =) Han har ju sovmorgon på torsdagar.

Tror dock att jag ska ta och krypa ner i sängen och läsa lite och kanske sova en liten stund =)

Haha.. älsklingen drömde att bebisen kom i natt, och att det var han som var tvungen förlösa han, undrar vad det betyder? =)
Så han sa att bebisen kommer idag, tvivlar ju men vi får väl se.. haha.

Nä nu ska jag mysa ner under täcket igen.


Då och nu..

Har suttit och tittat på och sorterat en massa bilder.. bla magbilderna jag har tagit. Man kan ju lugnt säga att det är lite skillnad =)


V. 12


V. 24


V. 31


Idag, V.39

Haha.. minns knappt hur det var att ha en platt mage!

På fredag ska älsklingen köra lastbilen till Haparanda så då tänkte jag följa med.. så vi kan smita in på ikea en sväng när han har jobbat klart =)
Inte för att vi egentligen behöver nånting men det är ju kul att kika lite ändå.. hihi.


Flug invation..

Herregud va mycket flugor vi har fått in!! Är säkert 20st.. så älsklingen är på flug jakt och nu tror jag han har fått ihjäl dom flesta.
India hatar ju flugor men när husse springer runt och slår ihjäl dom och dammsuger upp dom så blir hon så rädd och ängslig så hon måste komma och gömma sig bakom matte =) Fåntratten min.


Hon är så söt min lilla knäppis!

Det ska bli väldigt roligt att se vad hon säger om att få en bebis i familjen =) Tror att hon kan bli ganska vaktig och skydda lillskrutten mot främmande människor.


Är vansinnigt trött så jag ska ta och vila lite nu innan det är dags att börja med maten. Har inte blivit så mycket gjort idag men jag har iaf skurat ur kylen, rensat i burk skåpet och gjort iordning byrån med bebis kläder. Och så har jag och India varit på en liten promenad.



Onsdag, V39!

Ahh.. shit nu är det nära! 39 veckor gångna så nu går vi in i vecka 40! Kan inte förstå hur tiden har kunnat gå så otroligt fort.
Nu hoppas vi bara att jag inte går över tiden!


V. 39


Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det att städa upp i skåpet där vi har burkar och matlådor =) Och så ska jag städa ur byrån där vi ska ha bebis kläder så att allt får plats..
Sen lär jag ju inte kunna sluta så dagen lär bestå av städning och fix precis som alla dom senaste dagarna har gjort.. haha!



Men så jävla typiskt då.

Åh.. våran tvättmaskin har gått sönder! Skit också. Hoppas att det bara är kolen i den som är slut för det är enkelt att fixa.. och så har älsklingen en massa kol liggandes i garaget också. Så håll nu tummarna att det bara är det!
Körde igång den innan vi for till mami och papi och åt middag och nu när vi kom hem så hade jordfelsbrytaren löst ut och allt var dött. Har inte lust att köpa en ny tvättmaskin..

Och hyllan där jag håller på att besta är ju segast i världen på att torka.. när jag skulle ta andra varvet idag så var den fortfarande kladdig så jag får ta och vänta nån dag till så den är ordentligt torr.
Frågan är då bara vad ska jag sysselsätta mig med nu??? Får väl ta och rensa skåpen och organisera dom =) Är så vansinnigt rastlös, kan knappt sitta still.

Tänkte visa en video på India från igår kväll/natt när hon låg och sov på soffan och drömde om nåt gott.. så jäkla söt =)



Syns kanske inte så bra men det rycker en massa i ansiktet och ögonen på henne.. djur är så jävla roliga när dom sover och drömmer! Och det bästa av allt är att India drömmer ofta och mycket =)

Nä.. ska fixa lite och sen gör jag nog en tidig kväll.. är as trött.

Sköt om er!


Temptation..

Nu har jag kommit hem igen efter några timmar på stan med Tessi och Marie. Vi käkade lunch på Ming och då vi hade satt oss så kom även Frida förbi. Himla nice.. och supergod mat, kunde knappt sluta äta fast jag var så mätt så jag höll på spricka!
Efter lunchen strosade vi runt och kikade i lite butiker och jag råkade snubbla över en superfin stickad tröja! Jag är en riktig sucker för stickat! Love it!
Var ju lite jobbigt när jag inte kunde prova den ordentligt men jag drog på den och kollade hur den satt över axlarna iaf och den satt som en smäck. Så jag kunde ju helt enkelt inte låta bli.. ser det som en present till mig själv till bebisen =) Måste ju ha en fin tröja som jag kan ha när vi ska åka runt och hälsa på alla.
Tur att den inte var så dyr! =)




Tänk ett vitt linne under och leggings till.. Sweet!

Nu ska jag ta och betsa hyllan.. blev aldrig att jag gjorde det imorse, började städa igen istället.
Haha.. på tal om det, tror boandet har gått lite väl långt när jag ställer mig och börjar ställa i ordning och städa på hyllorna i butikerna vi har varit in i =)
Crazy.



I can´t stop!

Aahh.. jag kan inte sluta pyssla på och städa hemma! Är i värsta boa perioden. Hoppas bara att det betyder att bebis kommer ut jätte snart =)

Igår höll jag på pyssla på till strax efter 2 i natt och så vaknade jag 8.30 imorse och det första jag tänkte var "vad ska jag fixa idag?".
Ska iaf betsa hyllan ett varv till om den har torkat nog mycket, sen ska jag möta upp Tessi, Frida och Marie på stan och äta lunch. Ska bli super nice att få surra med mina brudar =)

Men vad jag sen ska sysselsätta mig med det vette tusan, men det är ett senare bekymmer =) Alltid finns det väl nånting.


I fucking did it! =)

Haha.. måste säga att jag är grymt imponerad av mig själv just nu! Jag har helt själv lyckas sy till överdraget till skötbordet.. och det blev bra!
Började lite smått med det men tänkte att det är nog bäst att jag inväntar mamis hjälp imorgon, men så pyssla jag som på och tillslut fick jag till det.
Fast en som är sykunnig skulle säkert skratta sig fördärvad åt mitt försök, men huvudsaken är att jag gjorde det själv och att det ser bra ut =)
Var faktiskt lite kul att sitta och sy och pyssla.. mitt nästa projekt blir att sy till ett regn/sol överdrag till barnvagnen så man kan täcka över den när den står på bron och inte används. Vill ju inte att den ska vara blöt eller bli solblekt. Måste bara hitta ett tyg som är regntätt nu.

Såhär blev iaf resultatet av mitt pyssel ikväll:


I uppfällt läge..


Och redo att användas.

Kommer bli så bra det här =) Nu är det inte länge kvar!! Iiihhhh..


Bebis nytt =)

Hihi.. blev en massa nya saker till bebis. Mami och papi köpte massa kläder och en jättemysig filt. Tusen tack för allt!!

Vi letade efter en skötväska också men hittade ingen. Så om någon av er vet vart man kan hitta en skötväska som man kan liksom veckla ut och lägga på ett bord eller på golvet när man är borta och behöver byta blöja och att bebisen ligger på nån vadderad filt eller liknande, så hör hemskt gärna av er och säg vart!

Nu har jag just slängt i mig en macka och varm choklad och tänkte bege mig ut i storhuset och betsa hyllan. Blev för trött för att göra det igår kväll =)

Men först tänkte jag visa llte bilder på vad vi fick idag =)


Super mjuk laban filt, den är dubbelt så stor som på bilden..


Söta pyjamasar/bodys och dreggel scarves..


Bodys och mini sockar..


Svin coola jeans och ett par svarta joggingbyxor.


Närbild på trycket på jeansen.


Himla mycket fint har vi fått idag =) Åh va jag längtar tills jag får prova allting på lillskrutten!
Om vi ska lita på mamis instinkt så är det inte långt borta nu.. hon hade vaknat imorse och haft en stark känsla av att det inte var länge kvar nu.. hihi. Hoppas verkligen att hon har rätt! =)

Nu ska jag byta om och gå ut!



Shopping!

Idag ska jag följa med mami och papi till Luleå.. är sjuuukt shopping sugen! Känns dock inte så smart att shoppa nu.. vad skulle jag köpa? Lite onödigt att köpa tjockis kläder för nu är det bara 8 dagar kvar tills bf!
Vanliga kläder känns ju inte riktigt aktuellt heller får jag lär ju inte bli smal på en gång igen =) Så det får nog bli fönster shopping.. och lite bebis shopping =)
Kul att strosa runt och kika på allt iaf.

Sen blir det hem och pyssla på med lite grejs..

Nä.. nu måste jag sätta fart!




Fix å trix

Nu har vi skruvat upp skötbordet.. är lite små justeringar kvar bara! Rooooligt =)
Imorgon ska jag och mami fixa tyget som ska täcka botten på det.. kommer bli så fint! Ska ta bilder och visa sen när det är klart.

Har hunnit slipa hyllan till köket också.. får se om jag orkar betsa den ett varv ikväll eller om jag tar det imorgon. Men jag ska försöka ta ett varv ikväll.. när man ändå är igång =)
Funderar på att följa med mami och papi till Luleå en sväng imorgon.. får se vad kroppen säger imorgon innan jag bestämmer mig.
 
Haha.. har just messat med mami.. och vi kan konstatera att jag är förvirrad big time!! =)
Herregud.. hon skrev bla att dom skulle kolla på bebis grejer i Luleå i morgon och jag undrade varför dom skulle göra det, om dom skulle skaffa en hund valp. Jaaa.. vad tror vi om det då =)
Jag lider av gravidhjärna med andra ord..

Nä.. om man skulle ge sig ut och betsa ett varv!

Ha en bra kväll!


Söndag

Lyckades somna om i morse och sov till kl 12!!! Himla skönt var det =)

Var bara falskt larm verkar det som.. värkarna har avtagit så det är bara vänta vidare. Hade några efter lunch idag som visserligen var starkare än tidigare men molandet är borta och nu har jag inte känt av nånting på ett par timmar.

Vi har hunnit vara ner en sväng på stan och köpt typ till skötbordet.. vi ska skruva upp det idag och så ska jag och mamma leka med symaskinen imorgon =) Har iof inte frågat mamma om hon kan än men iaf =)
Passade på att handla lite när vi ändå var ute och nu har vi köpt vårat första blöjpaket! Kan ju vara skönt att ha det hemma så man slipper åka förbi en affär på vägen hem från bb.

Tänkte ta och snabbt slipa en hylla och betsa den och sätta upp den i köket också..  tänkte ställa nå kokböcker på den bla.

Nu ska vi skruva upp skötbordet!


Ingen bebis än så länge..

Har fått sova ganska bra i natt.. himla skönt! Vaknade kl 7 och har inte kunnat somna om så jag steg upp istället, är dock grymt trött fortfarande så jag går nog och lägger mig och försöker sova igen om en stund.

Idag kanske vi ger oss i kast med att skruva upp skötbordet.. skulle vara skönt att ha det gjort också, tar väl iof typ 2min att skruva upp det så =)
Skulle behöva hinna ner på stan en sväng och köpa lite typ till att täcka galler botten på skötbordet med också.. snyggare när det är uppfällt då!

Känner att jag har en himla massa "boande" i kroppen och fast jag egentligen inte orkar så måste jag hålla på pyssla och ha mig. För nån dag sen städade jag ju och fixade i min garderob, igår kväll gjorde jag älsklingens garderob.

Skulle behöva städa och torka ur kylskåpet också så det kanske jag tar tag i idag också.

nä.. nu ska jag ta och krypa ner en stund till..

Zzz


Kom ut!

Jäkla värkar till att inte ge sig! Börjar ju fundera om det är på riktigt strax? Nåja.. det lär vi ju upptäcka isåfall =)

Har provat att försöka bota dom med chokladpudding men det funkade inte.. men det var ju gott iaf.. hihi.

Annars sitter jag bara kvar i soffan och ser sex and the city och skrattar åt India som går bananas på flugorna som kommit in. Hon verkligen hatar dom, blänger som tusan och morrar och hugger efter dom =)

Nä.. ska väl återgå till att ha ont och se tv då =)

Ha en rolig lördag allihop!


Seg dag..

Usch å fy vilken seg dag det här är. Har sovit sjukt dåligt inatt pga förvärkar och dom håller fortfarande i sig så jag har mest legat i sängen och vilat idag. Och India har knappt lämnat min sida.. hon har legat under spjälsängen brevid mig =) Lilla sötnosen.
Ytterdörren står som vanligt öppen så hon ska kunna gå in och ut som hon vill, oftast brukar hon ju ligga ute på gräsmattan men inte idag. Man börjar ju undra om hon känner att det kanske är nära tills bebis kommer.

Igår åt vi ju middag på Bränna.. himla gott och trevligt att komma ut lite. Jag åt oxfilé med skogssvampsås och pommes till det. Super gott!

Nä.. jag ska nog ta och dra mig till soffan och slå på lite sex and the city. Och rota runt i kylen och se om jag hittar nåt gott till det =)

Hoppas ni har en bra helg allihopa!



Det är ju fredag idag!!

Haha.. snacka om att jag är helt dag vild! =)
Himla skönt med fredag iaf så jag får träffa min älskling lite mer!

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Jag har dammsugit (ides inte igår) sen har jag plockat undan och så har jag cyklat ner til dollarstore och handlat lite tvätt grejer. Fattar inte varför man inte köper såna saker där oftare?? Är ju typ halva priset mot för tex ica.

Ikväll ska vi ut och äta på Bränna fick jag just veta.. ska bli himla nice! Sitta och äta och surra och bara ha det gött =) Skulle ha suttit fint med en drink eller 2 också men det måste jag ju som hoppa över. Men men.. blir nog nice ändå!

Nä jag ska väl ta och hoppa i duschen då och göra mig klar för middagen sen. Är ruggigt varmt och kvavt idag så jag valde en dålig dag att dammsuga och cykla på =) Men det var faktiskt himla skönt att cykla och få röra lite på sig! Cyklade dock vääldigt lugnt och sakta.. haha.



Såhär blev det förresten med hyllorna vi satte upp igår.
Har dock bara ställt dit lite grejer där nu så det inte ska vara tomt,
canvas duken med magbilden kommer få stå där när jag får den!



I dreamed a dream..

Åhh.. drömde att vi fick våran bebis inatt! Inte kul att vakna kan jag lova.. suck.
Kom just ihåg att vi inte har laddat ner nå musik att ha med till förlossningen, det måste vi göra ju!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, tror jag ska ta India och gå till postlådan och posta ett brev iaf. Om jag törs =)
Har inte gått på promenad ensam på väldigt länge.. men bebis lär ju inte titta ut idag heller.

Sen är jag sjukt sugen på att shoppa.. vill beställa hem en hel drös med kläder. Har hittat jätte mycket fint!
Men jag ska hålla mig från att göra det, får gå på stan med bebis sen istället =)

Nu blir det iaf lite lunch!



Så har man "boat" lite

Puh! Var tvungen sätta mig ner och ta en paus i allt röjande och fejjande nu.. helt slut i kroppen.
Vi har skruvat upp 2st hyllor i sovrummet och så har jag städat och rensat i min garderob, väldigt välbehövligt kan jag lova! Hittade massa kläder som jag inte ens visste att jag hade, synd bara att jag är för tjock för att använda dom nu! Men snart så..

Känns iaf bra att vi har fått ordning i sovrummet nu innan lillen kommer!
Tror ju inte att vi kommer ha varken tid eller lust att syssla så mycket med renovering och fix första tiden efter att lillen har kommit ut. Då vill man ju bara mysa en massa =)
Vi längtar som tokar nu!!

Måste erkänna att jag faktiskt längtar efter hösten nu. Mysiga stickade koftor och tröjor, tända ljus, mysa under en filt i soffan och dricka varm choklad.. Love it!
Fast vintern kan vi ju skippa eller iaf snabbspola förbi.

Nä.. nu ska jag dricka upp min cola och sen fixa det sista för ikväll.
Ska ta bilder när jag har gjort färdigt sovrummet imorgon!



Galet vatten..

Har suttit och kollat igenom lite bilder och filmer från i sommar och så hittade jag den här videon på India från förra helgen. När vi var i Piteå och hon simmade och badade en massa, det körde förbi en båt så det blev vågor och det har hon aldrig varit med om förut så hon tyckte det var jätte skumt =)



Hon är så rolig min lilla hund!


Har varit ute i stora huset och klämt och känt på barnvagnen och hämtat in lite saker. Bla en lack hylla som vi ska sätta upp i köket. Tycker att dagarna ska gå fort nu så vi får träffa våran lilla skrutt!

Nu ska jag dra en vända med snabeldraken!
Är sjukt sugen på att börja prova alla knep för att få igång en förlossning men älsklingen jobbar den här veckan och nästa och sen blir han ledig så han tycker att bebisen kan stanna inne tills han blir ledig =) Jag håller ju som med men jag vill ju ändå att han ska komma ut nuuuu!! =) Men pengar är pengar.. och sånna behöver vi.



Sömnlös natt..

Usch va dåligt jag har sovit i natt. Är helt dimmig i skallen nu..
Har sån jävla halsbränna som inte vill ge sig och när jag väl lyckats sova lite ändå så har jag vaknat av förvärkar istället! Tur att jag är ledig så jag kan sova på dagen om det går =)
Tji får jag för att jag har skrytit och varit så nöjd över att jag knappt känt av nån halsbränna alls under graviditeten.

Steg upp med älsklingen och åt frukost med honom.. himla mysigt! Hoppades att det skulle lätta upp lite på halsbrännan men icke!
Blir då ingen cykel tur till dollarstore idag heller.. regnar och är grått och trist så jag tror det får bli en dag i sängen =)
Kanske att jag ger mig på lite små pyssel här hemma.

Hoppas ni får en bra dag!




WTF???!!!

Skulle koka 2 ägg till kvällsfika men det ena exploderade! Har kokat ägg en miljon gånger men aldrig varit med om det här.. skumt!

När jag "skalade" det så var det knappt hälften kvar av innehållet och det såg grymt konstigt ut.. så det ägget fick Inda =) Tur att jag gjorde 2 ägg så jag iaf fick äta 1..


??????


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen iaf... ska stiga upp med älsklingen och äta frukost med honom imorgon. Myyys =)


Tjej mys!

Nu har jag just kommit hem efter en super mysig kväll med bästa brudarna! Vi käkade först taco middag och sen har vi suttit och surrat en massa. Efter att vi hade ätit så kom Jossan med sin lilla Dylan så nu har man fått snosa lite bebis =) Åhh va dom luktar gott och är små och mysiga! Längtar ännu mer efter våran nu!

Kom på att vi måste köpa en madrass eller nånting att ha i vagnen också! Blir kanske lite hårt med bara mjukliften.. eller jag vet inte.. ´man har ju filtar och grejer ändå så det kanske räcker? Måste gå ut och känna på det imorgon =)

Imorgon har jag inga planer alls.. funderar på att kanske cykla ner till dollarstore och köpa mjukmedel och maskindiskmedel om jag orkar. Är ju ganska nära dit ändå.. men vi får se.


Hoppas att ni har haft en bra dag ni också! Nu ska jag slappa i soffan lite och sen krypa ner.

Kram



Inflygning över Chicago förra sommaren.. härliga minnen =)









Onsdag V.38

Idag är vi 38 veckor gångna och går alltså in i vecka 39 nu! Sluttampen på riktigt! =)
Nu kan han verkligen komma vilken dag som helst.. eller så dröjer det 2 veckor till. Man vet ju aldrig, men jag hoppas att han kommer snart! Gärna innan bf =)


V. 38


Idag hade jag tänkt städa lite eller iaf dammsuga.. måste bara vänta på att diskmaskinen blir klar först, är nåt vajsing så om jag har dammsugaren och diskmaskinen igång samtidigt så går en propp. Skumt men det ska fixas snart!

Sen ska vi tömma vårt bord på veckans allehanda ikväll när älsklingen kommer hem. Hoppas vi har fått in några kronor där! Och direkt efter det ska jag till Marie och så blir det tjejkväll där. Ska bli super mysigt. Vi ska äta tacos och bara surra och mysa.. välbehövligt!



Det gick till slut..

Hade planerat att ta en lång sovmorgon idag och ligga kvar länge i sängen och läsa och bara dra mig. Vaknade kl 7 och kunde inte somna om, typiskt!!
Låg och läste en stund och så gick jag upp och hämtade datorn och la mg i sängen med den på magen och hittade massa nya goda recept som jag måste prova nångång =)
Efter ett bra tag så lyckades jag somna om iaf och nu har jag vaknat för en stund sen och ligger och drar mig som planerat =)

Känner dock att magen kurrar och så kom jag ihåg att jag har lite ben&jerrys half baked i frysen.. så nu tänker jag stiga upp och äta äppelkräm, en fralla, mjölk och kanske ett ägg till "frukost" och så ben&jerrys till efterrätt =)


Tack alla ni som lämnade kommentarer förresten! Och alla ni som inte gjorde det.. jag tycker om er också =) 

Love..


Älskar dig mer än nånting annat!


Barnmorske besök.

Jepp.. idag har vi varit på kontroll hos barnmorskan. Förhoppningsvis var det det sista innan lillskrutten kommer =)
Näst besök är inbokat den 24:e och det är ju samma dag som vi har bf!! Grymt spännande att se om vi kommer behöva fara dit.. hihi. Annars var då allting bra och så.. han sitter fortfarande på rumpan men det gör ju som sagt ingenting. Hon tyckte bara att jag kanske skulle dra ner på tempot och vila lite mer bara =) Men det är ju svårt när man vill så mycket.. men jag får väl se till att ta lite mer pauser bara.

Förutom att vara till bm idag så har vi varit och tittat till vårat bord på veckans allehanda och så har vi handlat. Fy fasen va tråkigt det är att handla mat! Och dyrt!!
Och så var vi såklart till apoteket och köpte fästingmedel.. och det var ju svinigt dyrt! 259kr för en förpackning.. usch å fy! Fast det är ju ändå lätt värt det.. vill ju inte att hon ska behöva få nån fler fästing. Hoppas bara att hon inte blev smittad med nå skit från den vi tog bort igår.

Älsklingen ska ut och köra cross med ett gäng kompisar nu så det blir sen middag.. men jag har just smält i mig massa äppelkräm så jag överlever nog =)
Tänkte äta citronbitare och potatis, med remouladsås och spenat såklart.. och citron till. Mums!


Älsklingen och India i Storforsen


Jo.. har sett att det börjar vara ganska många som följer min blogg och det skulle vara jätteroligt om ni ville lämna en kommentar eller liknande så jag får se vilka ni är =) Man blir ju som lite nyfiken!
Absolut inget krav eller så men om ni vill så får ni gärna göra det =)

Kram

2:13

Vi har haft film mys med Sara, Johnny, Tompa och Jenny hos oss ikväll. Vi såg en film som heter 2:13 den var väl som helt ok.. men jag fastnade som aldrig rktigt i den. Men sevärd var den ju och så var det ju som trevligt att ha lite folk här =)

Har råkat bita av en liten liten flisa från en tand och det är vasst som fasen och det går ju inte att låta bli att pilla med tungan där hela tiden. Aahh va jobbigt det är.. funderar på att ta en nagelfil och fila bort den vassa kanten men älsklingen tycker att det är en skit dålig idé så han har förbjudit mig att göra det =) Kan väl hålla med om att det kanske inte är en så bra idé men jag är grymt sugen på att göra det ändå!

Imorgon ska vi till barnmorskan också.. spännande att se/höra bebisen och se om han kanske har vänt sig eller om han fortfarande sitter på rumpan. Fast jag hoppas ju att det är sista gången vi går dit.. att han har hunnit komma ut innan nästa gång =) Lite less på att springa dit hela tiden börjar jag ju vara..


Nu blir det iaf sängen..

God natt på er.


Jag tror jag dör!!!

Fy fan jag vill bara dö av äckel! Satt och kliade India på magen och så kände jag en liten bula vid hennes vänstra armhåla.. kollade närmare och såg att det var en fästing!!! Så jävla äckligt =(
Tur som fasen att älsklingen var hemma och kunde ta bort den för det hade jag aldrig någonsin pallat.. usch usch usch!

Imorgon ska jag fara till apoteket och köpa varenda antifästing pryl dom har! Stackars lilla hund.


Min nya klocka

Den här klockan köpte jag när vi var på nolia.. tycker den var rätt fin. Få se hur länge den håller.. den var ju som rätt billig =)


Lite blingbling.

Har hunnit med att städa ur husvagnen också.. men sen efter det så tog orken slut så då hamnade jag i soffan och där har jag blivit kvar. Men nu har min älskling kommit hem så nu ska vi ta och göra middag.. får bli köttbullar och stuvade makaroner! Smaskens =)



Gooooodmoooorning vietnam!

Eller ja Sverige då.. har inte dragit iväg på en spontan resa =)

Åh vilken skönt sovmorgon jag har unnat mig idag! Ligger fortfarande kvar i sängen och har det gött, läser lite bloggar och äter lite kakor. Man kan knappast få en bättre start på dagen va? =)
Idag kommer det bli en riktig vilodag, kroppen är tung som bly och fötterna värker efter helgens bravader. Men det är det lätt värt för det var så jävla härligt!

Bjuder på två snabba videoklipp från i fredags när vi stod vid piteåälven och India (som nu mera älskar att bada!) badar och plockar stenar från bottnen.


Var lite väl djupt här för att sticka ner skallen och ta upp stenen =)




Här går det lite bättre men då är ju stenen för stor för att få in i munnen!


Finns ett till klipp där hon blir skit skraj när det kommer vågor men det orkar jag inte lägga upp nu utan det får ni se en annan gång! Nu ska jag stiga upp och äta nånting annat än bara kakor =)



Bildregn..

Nu har vi kommit hem och tagit ut alla våra saker ur husvagnen och slängt oss i soffan och slappar. Skönt att vara hemma på ett sätt men det har varit en hlet underbar helg och vi ville inte alls att den skulle ta slut..

Här kommer iaf lite bilder från helgen:


Första nattens plats.. supermysigt vid piteälven!


Jag och min älskling i solnedgången.


India simmade en massa och hade jättekul!


Mys vid elden.


En dammsugare som man kan köra =) Den stod på Nolia mässan.


Boysen äter sockervadd =)


Andra nattens plats.. in efter en skogsväg i Storforsen.


Utsikt ner mot storforsens hotell.


Jag och älsklingen framför forsen.


Love you!


Lycklig vovve.


Vacker natur!


Vi var inte så torra efter våran promenad. Började regna när vi var påväg tillbaka. Fast har man en tjock mage så är man iaf torr på den nedre halvan av magen.. haha!


Ojsan.. det blev visst lite bilder =) Nåja.. nu får ni se lite av vad vi har haft för oss i helgen! Idag har det bara varit jag och älsklingen.. Sara och Johnny for hem efter Nolia igår. Himla kul att dom ville följa med och sova en natt med oss iaf! =)

Nu ska jag ta och äta nånting och sen kryper jag nog ner i sängen.. är så jäkla trött i kroppen! Ska iaf bli skönt att få sova i sin egen säng =)

Hoppas ni också har haft en bra helg!


Hemåt

NU SKA VI BöRJA RULLA HEMåT STRAX.. äLSKLINGEN LIGGER OCH HALVSOVER Så JAG SKA VäCKA HONOM OCH Så SKA VI KöPA OSS VARSIN GLASS OCH SEN FARA. FAST INGEN AV OSS åR Så SUGEN På ATT åKA HEM MEN HAN JOBBAR JU IMORGON Så VI MåSTE JU. KOMMER ATT KOMMA EN MASSA BILDER NäR JAG KOMMER HEM IAF.. VI HAR HAFT EN KANON HELG OCH TROTS ATT DET HAR REGNAT På OSS IDAG Så HAR VI HAFT EN UNDERBAR DAG IDAG! BLIR ALLTID Så HIMLA NYKäR NäR VI SPENDERAR LITE KVALITETSTID MED VARANN.. äR Så JäVLA GLAD ATT JAG HAR MIN äLSKLING.. UTAN HONOM SKULLE JAG VARA TOM OCH HALV. HE IS MY EVERYTHING. 

vi är fortfarande borta

kände att det kanske är läge att skriva en rad eller 2 här så ingen tror att vi dött efter vägen eller att vi åkt in på bb :) vi är kvar i piteå och nu sitter vi och funderar på vart vi ska spendera den här natten. Natten till idag stod vi på ett jätte mysigt ställe vid älven och kommer vi inte på nåt annat så åker vi nog tillbaka dit. Vi tog ju husvagnen med oss imorse när vi for in på nolia. Har förresten köpt en klocka idag.. Men inget annat :) är helt slut nu efter den här dagen men jag är ändå sugen på att gå en sväng imorgon igen för det känns som vi missat en del. Men vi får se om vi orkar. Lovar att visa bilder när vi kommer hem igen! Nu ska vi fixa oss nå mat och sen ser vi vart vi hamnar.. Kram på er.

Snart bär det av..

Jag har packat färdig och duschat och nu sitter jag bara och vilar och väntar på att älsklingen ska bli klar. Har sjukt ont i bäckenet och höfterna nu, men det är nog för att jag har skruvat ihop sängen och dammsugit idag.. fixar ju inte att göra flera saker samma dag.. haha.
Men nu blir det ju bara sitta och vila en hel massa så det blir nog bra. Vila, mysa, äta gott och så nolia imorgon.
En kanon helg med andra ord =)

Tar med bb väskan i husvagnen för säkerhets skull.. skulle ju vara så typiskt att åka iväg och lämna den hemma och så måste man åka in. Så vi tar det säkra före det osäkra =)

Hmm.. var nånting annat jag hade tännkt skriva här nu men jag kommer fan inte ihåg VAD. Inte lätt att vara förvirrad..

Nå.. tar väl en macka och chillar vidare då.


Bäddat och klart!

Nu har jag skruvat ihop spjälsängen och bäddat och pysslat på! Åh va mysigt det är =)
Blev inte så trångt som jag trodde att det skulle bli med bebis sängen brevid våran säng.. himla skönt!

Och en annan sak som gör mig glad idag är att försäkringskassan har godkänt min sjukpenning och jag får pengar redan den 9:e!! =) Wiii!! Känns kanon!

Och ikväll åker vi till Piteå med husvagnen och myser över helgen! Wiii igen =)

I´m so happy!!

Nu saknas bara en liten bebis =) Hoppas han kommer snart!


Snart ligger det en bebis här och sover =)


Nu ska jag ta och dammsuga och sen duscha och så packa ihop lite grejer för helgen!

Kram

Paniken stiger..

Huuuu, har varit utan internet i några timmar nu och för varje gång jag slår igång dator och internet inte funkar så stiger paniken. Snacka om att man är fast i internet träsket =)

Nu har jag iaf målat färdigt sängen! Äntligen!! Så imorgon när den har torkat ordentligt så ska jag skruva ihop den och bädda och ställa iordning! =) Sen är det bara hoppas på att lillskrutten kommer ut snart.. fast det är ju drygt 2 veckor kvar egentligen men man kan ju hoppas att han är lite tidig =) Vill ju så gärna se vem det är som bor i min mage.

Här har vi föresten magen..

V 37+1

Haha.. börjar vara så stor nu så det är svårt att få med hela magen på bild!
Snart börjar det ju vara dags att skruva upp skötbordet och plocka iordning allt sånt också.. så spännande! Känns bara synd att vi måste skruva hål i kaklet =(
Men vi har ju inte så mycket annat att välja på.. vi bor ju inte så stort just nu =)
Ska köpa nåt tyg eller nånting och sätta upp så man slipper se gallret på undersidan av skötbordet när det är i uppfällt läge!


Åh va jag längtar till helgen också.. ska bli så himla mysigt! Hoppas vi hittar nåt fint ställe att ställa husvagnen på.. måste klura lite och se om jag kommer på nåt bra ställe.. föredetta pitebo som jag är =)


Kram

Confused..

Va fasen.. det är ju torsdag idag! Jag har som ganska säker på att det var fredag =) Så kan det gå.. lätt att tappa kollen på dagarna när man bara går hemma.

Idag har jag iaf hunnit med att måla spjälsängen första varvet! =)
Steg upp med älsklingen och åt frukost och satte igång en tvättmaskin och sen när han hade farit gick jag ut i storhuset och började måla! Om det har torkat ordentligt tills ikväll så ska jag ta andra varvet då. Och då kan jag bädda och ställa i ordning imorgon =) Iiihhiii.

Imorgon när älsklingen har slutat jobbet så ska vi packa och ta husvagnen till Piteå och bara mysa på! Och så kidnappar vi med Sara och kanske Johnny också =) Ska bli himla härligt att komma bort lite grann.. även om det bara är 10 mil. Och på lördag blir det Nolia.. wii! Ska bli så kul!!

Nu ska jag äta ett äpple och sen lägga mig och läsa lite i soffan.. om jag ryms.. India har sträckt ut sig över hela 3:an =) Hon tycker att jag är helt störd i  huvudet som har stigit upp så tidigt.. hon är grymt morgontrött!


Kram

Present till våran bebis =)

Idag har jag äntligen sllipat klart spjälsängen!! wiihooo =) Nu ska jag bara måla den men det är ju piece of cake i jämförelse med att slipa!
Den kommer att få bli mörkgrå har vi bestämt nu. Längtar tills den är färdig målad och torr så jag får ta in den och bädda och göra fint! Längtar efter våran bebis!! Och det gör älsklingen också =)

Var förbi min ena kusin idag och fick en present till lillskrutten =)

Body och byxor med barbapappa..


Och 2st pyjamasar.

Tusen tack för det =)


Nu ska jag slappa i soffan och trycka i mig lite chokladpudding tror jag.. Mmmm =)


HAHA!!

När man är sjukskriven och inte pallar att göra så mycket så blir det ju lätt att man fastnar framför datorn och försöker hitta nånting att roa sig med en stund.
Hittade iaf den här Nemi strippen som jag tyckte var lite rolig.. liknar mitt tankesätt lite när jag är på det humöret =)




Älsklingen kom hem med en vetelängd med vaniljkräm  och pistage gegga.. och jag kan självklart inte sluta äta av den, har snart satt i mig hela längden!
Men som min älskling sa.. "du är ju redan så tjock så" =) Tur att han sa det med kärlek.. och att jag är hög gravid =)

Ska nog göra ett litet ryck och slipa lite på sängen nu..


Knas hund

Jag tror min hund har lite för stort förtroende för mig.. haha =) Hon är ju en riktig klätter apa och far och balanserar överallt titt som tätt. Nu i morse så var hon och balanserade på armstödet till soffan och kråmade sig och ville bli kliad men hon är ju ganska stor och armstödet på soffan är ju inte så stort så såklart så höll hon på att ramla ner. Nu hann jag få tag i henne så hon inte föll ner men det händer ju att jag inte hinner fram eller inte hinner med och så faller hon ner och dom gånger jag inte hunnit ta fast henne så ser hon såå stött ut! Då tittar hon på mig med anklagande ögon som säger "men matte.. hur kan du låta mig falla ner och slå mig" haha..
Som tur är så har hon ju aldrig gjort illa sig på riktigt när hon har ramlat men jag är ju lite på hel spänn hela tiden när hon är i farten för hon kan vara riktigt riktigt klumpig och klantig. Men jag fattar inte varför hon inte lär sig att hon inte är nån katt direkt.. för när hon faller eller nästan faller så blir hon ju rädd och då tycker man ju att hon borde förstå att hon inte kan fara omkring hur som helst =)


Mitt charmtroll.


Idag ska jag ta tag i lite städning och tvättning.. riktigt tråkigt men grymt nödvändigt! Sen skulle jag behöva fara förbi jobbet och be chefen fylla i lite papper.. om älsklingen hinner hem innan kl16 så chefen är kvar.

Nä.. nu ropar tvätthögen och snabeldraken på mig..






Gravidbilder..

Sitter och kollar på bilderna som Marie tog på oss förra veckan.. var många som blev bra men jag tror att jag börjar hitta några favoriter =)
Har ju tänkt beställa en bild på canvas duk och så hade jag tänkt i svartvitt.. men just den här bilden vet jag inte om jag gillar den bäst i svartvitt eller i färg! Den är iaf en av mina favoriter..

Såhär ser den ut i svartvitt:


Fast jag gillar nog svartvitt bäst ändå =) Haha..
Dock har jag inte redigerat den nånting än utan bara gjort den svartvit.
Kommer inte att beställa än.. måste vänta och se om jag får några pengar först! Sen vet jag inte riktigt vilken storlek jag ska ta på canvas duken.. vet inte ens vart vi ska hänga upp den =)



Och en påklädd bild också.. tycker om den också men kommer inte förstora den tror jag..

Måste ta och skaffa en passpartoa (hur fan stavas det??) och glas till min "nakenbild" jag tog för nåt år sen också.. är inte så snabb med att hänga upp bilder och tavlor som ni kanske förstår.. haha!


Kram



En lunch på stan

Har just kommit hem från stan. Har varit med Tessi och gått en liten sväng, var ju tvungen att hitta nåt till min syster som fyller år idag! =)

Gick rätt fort att köpa hennes present så vi satte oss och åt lunch på Opalen och satt och surrade ett bra tag också. Sen hjälpte Tessi mig att bära in lite grejer på veckans allehanda också. Tack för hjälpen! =)

Himla kul att komma ut och se lite folk!
Nu ska vi snart åka till mamma och pappa och fira min syster och äta middag, och massa fika såklart!

Måste bara säga också att jag är så sjukt nöjd med min nya foundation! Isadoras high performance all-day.. himla bra, den sitter hela dagen och känns väldigt lätt och fräsch.. himla nice.


Helt klart en favorit!

Nä nu ska jag äta ett äpple och ska vi fara!




Åhhh

Va jag har trååkigt! Älsklingen har nyss gått och lagt sig.. stackarn stiger ju upp för fan för att jobba. Imorgon är han ledig iaf.. skönt! Min lillasyster fyller år imorgon så då ska vi dit och fira henne, sen känner jag verkligen för att göra nånting mer. Är så sjukt less på att bara vara hemma!! Kan inte bebisen komma typ nu och min rygg bli bra så man kan fara runt och göra lite saker igen =)

Till helgen ska vi då iaf försöka ta oss till Nolia mässan! Ska bli super roligt.. har sett fram emot den hur länge som helst. Älskar att strosa runt och titta på alla utställningar och grejer =)

Har bytt profilbild här på bloggen också.. vad tycks? Den är tagen av Marie när vi var ute och fotade magen förra veckan. Ska visa lite fler bilder från det tillfället sen också.. hon är så duktig! =)

Nä.. kvällsfika och så tror jag att jag också kryper ner och läser en bok sen!

Kram på er!

Recept på Donuts!

Det blev faktiskt riktigt lyckat med hemmagjorda donuts! Mums!

Donuts
Ca 20st (blev fler för mig då jag gjorde lite mindre)

10g jäst
1msk ljummet vatten
75g smör
4dl mjölk
1dl strösocker
1tsk salt
2ägg
12dl vetemjöl
1 liter rapsolja till fritering.

1. Lägg jästen i en bunke och häll över det lumma vattnet (37grader) och lös upp jästen.

2. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna till 37grader.

3. Häll degspadet över jästen och tillsätt socker, salt, äggen och 6dl av mjölet.

4. Rör ihop det till en slät smet och tillsätt sen resten av mjölet, lite i taget. Knåda degen i några minuter och låt den sen jäsa i bunken till dubbel storlek, ca 1 timme.

5. Ta upp degen på ett mjölat bord och kavla ut den till en platta som är ca 1 cm tjock. Ta en rund form och ta ut rundlar och ta ut ett hål i mitten på varje rundel. Låt dom jäsa till dubbel storlek.

6. Hetta upp oljan i en kastrull eller stekpanna till ca 180grader och fritera ringarna ca 30 sek (tills dom är gyllenbruna) på varje sida.

7. Ta upp donutsen och låt dom rinna av på hushållspapper.

8. Sockra dom eller låta dom svalna och doppa dom i nån god glasyr.

SUPER GOTT!! =)


En glasyr som passar till donutsen:

75g smör
5dl florsocker
4msk vatten
Hushållsfärg i valfri färg
Strössel

Smält smöret och låt det svalna lite , rör i florsockret, vatten och hushållsfärg. Doppa eller ringla över donutsen och dekorera med strössel.

Jag ska frysa in mina donuts så därför har jag inte satt glasyr på dom som ska ha det utan jag tinar upp dom och sätter på glasyren innan jag serverar dom. Men jag sockrade hälften av dom nu.



Yummiiii =)

Baka donuts!

Idag tänkte jag ge mig på att försöka göra hemgjorda donuts! Nybakta donuts är ju såå himla gott =)
Hoppas det inte är alltför krångligt bara. Behöver verkligen fylla på frysen med fika också.. allt har ju på något mystiskt sätt tagit slut.. hihi.

Åt hallonkräm till frukost idag och fasen va gott det var! Äter sällan kräm så jag hade nästan glömt hur gott det är.

Hade en massa saker jag tänkte skriva men nu har jag glömt vad det var!
Ska sätta igång och baka så kanske jag kommer på vad det var.. ska bara vänta tills lillskrutten lugnat ner sig inne i magen =)


Bröllop!!

Igår var det ju äntligen Sara & Niklas bröllop! Känns så konstigt att en dag som vi har längtat efter och planerat för så länge är över nu. Men det var en otroligt fin dag och allt blev väldigt lyckat =)

Dagen började med att alla tjejer i brudföljet samlades hos Camilla för att göra sig iordning. Frida var snäll och ställde upp och fixade håret på mig och Emelie (den andra brudtärnan) och så fixade hon även mitt smink! Stort tack för det verkligen, Frida! Du är jätte duktig! =)

När alla var fixade och klara så tog vi det lugnt en stund och sen kom våran skjuts till kyrkan. Kan lova att vi alla var gode nervösa när vi kom fram dit! Sen satt vi och väntade en stund i för rummet och sen var det dags att ställa upp oss och invänta bröllops marchen, shit pommes va nervös jag var innan dom öppnade dörrarna och vi började gå in! =)

Förutom den vanliga ceremonin och prästens tal så sjöng Johanna en sång inne i kyrkan och jag lovar att det kom många tårar då. Så himla fint! Och en överraskning för Niklas som inte visste om det =)

Sen när ceremonin var slut så var det mottagning på perbackagården med jättegod mat och massa dricka och firande! En helt perfekt dag med andra ord =)

Lyckades ändå vara igång ganska sent, jag och älsklingen drog oss hemåt vid 1 tiden nångång! Men idag blir det nog att ta det lugnt mest =)

Här kommer lite bilder från igår!


Frida fixade mitt hår och smink! Här har det dock hunnit dugga på oss så lockarna har raknat lite.


Det fina brudparet!


Tärna, brud, tärna =)


Jag och min älskling!


Jättefin och supergod tårta.


Min fina tärn bukett!

Så.. det blev några bilder =) Tyvärr är dom ju från min skit kamera så bild kvaliten är ju kass men ni ser ju iaf lite hur det var.

Nu är det mat som gäller!


RSS 2.0