Måndag

Fy faan vilken natt det har varit. Vi har blivit utsatta för inbrott!! Vaknade strax efter 1 i natt av att det smällde i bildörrar och älsklingen gick upp och kollade men såg inget och efter en stund kom han och la sig igen men hann bara ligga i sängen i typ 2-3 minuter och sen hörde vi mera bildörrar som smällde och att en cross startade och körde iväg i full fart. Älsklingen kutade ut på bron för att höra åt vilket håll den for och sen slängde han på sig kläder och sprang ner till garaget och jodå.. det var hans cross dom hade stulit! Jag ringde polisen och så tog jag på mig kläder och så tog vi bilen och for och letade efter dom. Älsklingen hade probleem med crossen och hade nån dag tidigare skruvat lös nåt jox så den var helt tom på kylar vatten så vi visste ju att motorn skulle skära så vi hoppades hinna hitta dom innan dom hunnit dumpa crossen.
Vi mötte polisen efter vägen och stannade och pratade med dom för dom var ju på väg till oss, så vi sa åt vilket håll dom hade farit så polisen for också runt och letade.

Efter ett tag hittade vi iaf crossen.. tyvärr så hade idioterna hunnit iväg och crossen hade brunnit upp. Jag hoppas verkligen att han som körde gjorde illa sig riktigt ordentligt!! När crossen skar så låste sig bakhjulet och det var ett svart sladdspår på 47meter innan han hade slagit i backen i diket. Så jag hoppas att han kraschade ordentligt och bröt ryggen eller nåt, eller att han blev ordentligt bränd när crossen började brinna. När vi kom dit så hade brandkåren redan hunnit vara där och släcka elden och farit igen.
Var ju inte lätt att somna om igen sen direkt. En riktig jävla skit natt!

Sen idag på eftermiddagen så började jag må jättekonstigt.. helt yr och skum i kroppen. Efter ett tag så svimmade jag så fort jag satte mig upp så jag var tvungen att halvligga i soffan och älsklingen fick hämta en hink för jag började må så illa. Trodde det skulle gå över så jag kunde fara och jobba men det ville inte alls ge sig så älsklingen fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig medans jag halvlåg på toa golvet och klappade toastolen.
Men nu är det ganska bra.. känner mig lite skum i kroppen bara men yrseln har nästan försvunnit helt. Så det känns himla bra. Blev nog bara för mycket stress och skit efter en hektiskt helg och tjuv jagande, så kroppen sa ifrån att den behövde vila.

Nä nu ska jag ta mig lite kvällsfika.

Kram

Hjälp mig! Svåra färgval här...

Tiden går så himla fort! Juni är ju alldelens runt hörnet. Och jag jobbar min sista dag på läääänge på söndag! Wiihooo... så jävla nice =)

Idag har jag varit så stört trött.. har verkligen kämpat mig genom den här dagen! Men nu får jag snart å och lägga mig. Vi var ju hos mormor och fikade morsdags fika, sen var vi ut till Råbäckens handelsträdgård och jag köpte 2 krukor och 2 änglatrumpeter.. kommer bli fint att ha framför bron till lillhuset.
Efter det så for jag hem och vände i princip bara i dörren, föjlde med älsklingen och Göran och hämtade upp en cross till Göran i Luleå. Sen när vi kom hem igen så blev det soffan och middag. Kommer bli sängen tidigt ikväll!

Sitter och tittar på barnvagnen vi ska beställa men vi kan inte riktigt bestämma oss för vilken färg vi ska ta! Svin svårt.. men jag lutar nog mer mot den beiga.
Vad tycker ni??

     
Beige/svart         eller      Mocca/svart



Blev jättebra i sovrummet med rullgardinen men vi bytte den jag köpte igår mot en likadan fast bredare.. blev kanon! =)
Inge mer sol i ansiktet kl 4-5 på morgonen!! Ska bli himla skönt.

Nä.. nu ska jag klura mer på färgen på vagnen och slö lite på soffan innan jag kryper ner i sängen.

Ha en nice söndag allihopa!

Kram

Uttråkad!!

Herregud va uttråkad jag är!! Är för rastlös för att sova men för trött för att göra nånting.. dilemma.

Idag i luleå så köpte jag en mörkläggnings rullgardin, tänkte försöka sätta upp den men jag vette tusan om jag får till det. Var en svin dålig beskrivning! Men jag kanske gör ett försök ändå.
Köpte en tshirt på h&m också.. 80kr.. kändes helt ok =) Var ju tänkt att jag skulle hämta ut babyboxen på barnens hus idag också men när jag kom dit så var dom slut. Så jävla typiskt!! Dom skulle få in dom igen om typ 2 veckor.. men det kändes surt ändå.

Imorgon ska jag verkligen ta fingrarna ur och beställa barnvagnen! 
Ska till mormor och "fira" morsdag imorgon, ska bli trevligt.

Nu svammlar jag bara.. ska göra ett försök med rullgardinen nu!

Natti

Lördag

Fast det känns som söndag eftersom jag var ledig igår också =) Himla skönt!

Ska strax fara iväg till Luleå med mamma och pappa.. ska bli kul. Älsklingen ska följa med en kompis till Umeå för att köpa en fyrhjuling, sen när han kommer tillbaka ska han med en annan kompis och köpa en cross. Dom ville ha med honom så han kan kolla om allt går som det ska =)

Saka kanske ta och köpa lite blommor som jag kan plantera ute.. ser så himla tråkigt ut nu.

Nä.. nu måste jag sätta fart!

Ha en bra dag allihopa!

Kram

Bio mys.

Ska snart ta och hoppa i sängen efter en ganska lång dag.

Har varit och tvättat lite kläder hos mamma och pappa, käkade middag där ocks¨å.. blev lite stressigt som vanligt =) sen var jag med brudarna och såg SATC 2. Måste faktiskt säga att jag förväntade mig mer, men den var bra ändå såklart! =) Var endel i publiken som var så vansinnigt störande bara.. missade typ en massa av filmen för att jag sätt och irriterade mig på nötterna känns det som.

Imorgon blir det Luleå med mamma och pappa, kanske att älsklingen följer men det låter som har har andra planer så vi får se.
Ska kolla runt i några blom affärer och så ska jag hämta ut ett start paket på barnens hus. Ska bli kul att se vad det innehåller! Vi ska även förbi farmor en sväng.. var nåt år sen jag träffade henne sist..
Vi ska ta och beställa vagnen i helgen också, hoppas vi hinner få den i tid och att den är så fin och bra som den verkar.

Nä nu ska jag ta och krypa i säng så jag orkar med morgon dagen!

Natti natti

Lång ledig! =)

Fasen va härligt, nu är jag ledig 3 hela dagar!! Underbart!!!
Och imorgon är det satc 2 som gäller.. ska bli himla kul.

Har gått rätt fort att jobba idag.. är nog för att jag har varit så glad över att få vara ledig imorgon =)

Nu ska vi snart iväg till basen och köra lite gokart och sånt.. fast inte jag då såklart. Sen när vi kommer hem ska vi äta jordgbbar. Yummi!

Idag när vi var ute på promenad med India så hoppade hon på en annan hund! Har aldrig hänt förut. Kom en kvinna med en gråhund och cyklade och precis när dom passerar oss så hoppar India fram och morrar som tusan och skäller och far efter den andra hunden. Det gick ju bra som tur var men India fick sig en rejäl utskällning av oss! Hon har blivit så himla vaktig när jag är med.. hon vill bara jaga bort alla hon inte känner från mig. Tur att hon är så snäll ändå.. att hon aldrig bits eller så.

Nu ska vi dra.

Kram

Kommer få en lång helg! =)

Wii va glad jag är! Fick ledigt på fredag som jag ville =) Tjoho!! Ska bli så underbart skönt att få vara ledig 3 dagar i rad och vila och må bra! Känner att jag verkligen behöver det.
Kommer ju tyvärr att vara ensam hela helgen.. älsklingen ska till Umeå på brännbollsyran. =(
Men det ska iaf bli skönt att få vara ledig.

Idag jobbade jag ju min korta tisdag.. slutade kl 13.45 och då for jag hem och hämtade upp älsklingen och så for vi på stan en sväng. Jag shoppade en jacka (!!!) och så trosor och en bh.. och ett nagellack =) Och så åt vi middag på opalen.. kyckling curry baguette.. sååå grymt gott!

Nu är vi hemma och myser och skruvar i IH:n.. älsklingens terräng jeep. Har tjatat på han att vi ska fixa den så vi kan fara ut och kolla på översvämmningar utan att dränka bilen och fara och cacha. Hoppas att vi kan fara en vända imorgon! Skulle vara svinkul.
Blir iaf en städ dag imorgon.. huset ser ut som faaaan =)

Nä.. nu ska vi ut och skruva!

Kram

Ahhhh!!

Shit va svårt det är att skriva ett vettigt mejl när det inte är på svenska!!! Har just skickat iväg ett mejl till företaget som tillverkar barnvagnen som vi vill ha. Har hittat en återförsäljare men i Tyskland där vagnen tillverkas, och nu måste jag få reda på om dom kan skicka den till Sverige! Och vad frakten skulle bli isåfall.
Tänkte först försöka skriva på tyska men det var ju bara fet glömma så det fick bli engelska istället.. hoppas jag lyckades få ihop vettiga meningar =) Och hoppas verkligen att dom kan skicka den hit och att det inte kostar så mycket! Har typ fet panik över allting just nu.

Jag och älsklingen har sett film och ätit melon just och fyy fasen va sugen jag blev på brie ost och honungschevré!! Måste ha en ost kväll så fort jag bara får =)

Jobb helgen är avklarad nu också.. nu har jag bara en jobb helg kvar!!! Wiihoo!! =) Ska försöka få en semester dag på fredag så jag får en 3 dagars helg så jag kan vila ut ordentligt. Hoppas det går att lösa. Och så är det ju satc 2 på fredag också.. ska bli såå jävla kul! Lite därför jag vill vara ledig fredagen också.. kommer inte orka sitta i kassan 9-18 och sen fara direkt och sätta mig och se filmen i 2,5 timme.

Nåja.. ska försöka slappna av nu och gå och sova.

Kram på er

Sleepy thursday..

Shit va seg jag har varit idag! Blev rätt sent igår kväll också.. vi var och cachade i Luleå, vi loggade 11(!!)st =)
Himla kul!

Imorse ringde Tessi och väckte mig och då hoppasde jag upp ur sängen och käkade frulle och sen kom hon hit och så la vi oss och solande.. det var huur varmt som helst! Var tvungen att hämta blomsprutan med kall vatten så vi kunde svalka oss lite =) Helt underbart!
Efter att hon for hem så gick jag in och åt lite och sen somnade jag ett tag på soffan.. himla skönt! Sen gick jag och älsklingen ut och solade lite mer..

Vi hade tänkt fara till opalen och äta deras supergoda bagutte till middag men det slutade med att vi handlade och gjorde köttfärssås och spagetti istället.. men det var himla gott det också. Får ta mackorna en annan dag =)

Efter middag så däckade jag på soffan igen och det är inte så länge sen jag vaknade till.. men jag är ändå helt slut! Hade tänkt städa och fixa lite idag men det har inte blivit av.. får se om jag kanske piggnar till och dammsuger iaf.

Det har verkligen inte hänt mycket idag! =)

Ska ta och duscha svalt snart så man blir lite fräschare och sen blir det kanske nån film.
Och imorgon ska jag fara till sjukgymnasten på morgonen och sen blir det att jobba.. 12 arbetsdagar tills jag först får semester 2 veckor och sen går på havandeskapspenning! Hoppas jag iaf.. har inte hört nåt från dom än.

Ha en bra kväll!

Kram

Onsdag

Ojoj.. vilken kväll/natt det var igår! Jag älsklingen och Sara var ute och åkte bil och tittade på översvämningarna och cachade lite. Himla roligt! Dock slutade det hela med att bilen dog mitt ute i skogen i sörbyn.. kl 2 på natten typ. Efter ett tag fick vi iaf tag på Tompa som kom och hämtade upp oss och efter ett himla massa bök och stök så lyckades vi bogsera hem bilen också. Ett riktigt natt äventyr.. men kul hade vi =)
Vi var hemma vid 03.30 så idag har varit en ganska lugn dag.

Jag var hos sjukgymnasten och fick massage kl 14 och då hade jag bara hunnit äta frulle och duscha.. tog en ordentlig sovmorgon =) Efter det har vi bara drällt runt lite grann på stan. Köpte ett nytt nagellack.. typ turkos-aktigt, himla fint!

Har ju varit helt underbart väder idag också så vi har försökt vara ute så mycket som möjligt. Efter sjukgymnasten så gick jag från step in till erikslund, så himla härligt i solskenet!

Nu har jag precis målat naglarna och vilat lite och snart ska vi fara till Luleå och hämta upp Sara och så ska vi cacha lite =) Hoppas det går bättre ikväll än igår!!

Imorgon får vi se vad som händer men det känns som att det blir en lugn hemma dag, förhoppningsvis i solen =)

Nä nu ska jag vila lite mer innan vi åker.

Hoppas ni har en bra kväll!

Kram

Börjar känna lite stress!

Barnvagnen vi ska köpa har vi ju sett på tradera.. ett företag som lägger ut dom där. Men nu är det länge sen dom hade just den vagnen ute och nu börjar jag på lite halv panik! Är fasen bara 3 månader kvar nu ju. Dom har en massa andra vagnar ute men ingen av dom vill jag ha. Fast om dom inte lägger ut nån snart så kan man ju alltid mejla dom och beställa en men det kändes enklare att köpa den på tradera.

Sen måste vi ju till ikea och köpa bebis saker, spjälsäng har vi ju redan men den måste jag måla.. vet inte riktigt vilken färg dock.. kanske grå? Eller svart? Eller kanske vit? =)
Har iaf tagit in en byrå som vi kan ha bebiskläderna i.. fast just nu är den full med massa annat jox så vart jag ska göra av det sen det vette tusan! Hade inte varit helt fel att bo i stora huset nu =)

Känns som jag har en miljon saker att göra men inte nog med tid. Fast det lär ju ändras när jag blir ledig på heltid.. då kommer jag har massa tid till sånt! =)

Måste komma ihåg att beställa ett sånt där gratis startkit från barnens hus också..

Börjar vara hungrig nu men det känns lite tidigt att göra middag nu.. köttbullar och stuvade makaroner blir det iaf.
Känns som jag borde göra nån nytta nu men jag har ingen energi till att göra nåt vettigt, så det blir väl att sitta med fötterna på bordet och slappa tills det är dags att göra middagen =)

Nä.. ska mysa lite med India nu.

Kram


Söndag

Idag är en riktig segar dag.. är helt slut fortfarande från igår =) Vi var i Piteå hela dagen och kollade på vårträffen, massa fina bilar och lite race och crusing. Vi kom hem vid typ 01.20 tror jag..
Så det känns i kroppen idag kan jag lova! Men det var himla trevligt, kul att komma ut och träffa folk och strosa runt.
India var också med och hon är också riktigt trött och seg idag =)

Jag har iaf planterat om mina blommor idag och så har pappa varit här och fixat en elcentral åt oss så nu kan vi koppla in tvättmaskinen!! =) Ska bli så grymt skönt att kunna tvätta hemma igen!

Resten av den här dagen blir det nog bara att ta det lugnt och vila skulle jag tro.. ska dammsuga lite och sånt men det går ju rätt fort.

Fan va skönt det är med sommar nu alltså!! Sitter med dörren och alla fönster öppna och man kan gå ut i bara t-shirt, hur underbart som helst!

Nä.. nu fick jag lite ny energi så nu ska jag ta tag i dammsugandet och röja upp lite grann.

Hoppas i har en underbar söndag!

Kram

Ledig helg!!

Du milde himmel va skönt det ska bli! =) Var en grymt lång dag på jobbet idag och ryggen jävlades som fasen. Och lite surt att sitta inne när det var så fint väder på eftermiddagen.

Nåja, ska ju vara fint väder i helgen också har dom lovat och då ska jag verkligen njuuuta!
Imorgon blir det Piteå och vårträffen, ska packa med en massa godsaker som man kan sitta och mumsa på under dagen, sitta och ha picnic i solen =) Förhoppningsvis!!
Hoppas ryggen är bättre då också.

Ska försöka hitta en fin kjol jag kan ha också.. som magen ryms i =) Är det fint väder så vill jag ju inte behöva svettas i jeans.

Haha.. nu är det ju filmen speed! Var as länge sen jag såg den så nu måste jag ju se den.. och äta glass =)

Ha en bra helg allihopa!

Kram

Onsdag

Idag följde jag med Marie till Jossan och Tomas i Luleå och hälsade på dom och deras lilla kille.. 11 dagar gammal är han nu =) Himla mysigt!

På morgonen var jag till läkaren och kollade upp vad fasen det är som gör så ont på magen, han sa att det är en nervskada i ryggen som gör att det bränner på magen. Förhoppningsvis så går de över efter att bebisen har kommit ut och jag blir lättare igen. Känns bara lite jobbigt att det inte går att göra något åt det just nu.

När vi kom tillbaka från Jossan så for jag och älsklingen och skulle köpa en sporttop till mig och handla lite middag.. meen så var det ju visst röd dag imorgon så alla butikerna var stängda! Typsikt. Så det bara middags handling. Får köpa en sporttop på lördag istället.

Nu efter maten har jag legat på soffan och myst med India.. åhh va mysigt det var. Hon låg bakom mig i soffan med sitt huvud på min axel och hals. Vi låg så hur länge som helst. Somnade tom en stund =)

Vi tänkte slå på nån film nu och äta lte jordgubbar och glass =) Igen.. hihi men det är ju sååå gott!

Idag går vi ju in i vecka 25 också.. tiden bara flyger fram känns det som!


V 25

    
Myspys =)


Nä.. nu kallar jordgubbarna på mig! =)

Kram

Tisdag

Ja idag har det inte hänt mycket. Jag har varit hemma från jobbet pga ryggen och den där konstiga smärtan högst upp på magen, i skinnet/muskeln ovanpå revbenen typ. Pratade med barnmorskan idag men hon visste väl som inte vad det kan vara så det blir läkaren imorgon. Skit skumt känns det iaf.

Älsklingen har iaf lagat bakluckan på min bil idag.. så nu går den att öppna igen. Wiihoo! =)
Jag satt och tittade på på en filt brevid.. sen när jag skulle upp så insåg jag att jag faktiskt börjar vara tjock! Vart en himla procedur innan jag lyckades få röven från backen =) Och älsklingen bara skrattade åt mig..

I morse blev vi väckta av en jävla dörrknackare.. fan va jag hatar dom! Kommer det nåt miffo pch pratar engelska och det är sååå synd om honom och hans familj och hejsan hoppsan. Och så försöker dom lura på en nån bild för 100kr. Himla konstigt bara att alla berättar samma historia. I detalj. Idioter. Dom och jehovas, samma pack.

Nu ska  jag försöka röra lite på mig så jag kan somna sen nångång.. man blir som övertrött när man inte har gjort nånting på en hel dag.

Kram på er


Fyllehund!

Haha.. vi tog roligaste bilden på India igår kväll! Hon satt som en hösäck brevid mig i soffan och så ställde älsklingen dit en tom öl flaska också..


Fyllehund! =) Och tassarna spretar åt alla håll.

Sen att jag ser ut som fan själv där brevid kan vi ju låtsas att vi inte ser.. =)


Mys med lill hunden.

Myser med India på soffan nu.. hon är så himla mysig och go! Fast hon har blivit knäpp och vaktar mig mot alla =)
Jag måste nog avsöndra massa hormoner som smittar av sig på henne eller nåt.. min lilla tokfia.

Imorgon måste jag nog ringa till en läkare och kolla upp varför jag har så galet ont ovanpå revbenen, det blir bara värre och värre. Värst blir det när jag är på jobbet.. misstänker att det är nån muskelinflammation eller liknande.

Älsklingen är med ett gäng och kör cross och fyrhjuling men jag orkade inte följa, kan ju ändå inte köra så.

Ska mysa vidare med India nu.

Kram

Låång lördag!

Shit pommes vilken seg dag det har varit idag! Och som prickenover i.et så har jag sjukt ont i ryggen, så nu ligger jag på en värmekudde och hoppas att det ska hjälpa. Är som extra jobbigt med rygg värk nu när jag inte får ta smärtstillande. Men men..

Blir en väldigt lugn kväll ikväll.. har ju inte sovit ordentligt på rätt länge så jag tänkte lägga mig tidigt och verkligen försöka sova ut! Och hoppas på att India låter mig sova!

Längtar så sjukt mycket till sommaren!! Sitta och mysa på brännas uteservering och strosa runt på stan och äta glass =) Åhh.. Ge mig sommar nu! =)

Nä.. nu ska jag värma på värmekudden och äta lite glass.

Kram

Fredag

Jobb jobb jobb.. har varit en sjukt lång dag men för att vara en fredag har det ändå varit väldigt lugnt på jobbet. Tur det för jag har haft helt sjukt ont i ryggen idag. Och på magen.. vet inte vad det kan vara, på vänster sida som över revbenen högt upp, känns lite som en muskel inflammation eller nåt. Helt öm i skinnet och i muskeln under.

Köpte med mig lite jordgubbar och glass hem så jag och älsklingen har smaskat i oss det nu, ska snart ta och hoppa i säng så jag orkar upp och jobba hela långa dagen imorgon.
Hoppas att India inte väcker mig så många gånger i natt. Hon har blivit helt knäpp, och har varit det senaste veckan typ. Vet inte alls vad det är med henne men jag misstänker att det har med mig och magen att göra men det är ju svårt att veta säkert. Hoppas iaf att hon blir sitt vanliga jag snart igen!

Nu ska jag ta och dricka lite te och ta min järn tablett och sen krypa ner och sova.

Ha en bra helg allihopa!

Kram

Happy happy!

Åh va allt känns bra just nu! Igår när vi for omkring så kände jag mig bara så sjukt lyckligt lottad. Jag har en helt underbar pojkvän som jag älskar mer än allt annat och han är samtidigt min bästa vän. Det känns bara så jävla bra =) Att verkligen kunna dela precis allting.

Nu ska vi ta tag i dagen och fara på hund café med India =)

Ha en bra dag allihopa.


Fullt upp idag!

Idag fyller India 4 år! =) Idag fick hon en bit pizza och imorgon ska vi fira henne med att gå på hund café. Få se vad hon tycker om det.

Idag tog vi lite sovmorgon och bara tog det lugnt hela förmiddagen. Sen kl 14 så var vi hos barnmorskan och gjorde en bebis koll. Det gick bra.. allt ser normalt och bra ut. Magen har växt 3 cm sen sist vi var där.
Frågade om det går att göra nånting för att slippa kramperna i benen som jag har rätt ofta nu.. men tyvärr så är det bara härda ut. Skrämde ju halvt ihjäl älsklingen för några nätter sen när jag vaknade med en grymt kramp och bara skrek rakt ut typ =)

Efter barnmorskan så for vi till Luleå, jag shoppade gummistövlar på skokanonen och mjukisbyxor på cubus. Dock blev det ganska stora mjukisbyxor =) Visste precis vilka jag ville ha, ett par vita på herravdelningen, meen när vi var där så hade dom inte som byxorna i small.. så då tog jag ett par i medium istället. Och herr medium är ju lite större.. haha. Men dom är grymt sköna och det var det som var det viktiga! =)
Vi passade på att handla på ica maxi på vägen hem och sen köpte vi pizza på milano. Mums!


V.24


Mina nya gummistövlar =)


Nu blir det att tända på majbrasa nr 2 och sen slappa lite mer på soffan.


Ha en bra kväll!

Kram

Härliga tisdag!

Åh va härligt det var att vakna till strålande sol! Tog cykeln till jobbet idag och på väg dit var det härligt men på väg hem är det mer uppför så det var rätt jobbigt, får se hur länge till jag orkar med det. Får så jäkla konstigt i magen när jag anstränger mig mycket, trycker och gör som ont. Ska fråga barnmorskan imorgon vad det kan vara och vad hon tycker.

Är ledig imorgon och på torsdag. Imorgon är det dags för barnmorske besök, få se vad hos säger. Om han har vuxit som han ska. Efter det är jag sugen på att åka till Luleå en sväng. Måste köpa gummistövlar och mjukisbyxor från cubus. Sen är jag sjukt sugen på att kika in på blomsterlandet och växtriket och se om dom har börjat få in nåt fint att ha ute =)
Vann just en auktion på tradera på lila broccoli! Hur coolt som helst! Har ju tvingat älskingen att fixa en odlings bänk till mig och det har han gjort så nu måste jag fundera ut vad jag ska odla. Det blir då definitivt broccoli och ev potatis och morötter också. Ska bli himla kul att få pyssla på med det i sommar.

Har fyllt i havandeskaps papprena idag också.. shit pommes vilken djungel! Hoppas att jag har gjort allt rätt och att jag får beviljat heltid. Måste fasen få det för att jobba ännu längre än till 7:e juni går inte.. har ju fortfarande ont i ryggen och det blir ju inte direkt bättre. I värsta fall får jag väl sjukskriva mig. Så håll tummarna för att allt går bra nu!

Nå.. nu ska jag kila.

Kram

Redan måndag igen..

Huvva va fort den här helgen har gått! Fast vi har ju hunnit med ganska mycket också. Valborgs firande och strosa på stan och bio och mys middag och kalas. Så det har ju varit en himla bra helg =)
Tråkigt bara att vädret har varit och är så dåligt!

Haha.. nu först steg India upp! Hon har legat och hållt sin sjuka husse sällskap =) Inte ens när jag har gjort mat har hon velat stiga upp.. hon är en riktigt sömntuta!

Har just skrivit ut blanketterna till ansökan om havandeskapspenning. Ska fylla i dom och ta med till jobbet så får chefen fylla i sin del och hjälpa mig med det jag inte vet.
Så nu håller vi tummarna för att dom godkänner det!! Fast det borde dom ju göra.
Hoppas då det iaf.. då kanske ryggen inte blir så mycket sämre innan bebisen kommer ut.

Nä.. nu ska jag gå ut med India och sen hoppa in i duschen.

Kram

Söndag!

Idag fyller min lillebror år! Grattis lillebror! =)

Så idag är det en lugn och skön förmiddag som gäller och sen blir det kalas för hela slanten! Är sjukt fika och tårt sugen så det blir kanon! =)
Skulle verkligen behöva dammsuga och skura.. fy tusan va sand lilla jycken drar in! Och ändå försöker jag duscha av tassarna och magen på henne när vi har varit ute. Orkar inte göra det varje gång så det är väl därför det är så jäkla sandigt inne.. suck. Kan det inte bli sommar nu!!

Igår var vi ute och flängde ganska mycket. Först var vi nere på stan och strosade runt lite och träffade Tessi och Emma på opalen och satt och surrade med dom ett tag. Vi shoppade även lite bebis kläder =) Så nu har vi en outfit till lillen när vi ska hem från bb iaf.
Efter stan for vi till Johhny och Sara och satt där och surrade, och så kom vi fram till att vi skulle åka hem och göra middag och så skulle dom komma och äta med oss och sen skulle vi fara på bio i Luleå. Himla mysigt!
Vi gjorde fläskfilé panna med champnjoner och creme fraiche, med ris och broccoli till. Blev faktiskt riktigt gott! Grymt mättande var det också.
Bion vi såg var Shutter Island, den var faktiskt riktigt bra! Har ju läst boken så jag visste ju hur den slutar och allt men jag blev inte besviken. Annars brukar man ju oftast bli det när man har läst boken innan man ser filmen. Men den här får tummen upp =)

Här kommer lite bilder på bebis kläderna vi shoppade. Tycker dom är såå söta =)

    

Och så coolaste tröjan! =)



Kommer bli coolaste lilla killen! Skulle bli lite lustigt om det ploppar ut en liten tjej nu.. haha. Men vi ska försöka att inte köpa så mycket kläder nu men det finns ju så mycket fint. Neutrala kläder är ju lugnt såklart men ändå.

Nä nu ska jag göra lunch..

Hoppas ni har det mysig söndag!

Kram



1:a Maj!

Wii nu är det maj! Nu är det snart sommar =) Dock känns sommaren rätt långt borta just idag.. snön är kvar och det spöregnar, men då försvinner snön iaf.

Igår var det ju valborg, jag jobbade först 9-18 sen köpte jag ett skrovmål på max oxh for och hämtade älsklingen som var på grill middag. När vi kom hem så satte jag igång att baka, det blev en vit kladdkaka. Himla god var den!
Sen kl 8 så kom Marie, Tessi, Johan och Simme hit, vi satt och surrade en stund och sen gick vi ner till våran äng och tände maj brasan. Den blev hyfsat stor! =) Brann som tusan. När vi var vid elden så kom det även en massa grannar som vi hade bjudit in och Johnny och Sara kom också så vi blev ändå rätt många där nere, 21 st + några barn. Det kom även ett gäng till.. bla Björn och Madde.

Kvällens bästa citat är helt:

- Det där är ju en sån där.. sån där.. jaaa men en sån där.. ni vet..
- Hummer!
- Jaaa! Just det! Dom är inte så billiga dom..

Var en granne som sa det när Björn och dom kom.. Björn har ju en hummer.
Vi hade rätt kul åt det =) 

Vi stod och tittade på elden rätt länge, sen gick vi en vända i stora huset och visade hur långt vi har kommit med rivningen. Sen gick vi in och åt vit kladdkaka och rabarber smulpaj. Yummi!
Vi satt och surrade och hade super mysigt och sen runt 23 tiden så drog alla utom jag iväg på en fest.
Jag var alldelens för trött och seg för att orka med nåt sånt så jag satte mig i soffan med datorn istället en stund innan jag gck och la mig.
Och DÅ satte lillen i magen igång att härja järnet! Alla försökte få igång honom hela kvällen och ville känna när han sparkade men då ville han inte alls. Han är nog lite blyg =) Haha.

Idag hade  jag tänkt fara en sväng till Luleå men upptäckte nu att det mesta har stängt! Typiskt. Får fara dit till veckan istället.
Blir ev att ta en fika i stan och titta på motorcyklar.. är ju majrundan idag men vette tusan om det blir nåt av det i det här skitvädret. Så vi får väl se vad som händer.

Nu ska jag iaf äta.

Kram

RSS 2.0