Nu går flyttlasset!!

Nu håller vi för fullt att flytta ut från ön och in i lill huset i trångfors! Och fyyy faan va jobbigt det är! Visst är det ju skitkul och så också men just nu känns det mest jobbigt :)
Är ju som så mycket annat i helgen också så jag håller på att stressa ihjäl mig..
Nu sitter jag iaf ute på ön och väntar på tvättmaskinen och lite annat, håller på att packa ner alla köks grejer också.
Lite jobbigt också när det inte är 100% färdigt lillhuset heller.. men grymt kul.
I natt blir första natten i huset :) Himla mysigt.

I morgon blir det att festa.. ska bli så sjukt jävla kul :) Hoppas bara att jag har kvar lite energi till det då också.. hihi. Massor med grejer kvar att göra i morgon också.. ojoj.. dygnet skulle behöva många fler timmar.

Nu ska jag återgå till packandet och sen dra iväg till trångfors och förhoppningsvis har älsklingen skruvat ihop sängen så jag får sooova! :)


Hoppas ni har en bra fredagkväll!

Kram

I vilken ände ska jag börja??!

Åh herregud.. ska börja packa ner våra saker inför flytten nu! Skit roligt men i vilken jäkla ände börjar man? Ojoj..
Tanken är att vi ska kunna sova där i helgen. Wii =)
Hmm.. kanske man börjar med att rensa garderoben? Eller plocka ihop köks grejer? Säng kläder? Badrummet?
Vet inte alls vart jag ska börja!

Idag har jag jobbat några timmar och sen varit i Luleå med Tessi och Sandra.. himla trevligt att strosa runt. Och självklart spenderade vi ett bra tag inte på make up store =)

Hade slut ansikts rengöring och lotion så det var jag ju tvungen att köpa. Det är det absolut bästa som finns! Kan inte starta min dag utan det =)

Finns så otroligt mycket som jag vill ha därifrån så det är inte klokt! Tyvärr har jag ju inte råd att köpa allt på en gång.. får ta nån grej då och då istället. Men jag skulle lätt kunna köpa ett ex av allt dom har!

 

Insåg att jag måste köpa en ny halsduk också.. shit pommes hur jag såg ut på brallorna alltså =)


Hade alltså svarta legging på mig! =)

Nä nu ska jag få i mig lite mat och sen ta tag i packandet. Fast jag tror att jag ska städa lite innan jag börjar packa. Hmm..

Hoppas ni har en bra tisdag!

Kram


My spanish love

Min fina spanska lilla ögonsten! Det verkar då som att tassen är bra igen. Ska dock raka den och se efter så att det verkligen ser bra ut! Började raka den nyss och kom en bit men hon tyckte inte alls om det och blev lite orolig så jag väntar med resten tills Magnus kommer hem och kan kramas med henne medan jag rakar. Då går det nog bättre.
Vill vara helt säker på att det ser fint ut innan jag avbokar veterinär tiden imorgon, ska sitta i ett såpbad igen ikväll och tänkte göra det några dagar till mest för säkerhets skull.

Pratade med en vän idag om hur mycket man faktiskt älskar sin hund. Man vänder sig avig och utochin bara för att försäkra sig om att dom mår bra och är lyckliga, visar dom minsta tecken på att må dåligt eller ha lite ont nånstans så kan man inte tänka på något annat än vad det kan vara och hur snabbt man kan få tag i en veterinär om det skulle behövas.
Och gör man inte sitt yttersta en dag eller kanske har en dag då man är en "tråkig" matte så har man dåligt samvete.
Men egentligen så räcker det med snälla ord och lite mys, och självklart mat och vatten för att dom ändå ska vara lyckliga och glada.
Att man går ut i skogen eller leker en hela dag med dom är som bara en bonus i deras värld.
Iaf om jag ska gå efter dom hundar jag har haft.

Fast visst är det viktigt med aktivering och att dom får tänka till lite ibland också.

              

              

    

 

Min lilla älskling.

 

Nu har husse kommit hem så nu ska vi raka färdigt lilla tassen =)

 

Kram


Full fart mot helgen =)

Fyy tusan va jag längtar tills nästa helg :) Ska bli riktigt riktigt kul! Synd bara att det är en vecka kvar.
Håller på att planera lite iaf.. hehe ;)

India är inte lika halt längre, himla skönt. Ser mycket bättre ut på tassen nu.. är bara lite mörk rosa nu. Såpvattnet gjorde susen så jag misstänker att det bara var nån typ av eksem, vi hade ju varit ute rätt mycket och nu när det är så blött och trist ute så är det ju lätt hänt att nåt sånt dyker upp.
Tur att hon är så otroligt snäll och accepterar att sitta med tassen i såpvatten =) Min fina lilla hund <3
Protesterar inte det minsta.. lyfter bara upp tassen ibland och undrar hur länge vi ska sitta sådär egentligen =)

Igår hade vi myskväll jag och min älskling. Taco middag med päronhalvor med smält after eight på och vin.. himla mysigt!

Idag blir det jobb för min del.. 16-21 så det är ett slö pass men ändå. Magnus är i trångfors och ska sätta upp varmvatten beredaren =) Iiihh.. nu är det nära!! =)

Nu ska jag äta och sen göra mig klar för jobbet.

Vad har ni gjort i helgen?

Kram


en halt liten hund =(

Stackars India är halt.. vet inte vad hon har gjort men hon är väldigt röd mellan ett par tår och som upp mot ovansidan av ena fram tassen. Min lilla plutt. Har suttit med hennes halta tass i såpvatten i ca 5 min, tur att hon är så himla snäll och finner sig i det =)
Ska försöka kurera henne så bra det går nu under helgen och blir det inte bättre har vi en tid på måndag hos veterinären.
När jag pratade med veterinären idag så sa hon att India skulle ha tratt över helgen! Lycka till med de säger jag bara.. har försökt i över en timme nu och hur jag än gör så får hon av sig den! Kan ju inte knyta åt hur hårt som helst runt halsen på henne heller. En mästare på att smita ur tratten är vad hon är!
Har tom provat att sätta fast tratten på en sele men inte fan hjälpte det.
Nåja.. får vakta henne så hon inte slickar på tassen då istället.
Tycker nog kanske att det är en mindre yta det är rött på och kanske liite mindre rött. Hoppas det går över snabbt! Och att vi inte behöver åka till veterinären för det avskyr vi verkligen båda två =(

Annars har det inte hänt så mycket idag.. jobbat bara.
Och nu ska jag gå och sova och samtidigt försöka ha koll på India.

God natt!

Busy day igen..

Har jobbat minst lika hårt idag som igår. Men nu är det klart! Fasen så skönt att inte behöva fog nå mer på ett bra tag nu =)
Vi fick en varmvatten beredare idag också av min snälla pappa!! Tusen tack pappa!!
Himla bra för dom är ju inte helt billiga annars..

Så nu ska det dras rör och kopplas ihop och sen är det klart! Wiihoo =)

 

Har dock fått 5 skavsår i händerna av allt fogande och gnuggande och ved staplande.. men men.. shit happens.

Alla utom ett sitter på bra ställen som inte känns i vanliga fall =)

 

Lovade ju lite bilder så här kommer det:


Har dock inte tvättat klart väggen så fogen på det gråa ser vit ut men är egentligen grå =)


Blev himla nöjd med det här!

Fast usch va jobbigt det är att bygga badrum.. och vi har 2 badrum kvar att bygga!

Nu blir det sängen och jobba 13-21.15 imorgon.. och så jobb hela helgen också. Suck.

Natti natti



 


Almost done!

Oj va duktiga vi har varit idag! Har fogat andra varvet i badrummet och nu ser det verkligen bra ut =)
Proffsen behöver bara foga ett varv oftast men jag får skylla på att jag är tjej och aldrig har fogat ett badrum förut! =) Är som nöjd med att ha lyckats iaf..
Tog lite bilder som jag tänkte visa er här men jag glömde tyvärr kameran i huset. Men jag får slänga upp dom imorgon istället.
Vi har även staplat upp all ved i häbret och stöttat upp häbret.. var ju liite snett och med lite snö på taket hade det nog kunna tippa iväg. Skönt att det är gjort!

Nu har vi "bara" kvar att dra rör till toan och duschen och köpa och koppla in en varmvatten beredare. Sen kommer vi att flytta in!! =) =)
Måste ju en sväng till ikea och handla lite grejer, bla köksluckor och garderobs skjutdörrar och lite sånt men det kommer vi göra efter att vi flyttat in.

Känns himla bra det här!

Längtar tills badrums skåpet är uppsatt så jag får ställa i ordning alla smink och hår grejer =) Just nu ligger allt bara i en hög typ. Funderar på att köpa nån bra smink väska, ni vet en sån där med typ hyllor i, rätt stor så man får bra översikt och så. Skulle verkligen behövas =)

Nu ska jag ta och göra mig lite varm choklad och nån macka.

Hihi.. jo just ja.. Magnus vill ta valpar på India =) Jag däremot är lite skeptisk, mest pga att hon är en blandis och jag inte har nån aning i vilket led eller med vilka raser. Men vi får se. Är iaf inte aktuellt just nu.
Men nog fasen skulle det vara kul! En liten mini India =)


Kraam

Helt otroligt söta!!

Måste bara skvallra om vad vi gjorde igår kväll =)
Vi var ut till stallet här på ön och hämtade Magnus bror för han hade låst in bil nycklarna i bilen så vi skulle skjutsa hem honom så han kunde hämta reserv nyckel. Iaf.. dom som äger stallet har precis fått valpar! Och vi fick gå in och hälsa på dom =) 10 dagar gamla var dom, 7 stycker helt sinnessjukt söta små mirakel. Är nog bland det finaste och sötaste jag nånsin sett. Stod och höll i en och myste med den och den var så liten så den kändes knappt i handen =) Kommer såklart inte ihåg vad rasen heter just nu.. men men.
Det kan jag lova var riktigt mysigt för mitt hund älskande hjärta!

Efter det for vi och hyrde en Johan Falk film och slappade i soffa. Hade en jäkla mensvärk så jag var nog rätt tråkig igår. Vi var bjudna på fest i Bodsvedjan men jag orkade inte fara när jag hade så ont. Sen kunde jag ju ändå inte festa när jag hade tagit tabletter. Det får bli en annan gång.
Vaknade i natt också av en jäkla värk.. det hatar jag verkligen.. att bli störd av det när jag sover!
Brukar oftast väcka Magnus så får han gå upp och hämta tabletter och värma värmekudden.
Min älskling <3

Idag blir det nog också en lugn dag. Är ju utan bil nu när den har pajat och Magnus är i Trångfors och jobbar på, så jag är som fast här ute på ön. Men det gör inget.. tänkte städa och fixa och vill jag iväg så får jag ringa så kommer han och hämtar mig =)

Nu ska jag rulla ur sängen och göra mig nå "frukost" =)

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram



Fredags mys

Åh va skönt med fredag! och ledig helg wiihoo =)
Har gått riktigt bra på jobbet idag.. trots mitt monster pass och att alla är som galna på fredagar.
Framgången stavas öronproppar =)
Oh yes.. max håller ju på att bygga ut in i ica så dom bankar ju och har sig så jag sprang över till apoteket på morgonen och köpte öronproppar. Så grymt jäkla skönt att stänga ute alla ljud! Brukar alltid vara helt död på fredagar men nu har jag faktiskt energi kvar! Har bestäåmt mig för att ha proppar dom dagar då det är mycket folk i butiken. Hör ju ändå vad kunderna säger och att slippa huvudvärk och tinnitus är guld värt =)

Nu blir det lasange och sen kanska lite idol mys.. kanske ut5e i bredåker. Men vi får se.

 

Ha en bra fredag kväll!

 

Kram

 


Färdig kaklat!

Wiihoo! Nu är allt kakel äntligen på plats i badrummet, nu är det bara fogen kvar och så att inreda och sätta dit varmvatten beredare och rör och såna saker. Men det tar sig och det blir så himla fint.




Är ju som sagt inte helt klart men man ser ju hur det kommer se ut iaf =)

Har stått och skottat sand också.. himla tungt. Kommer nog ha träningsvärk imorgon..
Men nu är gropen som dom grävde när dom skulle byta vattenavstängaren igengrävd. Tur det för nu börjar det bli rätt stor risk att det fryser sönder annars. Skönt att ha det ur världen.
Måste ju snart planera in en ikea sväng också och inhandla lite inredning till lillhuset.. kul kul. Fan va jag längtar! =)


Gav India en sån där "godis boll" ni vet en sån där som man stoppar in godis i och så ska hon rulla omkring den så trillar det ut en godis lite då och då. Bara det att hon blev helt muppig... och gapade och skrek när hon lekte med den. Så söt =) 


Bollen låter också lite när man rullar på den.. så dom där konstiga ljuden är India oskyldig till =)


Nä.. är himla trött så jag tror bestämt att jag ska gå och sova strax!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram


Sköna minnen..

Haha.. ja eller typ iaf =)
Såg just en reklam för en sån värme filt som jag blev insvept i efter operationen för ca 1 år sen. Mitt i allt elände då, så när jag fick den där härliga filten (och lite morfin då..hehe) så mådde jag såå himla bra =)
Hmm.. kan man ju fundera lite om det var filten eller morfinet som gjorde susen.. hehe.. riktigt nice var det just då iaf och nu är det lite roligt att tänka tillbaka på. Var nog ganska hög =)

Idag har jag varit in till poppen igen och surrat.. fick skriva upp mig på en till lista. Suck.. det kommer nog ta tid det här. Men den som väntar på nåt gott..

På tal om operationen.. måste säga att jag är himla nöjd med "ärret" på magen.. först såg den inte alls roligt ut.. väldigt brett och knöligt men nu syns det knappt!


Precis nedanför navel är det.

Kommer ju förmodligen bli fler men det tar jag då. Varje dag som jag klarar mig utan jätte ont och mediciner och operationer är jag grymt nöjd med! =)

Måste ju bara visa min höst favvo stickade tröja/tunika (har kanske gjort det redan men skit samma)
Har ju som haft den ett bra tag men den är så himla mysig!



Haha.. halv kollar på americas got talent.. är ett gäng kvinnor som dansar burlesk. Ja, vad ska man säga.. jag tycker verkligen inte att dom var speciellt duktiga eller speciella på nåt sätt. Men killarna i publiken verkar älska det.. undrar varför ;) Dom gick då vidare iaf. Till alla tanter i publikens fasa.. haha.

När jag kom hem idag från jobbet så hittade jag några av mina skor på/vid Indias bädd. Inte så ovanligt.. är bara glad att hon inte äter upp dom! Då skulle jag gråta blod!!!



I guess she loves shoes just like me! =)


Jo Tessi.. såhär liten är foundationen från Clinique! (30ml)



Liten men dryg och åååhh så bra! Helt gudomlig =)


Nu ska jag snart krypa ner i sängen.. blir nog lite av min supergoda varma choklad först bara =)

Sov gott


Söndag

Har jobbat idag men det är som ändå skönt med söndag =) Lugnt och skönt i butiken och man slpiier chefer och kan slappna av och surra med kollegorna =)
Nu har jag precis duschat och sitter/halv ligger i soffan och äter kakor.. sweet!

Känns som att det kommer bli en bra vecka, är som vanligt ledig onsdag. Imorgon ska jag svänga in på stan och köpa foundation.. har hittat en riktigt bra. På tisdag ska jag gå in till poppen igen och se om han har tid för mig snart. Och så är det ledig helg sen. Himla skönt.
Drömde att jag tatuerade mig inatt.. åh va sugen jag är. Har ju några på lager som jag måste göra snart! Är riktigt beroende framkallande det där..

Är fortfarande så sjukt sugen på att göra nåt med håret.. men som sagt.. det måste vänta tills efter visningen. Men det är bara bra för då hinner jag fundera ut vad jag vill göra.


Såhär såg jag ut efter förra make up store visningen.. liiite burrigt hår =)
Kan lova att det var grymt skönt att tvätta bort allt smink och att släppa ner håret.

Såg ju ut såhär på visningen:
Klicka f�r att st�nga bilden

Åhh.. längtar till årets visning! Kommer bli himla kul.. och sen blir det party med brudarna i Luleå.. wii =)



Nu blir det att krypa ner i sängen.. är riktigt trött!

Go natt



091010

Shit alltså.. det slog mig just att det är 10:e oktober idag! Hjälp va fort tiden går!!

Dom har fixat internet nu också.. bra bra. Det var fixat när jag kom hem från jobbet igår.

Idag blir det mera jobb.. 8-15 skönt med en ganska kort dag.. känner mig lite små risig, lite ont i halsen och så men det går förhoppningsvis över =)
Har messat med söta Marre också och han ska skicka över min nya favvo mascara från usa!! Så himla snällt och gulligt av dig gumman! <3 Tack!
På tal om usa så längtar jag verkligen tillbaka dit, var så himla roligt att träffa alla och det fanns så mycket att göra! Jag förstår verkligen Marre när hon säger att hon känner sig som hemma och trivs bra där =) Jag är så glad för hennes skull. Även fast jag saknar henne som fan!! =)

Hihi.. min lilla India har stigit upp och kommit och krypit upp brevid mig i soffan och nu ligger hon nästan i mitt knä och har världens hicka.. så jäkla söt. Hela hunden hoppar =)

Nu måste jag sätta fart så jag tar mig iväg till jobbet snart..

Hoppas ni har en bra lördag!

Kram


utan internet :(

jäkla skit.. Kommunen har grävt av internet kabeln i morse! Den här dagen har verkligen inte börjat bra.. När jag skulle duscha på morgonen så hade dom stängt av vattnet. Och så grävde dom av kabeln. Och så måste jag jobba. Suck. Skulle aldrig ha stigit upp ur sängen idag!

Massa bilder..

Lite India såklart =)










Super mys när hon kommer och kryper upp brevid mig på soffan =)

Och så lite blandat:

 



Finfint proppskåp i stora huset. Jag törs INTE byta propp där
risken att få en stöt om inte huvudströmen är bruten är STOR!


Tur att vi ska bya all el i huset!


Bonfire! =)










Mysig höst promenad ute på ön.


Sådär ja.. det var lite bilder det =)
Har tagit en lååång sovmorgon idag och nu ska jag snart göra lite frukost. Sen blir det att städa och tvätta, blev som inte av igår. Gjorde plättar och for till trångfors med domoch åt middag där med min älskling istället.
Idag hade jag ju tänkt flänga runt lite också men vi får se om jag vågar mig ut på dom glashala vägarna idag.
MÅSTE. BYTA. DÄCK.
Eller ja.. det är ju min fina pojke som gör det åt mig =) Tror att han skulle fixa det nu om verktygen var här. Så då kanske jag törs mig ut.

Men nu blir det frukost/lunch!

Kram


The secret is out..

Hihi.. nu törs jag skriva varför jag är så glad =) Min bästaste Sara ska gifta sig!! =) Så jävla stort och så jävla roligt =) Jag ska hjälpa henne med planering och sånt och sen ska jag vara brudtärna också.. åååhh va roligt det här ska bli!! Kul med ett svenskt bröllop nu =)

Idag har vi ju haft brand kurs med jobbet.. i detta skit väder, var ju inte lite blöt när vi var klara. Tack och lov så var det ju mest teori så vi fick vara inne. Men det är ju som intressant ändå att fara dit och lyssna på dom..
Nu ligger jag och kramas med India på soffan, huuur mysigt som helst hon är så himla go. Ligger med sitt lilla huvud på min mage nu =)

Tänkte passa på att tvätta och städa lite nu när det ändå inte går att vara ute..

Men först lunch!!

Kram


Chi san

Alltså vilken skit.. märker absolut ingen skillnad alls! Man ska visst bli piggare och mer på alerten av det och jag har hört flera som säger att det funkar på dom. På mig funkar det så inte det minsta, synd som fan eftersom att jag är så stört trött nu och verkligen skulle behöva på lite extra energi. Men men..

Har inte gjort så mycket i helgen.. var en sväng till Jannice i lördags kväll men när dom drog ut på krogen så for jag hem och kramades med India istället =) Myyys!
Det är väl typ det som har hänt.. men grymt skönt med ledig helg!

Läste just på aftonbladet.se att Mason har ställt in båda sina konserter han skulle ha haft i sverige. Känns ju rätt bra nu att jag inte bestämde mig att fara.. hade ju varit riktigt bittert annars!

Imorgon har jag kort dag som vanligt och på onsdag är det brand kurs på räddningstjänsten, kommer nog bli rätt kul, synd bara att det är så jäkla tidigt.. kl 8.00.. på min lediga dag! Ingen sovmorgon här inte =) Tur att jag är ledig på torsdag också.. 

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen gå och sova.

Kram


Lycko rus!! =)

Jag tror jag dör av lycka just nu alltså! Gäller min absoluta bästaste bästis och jag är så otroligt glad för henne =)
Vill inte skriva vad det gäller än men snart så..

Jag älskar dig gumman!!

 


Seg startad idag..

Åhh.. var trött hela dagen igår och idag vill jag inte riktigt komma igång känns det som. Jag som har varit så duktig senaste tiden och kagt mig i vettig tid på kvällen och vaknat av mig själv helt utvilad vid 9-9.30 på morgonen. Riktigt bra.
Jaja.. är väl nåt tillfälligt. Har jus ovit lite konstigt 2 senaste nätterna också så.

Idag är det jobb som gäller.. usch usch. Känns inte ens som att jag var ledig igår när jag ändå var tvungen att stiga upp och åka på de där jäkla kursen! Var ju inte direkt så att man lärde sig nånting nytt.
Men nu är det ju bara idag och imorgon kvar och sen är det heeelg =)

Är snart klar med badrummet i lill huset också! Wii!
Längtar så mycket tills vi får flytta in.. ska bli så himla mysigt. Fast då börjar ju också det riktiga jobbet men det ska bli roligt =) Är ju vårat hus vi bygger!!

Har ätit smulpaj till frukost och nu ska jag ta och hoppa i duschen..
Måste hinna in till stan och köpa mat till India också.

Ha en bra dag!

Kram


RSS 2.0