Bakis söndag..

Fast bakis har jag faktiskt inte varit.. bara trött. Var inte hemma förens vid 5 tiden i morse. Var tvungen att vänta 30 min (!!!) på taxi efter att vi hade käkat på frasses. Grymt irriterande för allt var ju stängt så vi fick sitta på en parkbänk och vänta. Tur att det iaf var bra väder och ganska varmt!
Vi hade iaf riktigt jävla kul! =) Först var vi hos Sara och NIcke och sen blev det bränna. Bränna var väl sådär men vi hade så sjukt kul på förfesten så det gjorde inte så mycket. Var ändå en grym kväll =)


Mys =)


                           
Drick lek =)               Snyggo =)                       Shake it =)


Idag har det varit en rätt lugn dag.. började jobba kl 16.30 så det blev en låång sovmorgon =) Var rätt segt på jobbet också.. det enda som hände var att en glasruta i chark disken gick sönder och exploderade i typ 1 miljard skärvor! Städade glas hur länge som helst.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen..

God natt!
Kram

Partaj!

Håller på att fixa mig inför i kväll.. är dock inte helt hundra på vad jag ska ha på mig. Men det löser sig =)

Usch.. var just tvungen att dammsuga in en svin stor geting! Blä va ja hatar dom.. va fan ska dom in i huset att göra?! Usch usch usch!!

Min ny mascara som jag köpte i onsdags är jag jävligt nöjd förresten.. dior black out vattenfast. Grymt bra! Den är inte bara vattenfast, den är fast dusch och gnugg fast också! Har haft massa skit mascaror tidigare som ska vara vattenfasta men verkligen inte är det. En som jag provade kunde jag tom tvätta bort med vatten.. int så bra kanske =) Men den här är super! =) Kommer kunna böla hur mycket som helst på bröllopet och den kommer ändå sitta perfekt =)

Jo just ja! Måste ju berätta vad som hände igår. När Magnus stod ute och skulle grilla så kom det en stooor dobermann springandes mot ´han och India. India hade först börjat springa mot hunden men sen ångrat sig och blivit skit rädd och Magnus skyndade sig att släng in India i huset för man vet ju aldrig om dom tänker börja slåss. Och jag vill helst inte att India ska slåss med en så stor hund! (eller överhuvudtaget! )
Sen gick vi ut och försökte se om vi såg ägaren eller så men då var hunden borta igen. Så vi tänkte inte mer på det men sen när vi flera timmar senare skulle in till stan en sväng så kom den och sprang på vägen igen!
Jag lyckades locka han till mig och sätta koppel på han och så ringde jag polisen för han hande inget halsband eller nå på sig. Men dom hade bara en patrull i tjänst och den hade annat för sig så dom kunde inte hjälpa mig. Behöver väl inte säga att jag blev hyfsat förbannad och lät dom veta det! Kan ju inte bara låta hunden springa omkring.. han kunde ju ha blivit överkörd eller nå. Stod och klappade han och gav han lite godis och han var hur go som helst. Visst jag är inte det minsta hund rädd men lite olustigt kändes det ju att stå klappa och mata en helt okänd dobermann som dessutom var stor som ett hus =) Men hur söt som helst var han.. en gamling med kuperad svan och öron och öronen var helt gråa =)
Magnus höll på ringa runt till massa folk och fick tillslut fram vart hunden bodde så då lockade vi in han i bilen och for och lämnade av han hemma.
Och då när vi skulle få ut han ur bilen så hoppade han först ut men sen när han fatta att vi skulle lämna av han så skyndade han sig som fan in i bilen igen! Var tvungen att locka med godis en stund innan han ville komma ut igen. Sen när vi for så sprang han runt, runt, runt bilen och försökte stoppa oss och komma in igen. Var hur hemskt som helst och det skar som fan i hjärtat! Ville bara ta hem honom och göra han till min =)
Jo.. var rätt långt till dit han bodde också!

Nä nu måste jag börja sminka mig!

Ha en bra kväll!

Kram

Sen middag..

Ja.. fy tusan va hungrig jag är nu! Slutade kl 18 men då hade inte min älskling slutat än! (han steg upp kl 5 i morse ochfor till jobbet!) Så jag duschade och smorde in mig med doves brun utan sol lotion.. har hört att den ska vara så bra och jag måste verkligen bli brun till USA! Blir att smörja mig med den varje dag nu =) Tessi hade använt den och hon såg verkligen super fräsch ut idag!

Väntar på att köttet ska bli klart nu.. blir grillad fläskkarré med potatis klyftor med svampsås! Yummie!! =)
Sen blir det nog en vilo kväll.. är väldigt trött och känns som jag har massor att göra imorgon. Framför ladda inför kvällen.. kuuuuul som fan =)

Nu ska vi käka!

Kram

Dags att gå och sova..

Tycker min hund iaf! =) Magnus har ju redan gått och lagt sig eftersom att han stiger upp så himla tidigt och då tycker India att jag också ska gå  och sova! Hon är en riktig liten bråkstake nu.. hon har stått och sparkat och knuffat med nosen på mat och vatten skålarna så det slamrar och flyger vatten och mat överallt! Vet inte alls va fasen hon pysslar med.. hon har ju både mat och vatten! Hon knuffar på dom och sen tittar hon på mig.. tror hon vill att jag ska komma med nåt godare åt henne =)
Nu gick hon iaf och la sig i sovrummet. Ska ta och göra det jag också snart.. är så himla trött!

Måste ju verkligen ta och ladda upp inför lördag! Fast jag känner mig redan rätt peppad och excited inför det.. har alltid så grymt roligt när jag och Sara och gänget rockar loss! =) Det håller sig sällan på mattan eller ens på rumsren nivå men god damn va kul vi har! Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig..hmm. Alltid detta bekymmer. Är ju iaf ledig på lördag så jag hinner ju fundera och prova lite =)
Hoppas mitt revben mirakulöst har läkt tills på lördag också.. skulle vara grymt skönt! =)

Nu tror jag nog att jag ska ta och hoppa i säng jag också..

Sov gott!
Kram


Skit väder!!

Åhh herregud va dåligt väder! Har sovit rätt dåligt i natt för att det har blåst och regnat så mycket.. lät ju hur illa som helst! Kände inte för att stiga upp ur sängen alls idag =) Fan va skönt att bara ligga i sängen och läsa och halv sova hela dagen =)

Har lite små ont i den där lilla grejen i örat som jag har hål i.. bytte ju smycke i den igår och misshandlade den ju lite innan jag lyckades få i det =) Men det blir nog bra snart.. annars får jag väl fråga Jannice om jag ska byta till en längre stav eller nå. Eller så får hon sätta tillbaka ringen =)

Idag blir det jobb.. 15.15-21.15 fast det är ju loika bra det när vädret är så tråkigt. 11 dagar tills vi åker och tills min semester.. måste hålla ut nu! =) Men god damn va less jag är!

Nä nu måste jag nog sätta fart!

Ha en bra dag
Kram

090527

Herregud vilken flänga runt dag det här är!
Vaknade kl  först och var så trött så jag trodde aldrig att jag skulle lyckas ta mig upp! Men efter ett tag lyckades jag och så käka vi frulle och sen for vi till banken och fixa med lånet och sånt. Sen mötte jag upp Magda och Jannice och så sprang vi runt på stan en sväng och jag hämtade linserna och så köpte jag en ny vattenfast mascara.. Black out från Dior. Grymmes! =)
Sen var det bara att stressa hem och byta om till arbets kläder och då lossnar min tillfälliga fyllning från rotfyllningen! God damn! Fick en akut tid hos tandis och for i flygande dit och fixade det. Passade på att fara förbi Jannices studio (igen) och köpte en ny stav till örat för jag blev förbannad för att ringen som jag har haft inte ville tillbaka dit efter att jag var tvungen att ta bort den på röntgen!

Sen.. äntligen fick jag fara ut till huset! Idag håller älsklingen på att gjuta upp badrums golvet i lill huset. Var där en stund och sen kom jag fram till att jag kunde som inte göra så mycket så då for jag och India hem igen och började med lite mat istället =)
Och vid halv 8 ska jag fara in till stan igen och så ska vi ha lite tjej kväll med massa surr =) Ska bli såå mysigt!

Nä nu blir det lite mat!

Kram

Hemma igen

Gick bra på röntgen.. hade en trevlig och bra sjuksköterska som tog hand om mig. Jobbigt bara att ligga helt stilla.. haha det är ju då man inte får röra sig man får ryckningar överallt och det börjar tok klia på näsan och såna saker =) Men jag tror jag lyckades hålla mig.
Får svaret på ca 1 vecka sa hon. Så nu håller jag tummarna att det inte är nåt farligt!

Efter sunderbyn så for jag in på jobbet en sväng och handlade lite middag.. grillad kyckling och potatissallad! Smakens =) Sen tvättade jag bilen hos mamma och pappa så nu är den lite renare iaf..
Nu väntar jag bara på att Magnus ska komma hem så vi får äta middag snart.. börjar bli hungrig ju =(

Kram


__________

Lina: Jag har yrsel attacker och synbortfall.. som en skugga som smyger in över vänstra ögat och så blir det helt kallt och världens tryck i huvet. Känns som ögat domnar typ. Var till vårdcentralen och han skickade mig till röntgen för att (förhoppningsvis!) utesluta en hjärntumör. Men det är säkert lugnt =)






Scary..

Usch.. nu ska jag strax fara till sunderby sjukhus och göra skall röntgen! Känns lite läskigt. Men det går säkert bra.. är mest svaret på röntgen som jag är lite nervös för. Speciellt när läkaren på vårdcentralen uttryckte sig så jävla dumt! "Det kan ju vara en hjärntumör".. hmm.. tack så mycket nu är jag ju inte alls orolig!
Läste en artikel för ett tag sen om ögonmigrän och vissa saker likande ju lite det jag har så det är ju förhoppningsvis bara nåt sånt "simpelt".

Lilla India ska få vara hos mamma medans jag är på sjukhuset och sen när jag är klar ska jag åka dit och tvätta bilen tänkte jag. Jävla fåglar till att skita på bilen!!
Sen blir det nog en rätt lugn dag.. tänkte försöka vila för jag är fortfarande inte riktigt frisk från hostan och är hes fortfarande! Lite less ja...

Nä nu måste jag börja åka! Hålla tummarna för mig nu..

Ha en bra dag!
Kram

Måndag igen..

Men det känns ändå som att den här veckan kommer gå rätt fort! Jobbar idag sen är det röntgen på tisdag, ledig onsdag och så jobbar jag torsdag och fredag. Sen på lördag blir det paaarty! =) Då ska fina Sara ha sin födelsedags fest.. ska bli så kul!

Nä nu hinner jag inte skriva mer.. måste hoppa i duschen och sen fixa lite mat innan jobbet!

Ha en bra dag!

Kram

15 dagar kvar!

Oh yeah det närmar sig fort nu! =) Nu kan man ju nästan säga att det bara är 14 dagar kvar för det är ju imorgon om bara 2,5 timmar.. haha!
Alltså fyy fan va jag längtar! Marre lilla sötnos, det ska bli så jävla härligt att träffa dig igen! =) PUSS

Verkar då förresten ha gått bra med lilla hund magen! Hon spydde i morse och då kom det bitar av majskolven så jag hoppas att det var allt och att ingen bit har åkt iväg och fastnat! Men hon är då lika pigg, glad och busig som vanligt!

Joo.. och så har jag hittat ett helt grymt fint kök som jag vill ha till vårat hus!! =) Fast jag vet att det är typ kanske nästan är 1år tills vi kan sätta upp det men damn va fint det var! Tror min älskilng kommer gilla det lika mycket som jag när han ser bilden! =) Hade gärna visat bilden här också men det går så dåligt att fota bilder ur en tidning och jag vet fan inte hur man får igång eller använder scannern! =) Man är ju inte direkt nåt tekniskt geni =p

Nä nu ska jag dexofena lite och sen slappa i soffan tills det är dags att gå och sova!

God natt på er!

Kram

Glupska hund!

Fasen också.. India har satt i sig en majskolv! Inte bra, inte bra. Hoppas bara nu att den passerar lill magen obemärkt! Majskolvar har tydligen en tendens till att fastna i små hund magar. Och vi vill absolut inte behöva operera ut den!
Att man inte ska kunna vända ryggen till en sekund när hon har siktat in sig på nåt!

Håll tummarna att den kommer ut rätt väg!

Mätt och belåten!

Mums! Har just ätit middag.. grillad fläskfilé med klyft potatis och svampsås =)

Idag på jobbet har jag och Tessi suttit och surrat om USA.. ska börja skriva en pack lista ikväll tror jag =) Åh guuud va jag längtar nu!! Inte alls länge kvar nu.. 16 dagar kvar!!

Hmm.. just ja.. behöver kanske en såndär omvandlare till eluttagen? Eller? Marre, behöver jag en sån??
Haha.. tur att jag har koll =)

Har värsta ompysslings dagen inplanerad den 3 juni förresten =) Först ska jag till Jannice och fixa naglarna och sen ska jag till Luleå och Make up store och göra en sminkning och plocka ögonbrynen. Behöver köpa lite nytt smink också.. som passar bra till bröllopet =) Funderar på att ta en bus-dusch också men jag får se vad plånboken säger  =)
Ska bli skönt att bli lite ompysslad iaf!

Nu ska jag slappa på soffan lite!

Hoppas ni får en bra kväll!

Kram

Jobba..

Åååhhh va jag är trött! Kunde knappt vakna när väckarklockan ringde..
Tur att jag inte jobbar så länge idag!


Lurad! =)

Haha.. kollar alltid datumet på datorn (klockan där nere i hörnet) och den har visst lite bråttom! Visar 22:a idag =)

Blev ju fint väder igen efter att det hade åskat av sig lite! Har hunnit med en lång promenad i trångfors och kikat in vårat nya område och det känns riktigt bra! =) Har hittat ett bra ställe som India kan springa lös på och busa av sig lite. Sånt är väldigt vikitigt =) När jag kom tillbaka från promenaden så hade älsklingen hunnit med att isolera färdigt hälften av badrummet ungefär så då satte jag mig och tittade på. Han är duktigt han, min älskling!
Mamma och pappa, brorsan och syrran var förbi en sväng också och hade med sig skrovmål från max till oss ifall vi var hungriga! Så snälla är dom!


Såhär såg det ut innan isoleringen..


Efter isoleringen =)

Nu börjar det ju nästan likna ett badrum.. haha! Riktigt kul att pyssla på där =) Börjar kännas nästan som hemma redan.. lite färg, möbler och ett färdigt badrum så är det klart! =) Åhhhhh va jag längtar!!!

Nä nu ska jag ta och göra kväll och krypa i säng!

Sov gott!

Kram

090522

18 dagar kvar tills vi åker =)

Imorgon är det dags att börja jobba igen.. fast bara i 18 dagar och sen har jag semester i 4 veckor!
Sweet! =)

Idag blir det nog en inne dag.. är ju inte direkt så fint väder ute! Fast mysigt  är det med regn och åska.
Ska åka förbi jobbet och hämta mina nya arbetskläder.. Jannice sa att dom kliade som fan när dom var otvättade!
Blir att handla lite städ grejer också tror jag.. skulle behöva dra en vända med moppen här hemma.

Annars händer det nog inte så mycket idag.. blir kanske att åka till huset och gjuta golvet i badrummet i lillhuset om inte Magnus jobbar för länge. För jag vet ju inte direkt hur man gjuter golv =)

Nä nu ska jag åka så jag hinner tvätta!

Ha en bra dag allihopa!

Kram

HUNGRIG..

Hmm.. väntar på att min stackars älskling ska komma hem från jobbet! Stackarn har jobbat hur länge som helst idag.
Och jag håller på att svälta ihjäl.. hoppas han kommer snart så vi kan äta "middag".

Har faktiskt varit rätt duktig idag och städat upp lite hemma.. har mest blivit att vi har stökat ner senaste dagarna och varit för trötta för att städa när vi har varit hemma. Och det lär ju inte bli bättre när vi sätter igång med den stora renoveringen =)
Men roligt ska det bli! Ska på banken på onsdag och fixa med lånet och allt det där. Fan va vuxet det känns att säga det! Vi har köpt hus som ska renoveras och ska på banken och fixa med lånet! Haha.. helt sjukt! =)
Men det känns riktigt riktigt bra! Jag och min älskling som gör om ett hus precis som vi vill ha det och det är bara vårat! =)

Måste ta och beställa dom där rosa arbetsbyxorna också! =)


Ha en bra kväll allihopa!

Kram

Stackars liten!

Åhh.. hittade det här klippet. En hund försöker försvara sin mamma mot poliserna när hon har blivit påkörd. Dom är så kloka och fina! Eller ja.. kanske inte så smart att försöka hindra polisen från att hjälpa den skadade hunden men det visste den ju inte. 

 
Himla fina är dom iaf!

Annars idag då? Jo jag har målat färdigt taket i gästhuset! ÅHH va skönt för det var verkligen as jobbigt! Nu blir det färgspruta allt det andra! =)
Är riktigt mör i kroppen nu.. när vi kom hem så åt vi och sen däckade jag totalt. Nu först har jag kvicknat till igen men nu är det ju strax dags att gå och sova igen =)
Imorgon blir det mest troligt att ta det lugnt och knappt stiga upp ur sängen. Finns inte så mycket jag kan göra i lill huset just nu så jag siktar in mig på att bli helt frisk istället och kroppen skriker efter ordentlig vila! Även fast jag sover ut på morgonen och tar det rätt lugnt å dagarna så ärr jag helt slut av allt hostande! Värst på nätterna dessutom! Typsikt.

Nä.. nu hägrar sängen!

Sov gott!
Kram

Måla..

Jepp.. började måla taket i gäststugan igår.. grymt jobbigt var det! Ska måla färdigt det i dag och sen ska vi hyra en färgsprutare till resten! No way att jag målar allt det andra också för hand =)

Åhhh jag vill börja med det riktiga huset nuuuu!!! =) Har så mycket ideér om hur vi kan göra planlösningen nu! Kommer bli riktigt riktigt bra! =)
Ska bara ta och bli helt frisk också nu så jag orkar hålla på lite mer i husen. Har fortfarande en grymt hosta och är hes också. Har hostat så mycket att det känns som alla revben på höger sida är av.. suck.

Ska strax ta och fara in till stan en sväng och betala skomakaren som har lagat mina skor och fixat ett bälte, ska köpa lite frukt att ha i huset också för igår var vi grymt hungriga innan vi var klara och det är inte så bra för humöret =)

Nu måste jag börja röra mig!

Ha en bra dag
Kram

090518

Ännu en händelselös dag har passerat.. är fruktansvärt less på att vara sjuk nu! Speciellt när jag är rätt pigg men halsen och hostan är förjävlig.. nästan bättre att vara orkeslös också då.. men blir inte lika rastlös då =)
Var förbi huset en sväng, Magnus jobbade lite och jag satt på en stol i solen och läste en bok. Men till veckan (om jag är frisk) ska jag städa upp lite och börja måla! Yey! Vill ju också få börja jobba med vårat hus! =)

22 dagar tills vi åker till USA nu.. ojoj nu kommer det att gå fort! Hoppas jag inte är sjuk då också! Men då borde jag ju verkligen ha hunnit bli frisk tycker jag =)
Riktigt jobbigt på kvällarna och nätterna nu för hostan är hemsk och hostmedicinen har slutat hjälpa. Grymt irriterande.
Blir väl en tripp till vårdcentralen igen imorgon om det inte har gett med sig lite..

Nä nu blir det liniment och sen sängen!

God natt
Kram

090517

Idag har det inte hänt så mycket.. tagit det väldigt lugnt och varit väldigt tyst! =) Har tvättat lite mer och sen har vi varit förbi huset en sväng och jag kollade på när älsklingen jobbade lite. Finns inte så mycket som jag kan göra just nu. Men snart blir det dags att måla och greja på och då kan jag också göra nåt.

Var ju bjuden till en fest ikväll som jag trodde att jag skulle kunna fara på tidigare idag för då kändes det som att rösten var på väg tillbaka! Men icke det.. kände mot kvällen att det bara blev sämre igen och då känns det lite dumt att fara iväg och anstränga sig. Bäst att vila tills allt är helt ok igen! =)

Blir en riktigt lugn dag imorgon också.. ska bara fortsätta läsa en bok (i solen förhoppningsvis!!) och tvätta färdigt. Är bara 2 maskiner kvar sen är äntligen all tvätt borta! Hann som bli en del där när vi var utan brunn!
Och så ska jag fortsätta vara tyst =)

Nåja nåja.. ska nog ta och hälla i mig lite host medicin (hade visst hostat jätte mycket inatt efter att jag somnat också!) och sen ska jag ta och krypa ner.

Hoppas ni har en bra lördag kväll allihopa!

Kram

=(

Nu vill jag att min älskling ska komma hem!! Har visst varit mycket på hans jobb idag. Stackars!
Ska grilla när han kommer hem =)

Okey då..

Vädret kanske är rätt fint ändå =)  Men det blåser rätt mycket så min tvätt flyger snart iväg.. att det blåser är ju iof inte så dumt eftersom att det torkar fortare men nu får jag springa och vakta så det inte flyger iväg. Har en super lerig och geggig väg alldelens intill så jag vill helst inte att mina nytvättade lakan ska hamna där! =)
India tycker att det är jätte varmt så hon går mest och piper och gnäller.. kan iof vara att hon har kopplet på sig också.. det är ingen höjdare. Men som sagt.. har ju ingen röst så jag kan inte ropa till henne.. så då måste hon ju sitta fast. Stackarn!
Just nu sitter vi i soffan och slappar lite, med dörren och 2 fönster öppna.. vi har ingen värme på i huset nu men det är riktigt riktigt varmt ändå. Fick jaga papper alldelens just när en vindpust tog tag i hela ny storterade högen och slängde iväg den.. haha.. ni skulle ha sett India då! Hon fatta inte alls hur papperet bara kunde flyga iväg sådär!

Jo.. och så har jag tvättat av/putsat ALLA mina skor! Iaf nästan alla.. inte vinter skorna men dom andra! Och älsklingens ena par också!
Var riktigt skönt att sitta på bron och putsa skor =)
Har kommit fram till att i huset vi har köpt så SKA det finnas en bra sko garderob! Skorna blir ju så himla förstörda av att bara ligga inslängda i nån skrubb! Så en garderob med bra hyllor att ställa skorna på måste finnas. Väldigt vikitigt!!!
Visst älskling? =) Dina skor kan också få bo där då =)
Bara det att jag vet precis hur garderoben ska se ut och jag har inte hittat nånting som ens liknar det jag vill ha! Tur att man har en pojkvän som kan bygga =) Jag säger hur det ska vara och han bygger.. perfekt!

Nu ska jag återgå till att göra... absolutly nothing!

Kram

Blä va tråkigt!

Usch va jag hellre hade jobbat än att sitta här hemma och inte kunna prata! Älsklingen är på jobbet och India surar för att hon måste vara kopplad på gården (i ett 20 meter långt koppel) och jag försöker tvätta och greja på lite. Inte direkt en bra dag om man säger så! Satte mig på bron för att skriva det här men då gick solen såklart i moln också. Och hostan har blivit värre igen. Morr!

Vilket gnälligt inlägg det här blev nu.. men det är så jag känner mig just nu. =) Tut att jag kan sitta och tänka på huset och renovering och sånt för då blir jag på bättre humör igen! =) Längtar så grymt mycket tills vi får börja och framför allt tills vi kan flytta in!!!! =)

Hmm.. nu tänker det väl börja regna på tvätten som jag har hängt ut på tork också.. ser så ut. SUCK!

Hoppas alla ni andra har en bra dag iaf =)

Kram

Pics


India ligger och myser vid det gamla häbret




Gäststugan.. kommer bli vårat hem i ca 1år framåt =)



Och sen ska vi bo i vårat nyrenoverade fina hus =) Som kommer ha mycket
mindre träd på gården!




Dumma hals virus!

Har fått nåt dumt virus i halsen så idag på jobbet försvann rösten helt och kändes jätte konstigt så jag for till vårdcentralen och där konstaterade dom att det var ett virus i halsen och jag fick tal förbud och blev sjukskriven ett ar dagar. Och så fick jag en kortison dos som ska hjälpa till lite! Så jag hoppas det blir bra snart.. inte lätt att vara tyst hela tiden när man har så mycket man vill säga =)

Nåja.. lär ju skriva rätt mycket imorgon och så ska jag lägga upp lite mer bilder på huset som jag tog idag.

God natt
kram

Huset..

Det här är vårat hus! Inte direkt den bästa bilden men det var den enda nya bilden jag hittade på nätet. Lovar att ta egna bättre bilder och lägga ut dom så fort jag hinner!




Det här däremot är en grym bild.. kanske inte kvalitetsmässigt eller så men den visar vårat hus som det såg ut för ca 100 år sen! Vet inte exakt när bilden är tagen men jag har hört att det ska vara runt 100 år sen. Tycker det är rätt coolt =)



Idag så är det bara det stora huset som är kvar. Det till höger var bagar stuga/ affär och huset till vänster var nån lada har jag för mig. Sen har det ju kommit till några andra byggnader istället.

Men nu har jag iaf visat 2 bilder. Och jag garanterar att det kommer fler! Kommer bli mycket renoverings bilder framöver =)


Sov gott sötnosar!

Kram


Trappor..

Shit va mycket olika trappor det finns! Sitter och kollar på grejer till huset.. finns verkligen hur mycket som helst!
Än så länge kollar vi ju mest bara för att se vad som finns men snart drar det ju igång på riktigt och då måste vi fatta riktiga beslut. Kommer bli jättesvårt att välja för det finns så otroligt mycket fint!
Längtar så oerhört mycket tills vi får sätta igång med renoveringen av det stora huset!

Vi sitter och försöker komma på en bra planlösning men det är fan inte så lätt. Vi har kommit på en supernice men det blir nog alldelens för dyrt. Men det är kul att sitta och spåna ideér. Åh det kommer bli sååå fint =)
Och ytterdörrar.. hade velat ha dubbeldörr men vi har inte hittat nån fin hittills så annars får det bli en snygg vanlig med sidoljus på båda sidorna. Skit fint det också!

Nu ska jag kika vidare!

Kram



____________________


Lina: jo det blir att riva ut i princip allt, även några väggar. Vi tänkte ju först bara göra färdigt nerdervåningen nu och vänta lite med övervåningen men nu kanske vi gör den också nu. Men vi har inte bestämt oss riktigt hur vi ska göra med planlösningen så vi ska spåna vidare =)

Onsdag?

Brukar aldrig jobba på onsdagar men idag ska jag göra det för Elin ville byta. Så jag var ledig igår i stället och så hade jag ju tagit en semester dag i måndags för att kunna gå på banken och skriva kontraktet på huset =)
Så jag känner mig lite förvirrad nu kan man säga.. Onsdag? Nää jag tror nog att det är måndag minsann.

Har fortfarande en jäkla hosta och jag kan inte ta host medicin innan jag åker till jobbet eftersom att jag inte kan köra då.. men när jag är på jobbet så tänkte jag ta en hutt och hoppas att det hjälper, det borde hinna sluta verka innan jag måste köra hem sen.

Nä nu ska jag sätta fart!

Hoppas ni får en bra dag alla sötisar!

Kram

Såna här måste jag ju ha!


Åhh.. såna här vill jag ha när jag ska bygga och jobba i huset =) Måste bara ha dom! Var bara så dyra.. drygt 500kr! Ska kolla om det går att köpa vita och färga in dom själv, borde bli billigare! Eller så kanske jag hittar några i USA.. man vet ju aldrig =)

Åhh allt känns verkligen så himla bra nu! Vi har köpt hus och så ska vi fara till USA om inte alls så länge. Oh yeah!! =)

Nu ska jag ta en slurk host medicin och sen ska jag börja röra mig mot sängen!

Kram


My secret!!

ÅHHHHH... äntligen får jag berätta våran hemlighet!! Jag har gått och varit jätte hemlig och tisslat och tasslat hur mycket som helst senaste typ 3 månaderna.
Men nu får jag äntligen säga!!

Jag och min älskling har köpt hus!!! Vi har skrivit kontraktet idag och ca 1 agusti får vi flytta in! =)

Är så jävla lycklig! Kommer bli väldigt mycket renovering och så men det är ju kul! Vi ska få göra precis som vi vill ha det.

Typsiskt att jag äter host medicin med morfin för jag hade velat fira med champnage! Men det får vi väl ta en annan gång =)
Kommer som sagt att bli mycket renovering.. i princip allt ska ut och byggas nytt så under tiden ska vi bo i gäststugan som står på gården. Kommer bli superbra! Längtar så mycket nu..

Och tomten är jätte stor.. drygt 13000 kvm! En vanlig villa tomt är oftast inte över 1000.

Ska ta lite bilder och lägga upp när jag kommer ihåg =)

Överraskade Marie och Tessi i kväll med det också.. hämtade upp dom i stan och så sa jag att jag skulle förbi min kusin och lämna några byxor men stannade utanför huset vi köpt och sa att "det här huset har jag och Magnus köpt" =)
Hihi.. skit kul!
Sen for vi hem till oss och åt ananas paj och glass.
Vi har bokat hyrbilen nu också! Yey! Blir en Dodge Charger (stavas det så?) Längtar så mycket till resan nu också! Har massor att se fram emot nu!

Jo.. och så har jag fått tid till skall röntgen nu.. den 26:e maj blir det.. läskigt värre! Men det blir nog bra.. är väl bara en försiktighets åtgärd.

Nä nu ska jag sova!

Kram

Fan va kul!

Ligger och läser på tjuvlyssnat.se och hittade den här:

En kvinna ~50 ska lämna bilen på service.
Mannen bakom disken: Vad heter den?
Kvinnan: Åsa.
Mannen: Vad heter bilen?
Kvinnan: Vet inte? Björn?


Så jävla rolig! =)


Åska

Yeah.. årets första åska. Det är såå mysigt! =)

090510

Hann ändå med att göra lite efter att jag kom hem från jobbet igår. Först började vi med m aten och sen medans vi väntade på att den skulle bli klar så färgade jag håret svart. När vi hade käkat så bytte jag bara om och så for vi till Sara och Johnny. Satt och surrade till runt 2 sen blev jag för trött och hes!
Den jäkla hostan är kvar.. och nu är jag dessutom jätte hes.. kan ju bli lite intressant i kassan ikväll =)
Jag hoppas på en lugn kväll på jobbet iaf!

Imorgon ska jag, Marie och Tessi ha myskväll, jag tänkte försöka hinna baka en ananas paj också.. skulle vara gott! =)
Ska bli grymt skönt att bara sitta och svamla och surra.

Nä nu vill jag har lunch!

Kram

090509

Usch.. den här helgen har tydligen bestämt sig för att vara riktigt pissig! Började ju redan igår med tandläkare och ont i käften, sen fick jag lite feber på dagen men den försvann tack gode gud! Har en svin irriterande hosta.. inte så att jag har ont i halsen utan bara ret hosta. Det är grått och jätte tråkigt väder och som pricken över i så fick jag mens i morse. AAAARRRGGGHHHH!!!
Så nu är värme kudden min bästa vän och idag får den tom följa med till jobbet! =)
Måste ta till alla medel idag för att palla hela dagen för jag tänker inte vara hemma.. pengar pengar pengar!

Hmm.. vart ett gnälligt inlägg det här. Men jag är nog rätt gnällig idag =)

Ha en bra dag iaf!
Kram

Bovallen..

Vi skjutsade ut Magnus ena lillasyster till Harads och på vägen hem så svängade vi ner i Bovallen och kikade. Vi hade en sommar stuga där förut när jag var liten. Ett helt underbart ställe! Saknar stugan helt grymt mycket.. skulle väldigt gärna köpa tillbaka den om jag hade haft råd! Men på en ica lön klarar man sig ju inte så himla bra så det är många år tills jag har råd med nåt sånt. Men ändå.. Bovallen är heligt! =)
Har så¨många härliga minnen därifrån som jag aldrig kommer glömma.. när vi for förbi där så fick jag en alldelens speciell känsla. När jag var liten och sommarn var jättelång och man var och lekte hela dagarna och var så lycklig. Självklart är jag jätte lycklig nu också men det är som inte samma sak som den där barn lyckan =) Nu måste man vara vuxen och ta ansvar och lösa problem typ varje dag. Inte bara göra vad man vill och ta dagen som den kommer..
Fast nu i sommar på min semester ska jag nog bli lite barn igen! Ja.. jag ska ta dagen som den kommer och inte tänka så mycket och bara slappna av =) Vara ute och leka hela dagarna med India.. supernice =)

Nu kör jag en tvätt maskin och en disk maskin och så tänkte jag äta nåt.. är jätte hungrig igen. Men sen blir det sängen! Måste ju sova ordentligt så jag orkar jobba i morgon..

Ha en bra kväll och sov gott sen!
Kram

Bedövad..

Va läskigt det känns när tandläkar bedövning släpper! =) Gick väl rätt bra i morse men fyy faaaan va jobbigt det är att ligga pch gapa i 1,5 timme! Har grymt ont i käken kan jag säga! Sen tanden dom har hållt på med känns ju inte så rolig heller men jag är glad att det är gjort iaf! Jobbigt att jag ska göra om det igen den 18:e juni, dagen efter att vi kommer hem från USA! Men det kanske är bra för då kommer jag nog vara så trött att jag sover mig igenom det hela =)
Grymt skönt att jag slapp jobba idag iaf.. Maria tog mitt pass. Visst behöver jag egentligen pengarna men det är inte värt att sitta i kassan och knappt kunna prata för att det gör ont.
Så jag är hemma och kramas med India istället =)

Blev lite konstigt nu för jag skulle ju jobba idag och så helgen och mån, tis. Men nu är jag ju hemma idag och på måndag är jag också ledig för då ska jag till sjukhuset och kolla till mina cystor. Eller kolla mina cystrar som Magnus kallar dom =)

Ikväll om käft ontet har släppt lite så ska vi på kalas igen.. Magnus ena lillasyster fyller år! =) Så då blir det mera filka.. har varit en riktig kalas fika period nu. Nice =)

Nu ska jag försöka äta lite lunch!
kram

Stackars mig!

Ska strax fara till tandläkaren! Är skit nervös.. har aldrig gjort en rotfyllning förut och jag har hört att det gör oooont!
Och egentligen ska jag börja jobba kl 13 också. Känns ju inte så bra om jag har svin ont i truten. Men söta Magda har sagt att hon kan jobba för mig om jag har för ont så det känns otroligt skönt att inte ha den pressen att jag MÅSTE till jobbet =) Tack Magda du är en ängel! Men jag hoppas ju att jag kan jobba för jag behöver ju pengarna!

Nu måste jag fara!
Kram

Jag vill inte bli sjuk nu!

Usch.. har verkligen inte tid att vara sjuk nu! Har alldelens för mycket inplanerat.
Någon som har en bra kur mot halsont och hosta??
Hade ju tänkt vara så duktig och städa och gorma på men jag har ingen energi alls.. sov till kl 12!! Har inte hänt på hur länge som helst och då har det varit när jag var bakis!
Fast å andra sidan är jag ju hellre sjuk nu än när vi åker till usa! 32 dagar kvar till avresa =)

Idag skulle min dvärg pudel Billy ha fyllt år om han hade levt. 18 år skulle han ha blivit. Det är nästan 5 år sen vi tog bort honom.. men jag minns det som om det vore igår. Helt underbar hund! Har nog aldrig gråtit så mycket som då!

Men nu har jag ju India och hon är alldelens underbar hon också =)

Ligger på läktaren och tittar på Sara och Dajje =)

Nä.. ska försöka ta och dammsuga nu! Har 7 ton sand på golvet..

Kram

Sweet dreams

Tror jag har fått Magnus hosta! Men tänkte sova bort den nu =)
På tal om att sova, direkt efter middagen så la vi oss på soffan och jag somnade direkt och vaknade nu! Grymt skönt men jag kommer väl aldrig att somna inatt nu =) Men men jag är ju ledig imorgon så.. blir att vila hela dagen och sen på kvällen blir det födelsedags fika för en kompis!
Och på fredag morgon är det tandläkaren och rotfyllning som väntar.. usch! Men har jag för ont så slipper jag jobba iaf, men jag vill jobba så jag hoppas det går bra!

Nä.. jag är faktiskt trött igen så jag ska gå och fortsätta sova.

Sov gott! Kram

Skit väder!!

Åhh.. jag som ville ha sol idag!! Men icke..

Har varit i stallet idag och sett när Sara hade hoppträning.. riktigt kul! Dajje är så himla fin, är en emorm skillnad! Himla mycket jobb hon har lagt ner på honom och verkligen lyckats!

Efter hoppträningen for vi hem till Sara och surrade och käkade våfflor =) Mums!
India och Pluto sprang och busade ute på gården.. så söta!
Hon har varit så duktig idag min lilla vovve.. hon har varit med hela tiden och jag är så glad att hon är så lätt att ha med sig! Lilla sockertoppen =)

Väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet nu.. vi ska göra tacos till middag =)

Ha en bra kväll!

Kram

Natti natti

Går inte som jag vill!! Vill ju ha det som jag vill.. hur svårt ska det va? Morr. Kämpar vidare då.
Tror iaf på nåt bra =)

Imorgon på morgonen ska jag och India åka till stallet och titta när Sara och Dajje har hoppträning! Ska bli grymt kul! Bra träning för India också =)
Ska ta med kameran och ta bilder på vackra Dajje!

Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon!

Kram


Indias födelsedag =)

Idag fyller lilla India år =) Hela 3 år! Lilltjejen blir stor..
Hon har fått lite presenter nu också.. godis och en leksak! Så nu härjar hon som tusan här hemma =)

Annars har det inte hänt så mycket idag.. har jobbat lite och efter det for jag och Magnus och hämtade golfen som nu är återfunnen! Den stod på myggans förskola på erikslund. Verkar vara någolunda välbehållen faktiskt.
Sen var vi lite på stan och jag letade efter en jacka men hittade ingen så vi for och käkade skrovmål på max istället och sen blev det mjukglass på rönnbäcks! MUMS =)
Jo jag har lämnat in 2 par skor och ett bälte hos skomakaren också som han ska fixa. Nice =

Blir nog bara en lugn kväll nu.. är rätt trött och seg så det blir nog bara soffan =)

Imorgon tänkte jag fara och tvätta bilen och sen hoppas jag på fint väder så jag och India kan vara ute mycket!
Och så måste jag nog dammsuga igen.. fasen va sand som dras in när man har hund!

Nåja.. ha en bra kväll allihopa!

Kram

Te och rostade mackor med hallonmarmelad

Sitter och myser med älsklingen i soffan och dricker te och äter rostade mackor med hallonmarmelad. Fast älsklingen tycker inte om hallonmarmelad så han äter ägg mackor istället.. så det blir mer hallon till mig! =)
Det är riktigt riktigt gott!

Det gick iaf bra hos tandläkaren idag! Men jag ska tillbaka på fredag och då ska jag vara där i 2 timmar(!!!) och då blir det rotfyllning. Fyyy faaaan! Dyrt och plågsamt.

Imorgon har jag kort dag.. 10-14.45. Efter det så är jag sugen på att gå och mysa med min älskling på stan och fika eller kanske äta lite mjukglass på Rönnbäcks. Dom har garanterat godaste mjukglassen på många många mil =)
Nåt mys måste vi då hitta på.. känner mig som en klängig jobbig flickvän nu, Vill kramas och mysa hela tiden =)
Men så farligt tycker han nog inte att det är.. hoppas jag =)

Nåja.. ska dricka upp mitt te och gå och sova nu.

Natti natti

Kram

35 dagar!

Nu är det bara 35 dagar kvar tills vi åker.. tror det kommer gå riktigt fort dit nu. Jag hoppas det iaf! Längtar svin mycket. Ska bli så himla kul att få träffa Marre och umgås lite. Är ju typ ett år sen vi såg henne sist =(
Fattar inte vart tiden har tagit vägen.. det känns som att det var rätt nyss hon åkte! Fast samtidigt känns det som atthon har varit borta hur länge som helst.

Idag ska jag till tandläkaren igen.. usch usch usch! Ska vara där 14.20 och sen börjar jag jobba 15.00. Fast dom sa att det skulle gå fort så. Hoppas bara att  jag inte är bedövad i hela truten som förra gången, lite jobbigt att sitta på jobbet då!

Ska fixa lite lunch och så tror jag att vi ska gå ut på altanen och äta för det ser ut att vara riktigt varmt och skönt där =)

Ha en bra dag sötnosar!

Kram

Förvirrad

Ibland förstår jag verkligen inte. Men å andra sidan så är det inte mitt bekymmer heller..
Alla är vi olika.

Nu ligger jag i sängen med lill datorn och älskllingen ligger alldelens brevid mig och små snarkar =)
Så jag tror jag ska släcka ner nu och joina honom i drömmarnas land!

Sov gott alla!
Kramis

Monster Humla!


Monster humlan.. fast jag vågade inte ta kort på den innan den var ute =)
Men visst är den som ändå lite söt!


Nu har jag äntligen bytt till sommar däck också.. blev mycket finare!

Tandläkaren imorgon.. usch usch.. har redan ont i magen för det!

Kram

Missing shoe!

Hmm.. min hund är inte alltid så snäll! Har städat och donat nu när vädret bestämde sig för att inte vara så fint längre. Slängde ut alla skor på bron när jag dammsög och skurade hallen och när jag skulle ta in dom så var mina gympa skor borta. Letade över hela gården och hittade den ena men den andra är spårlöst bort! Nåja.. tur att det inte var mina favorit skor (som jag såg henne springa omkring med men hann ropa åt henne att släppa den.)
Känner mig iaf riktigt duktig nu när jag har städat och det luktar såpa. Älskar den lukten, tycker det luktar så rent och fräscht!

Och så har jag varit snäll med en humla.. var en riktigt stor humla som hade lyckats ta sig in genom mygg fönstret. Men snäll som jag är så öppnade jag fönstret brevid så den kunde flyga ut där.. men lite läskig var den faktiskt! Annars brukar jag inte vara rädd för humlor men den här var så himla stor =)

Nu måste jag göra mig klar för snart ska vi på kalas!

Kram

090503

Det blev en riktigt lång dag i Piteå igår.. var inte hemma förens vid 22.30. Men det var rätt kul.. ett tag iaf =)  Både jag och Sara var rätt less på slutet.  Först var  vi ju och kollade på utställningen och där fanns det några riktigt fina bilar! Efter det så for vi till elgiganten för jag hade tänkt köpa en mini laptop men det slutade med att älsklingen köpte den istället =)  Han är så söt! Men jag får kanske betala den sen =) Haha så det kan gå! Men nu har vi iaf en dator som vi kan ta med till USA. När vi hade shoppat så for vi och käka pizza (efter mycket om och men) Sen for vi runt i flera timmar och kollade på fina ställen och såg några riktigt riktigt fina hus! Och sen blev det dags att dra oss mot racet.. men det var ett riktigt tråkigt race! Knappt några bilar alls med..
Var riktigt skönt att komma hem iaf.. var rätt trött =)

Idag ska vi på kalas min lillebror har fyllt år.. mums med tårta! =) Och så är det riktigt fint väder ute så jag ska passa på vara ute också.. var bara tvungen att ta en sovmorgon först.

Idag är det 38 dagar tills vi åker till USA!! Fan va jag längtar!!! =)

Nä nu ska jag ta tag i dagen!


Kram


Vår träffen

Jupp.. det blir visst att fara till Piteå på vårträffen iaf. Och efter det blir det Fällfors och snabba bilar. Ska väl bli lite kul tror jag. Egentligen tycker jag ju att sånt är jättekul men just nu känner jag mig inte så laddad. Men det kommer säkert imorgon. Frågan är bara.. Vad ska jag ha på mig?? Brukar ju vara super varmt på dagen men sen på kvällen i Fällfors blir det kallt. Får ta med några extra plagg =)

Kanske jag kan svänga in i Luleå på vägen och köpa en mini laptop som jag tänkt så länge. Undrar om dom har öppet? Måste kolla det.

Men nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon.

Kram

Såååå trött!

Ja.. min idé om en lugn skön valborg gick ju i kras. Blev att vi for till Madde och Björn iaf. Men jag var ju nykter..  ensam nykter också så det var väl inte så jätte kul. Men vi var inte där så länge, for hem typ kvart i 12. Men det känns som fan nu ändå! Och så har Magnus hostat somfan hela natten så jag har knappt kunnat sova. Känns inte så kul att veta att man ska sitta på jobbet i 10 timmar nu.. suck!
Men det borde vara rätt lugnt idag.. var ju helt extremt mycket folk i onsdags och rätt mycket igår också.

Nä.. bäst att försöka göra sig iordning!

Hade ni en bra valborg?

Kram

RSS 2.0