Storstädning på gång!

Usch va stökigt å jävligt det är här hemma! Har iaf börjat röja och städa ordentligt nu men det lär ju ta några dagar. Slänga ut och vädra sängkläder och madrassen gör jag nu iaf.. och dammtorkar och dammsuger sen måste jag skura och skrubba typ allt men det hinner jag nog  inte ikväll. Kul lördags nöje.. haha =) Men jag jobbar ju i helgen och är för risig för att festa så då kan jag ju lika gärna göra nån nytta =)
Ikväll ska India få bada också.. usch va hon kommer vara sur på mig! Hon tycker inte om att bada! Men hon ska också bli ren å fin nu när det är storstädning på gång =)

Nä nu ska jag fortsätta stöka på!

Kram

Pussel..

Kan lugnt säga att vi lägger pussel här hemma nu! Vi skulle behöva en tapetrulle till för att få allt perfekt.. fast dom kostar ca 1200kr/st och vi behöver bara en enda våd så det känns grymt onödigt! Men det finns ju en massa "pussel bitar" så vi ska förhoppningsvis lyckas pussla ihop det så det blir bra!  Annars har vi inte gjort så mycket idag.. blev en lååång sovmorgon och massa surr och mys när vi vaknade.. så grymt skönt att bara ligga och titta på varann och prata utan att känna stress att man måste stiga upp!

Usch.. måste verkligen betala räkningarna nu.. har inte vågat kolla på dom eller räkna ut vad det blir för jag vet att det går minus den här månaden eftersom jag fick dålig lön och betalade USA resan. Så det blir verkligen att leva på nudlar och snåla som fan den här månaden! Men men.. så är det ibland här i livet.

Nu ska jag pussla vidare och sen ska vi äta glass =)

Kram

Halva hallen klar..

Tog längre tid än jag trodde att tapetsera! Fast så har vi ju gjort den krångligare delen nu så resten går nog fortare! Blir grymt bra iaf.. den svarta tapeten är så grymt snygg! Superbra val av oss =)

Mönstret.
Såhär ser mönstret ut.

Foto tapeten
Foto tapeten.. lite svårt att fota den. Så den är finare i verkligheten!


Ett färdigt hörn =) Nästan iaf..


Min sega förkylning vill inte ge med sig.. har haft den är vecka nu så nu är jag väldigt less på den! Svinjobbig hosta och snuva.. men det ger sig väl snart.

Ska försöka göra en någolunda "tidig" kväll ikväll.. klockan är iof halv 12 redan men ändå.. igår var nog klockan närmare 4 innan vi lyckades somna! Låg och pratade rätt länge.. mysigt!

Nu ska jag göra nåt annat!
Kram

Ansökan om inträde i USA

Har suttit och kollat upp det där lite grann.. det funkar som nån säkerhet när man ska på semester eller liknande och ska stanna max 90 dagar. Istället för visum. Nåt nytt dom har kommit på som började gälla 12:e januari i år. Och även om man får ansökan godkännd så är det ingen garanti för att man får komma in i landet. men jag tror inte att det ska vara några problem, det var mest frågor om man var brottsling eller hade konstiga sjukdomar och vart man kommer ifrån å sånt. Å vi är ju inga talibaner =)

Det här är iaf sidan där ansökan finns: https://esta.cbp.dhs.gov/ Man behöver ha sina pass uppgifter när man fyller i det så jag måste leta fram mitt pass nu och så måste vi fixa Magnus pass.
Men jag tycker det verkar väldigt gormigt för en semester.. dom verkar vara lite lätt paranoida =) Bara hoppas man blir godkänd och får komma in nu när resan å allt är betald.

Och imorgon ska vi tapetsera... Äntligen!!

Nu ska jag gå och sussa!

Kram

USA Here we come! =)

Yey.. äntligen är resan bokad och betald! Så jäkla roligt! Fick dock en kalldusch för en stund sen.. mina glasögon skulle ju kosta 3000kr totalt sa den första jag pratade med. Men nu när jag beställde dom idag så kostar dom 5000kr!!! Ahhh!!!! Snacka om att jag knappt har råd att leva nu! =)
Men nästa månad blir bättre hoppas jag!

Kram

Persienn problem!

Haha.. vi var ju till ikea i onsdags och shoppade lite. Köpte bland annat en persienn till sovrummet och jag brukar ju alltid börja bygga ihop och sätta upp grejerna direkt när jag kommer hem men jag blev ju mer sjuk på vägen hem så jag däckade på soffan. Men nu äntligen har vi satt upp persiennen iaf.. jag sa när jag vaknade att jag skulle sätta upp den och tyckte typ hur svårt kan det va?? Slutade iaf med att älsklingen fick sätta upp den och jag satt på sängen och tittade på =)
Så kan det gå!

Down with the sickness

Puh.. nu tror jag *hoppas* att jag börjar vara på bättringsvägen! Har haft feber sen i måndags och i onsdags kom hals ontet. Har hostat så mycket så jag trodde jag skulle bryta revbenen =)

Och nu har vi tagit ett stort steg närmare USA resan!!! Har fört över 12000kr för mig och Magnus till Lisa som ska boka resan för oss alla. Gryymt kul men tusan va fattig jag blev! Blir nudlar och vatten den här månaden!

Haha.. just ja.. har fått mina böter nu också! jag och Magnus har ju som varit lite oroliga för hur höga dom skulle bli, för vi har hört att det är riktigt dyrt! Men jävlar i min lilla låda vilken chok jag fick när jag öppnade brevet från åklagaren!! Böterna var på....................... 1000kr!! Hahahah.. så vi oroade oss helt i onödan alltså! Men det var en väldigt väldigt skönt!

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och äta isglass som lindrar halsen.


Kram

Seeeg som tusan!

Känner mig rätt bra nu.. inge ont i magen och inga besvär av urinvägsinfektionen =) Grymt skönt! Det enda nu är att jag har feber.. men så länge det bara är feber så är det ju lugnt att jobba och så.. får bara ta det lite lugnare å så. Lite orolig bara då febern kan bero på antingen att jag har fått typ en infektion i njurarna av all urinvägsinfektion.. har lite ont i nedre delan av ryggen också så jag blir lite nervös. Eller så kan det bero på endometriosen.. för det är ju som en ständig infektion i kroppen och då är det inte så konstigt om man får lite feber ibland.. nåja.. går det  inte över på några dagar så får jag väl ringa till sunderbyn igen.

Vill verkligen åka till ikea på onsdag men vi får se om jag lyckas övertala älsklingen också =)

Nu ska vi iaf se film.

Kram


Happy birthday to me =)

Fast jag har jobbat hela dagen.. 8-18 det var mindre roligt. Så det blir en lugn kväll också.. tänkte bädda ner mig i soffan så se film. Är så enormt trött. Fick finaste kortet av min älskling imorse när jag for till jobbet.. han hade gjort det själv och hängt på dörren eftersom han sov när jag for =) Blev så glad.. så söt är han.
Eftersom att vi båda fyller år nästan samtidigt så har vi bestämt att vi inte ska köpa nåt utan vi ska göra nåt tillsammans istället =) Nåt myspys!

Nu ska jag krypa ner i soffan.
Kram

Var bara tvungen =)

Hihi.. såhär rolig tycker India att jag är när jag sitter vid datorn. Hon kommer och suckar och små piper och sen kör hon in huvudet mellan armstödet och mitt ben och lägger det i mitt knä =) Sååå söt =)



suck =)
Min ögonsten =)

Res feber! =)

Hihi.. lilla Elin har varit heeelt speedad idag =) Hon och Josefin åker ju till thailand på söndag och blir borta i 2 månader! Vilket lyx! =) Är sååå grymt avundsjuk.. fast jag vill inte vara borta så länge.. typ 2 veckor räcker =) Sen att bara vara ledig hemma är ju helt underbart också! Hoppas verkligen dom får en superbra resa!
Hon lyckades tom få mig lite stutsig! Å det är 5 månader tills vi ska åka till usa och det är bara en vecka =) Men gryyymt kul kommer vi ha! Och det bästa av allt är ju att min älskling ska följa också! =) Och hur kul kommer det inte bli att träffa Marre igen!? =)

Å imorgon blir jag gammal tant.. usch å fy! Fan 25 år! Känns som man borde ha hunnit med mer i livet då!
Kommer jobba 8-18.. inte så kul men men. Sen på kvällen kommer mog min familj och mormor förbi och säger hej.. har varit för sjuk å less för att orka planera en dag då alla kan komma. Men den 24:e januari kommer nog jag och Magnus att ha gemensam födelsedags fest! =) Så då får alla mina fina vänner komma om dom vill =)

Nu ska jag äta en kvälls macka och sen gå och sova.

Kram

Back to work

Blä.. usch va jobbigt.. skulle utan problem kunna vara hemma massor med fler veckor! Fast jag behöver ju pengarna.. man blir ju inte direkt rik av att vara sjukskriven =) Men jag känner verkligen att jag måste byta jobb!! Och det helst väldigt snart.. usch å fy va less jag är. Speciellt nu när saker bara blir sämre och sämre där och det bara är skitit och äckligt överallt. Nä ett nytt jobb får bli mitt nyårs löfte! Att verkligen försöka få ett nytt jobb =)

Nu måste jag rasa vovven en sista gång och sen åka!

Kram

Planering!

Nu har vi varit och planerat resan lite mer.. kunde dock inte boka för nu har jga inte råd att betala och vi hittade ingen sida där man kunde välja faktura. Men då bestämde vi att vi ska boka resan  när alla har fått lön. Kul kul.. men fyyy tusan va dyrt det blir.. blä! Speciellt nu när vi har så mycket andra utgifter också.

Nä.. nu sova!

Kram

Så arg!

Har just sett svt:s uppdrag granskning om julie rescue (föreningen jag tog India ifrån) Jag är svin besviken på hur dom vinklade allt så det verkade dåligt och som att alla hundar var misskötta! Även om allt inte är perfekt så gör hon ju faktiskt väldigt mycket bra för hundarna. I spanien finns ju inga riktiga lagar om hur du får/inte får behandla djur. Många hundar far fruktansvärt illa där (och i många andra länder). Att dom sen bara tog upp vad som kommer in på kontot men inte ett ord om hur mycket det kostar att ta hand om så många hundar! Bara i mat kostar hundarna runt 50 000kr i månaden! Sen är det ju en massa mer som tillkommer också.
Blir bara så ledsen för det är ju hundarna som drabbas värst av allt de här..

Och sen när veterinären eller reportern eller vem det nu var kallade blandraser för "skräphundar" då blev jag riktigt arg och ledsen.
Precis när han sagt det så tittade India upp på mig med lessna ögon som hon hade hört va han sa.. men då kramade jag henne och sa att hon inte alls var nån skräphund utan världens finaste hund så la hon sig ner i mitt knä igen =) Så söt =)

Nä nu ska jag sova!

Kram

Inge jobb idag..

Idag har vi inte gjort nå på huset.. känns grymt irriterande. Magnus har jobbat och jag har haft så grymt ont i magen så jag har bara legat i soffan. Vi har iof tagit bort julpyntet och slängt ut julgranen.. så det var ju bra iaf =) Vart typ en miljon barr på golvet.
Ska sen nåt program på 1:an ikväll.. mamma hade hört att det skulle handla om julie rescue! Mycket intressant!

Imorgon ska vi träffas allihopa och prata om resan också.. spännande! =) Lisa och Therese hade hittat nåt bra alternativ också.. lät riktigt bra. Vore ju super om vi kunde boka imorgon men att man får vänta ett tag med betalningen.. fast det brukar ju sällan funka, men man kan ju hoppas =)

Nä nu ska jag gå och slå på tv:n och bänka mig!

Kram

Barr i ögat =(

Hihi.. sötaste hunden jag har alltså =) Hon var och nosa på pumlorna under granen ikväll när jag satt och såg på tv och så kom hon fram springandes och hade ena ögat stängt och det andra blinkade hon en massa med, då hade lilla stackaren fått ett barr i ögat =( Hon stod och "tittade" på mig och hela hon visade "matte hjälp mig bort med det här".. I vanliga fall tycker hon inte om när man pillar henne runt ögonen så jag brukar få hålla fast nosen lite försiktigt men nu stod hon helt blixtstilla! Himla glad blev hon när jag tog bort de.. hoppa på mig med en massa pussar =)

Nu ska vi sova!
Kram

Boring!

Jag hatar att vara sjuk.. man har typ tusen saker man måste göra men man orkar inte med nånting. Grymt irriterande. Tänkte plocka bort julsakerna idag men det blev inte av.. var helt slut efter apoteket å de. Får se om jag orkar med det imorgon.

Hundburs trassel..

Var ner på stan idag och hämtade mitt pencillin och smet in på lantmanna för att kika på en bur till bilen som India kan åka i. Hittade en som såg bra ut men när vi skulle prova den i bilen så var den för stor! Typiskt.. och storleken mindre var bara 48cm hög och India är ca 50cm i manken.. så det går ju inte. Kollade lite på blocket och såg en annons där dom tillverkade burar efter beställning. En halv bur skulle kosta ca 500kr, billigt och bra så jag ringde och pratade med gubben.. men då skulle den buren kosta 1100kr.. vilket egentligen inte är dyrt då företag tar runt 3000-5000kr för en sån bur.. men ändå, skillnad på 500kr och 1100kr. Så jag kom fram till att min älskling ska få svetsa en bur istället.. han är ju duktig på det och då kommer det kosta ca 500kr i material kostnad och så får jag den precis som jag vill =) Så så får det bli! Kan jag ju typ spray lacka den sen så den blir fin också =)

Ska måla lite ikväll också tror jag.. om jag orkar.

Kram

Spackel, spackel

Faan va långsamt det går med hallen.. blä! Idag har vi då iaf fått upp listen runt portalen till vardags rummet och spacklat den. Är faktiskt jag som spacklar i det här huset =) Iaf den här gången.. Magnus är faktiskt imponerad av mig =) Ska tom få spackla hans bil när han ska lacka om den för han tyckte jag var duktig.. hihi. Är ju rätt mycket svårare att spackla en bil men jag ska prova iaf. Kanske blir min nya karriär.. målare och bil lackerare =)

Imorgon ska jag iaf få pencillin så svidet och den smärtan försvinner tillsvidare.. sen på nån vecka ska jag till sunderbyn för utredning. Borde ha fått komma mycket tidigare.. typ nu i veckan men läkaren på vårdcentralen hade skickat fel remiss till sunderbyn och då kan dom inte snabba på det så mycket. Så det blev en kompromiss.. jag är ju glad bara det onda försvinner!
Så det blir att jobba i helgen.. behöver verkligen dom pengarna nu! Lite tråkigt bara att jobba på lördag 8-18 på min födelsedag. Men men.. det blilr nog bra =)

Nu ska jag se lite tv och sen försöka sova..


Kram

Step Brother

Filmen vi såg i kväll heter step brother.. den var väl rätt ok.. inte riktigt en sån film som jag gillar men den var väl ok iaf. Lite små rolig.
Men jag fick skratta iaf.. India stod mitt framför julgranen och viftade på svansen och råkade riva ner ett frigolit äpple som är täckt med typ silver frost och blev skit rädd för den först men sen skulle hon leka med den men den var ändå rätt äcklig =) Hann tyvärr inte få med det roligaste på filmen men hon ser rätt kul ut här också =)

Blev lite dålig kvalité å så men men..


Hihi.. min lilla ögonsten!


Nu ska jag sova!

Kram

Lugn dag

Har tagit det riktigt lugnt idag.. älsklingen har fixat i hallen lite och jag hjälpte till att måla svart där skarvarna på den svarta tapeten kommer hamna. Sen var vi in till stan och köpte lite godis och nu sitter jag och degar i soffan igen. Det är så grymt jobbigt och frustrerande när jag känner att jag vill jobba och vill göra saker men inte kan för så fort jag rör mig nån lite längre stund så får jag svin ont. Men imorgon ska jag iaf prata med sunderbyn.. antingen får dom hjälpa mig imorgon eller så får dom sjukskriva mig tills dom har hjälpt mig. För såhär går det inte att hålla på.. jobba ett par timmar och sen behöva åka hem. Eva var inte så glad heller över att jag är sjuk så mycket. Fast hon sa att samtidigt så förstår hon ju mig.

Tack så mycket för hjälpen med glasögonen! =) Jag tror nog att jag har bestämt mig nu.. kanske. Det blir mest troligt dom utan båge.. dom känns bättre och jag tror att jag passar bättre i dom. Det enda med dom som jag tycker är lite tråkigt är ju sidan.. men men.. med utsläppt hår syns det ju ändå inte. Blir dyrt.. totalt går dom på ca 3000kr. Jobbigt att jag måste ha dom nu också. Hade varit skönt att kunna vänta ett tag. Har så grymt mycket utgifter nu känns det som.. och när jag är sjuk får jag ju bara skit lön också. =( Men det är bara bita i det sura äpplet. Har ju iaf frikort hos läkaren nu.. som värsta pensionären.



Såhär ser det ut i våran hall just nu...

Fint svart randigt! =)            På den omålade väggen kommer foto tapeten sitta.

Så just nu är det väldigt stökigt och rörigt hemma hos oss! Men det kommer bli superfint när det blir klart! =)

Nu ska vi se film.

Kram

Hjälp mig!!

Haha.. behöver eran hjälp.. måste ju ha glasögon/linser nu när jag kör bil. Har ju blivit gammal å blind nu =)
Just nu har jag bara linser men jag kan inte ha linser längre.. iaf inte på jobbet för det är så stört torr luft där så det känns som ögon blir till russin.
Sååå... idag har jag och älsklingen varit och kollat på glasögon.. vi har lånat hem 2st och jag kan inte bestämma mig för vilka jag vill ha. Det ena paret är väldigt diskreta och typ utan bågar. Det andra paret är också diskret men med en stål båge på övre halvan av glaset.

Ni måste verkligen hjälpa mig!


Dom med stål bågen?      Från sidan.



Dom utan båge?                  Från sidan.


Så nu får ni lov att skriva vilka ni tycker jag ska ta! Får ha dom hemma tills på tisdag så innan det måste ni ha sagt vilka ni tycker! =)

Sjukling igen..

Suck.. det vill som aldrig ge sig. Var till läkaren idag.. igen. Haha jag har frikort nu..
Fick ju urinvägsinfektion igen den 25:e december och fick pencillin i 5 dagar och sen skulle jag äta hiprex i 6 månader. Happ. Hjälpte ju inte speciellt mycket för nu är det tillbaka.. fick inte nog lång pencillin kur, jävla klantskallar!
Sen sa läkaren jag var till idag att jag inte skulle äta hiprex alls för det hjälper typ inte??? What the fuck! Har inte ätit dom en vecka ens och jag har betalt dom å allt (billiga var dom inte) så jag är inte speciellt glad. Dom har iaf skickat en remiss till sunderbyn för att göra en utredning.. tack och lov! Har bara tjatat om det i ca 9 månader. Trodde jag skulle få pencillin igen så det sluta göra så ont men nej.. inte de. Och det tar upp till 3 månader innan jag får komma till sunderbyn. Kan dessutom inte jobba när det är såhär.. försökte idag men det vara bara att gå hem så jag blir hemma imorgon också. Dessutom var värmen på jobbet paj igen så det gjorde ju inte saken bättre. Jag ska iaf ringa till sunderbyn imorgon och säga att jag måste få komma så fort det bara går.. klarar inte av det här.
Känns riktigt riktigt pissigt just nu.

 

Arbets myra..

Jäklar va vi har varit duktiga idag! Vi har varit i Luleå och köpt grejer till min bil och färg å sånt till hallen. Sen när vi kom hem så lagade Magnus min bil och jag började slipa skarvar.. fyyy tusan va det dammade! Som tur va så har jag hängt upp lakan över dörr öppningarna där det inte finns nån dörr att stänga.. så nu bor vi i ett typ.. lakans hus =) Lite mysigt faktiskt.. om man bortser från allt damm! Orkade bara slipa en vägg.. sen ville varken näsan eller armarna vara med. Svin jobbigt ju. Ska låna en slip maskin av pappa imorgon så går det lättare och fortare. Vi tänkte slipa färdigt skarvarna imorgon och måla där som nya skarvarna kommer hamna så det inte lyser igenom. Då borde vi kunna tapetsera på fredag eller lördag! Yey =) Kommer bli sååå fint!
Lite jobbigt att försöka vara duktig när kroppen egentligen inte orkar.. men men.. tog ju några pauser och så. Men det känns verkligen nu.. är helt slut och då har jag ändå sovit på soffan ett bra tag! =)

Hoppas bilen funkar som den ska nu.. fast Magnus fick göra en special för grejen vi köpte som skulle passa gjorde inte det.. men det duger ju tills vi har fått den rätta delen!

Nu ska jag gå och duscha bort lite damm!


Kram

Riva tapeter...

Blä och usch va tråkigt det är.. rev lite grann i hallen men det var för jobbigt när man har ont i magen. Hoppas det är bättre imorgon så kan jag sandpappra skarvarna och måla dom svarta. Ser inte så fint ut nu kan jag säga.. helt rivna tapeter. Men det kommer bli jättefint! =) Längtar tills det är klart! Vi siktar på att ha det färdigt innan våran gemensamma födelsedags fest.. kul kul! Innan det vill vi (jag) hinna till ikea och köpa badrums skåpet som vi vill ha och sätta upp det och göra fint i badrummet. Fast vi kommer nog inte hinna sätta upp taket i badrummet... men men.. det får vi göra en annan gång. Vore inte så dumt om vi hann sätta upp listerna som saknas också.

Imorgon måste vi åka till luleå också.. vare sig jag har ont i magen eller inte. Min bil måste verkligen bli klar nu.. för såhär går det inte att ha det.

Nu går jag nog och lägger mig och ser film med min älskling och India.

Kram

Sjuk igen..

Suck.. kommer få en dålig lön igen! Fuck! Såg verkligen fram emot den här tisdagen för det är dubbel lön å allt .. men nä.. igårkväll/natt så började magen jävlas.. var helt omöjligt att sova och jag satt och grina på toan halva natten. Stackars Magnus vet inte vad han ska göra. Finns ju inget han kan göra men det är ändå skönt när han sitter brevid mig på toan och bara kramar mig.

Hade tänkt börja med hallen idag men får se hur det blir med det nu.. kanske kan sitta på golvet och riva tapeter =) Vill verkligen få det gjort.

Surrar lite med Marre på msn nu.. kul att "prata" med henne.. det var länge sen. Och snart får vi åka dit! Fatta roligt det kommer bli! Längtar massor.

Jo.. imorgon ska jag hämta ut mitt nya körkort också. Skönt!

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite mer.

Kram

Stressig dag!

Steg upp kl 8 i morse för att jag och älsklingen skulle åka med Sara och Johnny till luleå och köpa lite bilgrejer och dom skulle köpa nå grejs till huset. Det var kul å vi käkade lunch på max på storheden. Dock hade inte biltema det jag behövde till min bil men men.. jag och Magnus ska åka tillbaka på onsdag och kolla på några andra ställen som vi inte hann till idag. Efter några timmar i luleå så for vi hem, jag hade min bil i sävast så vi for dit för att hämta den och då hadejag typ 45min på mig att åka hem och hämta jobbkläder och India och åka in till stan igen. Lugnt så långt. När jag är vid bodsvedjan så märker jag att jag inte kommer ta mig hela vägen hem för mitt batteri i bilen är i de närmsta tomt. Ajaj. Tog mig iaf till mamma och pappa och lånade deras bil. Nu börjar det vara ont om tid och jag får stressa som ett psyk för att hinna hem och tillbaka men jag lyckades iaf. Men grymt irriterande! Måste verkligen få tag i en laddningsregulator till bmw:n nu! Hur svårt kan det va?!
Jo.. nu när jag var påväg hem från jobbet så kom jag till vittjärv och då började bilen visa tecken på att den inte tänker rulla så länge till.. men jag tog mig hem. Ska ladda den över natten nu så tar jag mig förhoppningsvis till jobbet.. och den viktigaste vägen.. hem! =)

På onsdag har vi bestämt att vi ska börja med underarbetet till tapetseringen i hallen.. grymt kul =) Fast mest när det är klart då =)
Och imorgon kväll kommer nog Pernilla ut hit och hälsar på.. supermysigt =) Dricka te och surra.

Röd dag imorgon också = bra lön.. ca 230kr timmen.. helt ok =) Kan väl vara så varje dag =)

Nu ska jag gå och ta en pronaxen mot min mage (hoppas det bara är mensvärk!!) och sen ska jag soooova.

Kram

Äntligen hemma

Åh va skönt.. den här dagen har verkligen varit lååång! Och igen så har jag India i knät... vet inte vad hon har kommit på nu. Men lite mysigt är det ju faktiskt =)

Blir nog en liten födelsedags fest ändå tror jag.. var ju inte alls upplagd för det tidigare men jag och älsklingen pratade lite om det och han fyller ju år den 23 så då tänkte vi att vi kunde fira tillsammans. Blir nog mest troligt den 24:e isåfall. Så nu måste vi verkligen tapetsera och göra fint här hemma =) Kommer nog inte kunna dricka men det är ju kul ändå.. kanske kan dricka nån liten cider eller så iaf! Det skulle vara gott =)

Jo just ja.. igår kväll när vi skulle se en film och jag låg helt nermyst i en filt så kommer det en spindel och springer typ en decimeter från mitt ansikte på filten! Fy helvete va äckligt.. blev skit rädd och skrek på Magnus. Jag hatar verkligen dom där vidriga äckliga krypen! Blä! Sen slängde jag ut filten och nu ligger den i tvätt maskinen.

På tal om det så måste jag gå och hänga den tvätten nu så den hinner bli torr tills imorgon.. tvättar lite jobbar kläder också.

Sov gott!
Kram

Tok tråkigt!

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 21 så jag får gå hem.. finns absolut inget att göra. Suck!

Dags att sätta fart!

Måste verkligen komma igång med tapetseringen nu! Herregud hur svårt kan det va? =) Men det är ju bara det där med att börja och ta tag i det.. har man väl börjat är det ju lugnt.

Jag måste verkligen:
* Börja med under arbetet för tapetseringen.
* Bada India.
* Ringa och beställa Indias bur till bilen.
* Fara till Luleå och köpa lite grejs till bilen.. bla.
* Storstäda och ta undan julsakerna.

Och säkert en massa mer som jag inte kommer ihåg just nu! Men hur tusan får man tiden att räcka till? Jobbar ju nästan varje dag och så vill jag hinna umgås med älsklingen och så behöver India sin tid sen vill jag ju hinna göra nåt också. Dagarna behöver helt enkelt fler timmar!

I går kväll läste jag ut boken som jag fick av min lillasyster i julklapp.. rikitigt bra var den! "Låt den rätte komma in" heter den, har hört att den ska finnas som film också.. måste se den i såfall!

Kokade ägg för en stund sen och India blev helt vild som vanligt.. hon är heltokig i ägg! Håller på krypa ur skinnet när hon vet att hon ska få smaka ett =) Så söt.. var tvungen filma henne lite.





Nä nu ska jag försöka städa lite!

Kram

Svårt att skriva just nu!

Min lilla hund har fått för sig att hon måste vara kloss mot mig just nu så  ligger hon i mitt knä och jag försöker skriva! Inte det lättaste när man har en hund på typ 15-18 kg i knät. Och försöker jag sätta ner henne så pressar hon sig bara så hårt hon kan mot mig.. å då har jag ju verkligen inte hjärta att sätta ner henne =) Men men.. så är det en massa stav fel och så i det här inlägget så är det nog för att det var en nos ivägen =)

Nu ikväll när jag var på väg hem från jobbet så hade det hänt en olycka.. ucsh va hemskt! vet inte riktigt vad som hade hänt men det stod en bil och en massa blå blinkande bilar. Hoppas det inte var nåt allvarligt! Blir alltid så illa till mods när jag ser sånt där.. är livrädd att det ska hända nån av mina nära nånting. Usch!

Känns som jag har en massa att skriva men nu hinner och orkar jag inte.. börjar jobba kl 08.00 imorgon så jag hade som tänkt gå och lägga mig och läsa och förhoppningsvis somna väldigt snart också! Är helt slut i huvudet.


God natt!
Kram

RSS 2.0