Valborg

Shit va fort tiden går! Men det är bra för då får vi snart åka iväg! =)

Blir inget valborgs firande för mig iår.. jobbar 12-21.15 idag och så jobbar jag 9-18 på fredag så jag känner att jag inte orkar vara trött då! Känns riktigt skönt faktiskt att få åka hem och sova direkt =) Jag har nog blivit  gammal tror jag =)

Igår på våran tjejkväll var det skit mysigt och vi satt och surra och planerade lite.Och höll på skratta ihjäl oss som vanligt! =)

Sitter och äter "frukost" nu.. rostade mackor med ost och hallon marmelad på och kall o´boy. MUMS! =)
Och så kramas jag med lilla India också.. världens mysigaste!

Nä nu måste jag sätta fart!

Hoppas ni får en fin och mysig valborg!

Kram

Softar dag!

Ojojoj va vi har tagit det lugnt idag! Låg och läste i sängen till 12.30! Innan jag klev upp och gjorde frukost(?) sen hamnade vi i soffan och slöade framför tvn med film och inte förens kl 16 tog jag mig in i duschen och sen iväg och handlade middag. Men det känns riktigt skönt och välbehövligt med en sån här lugn dag. Älsklingen är fortfarande sjuk och nu när jag kom hem efter handlingen så kände han sig sämre igen! Stackars!

Nu håller jag på att ladda inför våran tjejkväll.. behöver få upp lite mer energi!! Energi nivån har verkligen varit i botten idag. Men lite middag och choklad brukar ju hjälpa =)
Ska bli så jävla kul att surra med mina sötisar!

Nä nu ska jag vara effektiv!

Kram

Ojoj!

Hmm.. blir inte nåt Ikea för mig imorgon.Mamma och pappa ska åka på fredag istället. Och det blir nog ingen optiker heller.. känner mig lite hängig och det vore ju konstigt om inte jag också skulle bli sjuk när min älskling har legat helt däckad i 3 dagar!
Så jag tänker stanna hemma och ta det lugnt och så bara fara och mysa med tjejerna på kvällen. För sjuk tänker jag inte bli!! Jobbar ju torsdag och fredag och på fredag har vi dubbellön och jag jobbar 9-18 = mycket pengar =)
Skulle ju gärna vilja växla in minst 5000kr mer till dollar!
Dessvärre så kommer alla hemska räkningar den här månaden. El, bilförsäkring, telefonräkning + alla vanliga räkningar. Ajajaj.


Har btw världens mysigaste hund just nu. Hon är ju alltid väldigt mysig och go men idag och senaste dagarna har hon varit sådär extra =)
Blir massa mys imorgon då! =)

Nu ska jag äta igen (middag nr 2) och sen lägga mig och läsa lite mer.


God natt
Kram

Valuta växling =)

Yey.. var och växlade in nästan 5000kr idag och fick 590 dollar! Nu känns det att det närmar sig och jag längtar så jag håller på döööö!! =) Tänkte vänta lite med att växla in resten tills närmare resan. Men skönt att ha lite dollar iaf.
Nu är det "bara" 41 dagar kvar tills vi åker. Dubbel lycka för mig för dels åker vi till usa och träffar söta lilla Marre och för det andra så börjar min 4 veckors semester då! =) Oh yeah!

Annars har det väl inte hänt så mycket roligt idag.. jobbat, växlat pengar och ätit middag.
Känner för att ta det riktigt lugnt resten av dagen/kvällen och bara läsa och se på tv. Har börjat läsa en bok som heter "flickan från ovan" riktigt bra.. eller ja,grym och hemsk men bra ändå.

Vad har ni gjort idag?

Nä nu ska jag läsa!

Kram



--------------------------------------

Åhh.. har pratat med Marre nu =) Fan va roligt att höra din röst gumman! Humöret gick upp på topp direkt =)
Snart kommer vi!!! =)



Pooool!

Shit va det regnar ute! Eller typ snö-regnar. Vi bor ju på en liten ö så det är vatten runt om och nu när det regnar och tinar så mycket så har vi världens pool på gården också! Vatten överallt.. lagomt kul när man har varit ute med hunden och hon är som ett vatten/ler monster =)
En bra sak med sånt här väder är att det inte känns så jävligt att sitta inne på jobbet hela dagarna och kvällarna!

Imorgon har jag iaf en kort dag.. 9-14 och sen är jag ledig på onsdag!
På onsdag är det ganska fullt upp.. skulle behöva hinna till ikea och köpa grejer till min lillebror som fyller år på torsdag, sen ska jag vara hos optikern för att prova ut och beställa nya linser och sen på kvällen blir det tjejkväll med planering och surr =)
Sen känns det som att det är nåt mer som jag har bokat in på onsdag men jag kommer inte på vad! Hmm....
Tänkte försöka komma ihåg att gå in på banken imorgon och växla till mig lite dollar =) Yey!!

Fan va jag längtar!!!

Nu ska jag mysa i soffan och sen sova!

God natt på er!

Kram

090427

Uhuu..vilken hemsk start på dagen! Hade ett läkar besök kl 10.30 och jag var helt död när väckarklockan ringde. Släpade mig upp och åt ett äpple och stressade iväg. Fick vara där i typ 100år kändes det som! Fick iaf en remiss till sunderbyn för en skall/hjärn röntgen för att se så att det inte är nåt farligt med yrseln och skuggan som kommer över ena ögat. Och så stack dom mig självklart och tog nästan allt mitt blod! =(

Nu har jag hunnit slänga i mig mat och snart ska jag åka iväg och jobba. Hade hellre velat vara hemma med min stackars älskling som är hemma från jobbet och dyngsjuk! Ligga på soffan och kramas =)

Ha en bra dag alla!

Kram

2år tillsammans!

Idag firar jag och India 2 år tillsammans =) Ikväll runt kl 23 är det exakt 2 år sen jag hämtade henne i Göteborg. Då var hon en trasig och väldigt rädd och orolig hund. Idag är hon hel och lycklig och bara orolig lite ibland. När det kommer människor hon inte känner. Då vill hon vara lite extra när mig.. bara för säkerhets skull.  Men efter en stund brukar hon komma på att om inte är så farliga och gå fram och nosa.
Lite konstig att hon aldrig har varit det minsta rädd eller så för mig. Från första stund har hon tytt sig till mig. Våran första natt tillsammans på en soffa i götet låg hon vid mina fötter och lämnade inte min sida för en sekund. När vi väl var hemme igen så låg hon varje natt på min arm med sitt lilla huvud på min axel och tryckte nosen mot min hals. Grymt mysigt men samtidigt lite jobbigt eftersom att jag inte kan sova på rygg =) Om jag vände mig på sidan när hon hade somnat så vaknade hon direkt och skrek som en stucken gris och klängde sig fast på mig igen. Men efter några månader så räckte det att hon bara låg så hon hade en tass eller sin rygg mot mig så att hon verkligen kände att jag var där.
Nu sover hon på sin bädd på golvet nedanför sängen och hon har förstått att världen inte går under om vi inte är i samma rum hela tiden.

Världens underbaraste lilla hund är hon iaf! Har varit många gånger då jag bara har brutit ihop och gråtit för allt hemskt som  har hänt henne och när nånting alldelens vanlig har skrämt henne. Som att gå ut på promenad och se kopplet. Men trots att det i perioder har varit jobbigt så ångrar jag inte en enda sekund att jag bestämde mig för att ta hem henne!
Älskar henne helt otroligt mycket och hon ger mig så mycket varje dag!



Här har hon precis landat och vi träffas för första gången.



I Spanien på hundhemmet. Undernärd och skygg.



Idag. Lycklig, busig och nyfiken till tusen =)



Bus ryck =)  Älskade ängel


-----------------------------------------------------------------------------
Så till en helt annan grej!
Mina föräldrars ena bil blev stulen natten till idag.
En röd golf memphis -88 med reg nr: NUT 243
Ser ni den eller hör nåt så blir jag jätte glad om ni hör av er!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Nä nu ska jag mysa med min hund och min älskling en stund innan jag måste sova!

God natt sötisar!
Kram

15 grader varmt!

Really nice! Synd bara att jag jobbar idag också. Men jag börjar ju inte förens kl 16 så lite hinner jag ju njuta av vädret.
Tog en lång sovmorgon..kändes som det behövdes när min sambo ringde och väckte mig 04.30 och ville ha skjuts hem. Och (dum) snäll som jag är så steg jag upp ur varma sköna sängen, satte mig i bilen och for och hämtade han. Var inte direkt på nåt solskens humör men ändå.
Har hunnit duscha och äta så nu tänkte jag bara ta och klä på mig och gå ut och sätta mig och läsa i solen innan jag måste åka.

Hoppas ni får en fin söndag!
Kram

Ansökan! =)

Yeeeey =)
Jag och Tessi har gjort ansökan om inträde till USA tillsammans via telefon nyss och vi blev båda godkända! =)
Fyy fan va resfeber jag har nu. Ska bli så jävla roligt!
Kul att surra av sig lite med Tessi också =)

Men nu ska jag ta och sova.. till min karlslok ringer och väcker mig och vill hem från krogen. Suck.
Nackdelen att bo en bit utanför stan.. det blir så dyrt med taxi!

God natt sötisar!

Kram

Fått fingrarna ur..

Har tänkt ett tag nu att jag skulle kolla på Susan Boyle på youtube och nu har jag äntligen gjort det. Oh my god säger jag bara!!
Helt amazing!
Och minerna alla gjorde när hon sa innan hon sjöng att hon ville bli proffs sångerska. Alla himlade med ögonen h,och skrattade åt henne och så öppnar hon käften och sjunger med den där rösten. In your face liksom!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Så jävla vackert!



---------------------------------------
 
Är det förresten nån annan än jag som har ett jävla problem med facebook???
Kommer (i bästa fall) till login sidan och skriver in mejlen och lösen sen blir hela sidan bara vit och blank! What the fuck!! Är ju inte lite jävla irriterande!

Mohaha

Ibland får man faktiskt känna sig lite skade glad =)

Dagen har ändå gått ganska fort idag men det har jävlats rätt mycket. Min cashguard fick spel och stal först 2000kr sen braka den ihop helt och spottade ut typ 10meter plast och alla 500/1000kronors sedlar. Första gången jag sett den bete sig så iaf =)
Köpte middag, fläskkarré, kroketter och så ska jag göra svamp sås! Mums!
Hade pratat med Magnus och vi bestämde att vi skulle grilla.. men när jag kom till garaget där han var så hade han glömt att han och några av hans kompisar hade bokat bord på bränna och skulle käka där. Irriterad? JA!
Pratade med han 2 ggr men ingen av gångerna kom han ihåg det och då pratade vi ändå om mat. Han tyckte att jag kunde väl följa men nu är jag sur och irriterad så jag tänker fan grilla min karré själv! GRRR!
Jag och India får äta mys middag tillsammans istället =) Hon blir då glad iaf min lilla sötis.


Tänkte lägga upp en lite rolig bild från kassa haveriet men min jävla skit telefon vägrar samarbeta med datorn så det sket sig.

Nä nu ska jag börja grilla så jag får middag nångång och förhoppningsvis blir på bättre humör.
Sen är det lite annat pyssel på gång men det berättar jag senare =)

KramKram

090425

Blä va trött jag är! Känner inte alls för att klä på mig och fara till jobbet: Jobbar 8.30-15 idag vilket iof inte är så farligt men bara att stiga upp ur sängen kändes grymt tungt nu.

Nåja nåja... nu måste jag skynda mig!

Ha en bra dag!

Kram

Cysta jävel

Usch va less jag är! Jag hatar dom. Har känt ett tag nu att dom är tillbaka och idag på jobbet fick jag rätt ont ett tag. Men men.. kan ju inte göra så mycket åt det. Grymt jobbigt bara. Hoppas jag klarar mig till USA och tillbaka iaf!

Har väl egentligen inte så mycket att säga/skriva, kom hem från jobbet för ett tag sen och har ätit kvällsfika med älsklingen. Han blev nog lite små sur lät det som när han hörde att jag hade ont i magen och har känt att jag har cystor igen sen ett tag tillbaka. Men jag vill inte att han ska gå och oroa sig eller tänka på det, just nu är det ju inte så jätteont. Känns ju bara dumt att lasta över det på han också. Jag vet ju vad jag har att vänta och kan ju för det mesta hantera det och smärtan. Men jag är väldigt väldigt glad att jag har honom att luta mig mot och att han tar hand om mig när det är som jobbigast.

Nä nu ska vi kramas i soffan lite innan jag måste sova. Börjar kl 8.00 imorgon. Suck.

God natt
Kram

Grått och trist

Fy vilket tråkigt väder det är idag! Igår var det ju super härligt..

Haha.. som jag skrev igår att vi bara skulle iväg en sväng vid 5 tiden, det sket sig kan man säga.. blev att vi for och hälsade på folk och käkade skrovmål på max så vi var inte hemma förens kl 22 =) Men då blev det sängen ganska snabbt =) Middag 2 gånger igår =) Nice!

Idag har det blivit en lugn morgon.. är på lite halv dåligt humör så då känns det skönt att ta det lugnt. Börjar jobba kl 13 idag..usch va jag hellre skulle vilja sova bort den här dagen.
Men just ja..idag får man ju lön!! Yey.
Fast det är bara spara alla kronor som går nu till USA! 45 dagar tills vi åker!!!! =)

Nä nu måste jag ta och göra mig iordning för jobbet.

Ha en bra dag alla!
Kram

Fullt upp hela dagen!

Shit va jag har varit duktigt idag.. först ombesiktade jag bilen och den gick igenom (Yey!!) sen for jag och gjorde en nyckel kopia till dragkroks låset, sen for jag till Salong total ochhämtade en pris lista så nu ska jag bara bestämma mig för vad jag vill göra =) Efter det for jag till Jannice och satt och surrade med henne och Kicki. Magda, Malin och Anton var där också så det blev rena rama ica träffen =) India var så klart med också. Jo.. gick en snabb sväng med Tessi och hennes Astra också. Jo och så har jag hämtat nya endags linser också..hoppas dom passar bättre än månads linserna!

2 olyckor har vi bevittnat idag också.. först utanför Ming var det en (fylle?) gubbe som hade ramlat och slagit huvudet så det bara rann blod! Sen när jag och Tessi och hundarna var vid Kvarnängen så kom det ambulans,polis,brandbil och räddningsbil i full fart och då såg vi att nån stackare hade gått igenom isen ute på träsket!! Riktigt läskigt men det verkade som att det gick bra för personen iaf. Men varför går man ut på isen nu?? Den ser ju pappers tunn ut och där människan låg i vattnet var det helt öppet vatten också! Herregud! Jag som är livrädd för att gå på isen går ju knappt ut när det är en meter tjock is.. och aldrig i livet att jag skulle göra det nu!!

Var förbi till föräldrarna och satt ute i solen och surrade en stund och sen for jag hem och satte mig på altanen och fortsatte att mysa i solen. Helt underbart!!

Nu ska vi bara äta lite middag och sen ska jag och älsklingen iväg en sväng men sen efter det blir det bara mys på soffan resten av kvällen! =)


Mys i solen! =)


Sköt om er alla sötisar!
Kram

God morgon! =)

Blev visst lite sovmorgon idag =) Men jag är ju ledig så det tycker jag nog att jag får unna mig ändå. Har en massa grejer jag "måste" göra idag, fast vissa kan jag ju göra imorgon också vi får se hur det blir.
Måste iaf fara och besikta bilen igen och hoppas att den går igenom! Har åtgärdat alla felen nu utom ett och då verkar dom bara ha varit dum i huvvet eller blinda när dom skrev så. Sa att jag måste byta bromsslang bak men nu när vi har kollat så finns det för det första flera bromsslangar så vilken vill dom vi ska byta? Och för det andra så var alla i bra skick och inte alls slitna eller så. MORR

Sen ska jag boka tid för massage eller nåt på Salong total, fick ju ett presentkort dit i julklapp av min lillebror =) Nu känns det att jag verkligen verkligen måste få nån riktig massage också.. har riktigt ont i nacken och axlarna. Dumma jobb.
Ska bli grymt skönt! =)

Tänkte städa här hemma också eller iaf dammsuga.. vi är ju inne i den här perioden då det är lite grisigt att ha hund =) All lera och smuts utifrån följer med in.

Nu ska jag äta "frukost" =)

Kram

Igår var en riktig mys dag =)

Ja riktigt mysigt och bra var det igår.
Först var ju älsklingen och jobbade men han var hemma igen vid 12.30 så då åt vi lite och sen slöade vi i soffan ett tag och surra och skratta. Sen kände vi för att göra nåt så då for vi iväg och åkte bil bara å for och kollade lite överallt och hälsade på lite folk. Sen köpte vi pizza och for hem och käka och såg film. Ändå superbra och mysig dag =)
Så mysigt att ligga och prata och skratta och bara känna att man älskar varandra så oerhört mycket!

Idag är älsklingen ledig och jag måste jobba. Så jäkla typiskt! Men jag börjar inte förens kl 15 så lite hinner vi ju ses.
Sen är han ledig imorgon också och då slutar jag kl 15 =)

Måste komma ihåg att fixa min bil i veckan också.. så jag kan besikta den igen. Usch usch.. mycket pengar som försvinner! =(

Nä nu ska jag hitta på nåt!

Kram

Shit va det blåser!

Känns som huset ska lyfta och det visslar i ventilerna så India blir helt förvirrad =) Skönt att jag inte måste ut nånting idag.. förutom med India men det blir nog att bara släppa ut henne på gården. Hon gillar inte riktigt när det blåser så mycket.

Blir en riktig slö dag idag =)

Lördag!

Åh va skönt att det är lördag och min lediga lördag framför allt! Har inget speciellt inplanerat utan det blir nog mest en slö dag. Älsklingen jobbar i helgen, typiskt att vi har olika helger. Men men.. han ska ju inte jobba helg alltid =)

Ikväll är vi bjudna på inflyttningsfest hos Frida och Magnus, men jag och Magnus har pratat om myskväll med glass och chips framför robinson. Så vi får se hur det blir.. Magnus börjar ju jobba tidigt på söndag så det blir nog bara jag som far till Frida isåfall. Hmm.. blev många Magnus där =) Jobbigt när kompisars pojkvänner heter samma som ens egen..haha.
Skulle vara kul att träffa lite folk och vara lite social. Fast om jag far så ska jag vara nykter så jag kan komma hem..och så ska jag inte ut på krogen för det har jag fasen inte råd med.

Igår så prata jag och Tessi lite om vad allt kostar och så räknade jag snabbt ihop att USA resan kommer kosta mig 10600kr!!! Och det är utan fickpengar. Oh my god! Vi har ju iaf betalat flygbiljetterna men det är fortfarande mycket pengar som ska ut inom en kort framtid. Och nu dessutom när jag måste till tandläkaren och fixa min trasiga tand och det kommer gå på minst 5000kr. Och bilskatten på 2500kr den här månaden. Fattar inte riktigt hur jag ska överleva det här på en ica lön. Men jag hoppas verkligen på det bästa!
Blir nog att skippa tandläkaren iaf.. har fan inte råd. Varför ska alla stor utgifter komma nu??


Nä nu ska jag gå ut med India och hoppas att allt löser sig!

Kram

090416

WHY???!!
Jag såg wspa´s reklam på en sida och så var det en jätte söt hund som tittade upp i kameran med sorgsna ögon och var tovig och ruggig i pälsen, under bilden stod det: Livet på gatan är hårt. Och ja.. så var hela tangent bordet blött. Har alltid blivit väldigt berörd av djur  men efter att jag skaffade India så har det blivit sååå mycket värre. Kan inte se nånting som har med lidande djur att göra utan att bryta ihop. Direkt när jag såg den där bilden och läste texten så tänkte jag på India. Att det har varit hon. Och att det finns så oerhört många hundar (och andra djur) som lider och plågas varje dag. Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på hur hon har haft det. Förstår inte hur endel människor kan vara så grymma!! Ge mig alla hemska människor och en rostig kniv är allt jag säger. Visst är jag jätte glad att jag har lyckats rädda en misshandlad och övergiven hund men det räcker liksom inte. Alla dom andra då? Vem hjälper dom?








Min fina ängel

Uhuuu =(

Hemska tandläkare! Eller ja.. hon jag hade nu var jätte snäll men ändå. Fick en akut tid idag så nu har hon bara borrat lite och fyllt igen provisoriskt. Sen ska jag tillbaka den 4:emaj!! Och antingen dra ut tanden eller göra en rotfyllning. Usch usch usch. Men om jag måste dra tanden så kommer jag nog få sova iaf efter som att jag är så rädd. Men rotfyllning låter ju inte så trevligt heller. Har aldrig gjort sånt förut. Bara lagat några små hål.
Är jätte bedövad i halva ansiktet nu också.. haha.. kan inte prata ordentligt så jag hoppas det har gått till sig innan jag börjar jobba! Annars kommer kunderna bara skratta åt mig eller inte förstå vad jag säger. Och så kommer jag nog få en jädra tandvärk när bedövningen släpper sa hon.. bara ladda upp med panodil och pronaxen!

Super fint väder idag iaf.. funderar på om jag skulle gå ut och sätta mig på bron en stund innan jag måste åka. Och så måste jag hinna äta nåt men det måste vänta tills bedövningen har släppt lite.. annars har jag nog ingen tunga kvar =)


Kram

NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Oh my god.. bet av en bit av en tand för länge sen men eftersom jag har seriös jävla tandläkar skräck så har jag skjutit upp det men nu bet jag på nån broskbit eller vad det då var i köttfärsen och då small det som fan och det gjorde ont som tusan i samma tand!! Så imorgon måste jag ringa och få en tid hos tandläkaren. NOOOOOO!!
Dom lär ju få söva mig för att det här ska gå.

Svårt att komma igång..

Tusan.. jag som hade tänkt hinna med så mycket idag! Sitter fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost. Fast jag har varit vaken i flera timmar har jag inte lyckats ta tag i dagen.. fast jag har iaf ringt och bokat en tid hos läkaren! =) Alltid nåt.
Tänkta börja tvätta nu också.. tror inte att jag ids åka ner till stan nånting idag..iof så är det ju fint väder men rätt kallt. Stannar hemma och städar och har mig och sen går jag ut och sätter i solen på bron.

Nä nu jäklar är det dags att sätta fart!

Kram

Can´t stop

Oh my god.. jag kan inte sluta äta idag =) Är sugen på mat, glass och sånt heeeeela tiden!! Grillade karré till middag och smällde i mig rätt mycket typ 2 minuter senare var jag as sugen på daimglass så då åt jag det. Och så har det fortsatt..
Hade jag inte haft mens hade jag fan trott att jag var gravid.. men det är väl just det.. mens. Man kan ju bli lite lätt psyksjuk under den tiden, jag brukar då bli det =) Gråtig och hungrig som få..
Så inga snälla ord eller mjuka kramar på nån dag nu va! =) Då kanske niagarafallet startar!

På tal om nåt helt annat så undrar jag vad som har flugit i min hund.. hon håller på göra fall gropar i hela gräsmattan (iaf den som tinat fram) helt galen är hon. 3 gånger har jag fått bråka på henne och gå ut och gräva igen hennes hål.
Men.. nu kom jag på vad hon gör! Hon gräver en vallgrav runt huset så att inga dumma skurkar kan komma och ta oss.. smart hund jag har! Att jag inte har tänkt på det själv.. kan vi fylla den med hajar sen. Bli super ju =)



In action!!



Men vaddå??!! Fick jag inte göra såhär??


Nåja.. är bara gräva igen och se glad ut.
Imorgon tänkte jag tvätta och städa lite. Är det fint väder kanske jag åker ner på stan en sväng. Tacos till middag tänkte jag.. är så j*vla gott med tacos! Jo..måste ringa och boka tid för pricktest/allergiutredning för mig.. måste ta reda på vad det är för fel. Börjar ju må dåligt och svider som tusan i ögonen när jag är på jobbet.

Nä nu ska jag börja dra mig mot sängen.

God natt Kram

090414

55 dagar tills vi åker!

Det verkar  som att det kommer bli en superfin dag idag! Redan nu är det +8 grader. Lite molnigt men det kanske försvinner.. hoppas jag iaf. Skönt att jag bara jobbar 10-13.45 idag! Och så är jag ledig imorgon..äntligen har varit en tung vecka!

Har drömt hur mycket som helst i natt, svin konstiga grejer fast som ändå lite roliga. Har huvudvärk nu av all aktivitet i drömmarna.. haha!

Nä nu måste jag snabba på lite så jag tar mig iväg till jobbet nångång!

Kram

Idag kommer min älskling hem =)

Yey.. längtar tills jag slutar jobbet och får åka hem till min älskling! Börjar jobba kl 15 men han hinner inte hem innan det. Har saknat min älskling.

Gjorde amerikanska pannkakor till frukost idag.. blev riktigt gott =) Tror att jag måste lägga mig och ta en power nap nu. Är grymt trött, har sovit riktigt dåligt inatt också. Så ska jag hålla mig vaken på jobbet så är det nog bäst att vila lite.

Förresten.. Idag är det 56 dagar tills vi åker till USA!!! =)

Kram


090412

Blä va jag har ont i magen.. dock "bara" mensvärk men satans ont gör det iaf. Har bara haft alvedon hela dagen också men det hjälper ju inte ett skit! Nu har jag tack och lov fått tag i pronaxen så nu ska jag väl kunna sova inatt. Annars får jag väl ta till dom tunga drogerna =)

Igår var det iaf jättekul! Kom på att jag faktiskt visst ville dricka så jag bad mamma om skjuts hem från krogen på natten. Hon är så snäll min mamma =)
Vi blev riktigt många hos Marie och vi spela spel och sjöng singstar. Supernice =)
Segt som fan att jobba idag bara.. grymt skönt att jag började så sent men jag har varit tok trött ändå.

Tänkte göra amerikanska pannkakor till frukost imorgon! Blev grymt sugen på det.
Imorgon kommer min älskling hem också.. ska bli skönt. Hatar att vara ensam.

Nu ska jag ta lite tabletter och lägga mig och försöka sova.

Kram

Partyyy!

Jupp.. är faktiskt riktigt taggad nu. Även fast jag har bestämt mig för att inte dricka, men det brukar bli skit kul ändå! =)
Håller på med middag nu..  typ ris och broccoli gratäng med ost sås. Mums! Bäst att passa på att göra sånt när älsklingen är borta för nåt sånt skulle jag nog inte få honom att äta =) Men jag älskar broccoli!!
Sen ska jag färga håret.. nu är jag less på det röda(och så skär det sig mot alla fräscha sommarkläder!) så nu blir det nästan svart igen! Yey!
Sen är det bara att sminka sig och fara till Marie =)


Kram

Nu vill jag inge mer..

Blää.. vill inte vara ensam längre! Saknar min älskling. Och det värsta är att det är flera dagar kvar innan jag får träffa honom igen. Tur att jag har min India! Och att jag jobbar så pass mycket nu.. hade aldrig funkat om jag bara hade varit hemma.Då hade jag blivit galen. Jag känner mig halv utan han!

Imorgon kväll ska jag till Marie också.. det ska bli kul! Fast jag skippar att dricka eftersom jag fortfarande mår lite konstigt. Men det blir säkert kul ändå! Vi brukar alltid ha så kul =)

Nä nu är det nog bäst att gå och lägga sig.. måste ju upp och jobba imorgon igen. Suck.

Kram

Hmm...

Känner mig fortfarande lite risig så jag har bara legat på soffan idag. Måste jobba imorgon.. det är ju röd dag= dubbel lön!! Och jag behöver verkligen alla extra pengar jag bara kan få.


Lill gumman är också trött =)


Tror jag ska bädda ner mig i soffan igen och se en till film.. Har redan sett Ghost rider.  Och så ska jag hälla i mig massa dricka så piggnar jag nog till snart!



Kram

090409

Åh vilken gullig överraskning jag fick igår när jag hade gått och lagt mig! Hade precis somnat så vakande jag av ett sms av Magnus och så undrade han om jag hade märkt nåt i sängen. När jag började kolla runt under alla kuddar och sånt så låg det ett påsk ägg där! =) Han är så söt min älskling! Saknar han redan hur mycket som helst.

Igår på våran "planerings kväll" inför USA gick det väl sådär.. vi satt mest bara och surrade men vi bokade iaf hotell rummen! =) Och så åt vi frukt med vaniljsås. Mums!
Kul att sitta och surra av sig lite.

Idag är jag ledig.. men jag mår lite konstigt. Ska duscha och äta lunch och lite sånt och blir det bättre så ska jag ta mig ner till stan och träffa lite folk! =)



Kram

All alone..

Uhuu.. nu har min älskling åkt! =(  Blir ensam nästan en vecka nu. Tur att jag har min lilla India.. kanske drar en fräckis och låter henne sova i sängen medans husse är borta.. hihi. Fast då blir hon ju ledsen när han kommer hem och hon inte får det längre. Men mysigt skulle det vara! =)

Men nu måste jag fara om jag ska hinna byta en skål och köpa en ny innan jag börjar jobba.

Kram

Lite bilder =)





Bävrarna har varit i farten!


Och här bor dom =)


Sötnosen är en grävling!


Spanar från biltaket..


En LITEN del av Elmia packningen.. hmmm..


Jobbigt att slicka sig torr när man är ny badad.


Lite påsk dekoration =)


Vårat påsk ris.

Grilla på riktigt!

Åhh.. fan va nice! Idag så gjorde jag kroketter, svampsås, majs kolvar och fläskkarré som jag grillade ute! God damn va gott det är! Skulle bara ha varit fint väder också så hade det verkligen känts som vår =) Kul att göra nåt gott innan Magnus åker bort också. I natt är sista natten på nästan en vecka =( Uhuuu.. stackars mig!

Hatar ju verkligen att sova ensam och att vara ensam hemma så jag kommer nog att sova nån natt hos mamma och pappa =)

Ska ta och gå ut och se hur det går för älsklingen och hans kompisar att fixa bussen..


Kram

090406

Blä.. idag är jag lite bitter! Hade ju sparat 3500kr till USA den här lönen men så har vi ju fått en elräkning som heter duga så nu idag måste jag ta 2650kr från dom pengarna för att kunna betala elen! MORR!!!
Men jag kommer nog ha tillräckligt med pengar ändå. Annars får jag väl ta på kredit.. hihi.

Så idag måste jag till banken och sen måste jag tvätta och städa för det ser ut som fan här hemma! Blir lätt så när det är fint väder som igår och i lördags hade vi inte tid att plocka undan efter oss heller. Nåja.. kallt och blåsigt ute idag så jag har faktiskt inget emot att var inne och städa!

Nä nu ska jag dricka upp min smoothie med hallon och blåbär (supergott!) och sen fara till banken! Jo just ja..måste komma ihåg att köpa hund schampoo också. Hon har rullat i nåt som inte luktar så gott =)

Ha en bra dag sötisar.

Kram

Påsk ris!

HIhi.. min lilla India är ju bara för söt! Har tagit in påsk ris och pyntat med lite fjädrar och ägg.. men det tyckte hon blev lite läskigt fast ändå lite roligt samtidigt =)

Här resultatet iaf!

 

Så oerhört söt är hon! =)


Blev en ganska aktiv dag idag ändå.. har hunnit med massor! Plumsade runt i snö upp över knäna när jag skulle plocka påsk riset. Sen har jag tvättat av sommar fälgarna till golfen och tagit bilder för nu ska dom ut på blocket.

Men nu börjar visst filmen..

Kram

090405

Hmm.. idag blir nog en riktig slöar dag känns det som. Inte för att jag är bakis för jag bestämde mig för att vara nykter och köra igår. Känns grymt skönt nu! Sen var jag inte alls på g igår.. trött och ont i magen. Blev mest att jag och Niklas och Sosso satt och såg på filmen Vid din sida medans dom andra satt och spelade och drack =) Vi blev utsedda till tråkbullarna! =)
Men det var ju kul ändå att fara och träffas alla och surra.

Måste fara och handla idag.. har typ ingen mat hemma. Är ju så stört tråkigt att handla mat!! Och dyrt..inget man direkt vill lägga pengar på egentligen. Men men.. vi har ju inte direkt nåt val =)

Nån bra film och lite chips och godis lät ju som rätt frestande till ikväll också =)

Nä nu måste jag slita upp min bakis-pojkvän så vi kan äta frukost/lunch!

Kram

"Lång" ledig!

Yey.. är ledig 3 hela dagar på raken nu. Minns inte när det hände sist, eller jo.. förra årets semester! Skönt som fan ska det bli.

Idag ska jag fara och hälsa på mormor.. är dit alldelens för sällan. Svårt att hitta tid till en så enkel sak. Hon blir alltid så glad när jag kommer.
Sen efter middagen ikväll ska Magnus syskon och deras respektive träffas å surra och festa. Ska bli kul! Fast jag har inte bestämt mig om jag ska dricka nåt.. men det lutar mot inte. Det blir så mycket enklare att ta sig hem och man mår mycket bättre utan så.. =)
Senate tiden när jag har druckit så har det ju ändå inte hänt nåt.. har typ blivit immun mot alkohol påverkan eller nåt! =)
Känns dumt att slösa pengar då också.. visst det är gott men va tusan jag vill ju att det ska hända lite mer också!

Nä nu ska jag och India äta frukost och sen packa oss iväg till mormor..


Hoppas ni får en bra dag!

Kram








Vacker tjejen =)    *älska*

Jag kunde inte hålla mig!! =)

Hihi.. nä shopping nerven kliade för mycket.
Jag for en snabbis till Luleå med mamma och köpte 2st jättefina klänningar/tunikor på GinaTricot. Tur att dom var billiga med tanke på resan =)
Sen var vi på Biltema och köpte en spindelled och bromsslangar till min bil så jag kan ombesikta den och få godkänt! India var med också.. hon behövde "åka in" sin nya bilbur och det gick jättebra, hon är så duktig min lilla sötnos.

Nu ska jag börja med middag.. fläskfilé stubbar med kroketter och svampsås blir det. Mums!


        
Mina nya inköp =) Så nöjd är jag.. nu måste
sommaren komma!


Nu måste jag sätta fart med maten!

Kram

RSS 2.0