Girls..

Tack för en super mysig kväll gummor =) Massa massa surr om allt möjligt.. var riktigt väl behövligt!
Var ett tag sen dom åkte, jag har hunnit måla naglarna.. i typ rosa lila. Känns väldigt ljust och tjejigt.. fräscht. Fast ovant, jag brukar ju mest ha typ svart eller nån annan mörk färg. Om jag inte har fransk manikyr då =)



Dålig bild jag vet.. men men.. man ser ju näästan färgen iaf =)

Nu ska jag hoppa i säng så jag tar mig upp till ergonomi utbildningen på jobbet imorgon. På min lediga dag!! Usch och fy! Och på min nästa lediga dag har vi brand utbildning! WTF!! Jag vill ju vara ledig och sova ut när jag är ledig. Nåja..

God natt


Tjej kväll!

Ikväll är det tjej kväll som gäller. Ska bli skit mysigt =)
Har fixat paj och nu ska jag strax vispa vanilj visp till..

Har inte hänt så mycket idag.. så.. jag tror jag slutar skriva här.

Kom bara att tänka på den här anti rök kampanjen. Tycker den är så himla bra (hemsk) men jag blir då definitivt avskräckt från att nånsin ens tänka tanken på att röka. Fast jag fest röker ju inte ens men iaf.






Underbara säng!

Åh va skönt.. har precis krypit ner i sängen så nu tänkte jag bara skriva lite snabbt här och sen sova.

Har hunnit med rätt mycket idag, först steg vi upp och duschade och käkade frulle, sen for vi ut i skogen med India så hon fick springa av sig lite, sen åkte vi bara omkring och tittade på mysiga stugor och sånt. Tycker det är skit mysigt att bara åka omkring i bilen och titta på omgivningarna =)
När vi skulle bege oss hemåt igen, jag skulle ju jobba idag också, så blev det lite problem.. haha.. vägen (ute i skogen) tillbaka hem hade blivit igen bommad under tiden vi körde omkring! Militären skulle visst ha övning. Ähh.. tänkte vi, vi tar bara den andra vägen.. MEN så var ju den också igenbommad! Lite kul det hade varit att ringa till Eva då och säga: Jag kan tyvärr inte komma och jobba idag för jag och min sambo är fast ute i skogen för militären har övning och har stängt ut oss! hahah =)
Till slut kom älsklingen på en annan väg som nog ledde hem och som tur var så tog vi oss hem till slut.
Jag tyckte ju bara att vi skulle köra i diket på sidan av bommen men då sa Magnus att det nog inte var en så bra idé för att dom hade ju skjut övning och det kunde ju vara otrevligt att få en kula i huvet. Och jag är nog böjd till att hålla med honom =) Vilken tur att jag har honom.. hur skulle jag klara mig annars? Jag hade ju utan att tänka 2 ggr traskat förbi bommen och garanterat lyckats bli skjuten. Meeen...

Tog mig till jobbet också.. lite små stressigt blev det när vi fick virra omkring i skogen, men jag kom i tid iaf.
Sen flöt resten av dagen på helt ok.. och nu har jag avslutat den med glass =) Perfect!

Lina: Jo han har gjort allting själv, pappa har hjälpt lite med elen bara. Och jag har hållt i nån hammare och skruv mejsel åt han =) Himla skönt när han är så duktig så man slipper leja bort sånt!


Natti natti


Det tar sig..

Åh va det börjar bli fint i badrummet =) Han är så duktig min älskling! Känns som att snaaart kan vi flytta in och börja med det riktiga projektet =)


Rak fram, till vänster i hörnet kommer duschen, till höger toan.



Och såklart en liten India mitt i allt =)



Direkt till vänster när man kommer in i badrummet, här blir det ett handfat.





Blir så fint =) Är supernöjd med vårat val av kakel och klinker.

Nu ska vi äta glass och sen blir det att krypa ner i sängen.. är helt brutalt trött!

Kram


Lördag..

Åh vilket härligt väder det är! Synd bara att jag måste sitta instängd på ica hela dagen. Men det gjorde iaf susen för humöret att stiga upp och mötas av strålande sol =)

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så hittar jag India halvt under sängen tuggandes på en kabel! Jäkla hund. Då har hon tuggat av kabeln till min mobilladdare! Hon har aldrig nånsin tuggat på sladdar tidigare så jag vet inte alls vad som flög i henne nu. Tur att den inte var igång och att det är så låga ampere och volt i den.. hon hade ju kunnat grilla sig själv!
Nu har jag iaf satt upp (så gott det går) alla kablarna så jag hoppas att hon inte gör om det.

Jo just ja.. det har jag ju glömt att säga. 28 november ska jag vara med i make up stores visning igen.. den här gången för czarinna serien. Blir på cleo i luleå så då tycker jag att mina kära vänner ska komma och så drar vi en party natt i luleå efter att jag är klar! Skulle ju vara hur kul som helst, det är ju år och dar sen man var ut i luleå.

Ikväll blir det förhoppningsvis bara mys hemma med min älskling. Ska köpa nån vinflaska och glass och lite annat gott tänkte jag. Skulle vara så skönt att bara vara hemma och mysa och se film och kanske bli lite små full =)

Nä nu måste jag borsta tänderna och sen börja röra mig mot jobbet.

Kram



090925

Idag är det jobb som gäller.. 13-21.15 suck. Tycker inte om det här passet, tur att det är fredag iaf för då brukar tiden gå ganska fort ändå.
Har sovit så himla bra i natt också.. skönt!

Igår hände det inte så mycket.. förutom att huset, hunden och jag blev väldigt rena =) Men jag var knappt ut genom dörren.. men ibland är det skönt att bara vara hemma och mysa och pyssla på.

Joo.. idag får vi ju löööön också! Äntligen! Åh va lång den här månaden har varit..
Ska ta och betala räkningarna på en gång nu.. sen blir det frukost och mys med India, sen måste jag göra mig klar för jobbet.

Hoppas ni får en bra fredag!

Kram


I feel good..

Oh yes! Idag känns som det kommer bli en bra dag, jag är ju ledig och har sovit himla bra. Vaknade halv 10 men ligger fortfarande kvar i sängen.. så himla skönt att ligga kvar ett tag innan man stiger upp! Vi gick och la oss ganska tidigt igår och så låg vi pratade lite om allt möjligt. Mår himla bra just nu..
Jag har en pojkvän som älskar mig och som jag älskar så himla mycket tillbaka. Vad har jag gjort för att förtjäna att ha det såhär bra?

Nu ska jag stiga upp och ta tag i dagen. Dvs städa och dona =)

Kram


Shopping runda =)

Idag for jag och Emma till luleå för att dra en liten shopping runda.. var hur trevligt som helst! Efter att ha kikat runt några timmar så avslutade vi med en fika.. jag åt en slabang som var huuur god som helst =)
Fast när man hör ordet "slabang" så låter det ju definitivt inte som en god bakelse.. men jag lovar det är super gott! Iaf super nice.. tack för det, det måste vi göra om! =)

När jag kom hem till Boden igen så for jag till mamma och pappa.. mamma hade varit hund vakt till India medans vi var i luleå. Hon tycker verkligen det är skit kul att vara hos "mormor och morfar" =) Men hon blir trött också.. för dom är ju alltid i farten och gör en massa saker. Satt och surrade lite med dom och sen for vi hem till husse.

Nu är husse i huset och kaklar.. han är på lite små dåligt humör så jag bakar en ananaspaj till honom nu som han får när han kommer hem. Då blir han glad igen =)
Behöver verkligen städa också så jag plockar och röjer lite nu så ska jag dra en vals med dammsugaren och skurmoppen i morgon!
Måste bada India för hon är vekligen smutsig nu.. full med damm och sand och jord. Och sen är det lika bra att jag badar mig själv också för efter att jag badat India brukar jag ändå vara lika blöt som hon är.. minst!

                   

*En vit suuupermjuk lång polo
*Svarta typ lack legging med dragkedja längst ner. (Dom gjorde sig VERKLIGEN inte bra på bild men dom är svin snygga på!)
*T-zone från mus.. ÄNTLIGEN =)   


Nu ska jag fortsätta plocka och röja upp!

Hoppas ni har det bra!

Kram



Härliga tisdag!

Ohh va skönt nu är jag ledig i 2 dagar =) I looove tisdagar!
Och idag känns sådär extra bra för när jag kom hem så låg det ett h&m paket och väntade på mig i brevlådan! Wiihoo! Blev att behålla en stor polo och en klänning men sen måste jag skicka tillbaka en annan klänning och en cardigan för dom såg inte så bra ut i verkligeheten tyvärr. Men men.. var ju mest ute efter polon och klänningen så jag är super nöjd ändå! Har ju väntat 3 månader på det här paket också! Shit va tid det har tagit!

Nu håller jag på med lite middag.. fläsk pannkaka och sen ska jag bara klä på mig och fara in till stan och gå på teater med svärmor. Ska bli roligt.
Efter det blir det nog bara mys i soffan med té eller varm choklad och tv. Är ju riktigt mysväder ute.. grått och regning.. som gjort för att vara inne och mysa!


En vit stickad klänning.


En grå mysig polo.

Nu måste jag sätta fart!

Hoppas ni också har en bra tisdag!

Kram



090920

Idag har vi varit och firat mormor som fyller 85 år! =) Mysigt.
Sen for vi till trångfors och funderade på vad vi skulle göra men kom fram till att vi inte kunde göra så mycket.. kaklet som vi har köpt är ju inte det vi helst ville ha men nu har dom visst fått in det. Trots att dom sa att det hade utgått när vi skulle köpa det. Så vi ska kolla om vi kan lämna igen det vi köpt och byta till det andra =)

Så det blev att vi for och cachade lite istället.. hann dock bli mörkt i skogen när vi var på väg hem så jag hade lite halv panik.. mörkrädd som fan är jag ju. Men det gick bra.. vi tog oss till bilen helskinnade =)

Nu har vi hyrt en film och ska mysa ner i soffan med lite godis.

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram












090919

Åhhh va skönt det var att bara ta det lugnt igår kväll! Såg en film på tv (minns inte vad den heter) som var helt ok och sen gick vi och la oss. Så himla skönt.. idag känner jag mig som en ny människa! =) Tog en ordentlig sovmorgon också.. hihi.
Nu håller jag på att tvätta och städa lite. Sen tänkte jag baka lite.. dumle muffins och kanske hallon grottor. Mums!

I morgon blir det förhoppningsvis att kakla.. älsklingen ska visst festa ikväll. Och igår var vi för trötta.

Hmm.. tvättar säng kläder och sånt nu som jag hade tänkt hänga ut så det torkar lite snabbare men nu blev det ju helt målning och slutade blåsa. Hade ju varit perfekt om vädret innan hade hållt i sig.. sol och lite blåst.. då hade tvätten torkat fort. Suck.


India älskar när vi har myskväll på soffan =)


Fast ibland blir det lite för varmt under täcket så då måste man lägga sig ovan på istället.


Vad ska ni göra ikväll då? Själv har jag inga planer än så länge..

Kram

-------

By the way... dumle muffins är gryymt gott! =)
Ska nog följa min älskling och provköra en cross snart.


Helg. Wiihoo =)

Åh fii fan va skönt med helg! Har dock inte planerat in nåt speciellt.. känns som att vila och kakla står högst upp på listan =) Är helt brutalt trött och skallebang som fan. Så det blir nog inget socialt liv för mig ikväll. Börjar väl med middag om ett tag och sen intar jag soffläge med panodil burken.
Blir kanske att slänga ihop en kladdis eller nåt.. sötsugen som få som alltid =)

Nåja nåja.. hoppas ni har en härlig fredag kväll!

Kram


Varm choklad =)



Varm choklad med grädde och marshmallows och chokladsås.. MUMS =)
Ett perfekt sätt att avsluta kvällen på.

Nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp till jobbet imorgon.

Sov gott!

Kram


090917

Hmm.. tänkte att jag skulle skriva en massa när jag startade datorn men nu kommer jag inte alls ihåg vad jag tänkte skriva =)

Ska iaf snart bege mig till huset och säga hej till min älsklling och lämna India med honom innan jag far till jobbet.
Han håller på att foga golvet i badrummet nu =) Han är så duktig!

Mja.. kommer som inte på vad jag ska skriva.. såå..

Ha en bra dag iaf!

Kram


Fram med spaden!

Herregud.. har just fått gräva fram min lilla hund. Hon hade krypit in under bussen och fastnat. Vet inte hur länge hon har suttit där heller. Stackars liten. Hade inte sett eller hört henne på en stund så jag ropade på henne och trodde såklart att hon hade stuckit in i skogen så jag hann ju bli liiite arg också. Men när jag har ropat några gånger så hör jag henne gnälla sådär hemsk hjärtskärande.. sprang ut och letade efter henne och hörde henne bara gnälla hela tiden. Fasen va rädd jag hann bli innan jag hittade henne!
Ringde i halv panik till Magnus när jag hittade henne därunder =)
Så det var bara hämta spaden och börja gräva.. lite svårt bara med en skärrad hund som försöker ta sig fram där jag har spaden.. men hon fattade rätt snabbt att jag grävde fram henne så då var hon så söt och backade när jag sa till när jag skulle ta lite hårdare spadtag =) Fick då fram henne till slut och nu mäste hon bada för hon är helt jordig..

Min stackars plutt.. känner mig som världens hemskaste matte just nu. Måste nog göra nånting gott till henne =)


090915

Jahapp.. vad har hänt idag då? Hmm.. jag har jobbat 9-13.45, efter det handlade jag lite snabbt och sen for jag till poppen för att kolla när han hade tid att göra min tattoo. Och han är i princip fullbokad till i mars!!! My god..
Men eftersom att min är relativt liten och jag vet precis hur den ska se ut och vart den ska sitta och så, så om jag har tur så kanske han kan klämma in mig nånstans inom nån månad. Hoppas verkligen det! =)
Han tog mitt namn och nummer och sa att han skulle ringa så nu håller jag tummarna.. hihi.
Fast min älskling tycker inte riktigt att jag ska göra en till tror jag.. han förstår inte det roliga med tatueringar =) Men han tycker om mig ändå som tur är.. hihi =)

Efter poppen for jag hem och lämnade maten och hämtade India sen for vi till huset och tittade på när husse bråkade med gräsklipparen. Sen kom Sara och lilla Ebba och vi surrade ett tag och tittade på bussar och moppar =)
Sen tog jag och India en cykel tur.. hur mysigt som helst. Och sötnosen verkade tycka det var roligt att få springa av sig och spana in den nya omgivningen. Min lilla älskling.
Jag tyckte tom att det var lite roligt att cykla!

Efter en taco middag så har jag bara legat på soffan och vilat.. är heeelt slut. Vet inte vad det är riktigt.. men alla andra är ju förkylda så det är bäst att jag vilar och samlar krafter så kan kan mota en ev förkylning i dörren =)

Nu ska jag fortsätta slappa på soffan med SATC! =)

Kram


Skooor och gratis =)

Oh yeah.. gratis är gott heter det ju =)

In med er och bli medlem och samla poäng så får du present kort till bla din sko! Wiiihoo =)

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=14835


Kram kram



Sköna söndag kväll =)

Åh va jag gillar söndagar och speciellt kvällarna. Har ganska nyss kommit hem från jobbet och det började nyss en film på 6:an "The forgotten" har redan sett den men det var så mysigt att ligga och kramas med India i soffan så jag tror att vi ser den igen =) Fast jag egentligen hade tänkt gå och duscha. Men det kan jag ju lika gärna göra imorgon bitti.

Fick skit ont i magen typ en timme innan jag skule åka till jobbet idag.. grymt jobbigt men min fina älskling satt och strök mig över ryggslutet och så tog jag en tablett och det hjäpte. Han är så himla fin min älskling, vad skulle jag göra utan honom.

Tror jag ska göra mig lite varm choklad nu och sen ta täcket till soffan så får jag och India det ännu mysigare =)
Älsklingen borde komma hem snart också.. kanske han vill kramas med oss lite en stund innan han måste gå och sova. Stackarn måste stiga upp så tidigt till jobbet =(
Jag börjar inte förens 3 imorgon men jag tänkte ändå komma i säng i tid så jag tar mig upp imorgon så jag hinner städa och tvätta lite. Ett jäkla evighets göra det där alltså.

Nä nu ska jag hämta täcket =)

Kram

Love letter

Beethoven

Immortal Beloved.

My thoughts go out to you, my immortal beloved.
I can live wholly with you or not at all-
Be calm my life, my all. Only by calm consideration of our existence can we achieve our porpose to live together.
Oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart of your beloved.
Ever thine.
Ever mine.
Ever ours.

Tycker den är så himla fin! Min nästa tattoo ska bli ett citat ur det här brevet.
Ska kolla upp pris och boka tid till veckan.. men jag lär ju få vänta ett tag innan han kan göra den. Men det gör ingenting för jag har redan tänkt på hur jag vill ha den i så många år så nån månad till överlever jag =)

Nu ska jag vila lite och sen ska jag nog städa lite innan jag börjar med maten. Älsklingen fick visst inte tag i nå fix så vi kan inte kakla idag =(
Men men..

Hoppas ni har en bra helg!

Kram


Helg!

Wiihooo! Eller ja jag jobbar ju hela helgen men det är ju som ändå skönt med helg. Ska snart gå och lägga mig för jag börjar kl 8.30 imorgon, usch usch! Jag som är sååå morgon trött =)

Tycker så himla synd om min lilla sötis hund nu.. hon är sken dräktig och går och bär sin pip leksak och gnäller typ konstant. Enda gången allt är bra är när hon och jag och pip leksaken ligger i soffan och myser. Hon trycker ner pipen bakom/under mig sen lägger hon sig brevid mig och så ska jag klia henne på nacken och bakom öronen =) Himla mysig faktiskt.. fast det är ju ändå mysigare utan leksaken. Provade gömma den ikväll när jag kom hem från jobbet innan hon hann ta den men då vart det ännu värre.. hon letade och var riktigt stressad så jag provade en ny sak, Jag tejpade fast tejp remsor med vit peppar på leksaken och la den sen på golvet.. nu luktar den ju illa så nu vill hon inte ha den och den ligger så hon ser den och vet vart den är så hon går inte och gnäller och letar den heller. Så hittills funkar det riktigt bra! Vet ju inte om det är psykologist rätt att göra så när dom är sken dräktiga men det verkar ju funka iaf. Tycker så synd om henne.. kan inte vara lätt att vara koko såhär. Tur att det brukar ge med sig rätt snabbt, och att hon är lika snäll och go som vanligt och inte blir ilsken och bitsk som många andra hundar blir den här perioden.

Och nu har jag bestämt mig för min nästa tattoo!! =) =) Ska bara lyckas spara ihop pengar till den också.. får väl önska mig den i julklapp annars =) Vill göra den nuuuuu!!! Ska gå och kolla när han har tid att göra den och vad den kommer kosta till veckan tror jag. Wiihooo =)

Nu blir det lite tv och sen sängen.

Hoppas ni får en fin helg!

Kram

Wiiihooo =)

Åhh.. jag har hittat mina favoriter Pon & Zi igen! När min gamla dator kraschade så försvann dom men nu har jag hittat igen dom!! =)
Dom är så jävla söta.. måste skriva ut och rama in några bilder av dom =)







I love them!! =)

Nu ska jag nog ta och hoppa i duschen.. eller kanske baka lite först? =)

 

Hoppas ni har en bra kväll!

 

Kram

 


090910

Åh va skönt att vara ledig idag också =) Ska snart göra ett ryck och städa och tvätta.. idag borde ju tvätten torka fort om man hänger ut den! Om den inte blåser bort då förstås =) Jädrans vad det blåser!
Ska ta och äta lite lunch också.. magen kurrar som bara den. Vet inte vad det är men jag har varit hungrig och törstig hela tiden senaste dagarna. Iof så är jag ju alltid hungrig och äter hela tiden så det är ju inget ovanligt egentligen då men törstig brukar jag då aldrig vara.. och igår drack jag säkert 2 liter! Och det är massor för att vara jag..i vanliga fall är jag typ en kaktus =)


Såhär blev iaf slutresultatet av färgningen igår =)
Har fortfarande inte orkar platta håret så det är finare
i verkligheten =)

Shit pommes va India löser päls nu!! Hon kommer ju fasen att bli helt kal om hon fortsätter så här =)
Trodde dom lösa stråna skulle blåsa bort n är hon var ute i blåsten men tydligen så rev den bara lös mer.. får ta och borsta henne ordentlig sen!

Nä nu ska jag ta itu med tvätten!

Kram


Hårfärgar dag

Idag har jag och Tessi (fast mest Tessi) kämpat som svin för att få en slinga i mitt hår riktigt blond men det gick inte speciellt bra =)
Vi gjorde 3(!!!) avfärgningar men det ville som ändå inte riktigt ge sig.. såå vi åkte till ica och köpte en typ mellan brun toning som vi slängde på slingan vi blekt och sen gjorde vi resten svart. Blev riktigt bra tillslut men vi har hållt på hela dagen. Tusen tack för hjälpen vännen!! =)

Annars har det inte hänt mycket idag.. har varit en riktigt skön dag! Imorgon blir det att städa och tvätta.. behövs verkligen!


Efter första avfärgningen..


Efter 3:dje avfärgningen.. hyfsat gult =)

Har inte orkat fota hur slut resultatet blev så ni får hålla er tills imorgon helt enkelt =) Måste ju fixa till det lite också.. och det finns inte minsta lilla tillstymelse av energi till det ikväll.

Nu blir det hopp i sängen!

Kram



Inte mycket piggare..

Blev inte mycket gjort idag efter jobbet alls... men men.. är helt slut och jag är ju ledig imorgon och på torsdag så då kan jag ju lika gärna vila nu =) Blev bara att laga middag och köra en tvätt maskin sen har jag bara legat på soffan. Har precis duschat och nu ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig. Behöver verkligen sova ut ordentligt! Har jordens huvudvärk så 2 panodil och sängen känns som ett väldigt bra alternativ =)


Måste ju vara pigg och fräsch imorgon när Tessi ska leka med mitt hår =) Ska bli väldigt spännande att se vad det blir av det hela.. hihi. Emma kanske också kommer förbi.. skulle vara roligt. Efter det vet jag inte vad det blir av dagen.. ska nog bara känna lugnet och ta det som det kommer.


Här kommer iaf lite bilder:

                        
Mina sötnosar och jag..

              
Och så min lurviga sötis när vi myste på soffan idag =)

Nä nu ska jag hoppa i säng.. kanske jag kommer upp i vettig tid imorgon =)

God natt

Kram


Sov paus..

Tror jag ska ta en liten powernap faktiskt.. blev tok trött! Sen ska jag tvätta och städa lite hade jag tänkt.
Är ju ledig 2 dagar nu och det ska bli grymt skönt.

Nä.. sorry men jag ids fan inte skriva nå mer just nu. Uppdaterar kanske mer ikväll istället! =)

Lina: Jo jag har pratat med dom men ingen vet ju nåt! Men jag ska ringa igen och kräva att få prata med nån som vet nåt =)

Nu ska jag slumra lite


Kram


Suuuuck!!

Usch va less jag är på jobbet! Speciellt efter idag.. var en som blev sjuk och gick hem och sen sket sig allt typ. Så grymt less på att dom aldrig har några vikarier! MORR!!
Löste sig ju men blev stressigt och när jag redan var på dåligt humör så gjorde ju inte det saken bättre!

Vet inte vad det är med mig egentligen.. är som en jävla morrhoppa hela tiden. Så länge allt går som jag vill och ingen eller inget jävlas med mig så är jag glad och så men för minsta lilla grej så tänder jag på allllla cylindrar och sen håller det i sig i princip resten av dagen.

Innan jobbet idag så tog jag det bara super lugnt och satt i pyjamas till typ kl 14 =) Det var riktigt skönt!
Imorgon jobbar jag 9-14.30 och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle behöva städa lite hemma så det blir nog nåt sånt.

Byebye


Söndag

Åh fyyy tusan va skönt att vakna upp och må bra trots en kväll ute =))
Blev tyvärr knappt några bilder.. måste verkligen bli bättre på det där igen!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. fick en plötslig lust att fixa mitt hår idag men får se om jag orkar, eller rättare sagt om söta Tessi har lust/orkar idag =) Får väl slänga iväg ett mess och höra..

Kliar som tusan i shopping nerven också men det är verkligen köp stopp för mig just nu! BARA saker till huset, men det är ju skit roligt att köpa det också men nu väller det ju in så mycket fina och mysiga höstkläder överallt så det är grymt svårt att hålla sig!
Får nog köpa en lott och hoppas på 100 000kr i månaden i 20 år eller vad det nu var. Satan va nice det skulle vara =)

Nä nu ska jag nog messa Tessi och käka..

Hoppas ni har en skön söndag!

Kram


Vilken kväll!! =)

Tack mina sötnosar för en riktigt rolig kväll.. trots att jag var nykter!

Kvällens bästa:
E har ett missat samtal från ett nummer hon inte känner igen så hon ringer upp. När personen i andra änden svara frågar hon vem det är ca 5 ggr. Samtidigt hör jag M som står alldelens brevid säga: det är ju jag. Tänkte inte mer på det utan antog att hon pratade med någon annan men så lägger E på och säger: det var nån jävla brud och då vänder sig M om och säger MEN DET VAR JU JAG! =) Var så jäkla roligt så jag vek mig dubbel av skratt!
Dom pratar i telefon med varann och vet inte vem dom pratar med samtigt som vi alla 3 står och surra i baren.
Det här kommer jag leva lääänge på! =)

Sen har vi ju toa incidenten också men det orkar jag inte dra nu.. men stört kul det också! =)

Skönt att vara hemma i tid iaf och att vara nykter!!

Nu ska jag och min fina hund dela på lite natt käk!

Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag.

Kram




Bild uppdatering! =)

Här kommer lite bilder från lill huset.. det har hunnit hända en del! =)


Golv i kök/vardagsrum



Snart är golvet i badrummet på plats!



Innan ommålningen



Efter ommålningen =)

Sen fick jag en fin bild av tok hunden idag också..



Min lilla tokfia =)

                   

 






Svininfluensa??

Jag har bliivit sjuuuk =(
Jobbade igår kvälll och de var inga problem.. var lite frusen sista timmen typ men det är jag ju ofta på jobbet så det var ju inget konstigt. Kom hem och hade grymmes ont i nacken och axlarna från kassan. Men sen efter en timme ungefär så fick jag världens feber frossa och rätt hög feber.. bara poff från ingenstans! Började må riktigt konstigt och har knappt sovit nå i natt. Får ju så stört ont i huden när jag har feber så att ha täcket på sig är en plåga och har jag det inte på mig så fryser jag ihjäl. Ringde och sjukanmälde mig imorse iaf.

Nu ligger jag på soffan med hunden på fötterna och tjocka täcket på mig. Älsklingen har flytt fältet =) Nä inte riktigt, det är ju fredag och fredags lunch och sen far han nog till huset. Men det gör iinget.. jag tycker det är rätt skönt att vara själv när jag är sjuk.. bara ha det lugnt och tyst och ligga i soffan å se tv. Om jag inte är riktigt jävla dålig.. då är det ju skönt att ha nån annan hemma som tar hand oom mig när jag svimmar å så =)

Nu ska jag iaf försöka få i mig lite spagetti och buljong.

Kram


Tävling =)



Jag är nu med i min första blogg tävling! =) Wiihoo.. och jag VILL vinna!!

Det är Linda H som har den här tävlingen på sin blogg

Länk

Så nu får ni hålla tummarna för mig tycker jag =)


Hoppas ni har en fin kväll!

Kram


Nu blev det kväller..

Jädrans va mörkt det blev helt plötsligt! Kom möööörka moln från ingenstan och nu åskar det och det kommer några få men stenhårda regndroppar. Mysigt värre =) Var tvungen att öppna fönstret så jag hör åskan bättre! Det är ju bara så himla mysigt med åska och oväder.
Men nu måste jag nog tända en lampa eller två för det blev riktigt mörkt!

Har jobbat på i badrummet i lill huset idag.. satt upp våtrumsfolien. Min älskling hade gärna sluppit gör det.. han tykte INTE att det var kul!

Men nu ska jag bänka mig i fönstret och titta på åskan.

Kram

hair cut

Jepp.. Blev att fara och klippa mig efter jobbet idag! Var ju ett bra tag sen så dom var tvungen att ta av drygt en dec.. Ah.. Känns som jag har kort hår nu :( men det är ju fortfarande rätt långt som tur är. Måste börja klippa mig oftare så jag inte behöver ta av så mycket. Prövar att mobil blogga för första gången så vi får väl se om det funkar. Kram på er.

RSS 2.0