Lördag!

Jobb dagen har som ändå gått rätt fort, himla skönt!
När jag kom hem så tänkte jag kolla om jag kunde få upp bakluckan på min bil (den har typ hängt upp sig) och fällde ner baksätet och drog bak hundburen och fällde upp luckan i bakluckan men tyvärr fanns det ingen typ nödöppning eller nåt så det blir att skruva isär hela skiten. Men det blir en annan dag. Har ju ingen bråtska med att få upp den.

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen börja med maten.. Ska blir så himla gott!!! =)
Kantarelldoftande fläskfilé i panna men ris och broccoli.

Efter middagen så följer jag nog med Älsklingen till Johnny och Sara en sväng. Om jag orkar, är typ helt slut nu men jag får säkert lite energi efter en dusch och lite middag.
Låter som att alla ska ut på Farmen ikväll men jag törs nog inte riktigt åka dit, är alltid så himla mycket folk och trångt och folk knuffas och buffas. Vill ju inte få en arbåge eller nåt i magen så jag håller mig därifrån =)
Blir väl att skjutsa ut lite folk dit och sen åka hem och sova ett par timmar innan det är dags att hämta upp dom igen.. haha.

Nåväl.. hopp in i duschen!

Kram

Fredags mys

Med mig själv =) Älsklingen är i garaget och India har gått och lagt sig. Så jag har just suttit och mumsat i mig lite glass alldelens ensam.

Fick sluta 2 timmar tidigare ikväll.. fasen vilken lycka! =) Really nice. Tänkte utnyttja det och faktskt gå och lägga mig strax. Älsklingen ska ändå fara iväg till en kompis och spela lite så.
Imorgon jobbar jag 8.30-15 himla skönt men jag var stensäker på att jag skulle jobba 10-18.30, tur att jag kollade schemat innan jag for hem ikväll =)

Längtar tills imorgon vid middags tid för jag har hittat ett nytt recept som jag ska prova, låter verkligen supergott.
Kantarelldoftande fläskfilé i panna.. och bilden på rätten.. åhhh det bara vattnas i munnen!!
Hoppas att det är lika gott som det låter och ser ut.

Nä nu ska jag krypa ner!

Natti natti

Fredag

Är visst fredag idag.. fast det känns inte alls som fredag. Känns inte som nån dag alls typ =) Har iaf jobb helg i helgen (suck!) men det ska väl gå att ta sig igenom den också relativit smärtfritt. Speciellt när dom har lovat -2 grader och strålande sol på onsdag när jag är ledig. Där har jag verkligen nånting att se fram emot =) Längtar så sjukt mycket efter våren!!

Fy tusan hur mina händer ser ut! Torra och iskalla.. och så har jag skalat och ätit så mycket apelsiner så jag är helt gul runt naglarna. Det går inte bort hur mycket jag än skrubbar! Men det är ju så gott och nyttigt med apelsiner så blir man då lite gul så får man väl leva med det =)

Nä nu är det nog säkrast att jag tar och gör mig iordning för jobbet. Uhuu.. vill inte ut i kylan, eller till kylan på jobbet. Svinjobbigt att sitta och tokfrysa i kassan.

Ha en bra fredag allihopa!

Kram

Torsdag

Veckorna verkligen flyger fram nu känns det som. Hoppas det går fort tills det är riktigt vår ute, när man kan börja sitta ute mot en vägg i bara t-shirt och njuta i solen!
Åhh va jag längtar!!

Idag har vi faktiskt knappt varit hemma alls, till skillnad från igår. Satt bara i soffan i princip hela dagen, var faktiskt rätt skönt.
Vi har handlat en massa mat, se har vi varit hos mamma och pappa och tvättat och ätit middag. Var även in en sväng på opalen (efter en massa tjat på älsklingen) och köpte en 40cm kyckling curry baguette. Mumma!!
Nu har vi ganska nyss kommit hem och jag har bänkat mig i soffan och älsklingen har smitit ner i garaget.

Läste på Magdas blogg att hon skulle göra varmamackor och nu blev jag som sugen så jag tänkte också göra det =)
Och äta en blod apelsin.

Sen blir det nog att krypa ner och läsa innan det är dags att sova.

Kram

Panduro!!

Shit pommes va mycket grejer jag har hittat i katalogen som jag typ måste beställa! =)
Åh känner att det kliar i pyssel fingrarna, har inte scrappat eller gjort nåt på hur länge som helst. Skulle kunna ställa mig och måla en vägg eller fönsterkarmar bara för att få göra nånting.

Hittade iaf en massa saker som jag har bestämt mig för att beställa, måste bara få pengar först.
Ska prova på att göra egna tvålar, kanske några armband och så skulle jag vilja beställa startkit för att tillverka egna karameller! Och så massa scrapbooking grejer såklart. Och så grejer till att göra egna ljus. Ojoj.. det kommer bli dyrt! =) Får nog ta lite i taget.

Sen håller ju på att fundera ut vad jag ska odla för roligt till våren och sommaren också. Broccoli är ett självklart val! Sen blir det väl morötter och kanske några potatisar. Kommer ju ha en massa ledig tid och då vill jag ju som ha något att pyssla med.
Har ju bara ett problem då och det är ju att jag kanske inte klarar av att krypa runt på marken och rensa ogräs och sånt. Men då har jag tänkt låta min älskling bygga en upphöjd odlingslåda till mig =) Skule ju bli helt perfekt!
Har tom tänkt ut en ritning.. den lär han ju dissa men bara den blir ganska hög så är jag nöjd.

Titta så fin ritning jag har!




En sån här tröja måste jag ju beställa.. haha.

Rätt söt =)

Nä nu ska jag väl ta och röja upp lite här hemma.

Sköt om er!

Kram




Freeeezzziiiinng!

Fyyy fasen va kallt de är idag! -27 grader och jag börjar tidigt idag så motorvärmaren har bara hunnit vara igång i ca 45 min när jag ska fara. Ska bli intressant att se om bilen känner för att starta =)

Har kort dag idag.. 9-14.30.. skönt! Ska skynda mig hem och lägga mig under täcket igen sen..hihi.
Eller kanske ta täcket till soffan så kan jag iaf se på tv också =)

Nä nu börjar det bli bråttom.

Kram

Dags för sängen..

Har varit en riktigt riktigt stillsam och lugn dag idag. Tror iaf att magen har blivit bätte, hoppas den håller isg någolunda bra imorgon när jag ska jobba. Finns inge värre än att sitta på jobbet och ha ont eller må dåligt.
Sen är jag ledig onsdag och torsdag, wii =)
Har dock hört nåt rykte om att det ska vara 38(!!!!!) grader kallt på onsdag, kan lova att jag inte kommer kliva upp ur sängen alls då =)

India har börjat löpa nu också, uhuuu va jobbigt! Hon är ju iof ganska bra på att städa efter sig men hon luktar ju illa ändå och är gnällig och vandrar omkring en massa. Tack och lova så är hon ju lika go och snäll som vanligt.

Nu blir det kvällsmat och sen sängen!

Kram

Hemma idag..

Har ont i min mage =( Är så stört less på mina cystor!
Så idag blir det att var hemma och hoppas på att det går över snabbt. Och att dom försvinner och aldrig mer kommer tillbaka.
Men men.. är ju inget farligt så det är bara bita ihop.

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

Söndags mys..

Ännu en lugn och skön dag, vi tog en lång sovmorgon och låg och surrade och jag läste lite. Var sugen på att göra en riktig lyx frukost sen men när vi väl steg upp var jag alldelens för hungrig för att orka göra nåt annat än mina vanliga rostade mackor med marmelad, ägg och varm choklad. Men det är ju himla gott det också!

Annars händer det inte så mycket idag heller, blir ev att fara och köpa en skoter. För älsklingens skull hoppas jag det för han vill verkligen ha en ny nu. Men vi får väl se, han har ringt på en annons men ägaren till den verkar vara riktigt velig och små skum. Men vi håller tummarna.

Har ju verkligen vilat och tagit det lugnt i helgen men det verkar inte hjälpa så mycket mot min trötthet. Är lika trött och energilös ändå. Det tar på krafterna att bygga en bebis tydligen =) Ändå äter jag sjukt mycket bättre än tidigare, massa frukt och sånt nyttigt. Godis och sånt har jag nästan slutat äta, är inte alls sugen på det.. och det känns ju inte lite skumt med tanke på vilken jäkla gottegris jag egentligen är!

Vi ligger och slö kollar på nån dokumetär på tv, det är en familj i nordamerika tror jag det var, som har 18(!!!!) barn, dom är typ sjukligt kristna och ungarna får absolut inte lyssna på typ rock och sånt. Men fy vilket jobbigt liv det måste vara med så många barn. Hur fasen har dom råd att leva??

Nä nu ska jag nog snart ta och börja med maten! Magen kurrar som tusan.

Men först, här kommer den utlovade magbilden.


V 12

Inte så bra bild direkt men det var fasen svårt att få till det. Armen var som bara ivägen och inte tillräckligt lång =)

Men nu blir det middag!!

Kram

Riktigt chill dag hittills =)

Herregud, såg just att klocka är 3 och jag sitter fortfarande och myser i morgonrock =) Men det är som himla skönt att verkligen ta det lugnt och bara mysa på ibland.
Ska ta och klä på mig nu iaf så ska jag och älskligen hitta på nåt, vet inte riktigt vad än bara..
Kom iaf just på att jag har glömt att köpa majskolvar så det måste vi definitivt göra!

Tänkte göra go middag ikväll med benfri karré, klyftpotatis och svampsås. Och självklart majskolvar också då.. lite trist bara när man inte kan grilla när det är så kallt ute men det blir ju grymt gott i stekpanna också så =) Eller om vi kanske använder min inomhus elgrill kanske.. vi får se.

Ska nog ta och fota magen idag också, måste bara komma över skum-känslan att fota sin egen mage =)
Än är den ju inte direkt så stor men en liten bula har jag fått..
Lägger upp det ikväll isåfall.

Kram


***************************************'

Haha.. råkade visst bli pizza från milano istället, husets special. Mums!
Får bli karré å de imorgon istället =)


Hmm.. får fortsätta imorgon..

Ja.. jag lyckades ju få dit en sån där räknare iaf, dock inte på rätt ställe eller så men det orkar jag inte gorma med nu, för nu ska jag gå och sova.
Älsklingen får hjälpa mig imorgon..

Natti natti

Onsdag!

Och onsdag= ledig dag! Wihoo!!
Inte för att vi har gjort så mycket då.. men iaf =)
Vi segade på, på morgonen, åt värsta frullen sen hoppade jag i duschen och fixa iordning mig lite. Efter de for vi ner på stan och strosade runt lite och tog en fika på opalen. Himla mysigt. JOO.. jag var på biblioteket och lånade en bok också.. haha.
Sen hyrde vi film och köpte lite snarra, och sen for vi förbi Marie och Adam en sväng. Kul att hälsa på folk lite spontant sådär. Himla fin fondvägg i hallen har dom.. och det kommer säkert bli grymt i källaren med bastun och badet när det blir klart! Haha.. och som Marie sa.. känns som en himla massa vuxenpoäng när man står och pratar målafärg och sånt =)

Och idag, om beräkningarna stämmer så går vi in i vecka 12 och då ska ju tydligen riskerna för att det ska gå fel börja minska och bli mindre och mindre eftersom nu. Känns som bra! Man blir ju som orolig såfort man får ont i magen eller så.. men vi håller tummarna för att det här går vägen!
Ska lägga upp magbilder nångång också men det känns fan helt skumt att stå och fota sin egen mage! =)

Nu har vi, eller ja för ett bra tag sen nu, ätit middag.. korv och stuvade makarone blev det. Fasen va jag var sugen på det, är jätte länge sen jag åt det.
Så nu är det dags för snarra och film, var väl inte så sugen på snarra längre men jag lär nog trycka i mig lite ändå =) Bara för att liksom..

Kram på er


Filmkväll!

Oh yes, ikväll blir det filmmys med kladdkaka och massa vänner. Ska bli himla nice. Måste bara taktikvila så jag orkar vara vaken =)
Känns som jag skulle behöva duscha också, var ju 2 kunder som garanterat inte hade nån aning om hur en dusch funkar, och det känns typ som att deras äckliga stank har smittat av sig.
Så jävla jävla vidrigt var det! Usch, var tvungen att sitta med saft flaskan under nästan när den första var så jag inte skulle spy av hans stank! Förstår inte vad det är för fel på en del alltså, om man inte känner stanken själv så borde man väl ändå förstå att om man inte har duschat på typ en månad så går man inte ut bland folk som har ett lukt sinne. Tänk på omgivningen för fan!
Förut när det kom nån såndär stinkabomb så brukade jag härda ut för att dom inte skulle bli lessna eller nåt, men nu skiter jag fullständigt i om dom blir sårade av att jag sitter och luktar på saften eller nåt annat bara för att stå ut! Dom får fan skylla sig själva om dom stinker sådär. Sådeså =)

Nä nu ska jag ochälsklingen äta semlor och sen ska jag vila.

Kram


Tonfiskröran..

Hihi.. var visst några som ville veta vad som var i tonfiskröran =)
Jag tycker den är himla god men älsklingen tycker den smakar kattmat.. haha.

Tonfiskröra:
Tonfisk i vatten (konservburk)
Matlagningsgrädde
Krossade tomater
Lite salt, peppar och oregano.

Brukar bara köra på känsla när det gäller hur mycket det ska vara av allt. Men jag gillar ju när det är mycket sås så jag brukar ta ganska mycket matlagnings grädde =)


Igår var en himla bra dag, förutom att jag var tvungen jobba då men =)
Vi var ute och gick i ca 2,5 timmar!! Shit pommes va slut jag var efter det men sååå himla skönt det var. Känns verkligen som att det börjar bli vår snart. Hoppas verkligen att det här vädret håller i sig.
Började ju inte förens k 16 så jag hann som tur var vila och äta innan det var dags att fara.

Idag är det ju också kanon väder men jag tror inte det blir nån lång promenad innan jobbet, är grymt seg i kroppen och då är det lika bra att vila istället. Blir nog bara att vara ute på gården istället..

Och imorgon är det tisdag och det betyder film kväll med brudarna!! Vi hade tänkt se saw 6.. scary =)

Nåja, nu ska jag väl ta och klä på mig och gå ut lite iaf..

Kram


Lördag!

Tyvärr så har jag jobbat hela dagen idag och det kändes ju inte lite surt när det var så underbart väder ute! Men jag och Tessi tog oss en liten promenad på lunch rasten iaf så lite sol har jag fått se idag =)
Så himla underbart det var ute!!

Annars har det bara varit jobb jobb jobb hela dagen. Förstår verkligen inte hur det kan ha varit så mycket folk i butiken idag, varför har inte folk varit utomhus i solen???

Dom har ju lovat lika fint väder imorgon och då börjar jag inte förens kl 16 så då ska jag passa på att vara ute en massa.

Nu ligger jag på soffan och jäser, gjorde tonfiskröra med pasta till middag. Mumsfilibabba!! =)
Älsklingen däremot tycker inte alls om det, men han hade redan ätit pizza så det passade utmärkt. Och nu har jag flera matbackar också. Perfa!

Ikväll blir det mys i soffan med chips och daimglass, himla skönt!
Ladda batterierna lite.. har verkligen ingen energi just nu. Men det har ju sina naturliga skäl ;)


Nä nu är det mys time!

Kram


Torsdag..

Så var det torsdag idag. Känns som dagarna och veckorna bara susar förbi utan att man riktigt hinner/orkar ta vara på dom ordentligt. Nåja.. snart år det vår och sommar och då orkar man och hinner med så mycket mer =) Längtar så otroligt mycket tills det börjar bli vår och solen kommer fram och ger en en massa ny energi!

Igår var en busy day, eller ja egentligen inte så busy men vi var i farten hela dagen. Först segade vi som på, på morgonen sen for vi ut och åkte runt och var och hälsade på folk, sen hann jag bara hem och mellanlanda lite och sen for jag iväg och käkade middag med tjejerna hos Magda. Himla trevligt som vanligt =) Vi hade värsta skratt attackerna och surrade om allt möjligt. Är så oerhört glad att jag har er!
Alla var som rätt trötta och sega så det blev inte så sent.
När jag kom hem så låg jag på soffan ett tag innan jag insåg att det var lika bra att gå och lägg sig i sängen istället.. låg ju ändå bara och halvsov.

Idag blev det en skön sovmorgon och sen kom Sara och vi planerade inför hennes bröllop och kollade vad vi ska beställa från panduro. Shit pommes va mycket fint det finns!!
Kom fram till att jag ska beställa så man kan göra egen tvål och egna karameller sen, kanske lagomt till jag blir ledig ;)

Nu är det lite chill som gäller innan det är dags att göra middag. Sen ikväll ska jag på yoga med Tessi! Oh my.. ska bli kul att se hur det går =)
Har fasen inte ens nå träningskläder att ha på mig. Får väl rota fram nå trasor att dra på mig iaf..
Hoppas det är nånting som jag tycker om så jag kan fortsätta med det. Skulle verkligen behöva bli lite smidigare!


         

India gillar också spikmattan =)
Min "lilla" hög med hår efter att jag klippte mig, måste boka tid för att toppa det igen nu.. fasen vad det växer!

Nä nu ska jag bråka lite mer med mitt dumma minneskort i kameran. F.U.C.K

Hoppas ni har en bra torsdag!

Kram


***************************************************************

Hmm.. nu verkar mitt minneskort funka igen.. skumt! Tror jag ska be älsklingen formatera det och så hoppas att jag slipper köpa ett nytt!
Dock var det flera bilder som inte funkar att titta på men jag lyckades föra över alla bilder till min extrena hårddisk iaf =)


Tisdag

Åh va skönt att mitt jobb pass för idag är över, och nu är jag ledig onsdag och torsdag också =) Himla skönt!
Ska försöka styra upp lite bröllops pyssel med Sara och på torsdag kväll ska  jag på yoga med Tessi är det tänkt. Ska bli himla intressant att se hur det går.. är ju inte direkt smidig om man säger så..

Läste Marres blogg att det är massa gorm därborta och jag fattar verkligen inte hur folk tänker? Va är det för fel på dom, seriöst?
Himla glad att vi aldrig behöver ha sånt där onödigt tjafs.

Funderade på att gå en promenad nu men så hamnde jag i soffan och blev slö pch hungrig så vi får väl se hur det blir med den saken =)

Jo, måste ju bara få säga hur irriterad jag blev när jag läste aftonbladet på internet imorse. Då var det en artikeln med rubriken: 9-årig flicka dog efter tandläkar besöket.
Åh fan tänker man ju då och börjar läsa.. men då visar det sig ju att det är en invandrar flicka som har varit till tandläkaren upprepade gånger för att hon hade nån enorm varböld eller vad det var i käften, men väl där så har hon vägrat öppna munnen och tandläkaren kan ju då alltså inte undersöka ordentligt. Så då hade dom tagit beslutet att skriva ut antibiotika och avvakta ett par månader så flickan kan hinna lära sig svenska så dom kan prata bättre med henne. Ja det låter ju bra tycker jag iaf, nu när hon vägrar öppna truten.
Men då hann hon ju få blodförgiftning pga av bölden och dog på sjukhuset. Men inte faaan är väl det tandläkarens fel?? Så låter det då i artikeln. Dom försökte ju hjälpa henne men hon vägrade gapa så vad ska dom göra? Då får väl föräldrarna eller nån annan som kan prata med henne förklara att hon måste göra det så dom kan hjälpa henne.
Åh va jag störde mig på det där..



Tror jag ska värma mig lite mat nu iaf innan jag svälter ihjäl.. sen är det dags att klura ut vad vi ska äta till middag. Man skulle ha en egen kock som lagade alla mål mat åt en och fixade med handlig och allt sånt =)
Men värsta gourmè menyn varje dag.. hade inte varit helt fel!

Kram

What a wonderful day!

Åh vilken härlig dag det här har varit! Vi sov ut och låg och surrade i sängen ett tag sen åt vi värsta söndags frukosten. Sen klädde vi på oss for ut i skogen med India och gick ett tag på ett skoter spår sen satte vi oss i en sluttning och gjorde upp eld och grillade korv och drack varm choklad, så himla mysigt!
Och påväg till sluttningen såg vi en flock renar, gissa om India blev intresserad!! Hon har aldrig sett renar förut.. hon stod och spanade efter dom hur länge som helst. Så himla söt.
När vi satt i bilen på väg hem så körde vi förbi renarna på vägen och då morrade och skällde hpn på dom genom bilrutan =)

Efter skogsturen for vi hem en snabbis och bytte och duschade sen for vi till mamma och pappa och åt middag. ROTMOS med fläsklägg, ååå det är ju så jääävla gott! Älskar rotmos =)

Nu ligger vi däckade på soffan och ser lite wallander, efter det blir det nog sängen direkt. Vi är helt slut alla 3 efter skogspromenad och matfrossa.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

Nu luktar allt nytvättat!

Åh så himla skönt att all tvätt är bort tvättad nu! Nu är det bara huset som behöver städas men det får nog bl en annan dag.. nu är jag helt slut och tänkte vila innan det är middags dags.

Hihi.. söt India, hon var ju med hos Magnus mamma och ner i tvättstugan. Men en gång när vi sprang ner så lämnade vi henne uppe i lägenheten med Magnus mammma och det tyckte India INTE om =) Hon hade vägrat äta allt som Kicki försökte muta henne med och vägrade dricka och gick bara runt och pep och gnällde. Såfort vi kom innanför dörren igen så började hon dricka och käkade upp godiset hon hade fått. Min lilla mupp hund! Hon äter tydligen aldrig när jag inte är hemma heller.. fast Magnus är hemma med henne. Jaja.. det spelar ju inte så stor roll, jag är ju aldrig borta så länge. Och är vi borta nån dag eller så, så är hon ju hos mamma och pappa och där får hon alltid massa gott som hon slukar på en gång.

Blir nog plättar till middag idag, var som sugen på det.

Men nu ska vi hänga in alla kläder i garderoben och sen slappa en stund innan maten.

Kram

Tvätt tid imorgon!!

Wiihoo.. imorgon ska vi tvätta hos Magnus mamma. Vi måste verkligen fixa våran tvättmaskin nu!! Grymt jobbigt att behöva klänga på andra för att få tvätta.
Ska passa på att tvätta handdukar och sånt när hon har torktumlare i tvättstugan.. är ju inte lite hundhår som sitter i dom.
Så imorgon blir det väl att tvätta typ hela dagen, men det ska bli skönt när det är gjort!

Skulle behöva köpa ett nytt minneskort till min kamera, mitt gamla har slutat funka. Säger bara att minnet är fullt fast jag fört över en massa bilder. Och nästan alla bilder som finns på minnet går inte att föra över till datorn!! Kommer bara upp en ruta där det står att filen är skadad eller nåt så att det inte går =(
Inte alls roligt.

Och ikväll börjar House igen!! Åh va jag har längtat, ska sitta bänkad framför tv:n med ben and jerrys och försvinna in i sjukhus världen =)

Idag på jobbet sa jag till chefen att jag vägrar fylla ciggskåpet nå mer, hon såg helt rolig ut och undrade varför och då sa jag bara att jag inte klarar av lukten! För det stinker verkligen AS när man öppnar det och all tobakslukt bara väller ut. Håller på spy bara av tanken! Men hon verkade inte tycka att det gjorde nånting, hon bara småskrattade och tyckte okey då. Skönt.

Nä nu ska jag göra ett stooort saft glas och mysa på soffan med India!

Hoppas ni har en bra kväll.

Kram

Värsta träningspasset!

Vi har just kommit in efter en liten promenad.. i typ över en halvmeter djup snö =) Helt sjukt jobbigt, men så jäkla roligt! India försvann helt under snön och fick hoppa för att komma framåt. Tur att jag hade älsklingen med mig så fick han gå framför mig och spåra =) Efter en liten stund så utnyttjade India det också så hon gick kloss bakom benen på Magnus..
Nu är vi allihopa mer eller mindre helt slut. Och jag måste hoppa i duschen nu så jag hinner till jobbet sen, fast helst av allt skulle jag vilja ta en liten power nap.. hihi.
Men nu är det ju bara måndag och en kort dag på tisdag och sen är jag ledig på onsdag! Himla skönt.

Ska ringa till mamma och höra om dom inte ska äta köttsoppa snart, är så himla sugen på det! Kanske dom kan göra det till helgen =) Eller ännu bättre tills på onsdag kanske..
Synd bara att Magnus inte tycker om det men han får väl äta nåt annat då =)

Ja.. nu har jag nog inte så mycket mer att säga.. så nu ska jag hoppa i duschen!

Hoppas ni har en bra måndag!

Kram

RSS 2.0