Dags för en uppdatering =)

Ja.. är ju som ett tag sen jag skrev här nu. Men snart har vi nog fått igång internet! Hoppas jag iaf.. bllir ju galen av det här.
Lill huset är då i stort sett färdigt, några el uttag som ska fixas och så ska vi byta köksluckorna men sen är det klart!! Wii =) Känns himla bra.

Annars har det ju hunnit hända en massa saker, finns måånga bilder som ska laddas upp här men dom kommer så småningom. tar så jäkla tid och ladda upp dom med ett mobilt internet!
Nu nyligen är det en väldigt tråkig och hemsk sak som har inträffat och mina tankar går till Magda och hennes familj! Jag tänker på dig och er!

Jag har även hunnit klippa mig!! Hihi.. blev en rejäl förändring! Tag av drygt en halvmeter hår så nu har jag ganska kort hår. Känns himla bra.. så skönt att ha en frisyr och inte bara långt ostyrigt hår!
Bilder på det kommer också så fort som möjligt =)

Nu sitter jag och väntar på maten, makaronipudding. Mums! Hoppas den blir klar fort för jag är helt grymt hungrig! Har flängt runt hela dagen och nu är vi bara hemma och ska äta och sen far vi iväg en sväng igen.

Nåja..

Sköt om er så hörs vi senare!

Kram

RSS 2.0