Party night!

Hihi.. ja det blev visst så=) Hade ju inte tänkt det först men så kom Sara in i bilden =) Så det blir förfest i Bodsvedjan och sen utgång på farmen. Tycker ju egentligen inte om farmen men jag testar väl en gång till ikväll! Har ju värsta bästa party gänget! Så det borde bli en riktigt lyckad kväll =)
Och så har jag ju äntligen köpt en ny empire ögonskugga (min favvo som jag råkade spilla ut)
Nä det här kommer bli skit kul! Hoppas älsklingen följer med den här gången också men hans kompisar skulle också ha fest så jag måste kanske dela med mig av honom så dom får låna han lite =) Men då ses vi ju ute sen så det spelar inte så stor roll.


Nä nu ska jag ta en powernap och samla energi!

Kram

090227

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig..hittills iaf =) Vaknade kl 10 vilket är ganska tidigt för att vara jag! har iof gått och lagt mig tidigt senaste dagarna också. Låg och myste med India ett tag och sen steg jag upp och satte igång en tvättmaskin och plockade undan lite.
Känner mig rätt trött men det beror nog på att jag vaknade runt 01.30 för att India stod och pep och ville ut. Stackars liten var lite dålig i magen men det verkar vara bra nu. Hade lite svårt att somna om igen efter det men jag piggnar säkert till om ett tag.
Annars finns ju alltid cola och choklad att ta till =)

Jobbar helg nu också 13-21.15 idag och 8-15 imorgon, 16-21 på söndag. Suck!
Men det är iaf min korta lördag så man får vara glad för det lilla =)


Nu ska jag och India äta frulle!

Kram


Inte så mycket som jag ville..

Är det inte typiskt? När man far för att verkligen shoppa loss då hittar man knappt nånting =)
Köpte iaf ett par svarta Tiger jeans och min älsklings ögonskugga (make up stores empire) om jag spillde ut för ett tag sen. Sen blev det lite nagellack å sånt jox också. Mötte upp med älsklingen ett tag efter jag kom till Luleå när han hade slutat jobbet. Då gick vi och åt tidig middag på Baan thai..riktigt gott! Vi åt båda plankstek.. Mums! Sen strosade vi runt och kikade lite mer. Hade tänkt köpa nå skor men jag hittade inga som jag verkligen tyckte om =(
Men snart så kommer ju alla härliga vårkläder in och då kommer det bli mer shopping!
Dessutom är det ju bara bra om jag inte gör av med så mycket pengar innan USA =)


Nu ska jag bara slappa och mysa med vovven

Kram

Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Ungefär så resonerar nog India.. när jag och älsklingen kramas på soffan så ska hon vara med varesig hon ryms eller inte =) Är det riktigt illa så lägger honsig helt enkelt oss!
Igår kväll blev det bara mitt ena ben som fick agera madrass.. =)

                                 


Från våran promenad.
Så grymt fint längs vägen vi brukar gå! Är ännu vackrare på sen sommaren.
Är så himla glad att vi bor här!!



På sommaren är det en veteäng häroch älven rinner förbi nedanför träden.









Nu ska jag göra mig iordning och fara och shoppa! =)

Hoppas ni alla får en bra dag!

Kram


Sega klubben =)

Ojoj va seg jag är i kroppen nu! Man är fan inte van att vara ute och röra sig såhär mycket =) Men grymt skönt är det..
Var inte så länge i pagla för när solen försvann så började det blåsa så himla kallt. Stackars India satt och huttrade och frös så jag fick öppna min jacka så hon fick sitta i mitt knä med min jacka om sig ett tag =) Så mysigt.

Jag; Magnus och India är nog lika sega allihop.. India är helt utslagen på soffan och jag och älsklingen tänkte börja med lite mat.. om vi orkar! =) Fast man är ju trött på ett skönt sätt.
Kommer garanterat bli en tidig kväll ikväll! Men det är bara bra eftersom att jag börjar jobba 8.30 imorgon.

Kram

Vår känslor!!

Åh va härligt väder det är! Jag och India var ute på en lång promenad och bara gick och myste! Sen lekte vi ute på gården ett bra tag också. Nu har älsklingen kommit hem och dragit igång skotern och börjat fara mot pagla.. jag och India ska strax fara med bilen dit.. vi tycker inte om att åka skoter =) Ska ta med korv och varm choklad och sitta opch mysa i solen!


Mitt lilla snö monster =)



Vacker!!




Nä nu ska jag åka!!

Kram

Besikting

Har just bokat en besiktnings tid.. usch va jobbbigt.. tänk om man slapp göra det! Fast det är ju bra samtidigt.. bara så jobbigt att komma ihåg och kolla bilen innan å sånt =)
Det enda som jag måste göra innan besiktningen är att spänna handbroms vajrarna och byta xenon ljusen mot vanliga ljus. Och båda grejerna är svin simpla att göra. Kan jag faktiskt fixa själv också.. behöver bara lite hjälp med lamporna för det har jag aldrig gjort förut. Är inte förens den 24:e mars som besiktningen är så jag har gott om tid på mig också!

Är ledig imorgon också... tjoho! =) Egentligen skulle jag jobba 10-14.45 men Frida ville byta så hon fick jobba då och vara ledig på onsdag och jag ledig tisdag och jobba onsdag istället. Hade egentligen tänkt fara och shoppa på onsdag i Luleå men va fan.. kan jag ju göra på torsdag för jag är ju ledig då också. Viktigare att Frida får börja flytta istället =)
Så imorgon får bli en städ dag.. röja upp och dammsuga. Har hört att det ska vara riktigt nice väder också så då blir det nog nån lång promenad med India också.. hoppas verkligen att det blir fint!!

Ska nog ta och krypa ner i sängen snart.. tidig kväll så kanske jag vaknar i hyfsad tid imorgon så jag inte sover bort hela dagen =)

Kram

Snöstorm..

Usch va det snöar nu! Och blåser! Hoppas att det slutar tills jag ska till jobbet.. hatar att köra bil när det snöar såhär mycket! Grymt obehagligt är det.
Och idag började älsklingen jobba igen.. heltid i minst 5 månader och det kommer nog bli fast jobb efter det. Känns inge kul när jag är van att vara med han hela tiden nu! Fast självklart är det ju bra att han har jobb! Men han börjar ju svin tidigt och i bästa fall möts vi typ i dörren när han kommer hem och jag far på jobbet. Blä! Men ett stort plus med att vi jobbar om varann är att vi inte behöver hundvakt så ofta.. lilla stumpan behöver knappt vara ensam alls.

Har sovit så dåligt inatt.. har vaknat flera gånger av att jag har ont i hakan! Eller typ under hakan där det är mjukt... hel skumt. Har fortfarande lite ont.. fattar inte vad jag har gjort.. har då iaf inte slagit mig. Lustigt!

Nu ska jag äta och sen ska jag snabb städa lite innan jag måste åka.


Kram

Bakis söndag

Hihi.. hade riktigt kul igår =) Det måste vi verkligen göra om! Jag och älsklingen for till S och N och där var det fler folk så vi satt och surra hur mycket som helst! Sen for vi till Ice och härja på.. skit kul! Tog massa bilder men jag har inte hunnit titta på dom än.. har varit en riktigt seg dag! Kom inte i säng förens runt 5 tiden.. trodde aldrig att jag skulle vakna till idag. Fast vi har faktiskt varit och handlat och gjort middag men sen slängde vi oss på soffan igen =)

Och jobb imorgon..inte alls kul, den här helgen har gått alldelens för fort! På onsdag får jag lön och jag är så grymt sugen på att åka till Luleå och shoppa! Fast jag måste ju spara lite pengar också.
Åh.. prata med Marre i telefon igår också..  så himla kul att höra din röst gumman! Vi var precis på väg ut på krogen så jag hörde knappt vad du sa ibland men kul ändå =) Längtar så mycket tills vi ses! Inte länge kvar nu!
Åh Tessi som också ska vara brudtärna =) Ni kommer vara sååå himla fina! Ska ta så mycket kort som det bara ryms i min kamera =) Åh va kul det ska bli!

Nä nu ska vi äta glass!
Kram


Nyklippt och färgad!

Hihi.. fan va nice start på dagen.. bara stiga upp käka lite och åka till frisören och bli ompysslad =)
Helt gratis desutom!!


Såhär ser jag ut nu!
Dock syns färgen i topparna lite dåligt på bilden.

Kulkul.. nu har jag just ätit lunch och tänkte vila en stund innan jag måste åka och jobba!

Kram

Trööött!

Åh va trött jag är.. hoppas det går ganska fort hos frisören så jag hinner åka hem och sova en stund innan jag måste jobba =)

Marre: Det var den där klänningen jag visade en bild på tidigare i veckan =) eller om det var förra vecka. Den svarta och vita =)


Nu måste jag göra mig klar!

Kram

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem igen.. var så kul att sitta å surra och fika med Marie, skönt att surra av sig lite! =) Tack söt!
Och cheesecaken var rätt god.. väldigt mastig bara!

Men nu ska jag hoppa i duschen så frisören får jobba med nytvättat hår imorgon.. åh va spännande det ska bli!
Sen ska jag bänka mig här igen och buda på tradera =) (håll tummarna att jag vinner!!)

Kram kram




----------------------------------------

22.58

Yey...jag vann!! Och billigt blev det tjoho!


Nu ska jag sova.

Myspys!

Ska strax börja röra mig mot Marie.. med en kola cheesecake! Hittade ett nytt recept som jag var tvungen att testa! Hoppas den är goood =)

Kom precis hem från skogen också.. har varit uppe i en koja och spela kort och myst med älsklingen och Niklas. Och India såklart =) Guuud va hon hade roligt.. sprang runt och busade och tittade på allt. Trots att det var 20 grader kallt så ville hon vara ute nästan hela tiden.

Ska kasta i mig en macka och sen ska jag åka!

Kram

Klippning och färgning! =)

Yey.. på torsdag ska jag klippas och färgas till visningen =) Frågade ungefär hur dom har tänkt sig och det blir väl att ta typ topparna det som behövs och så en lång rak lugg. Sen tänkte dom färga det typ svart och eventuellt ljusa upp det neråt topparna. Men det låter ju super nice.. kommer bli skit kul! Tänk att få gå och klippa sig och färga håret utan att behöva betala! Tjoho! =)
Kommer nog bli rätt skoj!

Hända nånting lustigt med min bil idag också! Var ju ca 26 minus när jag för till jobbet men jag hade ju självklart haft motorvärmare och den startade utan problem. For iväg och eftersom jag har en lång sträcka där det är 90 km/h så satte jag igång farthållaren.. allt funkar skit bra och när jag närmare mig stan och ska sänka farten så är bilen lite motvillig till det.. var ju inga problem att bromsa eller så men det ville som köra fortare när man släppte bromsen =) Sen när jag kom till Ica och stannade på parkeringen och vred av nyckeln och tog ut den så stannade inte motorn! Och i samma sekund som jag märker det så släpper jag ju kopplingen för jag trodde ju att jag stängt av bilen så dår får jag motorstopp =)
Haha.. alla klagar på att deras bilar inte startar när det är kallt men min den går klockrent men vill köra fort och inte stanna! tyckte det var lite lustigt =)



Min lilla sötnos!

Bilden blev lite gryning men det var helt mörk när jag tog den...

Tror min kamera har tänkt gå sönder också.. panik!! Inte bra! Ibland när man ska ta kort så låter den bara typ som att den ställer in sig men sen händer det inget mer =(
Måste ju verkligen ha en kamera!! Speciellt när vi ska till USA! Hoppas den bara fick nå cp ryck. *håller tummarna*

Nu ska jag dammsuga!

Kram

Tröttast i stan!

Fyyy tusan va trött jag är! Vill bara krypa ner under täcket och sova vidare. Speciellt när jag kollade på termometern och den visade 25 minus. Suck.. kan det inte bli sommar snart?! Eller åtminstone vår.
Hade tänkt gå på stan en sväng efter jobbet men nu när det är så kallt så tror jag att jag skippar det.. far bara till optikern.

Och imorgon är jag ledig! =) Hade tänkt ta sov morgon men nej.. då ska vi ha hygien möte på jobbet och det börjar kl 08.00. pissigt värre.. dessutom när 12 av typ 15 är lediga den dagen också. Taskigt att sätta det så tidigt!

Nä.. nu ska jag käka färdigt min frulle och sen se om India vill gå ut.. och sen är det jobbet som gäller!

Kram

Dumdidum...

Skönt att vara hemma från jobbet nu! Jobbade ju bara 15-21.15 men men måste ju vara där iaf! Var fack möte ikväll också men det orkade jag verkligen inte stanna på! Tråkigare saker får man ju leta efter =)

I morgon jobbar jag bara 10-13.45 och efter det tänkte jag fara förbi optikern så dom får ställa in mina glasögon lite.. nu när jag har haft dom ett tag så känner jag att det inte är perfekt så dom ska få böja till dom lite. Sen ska jag dammsuga hemma också..jobbigt när India släpper så mycket hår..det är hår överallt! Hon har inte riktigt förstått att man ska ha vinter päls ett tag till =)

Nu ska jag se lite tv!

Kram

Ute kväll.

För första gången sen typ halloween.. tror jag. Var ju iof på personal festen i december men det vete fan om det räknas. Det var så jäkla tråkigt och jag blev aldrig full, när det är så tråkigt att man tar taxi hem 10 mil så räknas det tusan inte! =)

Igår var jag ju iof nykter å så men det var trevligt ändå! Kom på en rolig sak med att vara nykter på krogen.. när man är full så är man ju inte riktigt lika skarp synt som i nykter tillstånd =) Är man då nykter på krogen så ser man ju för det första hur fulla och "ramliga" folk är.. å det är ju lite kul! Sen så ser man hur otroligt fult klädda en del är också.. kan man stå och filosofera hur dom överhuvudtaget kan gå ut så =)  Sånt tänker man ju inte alltid på när man är full... så det roade jag mig lite med igår =) Fanns många bra kandidater! Sen en annan sak som jag tänkte på var att det var väldigt mycket ungt folk ute! Knappt någon jag själv kände.. och alla som jag var ut med tyckte samma sak.
Var ju tydligen "singel afton" också.. och det märktes lite också.. tur att jag hade min älskling att kramas med =)

Ska snart iväg och jobba igen.. 16-21. Brukar ju börja 15.15 men av nån anledning har hon andrat mitt schema.. vilket jag inte alls gillar efter som att det är söndag och jag förlorar mer pengar då! Ska fråga varför på måndag!

Nu ska vi äta lite lunch!

Kram


Alla hjärtans dag..

Ja.. det var ju först jobb 8-18 sen for jag hem och så gjorde jag och älsklingen go middag.. fläskfilé stubbar med kroketter och svamp sås! MUMS! Sen myste och surra vi ett tag och tessi ville att vi skulle komma in till stan och hänga med dom och gå ut på ice en sväng. Vi funderade ett bra tag på det å så kom vi fram till att båda var som lite sugna på det ändå så typ 22.00 så gick jag och snabb sminkade mig och fixade iordning och så for vi.

Har just kommit hem nu och det var en trevlig kväll.. jag var ju nykter och körde bil så vi kunde åka när vi ville.. skönt!


Nu ska vi soooooova!

Kram

Uppe med tuppen..

Usch va jobbigt det är att stiga upp tidigt.. speciellt när man ska till jobbet. Ska man åka bort eller hitta på nå kul är det ju inga problem =)
Den här dagen började dessutom dåligt för när jag skulle äta frulle så hade jag glömt att ta ut bröd ur frysen så nu blir det inga mackor =( Får äta en banan eller ett äpple på jobbet istället.. fördelen att jobba i en mat affär =)
Hoppas att motorvärmaren har starat nu annars blir jag lessen! Igår när jag skulle iväg så var det kaaaallt i bilen.. men den startade utan problem ändå. Duktig bil! =)

Min hund ville inte alls kliva upp med mig heller.. hon tittade bara på mig och så la hon ner huvudet på bädden igen =) Inte så morgon pigg vovve!

Nä.. bäst jag gör mig i ordning nu!

Hoppas ni får en bra dag!

Åh.. just ja! Happy valentines day! =)

Kram

Frysa häcken av sig!

Ja.. hua va kallt det är.. här hemma visar termometern på 28 minus! God damn va kallt det är!
Men jag är överlycklig ändå för jag har hämtat min Heidi Klum t-shirt idag =)

Såhär ser den ut!

Super nice!

Måste gå och sova nu för jag jobbar 8-18 imorgon! Jävla skit va jag hatar det passet.. på en lördags dessutom =(
Nåja.. det blir ju lite pengar iaf.

Natti natti
Kram


Tidig kväll.

Är så grymt trött så jag tror faktiskt att jag ska göra en tidig kväll.. skulle vara skönt att sova några extra timmar. Drömde mardrömmar i natt/morse om ett par av mina grannar som jag hade när jag bodde i piteå.. bröderna som den ena blev grovt misshandlad och den andra blev mördad.. så himla hemskt! Hade varit och hälsat på dom uppe i Kalamark 2 dagar innan det hände. Himla goa gubbar var det =)

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen!

Kram kram

Bus hunden =)

Ja.. lilla India är lika vild idag.. trots att det är 20 minus ute så var vi ute och busade ett bra tag och tog en liten promenad. Var faktiskt rätt skönt! Fast jag hade ju klätt mig i typ 100 lager kläder.. jobbigt bara att man inte kan klä på sig i ansiktet! Kändes som näsan och kinderna skulle trilla av efter ett tag =) Solen strålade och faktiskt så värmde den rätt mycket också.. när jag stod stilla med ansiktet mot solen så var det riktigt nice!

Fick en super nice suprice när jag hämtade posten också.. min Heidi Klum tröja har kommit!! Redan! Ringde igår vid lunch och beställde den och den kom idag!! Yey! Ska hämta den antingen ikväll eller imorgon innan jobbet =)

Nu ska jag dammsuga!

Kram


-------------------

Blev just uppringt av Birgitta på salong saxarna och jag har kommit med som hårmodell.. kul kul =) Hoppas bara att dom inte kapar av mig allt hår! Fast jag sa ju att jag var rädd om längden =)
Hade som glömt bort det där så när det ringde ett nummer som jag inte kände igen så var jag på väg att inte svara.. brukar nästan aldrig svara om jag inte känner igen numret! Tur att jag svarade nu då.

Dumma film!

Blä.. vi skulle ju se den andra Narnia filmen ikväll men vi hitta ingen text till den och så var filmen konstig också! =(
Jag som var såå sugen på att se den! Började ju se den för några dagar sen men då funka ju bara halva filmen. Grymt irriterande!!

Nåja.. jag får väl se på tv istället då =)
Älsklingen har gått och lagt sig för han ska ju upp tidigt och jobba.. och jag tror att India har lugnat ner sig nu också.. lilla tokan =)

Hittade en klänning som jag är lite sugen på!
Vad tror ni?


Tycker den är rätt fin.

Känner att min shopping nerv kliar så stört mycket men jag försöker verkligen hålla mig i skinnet och inte handla! Men samtidigt måste man ju ha nåt fint att ha på sig innan man har hunnit shoppa loss i USA också.. hihi.
Så lite shopping tillåter jag mig själv =)
Och lite nytt smink skulle jag behöva också.. när jag nu spillde ut min favvo ögonskugga måste jag ju få köpa en ny =)

Kram på er!

Huh!

Har hållt på tvätta och dammtorka i vardagsrummet men jäklar vilken tid det tar!  Fast det är ju himla skönt när det är gjort och det känns så rent och fräscht och luktar nystädat =)
Är ju dock lite jobba kvar i hallen att göra så det känns ju lite motigt att städa när det ligger kvar lite bygg grejer. Har inte kapat och målat taklisterna än så dom ligger på golvet i vardagsrummet =)

India har varit helt galen idag.. fast det är så kallt så vill hon bara vara ute och leka! Och det är ju absolut inte likt henne! Hon brukar ju bara springa ut och kissa och skynda sig in igen när det är kallt och snöigt ute =) Men nu har hon varit ute hur länge som helst och sprungit runt och lekt med sin husse =) Men nu ligger dom båda 2 och "vilar" i soffan = sover! hihi.

28 minus!

Oh my god va kallt det var imorse när älsklingen skulle fara till jobbet! 28 minus.. tyckte så synd om honom när han skulle iväg och sen när han ska stå och lasta av utanför butikerna =(
Nu har det iaf hunnit bli lite varmare.. "bara" 17 minus.

Har just ringt till shestore i stockholm och beställt en Heidi Klum t-shirt! Yey! Jag älskar den.. tycker den är så cool =) Blev ju dyrare när man ber dom skicka den men va tusan jag måste  ha den och jag kan ju inte åka dit och köpa den =) Har inte hört att nån butik här uppe har den heller så. Kul att höra lite stockholms dialekt också.. hihi.

Idag ska jag städa och tvätta och sen ikväll blir det att se den andra Narnia filmen =)
Vad ska ni göra idag?

Kram

Solen skiner!

Åh va enormt härligt det är när solen tittar fram! Gjorde inte så mycket att det var svinkallt idag.. humöret steg rak upp ändå =) Riktigt bra dag! Jobbade 10-14.45 sen hämtade jag upp Frida och så mötte vi upp Tessi på salong saxarna för dom sökte folk till nån klipp/färg visning dom ska den 7/3 tror jag det var. Fick dock reda på det på jobbet idag så jag for dit risig och osminkad.. haha.. med halv skitigt hår =) Haha. Hade tydligen varit rätt många som sökt å dom undra vad man kunde gå med på i klippnings väg... jag sa bara att ja.. jag är ju lite rädd om längderna men lugg och färgning får ni göra vad ni vill med. Vill ju inte bli korthårig om jag kommer med! =) Dom skulle iaf höra av sig sen nångång om man kom med. Kan ju vara en kul grej iaf. Fast det är en heeeel ledig lördag som går åt så.. hmm..

Insåg idag också hur otroligt blek jag är! Borde definitivt sola mig lite.. är ju nästan genomskinlig! Eller göra en såndär sol dusch! Fast jag vill inte bli orange eller flammig! Nån som vet nåt bra ställe som är duktiga på sånt???

Sen så mår jag bättre efter sjukhus besöket i måndags också.. det var riktigt vidrigt och jag hoppas jag slipper göra det igen! Blä.. men tanken är ju att jag ska slippa UVI ett bra tag nu så då kan ju några dagars "bra" smärta vara värt. Har iaf fått ännu mer tabletter att ha hemma och ta när jag behöver. (förhoppningsvis inte alls då=) )

Längtar riktigt mycket till USA nu.. känns rätt nära nu.. måste spara massa massa pengar så jag kan shoppa mycket =)
Å att träffa Marre igen.. hur sjukt roligt kommer inte det att bli??! =) Puss på dig gumman!

Nu ska jag sova!

Kram

Uttråkad till max!

Fy faaan säger jag bara! Fast jag har haft kul idag.. var först och hämtade min glasögon (vilket iof inte var så kul) sen var jag till Sara och Niklas och lilla Ebba =) Det var riktigt kul.. satt och surra hur mycket som helst och kolla bilder från deras utlands resa! Sååå grymt sugen på att åka till solen.. ska försöka övertala älsklingen att vi ska åka typ till nästa höst eller vinter =) Å lilla Ebba.. hur underbart söt får man bli =) Har inte träffat henne på svin länge men ändå så ville hon komma upp och sitta i mitt knä och gjorde släng pussar å va bara helt mysig =)
Hade med India dit också så hon bekantade sig lite med deras hund Pluto.. gick jättebra men honär ju fortfarande lite skraj för stora hundar så hon var ganska försiktig av sig. Och så tyckte hon det var konstigt när matte gick och bra på ett litet barn =) Hon gick fot brevid mig och tittade upp på oss.. haha så söt!

Började se den andra Narnia filmen ikväll också men den ville inte funka till slutet.. BLÄ!!! Ville ju verkligen se den. Fast jag trodde att det var den första filmen somjag redan sett. Den andra har jag inte sett tidigare men det verkar vara bra.. det jag såg iaf =) Måste be Magnus fixa den så den går att se.. och den första filmen också! Älskar Narnia =)

Åt middag hos mamma och pappa och passade på att tina upp bilen lite i deras garage.. och så smorde pappa in alla dörr lister med silicon för bakluckan hade frusit igen så India har fått åka i baksätet! Lite irriterande när jag nu har skaffat en kombi så hon kan åka där baki =) Men nu ska det nog inte frysa igen.

Älsklingen är ute och festar men jag tänkte ta en lugn kväll (igen) och se film å bara mysa på.. men nu när filmen inte ville funka så känns det grymt tråkigt att sitta här hemma ensam (har ju iof India) så jag funderar på omjag ska idas klä på mig och så och fara in och hänga med dom.. men nja... tror inte det. Känns ju jobbigt att sminka sig och så den här tiden =) Far nog bara och hämtar honom när det är dags.



Kram kram

HEEEELG!! =)

Åh va skönt.. har verkligen längtat massor! Ska bli så skönt att bara ta det lugnt och så ska jag till Sara på lördag och bara mysa och surra! Super nice =)
Jag och älsklingen ska se Narnia på ett tag också.. yeye.. tyckte den var så bra när jag såg den på bio =)

Hihi.. Marre Jo men det var typ massa olika saker men bla så var det en tjej som klev på sista tunnelbanan nånstans i södra sverige efter en krog kväll och tunnelbanne vagnen var nästan tom, satt ett gäng med typ 2-3 killar och en tjej där. Hon klev på och satte sig på motsatt sida av gänget och så att hon såg dom. Hon tittade dit och såg att tjejen satt och tok stirrade på henne och tyckte ju typ va fan va jobbigt! Så hon tittade ut och i golvet och så men när hon tittade tillbaka så satt tjejen fortfarande och tok stirrade! Tåget stanna på en station och så klev det på en man som satte sig i närheten av gänget och tjejen satt fortfarande och stirrade på henne. Mannen som klev på går fram till hon som blir utstirrad och tar henne på axeln och säger: Jag vet att det här låter jättekonstigt men kliv av på nästa station! Hon börjar ju fundera och blir ju typ livrädd men kliver iaf av och mannen följer efter. Hon tror ju typ att han ska våldta henne och är jätteskärrad. Han stannar henne och ber henne sätta sig ner och  säger: Jag vet att det här låter konstigt men jag är läkare och jag vill inte skrämma dig men den där tjejen var död!

Svin läskigt och massa andra såna saker berätta hon också =)

Marie.. Hihi.. jag vet faktiskt inte vart det kommer ifrån men läskiga badrum och dusch rum på badhus å sånt har jag typ skräck för =) Och du vet på badet när dte blir sådär läskigt på golvet? Det kan jag inte heller gå i närheten av =) Jag är en riktig fjant! =)

Dom ringde idag från klarsynt och mina glasögon är klara så jag ska hämta dom imorgon tänkte jag. Ska bli så grymt skönt att kunna ha dom instället för linserna ibland! Dom skaver verkligen massor nu! =(
Ska byta till endags linser sen också. Jobbigt att gorma med månadslinser och vätskor å allt.

Nu ska jag äta lite!

Kram

 

Surr kväll =)

Igår kom Lisa, Marie, Tessi och Jannice hit och så surra vi om USA och planerade lite.. skit kul! =) Åh va jag längtar tills vi ska åka.. kommer bli så roligt! =) =)
Lisa berättade massa läskiga saker och jag satt och rös hela tiden! Sen när dom hade farit så var jag tvungen att berätta allt jag kom ihåg för älsklingen och Niklas.. men dom tyckte nog inte det var så läskigt =) Trodde fan jag skulle drömma mardrömmar sen men det gjorde jag inte.. bara äckliga drömmar om äckliga badkar.. en liten "fobi" jag har.. om badkar och badrum å så är riktigt skitiga och äckliga med typ rör som läcker och så. *ryser*

Hoppas jag får mina glasögon snart också.. mina ögon tycker verkligen inte om linserna just nu. Helt torrt och svider och skaver typ hela tiden. Blä!

Är så himmla sugen på att fara och tok shoppa nýa kläder också.. alltså verkligen shoppa hur mycket som helst! Knappt så påsarna ryms i bilen =) Men då ska man ha råd med det också.. och det har jag verkligen inte nu. Fy va tråkigt! Vill ha myyyycket pengar!

Nä nu måste jag sova.. börjar ju kl 9 imorgon och jag har vänt lite väl mycket på dygnet känns det som. Har typ varit vaken till 2-3 nästan varje natt ett tag nu och sover till typ 12 på dagen. Inte bra!


Kram

Super myskväll =)

Ikväll gjorde vi en super god middag med utskuren biff och kroketter och svamp sås!! Så grymt gott var det! Till det så drack vi mousserande vin också.. sådär på en tisdag kväll =) Vi hade egentligen tänkt göra det typ fredag men då ska älsklingen jobba fredag och lördag så det funka lite dåligt. Men vi är ju lediga båda 2 imorgon så då tog vi det ikväll istället. Vi började en en film också men det slutade med att vi båda 2 somnade på soffan.. haha. Vaknade i slutet av filmen så då stängde vi av och gick en liten promenad med India istället.
Och så har vi städat idag också.. så äntligen känns det beboeligt här! Och hallen är så j*vla fin.. vi är så himla nöjda! =)

Imorgon funderar jag på att åka till pite och ta med India och hälsa på min andra hund och en valp. Och mitt ex då också eftersom vi hade Rex tillsammans... Men vi får se hur det blir.. skulle vara grymt kul att träffa Rex och valpen =) Tror India skulle tycka det var skit kul också. Vet dock inte hur mycket älsklingen uppskattar det =) Men men.. vi litar på varandra till 100% och han vet att jag och mitt ex bara är vänner så det är lugnt! Känns bara lite drygt att köra 20mil bara för det. Men men.. ska tänka på saken =)

Blir att träffas imorgon kväll och surra om USA också.. kul kul =)

Nu ska jag fixa lite inna jag går och sover!

Kram

Åååhhh!

Gud va jag är sugen på att köpa en bastu!! Och en badtunna!! Skulle ju vara helt sjukt mysigt att ha på gården. Inte för att jag är nåt super fan av att basta men jag tycker det är skönt ibland.. bara det inte är fööör varmt. Och en badtunna skulle ju vara helt underbart! Satt och kollade på blocket lite och hittade den här bilden.. så stört mysigt!!


Åh va jag vill ha!!

Magnus är helt med på min idé också =) Fast han är väl lite mer realistisk och inser att det skulle kosta runt 100 000kr att få det sådär som på bilden. Fast jag vägrar att inse det.. jag menar hallå.. bastun kostar 25000kr och badtunnan kostar ungefär lika mycket.. inte tusan kan det väl kosta 50000 kr att bygga altanen å de??! Fast vad vet jag.. jag tyckte typ att det skulle kosta 1000kr att bygga den =) Jag menar.. det är ju bara några plankor! Finns kanske en anledning till att det är min älskling och inte jag som sköter byggandet i den här familjen =)

Men nån dag.. då jäklar ska jag ha ett sånt där! =)

Kram

Små fix..

Nu är det verkligen bara små fix kvar att göra i hallen.. måla väggen där garderoben ska vara vit och sätta upp lister.. och flera lister har vi redan fått upp så det är typ bara tak och golv lister kvar!! Så grymt skönt och jag och Magnus är sååå grymt nöjda också, blev riktigt bra! Nu måste det snart bli myskväll/fest kväll här och inviga hallen =)
Jag måste se till att bli frisk först bara.. ska till en läkare imorgon och kolla upp mina lungor! Har helt sinnessjukt ont i höger lunga när jag andas och hostar nu.. det är typ helt omöjligt att andas djupa andetag. Mamma tror att jag har hostat så det har blivit en spricka i nåt revben.. haha.. men jag vet inte =) Får se imorgon va läkaren säger iaf.. det blir nog bra =)
är iaf på bra humör och känner mig rätt pigg ändå.. skulle bara hostan och lungorna ge sig skulle jag vara på topp! =)

Blev riktigt överraskad igår också förresten! En av Magnus kompisar fyllde år och älsklingen och massa andra skulle dit och festa men jag orkade inte följa, så jag var ju som inställd på att åka och hämta Magnus på natten när dom var klara men så vid typ 12 tiden så kom han hem för han hade inte känt för att festa. Så då såg vi film och spikade lite lister istället =) Så det var lite kul!

Men nu kräver min lilla India lite uppmärksamhet här.. hon är riktigt gosig så vi ska gå och kramas nu!

kram

RSS 2.0