Städdag

Hej å hå va duktiga jag och älsklingen har varit idag! Älsklingen har jobbat på i stor huset och jag har stor städat i lill huset =)
Nu har vi tagit en middags paus.. käkade viltskav i gräddsky med mos och lingonsylt. Yummi!
Vi tänkte vila lite nu och sen göra ett ryck till, jag ska skura golvet och sen går jag nog ut till älsklingen och hjälper honom lite.
Måste ta lte bilder på stor huset nu för det ser inte alls ut som det gjorde för nån dag sen! =)
Himla roligt!

Idag blir lillen 23 veckor också.
Joo.. och i måndags var det 3 år sen jag var ner till göteborg och hämtade mitt hjärtegryn! Helt galet att det har gått 3 år! Känns som att jag alltid har haft henne och att hon alltid har varit en del av mig, att hon har bott i ett helt annat land och i misär känns helt overkligt. Min lilla mysfia.

Hade tänkt fota både jeansen och armbanden jag köpte igår och så magen men jag orkar fasen inte göra det nu.. haha. Får se om jag kanske ids göra det ikväll istället =)

Nä.. snabb vila och sen ta tag i städandet och rivandet!

Kram

Tisdag

Idag har varit en himla nice dag! Jobbade först 9-13.45, efter det for jag förbi Tessi och fick smaka en gi cupsake som hon hade bakat.. utan socker och mjöl och den var suuper god! Sen for vi upp på stan och shoppade lite. Jag köpte ett par mamma jeans som var riktigt fina och några armband och såklart trosor. Känns som jag köper trosor varje gång jag shoppar men jag vete fasen vart dom tar vägen.. tycker alltid att dom är försvunna!
Jo och så beställde jag linser! Verkligen på tiden.

Efter stan for jag hem och gjorde middag och sen kom mamma och pappa förbi en sväng. Jag och mamma satt och surrade medans pappa och älsklingen gjorde nå el jox på stor huset. Jag och mamma gick in och jag visade vad vi hade rivit och hon tyckte att det hade hänt en del =) Himla kul att hålla på.. irriterande bara att jag inte pallar att göra så mycket som jag vill. Men när bebisen har kommit och man har återhämtat sig så ska väl kroppen funka som vanligt igen.

Har hittat en väska på nätet som jag verkligen vill ha.. dock kostar den lite för mycket för att jag ska nämnas köpa den just nu.

Handväska                         -01-7 - Grey Gabbson
Visst är den fiiin!!

Nä.. nu ska vi äta jordgubbar och glass =)

Kram

Måndag

Fy fasen va segt den här dagen har gått! Timmarna bara kröp fram på jobbet..
Var såå grymt skönt när klockan äntligen blev 18.15 så jag fick fara hem.

Vár sugen på nåt riktigt gott till middag men jag var alldelens för trött för att göra nåt avancerat så det fick bli korv och stuvade makaroner som älsklingen gjorde medans jag låg i soffan. Han tar så bra hand om mig =)
Sen blev det lite glass till efterrätt.. har som fått extra dille på glass nu! Kan äta hur mycket som helst..

Lill skrutten har sparkat på rätt mycket idag.. eller inte sparkat direkt men det har varit mycket rörelser =)

Imorgon är det kort dag. Har tänkt cykla till jobbet om vädret tillåter, sen är jag sugen på att fara en vända på stan. Skulle behöva fara till Luleå nån dag men vi får se om tiden och orken räcker till. Vette tusan om jag har blivit nå piggare av järntabletterna. har ätit dom i nästan 2 veckor nu, nån som vet hur lång tid det tar innan man märker nån skillnad??

Nä.. ska ta och sova nu så jag orkar upp imorgon!

Natti

Lazy söndag

Mm va skön det är att bara sega på på morgonen! Ligga och dra sig och sen dra på sig morgonrocken och gå upp och sitta och äta frukost läänge! Himla nice. Verkligen få vakna i lugn och ro.

Älsklingen har farit iväg och ska köra skoter med några. Blir förmodligen sista gången för iår.. hoppas dom hittade lite snö att köra på =)
Funderade på att stiga upp när han gjorde sig klar för att fara kl 8 men det var så skönt att ligga och halv sova så jag orkade inte.

Jag och India har ätit frukost för ett tag sen och nu funderar vi på om vi ska kramas en stund till eller om vi sk ta oss i kragen och gå ut på promenad istället. Ser ut som att India röstar på att mysa en stund till.. hon är så himla seg på morgonen, eller ja.. typ hel förmiddagen är hon som kall sirap.

Idag blir det nog att cykla till jobbet tror jag. Börja kl 16 och är vädret lika bra då som nu så känns det som att jag måste passa på =) Är bara så jävla jobbigt att cykla hem..

Surrade lite med Jossan på msn igår kväll.. ingen bebis än där. Envis liten rackare! Idag blir det en vecka över tiden för henne.

Känns som att det inte är så länge kvar tillls vi är där =) Vi är i vecka 22+4 nu.

Nu blir det lite frukt stund och sen ska jag väl försöka övertala India om att det är dags att gå ut.

Hoppas ni har en bra söndag!

Kram

Storm

Fyy fasen vad det blåser idag! Hade tänkt cykla till jobbet men jag skippar det.. är så jäkla jobbigt att cykla när det blåser så mycket! Sen ser det så grått ut så det börjar säkert regna snart också. Så bil känns som ett myyycket bättre alternativ idag =)

Vaknade runt 5 tiden imorse och var helt säker på att jag hade försovit mig, fast jag vet att jag ställde klockan på 7. Var ju himla skönt att få vända sig och somna om då iaf.

Hade verkligen velat vara ledig idag och bara ligga inne och mysa under täcket men det är bara till att släpa röven till jobbet. Skön att jag bara jobbar till kl 15 idag. Var helt säker på att jag hade min 10-18.30 lördag idag. Så det blev ju en nice suprice =) Känns som jag bara har haft min kortare lördag senaste veckorna när jag har jobbat.. har jag missat nånting typ? =)

Tror jag ska handla lite lax efter jobbet och göra lax på saltbädd och potatis och romsås. Det var länge sen. Yummi!! Så nu längtar jag tills det blir middag!

Hoppas ni får en bra lördag

Kram

Fredag

Tyvärr är det ju jobb helg men iaf. Har ju inte så många jobb helger kvar nu innan jag får gå på ledighet så det är bara bita ihop =) Har 29 arbetsdagar kvar..

Lina: nä det sitter i skinnet på utsidan av magen. Har inte känt av nån halsbränna hittills iaf =)

Ikväll när jag satt i bilen på väg hem så lyssnade jag på Linkin park på rätt hög volym och då började han kicka och ha sig.. så jag tror han kommer bli en liten rocker. Eller det ska jag se till att han blir =)

Har faktiskt varit en rätt lugn dag på jobbet.. trots att det är lönings fredag. Men då blir det säkert mer i helgen istället. Räknade ut att jag hade ungefär 285 kunder i min kassa idag. Inte så mycket för en fredag känns det som.  

Vet inte riktigt vad jag hade tänkt skriva egentligen så jag ger upp och går och lägger mig istället =)

Natti natti

Oj vilken dag!

Har varit en riktigt härlig dag idag! Först for jag och Tessi på road trip till Piteå och Tessi fick med sin några riktigt fina fynd hem från Gallerian! Efter shoppingen for vi och hämtade upp Johans fälgar.. och gissa vad?! Jag hittade dit på en gång! =)
Wiihoo.. på vägen till Piteå så surrade vi om var stället låg och jag hade rätt redan då! Är fasen stolt över mig själv.. hihi.

Jag shoppade ingenting i Gallerian så det var lite trist men jag får ju inte lön förens imorgon och jag är verkligen tok pank. Blev bara en korv på Statoil för mig =)

Meeen.. när vi var klara med allt och satt och käkade korv i bilen så ringde Sara och sa att hennes bröllpsklänning hade kommit till Cinderella i Piteå!! Och sekunden efter att jag lägger på luren med henne så ringer kvinnan som har Cinderella till mig och säger att min tärn klänning hade kommit också! Värsta mega flytet alltså! =) Så då svängde vi förbi där och hämtade upp både Sara´s om min klänning och dom är sååå fina!  Så jag fick iaf med mig en superfin klänning hem! Men jag tänker vänta med att lägga upp bilder på den tills efter bröllopet!

När vi kom hem så slängde jag mig på soffan och vilade lite och sen kom Sara och hämtade mig och så for vi och handlade och gjorde taco middag. Yummi!
Älsklingen och Sara´s Nicke har hållt på att skotta spån från vinden på stora huset hela dagen så dom fick tacos som belöning! Så himla duktiga har dom varit. Verkligen JÄTTE tack till Nicke som har hjälpt till så mycket idag! Tror Magnus hade liite bättre hjälp i Nicke än i mig =)

Nu ligger älsklingen och jag hemma och slappar i soffan och har just sett "Sveriges värsta bilförare" så jäkla roligt program!
Blir att slappa vidare nu och sen sängen och ladda för jobbar helg. Fyy fan va sugit! Är så grymmes less..

Nåja.. natti natti


*****************************************************

Jo en fråga! Det svider/sticker/bränner som faan högst upp på magen som under brösten. Någon som har nån aning om vad det kan bero på?? Grymt störande!



Såå trött i ögat..

Men det har varit en riktigt nice dag! Har rivit i huset, varit på stan en sväng, och avslutat dagen med en tjejkväll. Kan inte bli bättre =)
Imorgon blir det kanske en sväng till Piteå med Tessi.. skulle vara kul! =) Bara hoppas att vi lyckas med vårat uppdrag att hämta ett par fälgar också då. Men jag hittar ju ändå lite i pite och så får jag ta med gps:en för säkerhets skull!

Vart så sugen på att fara på badet och lägga mig i bubbel poolen också.. skulle vara grymt skönt!

Men nu blir det sängen!

Natti

Tisdag

Jepp, idag var jag duktig och cyklade till och från jobbet! Wiihoo =) Himla skönt faktiskt men fasen va jobbigt det var att cykla hem.. kändes som upppförs backe hela vägen. Puh!

Sen var det typ kaos på jobbet större delen av dagen. Vi var en kort i kassan och det var massa folk så det var ju mindre kul. Sen hände det en riktigt otäck sak också.. en gubbe som stod i kön i spelet svimmade och föll rakläng baklänges och slog bakhuvudet i stengolvet! Vart en himla smäll och han blödde tydligen rätt rejält och var medvetslös i ca 2 minuter innan Uffe fick liv i honom innan ambulansen kom. Himla otäckt! Hoppas han är okey nu trots allt.

Efter jobbet cyklade jag hem och vilade lite och gjorde mat och sen började vi skotta ur spånet på vinden.. fyy faaan vilket skit göra! Verkligen asjobbigt och dammigt och skitigt. Orkade inte hålla på så länge idag..
Ryggen jävlas ju fortfarande och så har jag så jäkla problem med fötterna just nu. Vette fasen vad det är men jag får svin ont i dom när jag står och går omkring??! Kan inte ens stå och göra middag utan att behöva sätta mig. Skumt!

Vi har ju börjat riva i stora huset nu.. vet inte om jag har skrivit det redan kanske?
Tog lite bilder på hur det ser ut just nu.. ser verkligen hemskkt ut men de är ju som roligta tt vi har kommit igång. Sen är det ju kul att hålla på också =)


Nuvarande vardagsrummet.


Nuvarande vardagsrummet.


Nuvarande toan/pannrum


Nuvarande pannrum


Badrum/pannrum

Och så var jag ju tvungen att fota hur våran majbrasa ser ut hittills! =)


Inte så liten =)


Imorgon vet jag inte vad som händer, är sugen på att fara en sväng på stan och sen blir det väl att hålla på i huset. Sen blir det väl att träffa brudarna kanske..
Får se hur mycket jag orkar med =)

Nä nu blir det lite kvälls mat!

Kram



Måndag igen då..

Håller med Magda i hennes inlägg.. det är måndag alldelens för ofta! Borde vara dubbelt så länga helger och bara måndag en gång i månaden eller nåt sånt =)

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Promenerat och jobbat typ. Har varit helt slut.. tog mig inte upp förens kl 11!! Vaknade och tänkte stiga upp halv 10 men somnade bara om hela tiden.. haha. Nåja behövde väl sova lite extra antar jag.

Imorgon ska jag nog cykla till jobbet.. om de är fint väder.

Nu ska jag äta järn och gå och sova.

Natti natti

Söndag

Har ju börjat vakna i vettig tid nu sen några veckor tillbaka, himla skönt! Men idag när älsklingen ligger och sover och är bakis så är det ju lite ensamt. Men nu kom iaf India upp och la sig med mig i soffan =) Nybadad och fin är hon.. hon blir så himla mjuk och fin i pälsen när hon är nybadad!

Idag blir det nog att riva lite i stora huset, kuuul! =) Måste bara komma ihåg att ta på mig gasmasken så jag inte drar i mig mögel sporerna. Är ju allergisk mot mögel så det känns ju lite onödigt att dra i sig sånt =) Sen är det inte så nyttigt för bebisen heller. Annars har vi inga andra planer för idag.

Tänkte att jag skulle visa vagnen som vi har tänkt köpa..

Klicka för att visa Megabild! Kombi Barnvagn +Bilbarnstol Travelsystem+Regnskydd+Parasoll

Blir antingen i den här färgen eller i grått/svart. Tycker att den vit/svarta är snyggast men den kanske blir skitig fort. Iof om man impregnerar den så är det ju ganska lätt att torka av den. Men vi får se.
Sen följer ju precis allting med också, bilstol, åkspåse och allt sånt. Himla nice! Längtar tills vi får hem den så man får klämma och känna ordentligt på den =) Har ju inte beställt den än heller men det är väl dags snart. Bra att göra det i tid ifall leveransen drar ut på tiden.

Haha.. just ja.. igår tror jag det var när vi satt i soffan och hade ätit frukost så började han sparka rätt mycket och då såg man hur magen som buktade ut varje gång han sparkade till =) Såg som rätt kul ut!
Nu känner jag sparkar varje dag och dom har blivit lite kraftigare så Magnus är så glad för nu känner han verkligen också att det bor nån där inne. Förut när dom inte var så hårda utan mer som mjuka buffar så tyckte han det var lite svårt att veta om det verkligen var bebisen han kände.

Nä nu ska jag nog äta lite lunch och sen gå och väcka älsklingen.

Hoppas ni har en mysig söndag!

Kram

Jävla aprilväder!

Var superfint väder imorse när vi vaknade så vi tig oss upp och käkade frulle och sen gick vi ut på prommis. Himla skönt bortsett från att det blåste ganska kallt! Jag kände redan när jag vaknade attjag hade massa energi och kände mig super pigg så efter promenaden så bytte vi om till jobbar kläder och gick upp på vinden och rotade runt i bråten och fick ihop ännu lite mer majbrasa material =)
India var jätte nyfiken så jag lyfte upp henne i famnen och släpade upp henne för stegen till vinden.. och jääklar va det var spännande där uppe. Hon nosade och kollade på precis allting. Sötnosen. Sen när jag skulle ner med henne så satte älsklingen stopp, han tyckte att men va fan du är ju gravid då ska du inte hålla på att klättra på stegar med en 20-kilos hund i famnen. Så då fick han klättra ner med henne istället, jag satt kvar på kanten uppe och höll på skratta ihjäl mig för India såg så jävla rolig ut för hon tyckte det var svin läskigt att bli nerburen så hon spretade med alla benen och höll fast med klorna i kanten =) Hahaha!

Jag tog även tillfället i akt och rev ner masoniten på ena väggen i nuvarande vardagsrummet, alltså shit hur dom hade tapetserat och lappat kors och tvärs där under! Fick en mindre trevligt "överraskning" när jag hade fått bort masoniten och timringen kom fram. Det har varit hyfsat fuktigt där förut. Mögel och själv timringen var torr som fnöske och gick att peta sönder med fingrarna!! Spelar ju iof ingen roll efter som att den väggen ändå ska bort och allt men ändå.. usch! Såg ut att vara svart mögel så det blir att ha gasmask när man ska vara där och pilla.
Kul att få göra nånting och bränna lite energi =)

Nu är det ju skitväder ute med snö och allt så då bestämde jag mig för att gå in och bada India och ta tag i lite städning innan det är dags att börja med maten. Älsklingen är kvar ute i stora huset och sliter lite mer men jag blev ju som påminnd om att jag faktiskt är gravid och inte kanske kan köra på som förut.. hallå, måste man dra ner på tempot pch inte slita och slänga runt lika mycket som förut bara för att man är gravid?! Haha.
Nej men jag känner ju faktiskt att jag inte riktigt orkar med allt heller så då är det lika bra att ta det lite lugnare och vila lite mellan rycken =)

Ska grilla till middag idag. Karré med kroketter, svampsås, majskolvar och crispsallad! Sååå sinnessjukt gott!! Har längtat efter det sen jag vaknade i morse. Älsklingen tycker att jag är lite märklig som kan gå och verkigen längta efter en viss mat hur länge som helst.. men jag äälskar ju verkligen mat! =)

Nä.. nu ska jag ta tag i städningen!

Kram


fredag.

fasen va seg den här dagen är! Känns som minuterna kryper fram.. Vill att klockan ska bli 18 så jag får gå hem och ha leeedig helg :)

Förbereder valborg!

Wiihoon =) Vi håller på att rensa ut en massa skräp från vinden som vi ska elda upp i våran maj brasa! Himla kul att stöka runt där uppe =) Finns huuur mycket gammalt skrot som helst. Hittills har vi tagit ner 3 köks soffor, ett skåp, ett bord, ett mindre skåp + en massa massa småskräp och träbitar. Vi kommer få en gigantisk majbrasa helt enkelt! Ska bli så mysigt att sitta och elda och surra och bara ha det bra. Längtar!

Dock var jag tvungen gå in och ta en paus.. magen tyckte att det räckte med konstiga lyft och slit =)
Sen ska jag ju jobba snart också så jag står och steker köttbullar och kokar makaroner så jag hinner slänga i mig lite mat innan jag måste fara.

Men fasen va kul det är att rota runt där uppe och röja ut så att vi snart kan sätta igång med stora huset! Wiii =)

Nä nu ska jag äta!

Ha de!

Kram

Såå otroligt trött.

Usch å fy för att vakna för tidigt på morgonen när man behöver sova ut. Har som bara gått på halv fart idag.
Som tur är så har det varit en rätt lugn dag. Vi skulle ju tvätta hos älsklingens mamma men då hade nån snott våran tvätt tid! *arg* Så då for vi till min mamma och pappa och tvättade där istället. Vi var en sväng på stan för att fördriva lite tid medans tvättmaskinen gick, och vi hittade och köpte det första plagget till våran lillskrutt =)
En söt liten body eller vad det kallas.

    

Känns så himla overkligt att gå och kika på små mini kläder och veta att till hösten kommer vi ha en liten bebis som ska ha dom här kläderna. Är faktiskt lite skrämmande men väldigt roligt och spännande samidigt!

Efter en runda på stan så for vi till Magnus pappa och fikade och surrade lite, sen for vi tillbaka till mamma och pappa och tvättade lite mer och så bjöd dom på middag. Himla nice att slippa handla och göra mat själv =) Tack snälla mamma och pappa =)
Efter maten och lite surr så var jag så himla trött så då for vi hem och slängde oss på soffan och där är vi kvar ännu. Sitter och kollar på fuskbyggarna.. himla bra proram men fan va sjuka människor det finns!

Här kommer en magbild också..


V. 21 prick =)

Nu ska jag sluta svammla och lägga  mig ner i soffan och halv sova lite.

Ha en mysig kväll!

Kram




Ingen sovmorgon här inte!

Åh tänkte ju sov ut lite idag men det sket sig kan man säga.. vakande kl 7 och kunde inte somna om =) Men jag har legat kvar i sängen tills nu ändå, gick bara upp och hämtade mini laptopen. Har hittat massa grejer jag vill ha på tradera nu.. åååhh. Ge. Mig. Massa. Pengar.

Lillskrutten har haft morgon gympa också.. tror det var därför jag vaknade. Han har sparkat på rätt mycket. Väckte älsklingen så han också fick känna =) Men han tycker att lillen ska börja sparka mer och hårdare så det känns ordentligt och gärna syns också.. haha.

Verkar som att det blir en superfin dag idag.. känns lite pissigt att vi ska vara inne och tvätta en massa. Vi ska låna tvättstugan hos älsklingens mamma och tvätta upp all tvätt vi har. Nåja.. vi får väl vara ute medans vi väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Fast jag är ju lite sugen på att skjuta upp tvättningen nån dag =)

Nä.. nu ska jag ta och stiga upp och äta frukost och klä på mig så vi hinner gå en lång prommis iaf!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram



Va fan.. kom ju just på att vi går in i v. 21 idag! Shit pommes va fort det har gått.. vi är alltså i femte månaden nu! Helt galet =)
Läste snabbt på babycenter om den här veckan och nu är lillen ungefär 27cm lång! Plutten börjar bli stor..
Och han kan tydligen höra vad som sägs utanför magen nu också.


Nå.. frukost var det ja =)

Fortfarande tisdag =)

Men det känns som vi har hunnit med så mycket idag så jag måste skriva lite till =)

Först så cyklade jag till jobbet, jobbade 9-13.45. Det gick rätt fort.. thank god! Det har ju varit en stor vattenpöl på golvet vid ingången till personal korridoren i butiken, den har väl funnits i typ 3 månader eller nåt sånt och nu har dom tagit tag i det där och ska fixa det. Meen då ska dom ju bila upp golvet och det låter ju jääävligt illa, och självklart ska dom göra det efter att vi har öppnat så man måste sitta och jobba i det där förbaskade oljudet! Tog iaf på mig öronproppar så jag slapp det värst ljudet =)

Sen var vi i Luleå och kikade på barnvagnar! Himla mysigt =) Men fasen va dyrt det är.. helt vansinnigt. Men nu har vi då lite mer kött på benen i vagndjungeln! Finns ju hur mycket som helst. Men vi upptäckte att det bara är barnens hus som säljer vagnar i Luleå! WTF?!
Vi var in en sväng på barnvagns butiken här i Boden också och hittade en jättefin emmaljunga vagn, 85-års special edition med läder liknande tyg i vitt!  Himla fin men med alla tillbehör man behöver så skulle den kosta drygt 8000kr och det är det fasen inte värt. Vi har ju hittat en på internet som vi förmodligen kommer att köpa och med tillbehör och allt så kostar den typ hälften av emmaljungan och jag tycker faktiskt att den billigare är snyggare! Perres =)

Vi passade på att käka när vi var i Luleå också.. på Baan thai.. så himla gott det var! Åt fläskfilé med bea och potatisgratäng, och i gratängen var det vitlök i massssor! Så grymt grymt gott =)

Sen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt, var och gick en kvälls prommis med India för en stund sen och nu är det strax dags för sängen! Är helt slutkörd. Skönt att vara ledig imorgon. Ska nog ta en liten sovmorgon minsann =)

Ja.. men då hade jag nog inget mer att skriva.

Natti natti allihopa.

Kram

Tisdag

Oh yeah.. idag ska jag cykla till jobbet! Får se om jag tar mig hela vägen med min kondition som inte finns eller om jag lägger mig och ger upp i ett dike halvvägs =)
Behöver bara cykla till jobbet för direkt när jag slutar ska vi till Luleå och kolla på barnvagnar så älsklingen hämtar upp mig då.
Och så ska han byta däck på min bil idag när jag jobbar.. så snällt av han =)

Men nu är det dags att sätta fart!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram

Måndag igen..

Ja.. känns helt okey ändå.. lite segt bara när man har jobbat helg. Har ju kort dag imorgon och så är jag ledig på onsdag.. sweeet =)

Vaknade för ett tag sen av att ryggen värkte, vände på mig och försökte slumra lite till men det gick inte så då steg jag upp istället. Tur att klockan ändå var 9 så det ändå var typ stiga upp dags =)
Nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon och känner hur lillen har morgon gympa.. får mig nån spark då och då. Himla mysigt. Ska strax göra lite frulle och sen ska jag hoppa i duschen, tänkte försöka hinna (orka) dammsuga idag innan jobbet. Fasen va det dras in sand den här tide på året.. blir typ galen snart! Kanske skulle raka bort pälsen på Indias ben och mage så drar inte hon in lika mycket.. hihi. Gud va hon skulle se fånig ut!

Imorgon ska nog älsklingen och jag fara till Luleå en vända och kika lite på barnvagnar, mest bara för skojs skull för att klämma och känna lite för vi har hittat en som vi vill ha. Riktigt nice och himla bra pris! Man får välja färg och hjul och allt sånt där. Och så följer det med en bilstol och massa sånt också. Så den ska vi mest troligt beställa om ett tag, känns som att det är lite väl tidigt att göra det redan.

Var förbi min kusin igår efter jobbet. Både hon och hennes sambo har fyllt år nyss och så har dom gift sig också! Så vi for dit med lite blommor och satt och surrade ett tag och kollade på bröllopsbilder. Åhh va fina dom var! Hennes klänning var hur snygg som helst också. Man blir ju nästan lite sugen själv också.. haha.

Nä nu ska jag ta och göra nåt av den här dagen!

Kram

Helt slutkörd

Åh du milde himmel va jag är trött! Har varit en riktigt helvetes dag, inte att det har varit mycket att göra eller så men ändå. Ryggen har blivit värre igen och på eftermiddagen kom huvudvärken smygandes och den har inte gett med sig än utan snarare bllivit värre. Suck.

Känner mig riktigt gnällig idag så jag tror jag slutar skriva nu för annars blir det här bara ett långt trkigt gnäll inlägg. Går och fixar mig lite mat stället och sen ska jag lägga mig på soffan och inte röra en fena.

Hoppas ni har en bra helg!

Kram

Fredag!

Ja.. så var det fredag idag. Fast jag ville bara vända mig om och fortsätta sova när jag vaknade och såg att det snöade ute! Väldigt otrevlig syn.
Men jag jobbar ju idag så det var bara att släpa röven ur sängen ändå.

Tänkte ta och slänga in en toning i håret innan jobbet, känner att det verkligen behöver fräschas till!

Hörde just på nyhetsmorgon att dom misstänker att folsyra kan vara cancer framkallande. Dom hade gjort nån undersökning på multivitaminer och åt man såna med folsyra i så ökade risken för bröstcancer med 19%! Tyckte det lät mycket. Och så rekomenderar livsmedelsverket att gravida ska äta folsyra men nåt medicinsktråd av nåt slag ville förbjuda folsyra i mat och sånt. Hmm.. tur att jag inte har ätit folsyra iaf.
Det är bara nu som jag har börjat äta järntabletter i förebyggande syfte. Hade bra blodvärde i onsdags när barnmorskan kollade men hon tyckte att det var lika bra att börja nu ändå.
Bara hoppas magen pallar med det då men jag brukar ju klara av allt sånt. =)

Nä.. toning var det ja!

Ha en bra dag allihopa!

Kram

Torsdag

Och ledig dag idag också.. himla skönt! Känner mig inte helt i form idag.. började igår kväll en stund innan vi skulle gå och lägga oss. Värsta magknipet och jätte bubblig kände mig lite små fëbrig också. Trodde jag skulle behöva spy men som tur var så slapp jag det =) Måste ha ätit nånting konstigt för nu idag är det mycket bättre.

Igår följde jag ju med Magda och Tessi till Luleå. Först var vi på rättegång (fy fan vilken idiot han är!!) sen gick vi runt i Luleå och kolla in alla vårnyheter. Och jag var såå jävla duktig, köpte bara en scarf på cubus och ingenting annat! =)
Efter Luleå var det bara hem och äta middag och mysa med älsklingen innan det var dags att sova. Har börjat gå och lägga mig ganska tidigt nu, är så himla skönt att somna i tid och sen vakna utvilad på morgonen!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hade ev planer på att åka in till stan en sväng efter att Magda slutat kl 14 och strosa runt och kika lite här också. Får se om jag orkar med det. Skulle verkligen behöva köpa hårfärg.. min utväxt är horribel!! Tänkte bara köra på en mörkbrun toning nu tills jag har bestämt mig om jag ska fortsätta ha det svart eller inte. *svåra beslut* =)

Jo just ja.. igår gick vi ju in i V. 20 också =) Var hos barnmorskan på morgonen och mätte magen och lyssnade på lillhjärtat. Jäklar vad det slår! Allt var då bra och om en månad ska vi tillbaka dit igen.
Liten har sparkat på litegrann nu på morgonen, tur att det inte är så hårda sparkar nu utan mer som ett puffande typ =) Man kommer nog vara rätt less på att bli sparkad hårt innan det är över ändå. Är som en häftig känsla att känna att det är nån som ligger och fäktar där inne.


V. 20 Nu börjar jag känna mig ganska tjock =)


Nu ska jag ta och klä på mig och gå på promenad med India, får se om jag kanske känner mig lite piggare efter det =)

Sen har jag världens finaste pojkvän också, bara så ni vet! =) Fan va jag älskar honom!

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

Äähh.. what the fuck!

Fick ju reda på att vi inte är uttagna till strejk längre! Jag som hoppades på långledig helg =) Nåja nåja, är visst bara lagren som är uttagna nu.. så vi lär ju inte ah nå varor att sälja ändå. Meeen det löser sig säkert ändå.

Har ätit lite banan och apelsin mos.. ja jag vet att det låter as äckligt och ser ut som spya men det är fan gott. Och nyttigt! Så det så =)

Nu ska jag ta och krypa ner brevid min älskling och sova. Hoppas jag lyckas sova lite längre än till 5 iaf! Jobbigt att vakna så tidigt.

Sov gott allihopa!

Kram

Det ser mörkt ut!

Var och läste på handels hemsida för att se hur det går med löneförhandlingarna. Och som det ser ut nu så har tydligen förhandlingarna gått åt helvete. Så om det inte löser sig tills onsdag kväll så blir det strejk.

Taget från handels hemsida:


Strandade förhandlingar inom handeln

Förhandlingarna mellan Handels och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel om ett nytt avtal för butiks- och lageranställda har brutit samman.


– Vi har gjort allt vi har kunnat för att få ett avtal men tvingas i dag inse att Svensk Handel inte erbjuder någon möjlighet att träffa en överenskommelse som vi kan acceptera, framförallt eftersom Svensk Handel inte är beredd att lägga en enda krona till lågavlönade kvinnor, säger Lars-Anders Häggström, ordförande i Handels.

– Vårt mål är fortfarande att teckna bästa möjliga avtal för våra medlemmar. Nu måste Svensk Handel klippa kopplet till Svenskt Näringsliv och istället fokusera på att få ett avtal med oss. Bollen ligger hos Svensk Handel, säger Lars-Anders Häggström.

Det är framför allt två frågor som gör att parterna inte kommer vidare: löneökningen inklusive låglönesatsningen inom butiksavtalet, och frågan om bemanningsföretag. Beträffande lönefrågorna har parterna olika uppfattningar om såväl höjningsnivåer som tidpunkter då löneökningarna ska träda i kraft.

Handels uppfattar arbetsgivarpartens bud som så lågt, att det inte är meningsfullt att diskutera frågan vidare, så länge ingen omsvängning sker. Dessutom uppfattar vi det som ett frontalangrepp på den solidariska lönepolitiken, regisserat av Svenskt Näringsliv.

När det gäller frågan om bemanningsföretag är Handels krav att anställda som är uppsagda på grund av arbetsbrist ska få rätt till återanställning, då arbetsgivaren vill ta in bemanningsföretag. I denna fråga har förhandlingarna kommit något närmare en lösning, men fortfarande finns avgörande delar som parterna inte är överens om.

– Utfallet för våra förhandlingar är helt avgörande för lönenivåerna för alla lågavlönade kvinnor inom LO. Här har vi LO-styrelsens enhälliga stöd, säger Lars-Anders Häggström.

Så det verkar ju nu som att det blir ledig helg nästa helg också, jävla tur att jag får fullt betalt ändå!

 

Vid 5 imorse kom min älskling hem! =) Å va bra det känns att ha honom hemma igen.. har ju saknat ihjäl mig efter honom! Skönt att vi hinner umgås lite innan jag måste fara till jobbet.. men jag hade ju velat vara med honomm hela dagen ju. Han jobbar ju hela veckan nu också. Kanske ska hoppas på strejk i helgen så jag får vara ledig med honom då istället ;)

 

Nä nu ska jag kramas och äta lunch!

 


Söndag

Idag har det varit en helt underbart fin dag! Strålande sol och varmt och skönt. Jag och India har varit på prommis med Tessi och Astra, himla mysigt att bara gå runt och njuta i solen.
Enda nackdelen med våren och sånt här väder är ju när man har en hund med halvlång päls som tar med sig allt vägsand in. Men det är ju bara dammsuga och tvätta hund hela tiden då.. haha.
När vi kom hem från promenaden så kände varken jag eller India för att gå in så vi satt ute och myste i solen ett tag och sen var jag tvungen dammsuga baksätet på min bil där India hade suttit.. shit pommes va mycket sand hon hade dragit dit!

Sen har jag städat lite och donat på för ikväll kommer mina tjejer hit och ska äta middag med mig och hålla mig lite sällskap när älskingen är borta. Ska bli himla mysigt!

Nu blir det en snabb vila och sen ska jag duscha och sen börja med maten. Blir en enkel pasta med pastasås, man behöver ju inte alltid göra värsting middagar =) Och sen blir det fruktcocktail och vaniljvisp till efterrätt. Yummi!

Och imorgon på morgonen kommer min älskling hem!! Åå va jag har saknat honom. Kommer ju bara kännas pissigt att behöva fara och jobba kväll när han har kommit hem, då vill jag ju bara vara med honom och kramas.


Hoppas ni har haft/har en fin söndag!

Kram


Låååångfredag!

Herregud vilken lång dag det har varit idag! Trodde aldrig att jag skulle få gå hem från jobbet. Men tillslut så fick jag ju det.. och då for jag till mamma och pappa och åt köttsoppa! Yummi!! =) Så himla gott det är.

Har börjat smörja mig med en body butter från the body shop nu, den ska motverka bristningar och sånt på magen. Hoppas att den funkar för sånt slipper man ju gärna om det går. Sen sitter det väl kanske mycket i generna också men det skadar ju inte att smörja sig. Jag är ju värsta torrisen också så.. har då märkt att den gör att det kliare mindre på magen iaf och bara det är värt mycket!
Cacao body butter heter den.. så nu luktar jag som ett helt kakao plantage =)
Jossan på jobbet tipsade om den. Hon har använt den och har inte minsta märke på magen så jag håller tummarna. Mamma har inte heller minsta märke efter alla oss 3 syskon så jag hoppas på goda gener också.. haha.



Nu sitter jag och slötittar på tv.. finns osm ingen bra att se så jag funderar på att krypa ner i sängen.
Imorgon ska jag nog fara till klinten med mamma och pappa och syrran. Är stört sugen på att åka lite slalom men det är nog kanske ingen bra idé nu.. speciellt när jag inte har åkt på så länge. Så det blir att bara mysa och grilla istället.. men det är ju inte fy skam det heller =)

Jo.. fick ett mess av min älskling i natt.. han hade hittat påskägget då och han blev jätte glad =) Han hade funderat vad det var för hård grej som var i sovsäcken.. hihi.
Så roligt när man kan överraska varann med såna där små saker. Det är sånt som betyder så oerhört mycket..

Nä.. sängen var det ja..

Hoppas ni alla får en bra helg och en glad påsk!

Kram

1 april!

Hur många är det som har blivit lurade idag? Jag har klarat mig faktiskt! (tror jag iaf)

Har varit himla mycket på jobbet idag.. usch va jag hatar såna här dagar! Massa människor heeela tiden, man blir så otroligt trött i huvudet. På kvällen var det då lugnt iaf och det var himla skönt.

Igår kväll när jag gick och la mig så hittade jag ett påskägg under huvudkudden! Han är så himla fin och gullig min underbara pojkvän! Älskar honom mer än nånting annat!
Undrar om han hittar sitt ägg snart.. har gömt ett i hans sovsäck =) Han borde väl upptäcka det när dom går och lägger sig i natt.. hihi.
Känns himla tomt och konstigt att vara utan honom.. usch va jag hatar det! Men det är ju inte så länge och dom har ju sin årliga Elmia resa så det är bara härda ut =)

Är himla trött så jag ska nog ta och krypa ner nu.. ska ju upp och jobba imorgon igen, 9-18. Suck! Men det är ju röd dag så det är ju bra med pengar iaf.

Sov gott allihopa!

Kram

RSS 2.0