5 månader!

Har ju glömt att säga att lillmannen blir 5 månader idag och knappt en timme är det exakt 5 månader sen han föddes!

PÅ onsdag ska vi på bvc kontroll så då kommer lite mer uppdatering om lillskrutt!

Soffläge

Var ju tänkt att jag och lillmannen skulle åka till Magda och fika födelsedags fika med reten av brudarna men jag är så stört trött så jag orkar fasen inte. Grymt tråkigt.. hade sett fram emot det men men.. det kommer fler gånger!
Lillmannen har varit tjorvig idag och så har han ju som vanligt sovit himla dåligt i natt, och inte alls mycket under dagen. Bara några korta stunder.

Imorgon måste jag iaf ta mig in till stan och köpa en kalender och gå på bibblan och kolla om dom har "sova hela natten" boken! =) God damn va skönt det skulle vara om han gick tillbaka till att sova braaa igen! Min kropp skriker efter ordentlig sömn! =)

Hoppas ni får en kul och mysig kväll iaf brudar! Önskar att jag orkade vara med! =)


Det var iaf super trevligt på mamma-bebis träffen idag! Efter massa surr och massa massa go fika så for vi förbi här hemma hos oss och gick husesyn i vårat renoverings projekt! Och så en snabb kik i vårat plutt hus som vi bor i nu =) Alltid så kul att träffa alla mammor och bebisar och surra förlossningar och bebisar =)

Men nu blir det middag, spagetti och köttfärssås!



Gröt bad?

Ibland är det svårare än vanligt att få gröten dit den ska vara, dvs in i munnen och ner i magen. Igår kväll blev det mest runt munnen och magen =)




Idag ska vi på mamma-bebis träff, ska bli himla kul! Så jag ska ta och göra mig i ordning nu.


Nu så!

Nu verkar det som att telefon nätet funkar igen! Wiihoo.. fasen va handikappad man känner sig utan telefonen =) Och idag när vi var i Luleå och älsklingen ville gå till ett ställe och jag till ett annat, herre vilka bekymmer vi hade när vi skulle komma på hur vi skulle hitta och få tag på varann igen.. hur fasen gjorde man innan mobil telefonen?? Haha! Vi kom iaf fram till att han skulle vänta på claes olssons till jag kom dit =)

Ikväll har vi haft en super busig bebis, samma som igår kväll. Så oerhört skönt att han är så go och glad igen! Hoppas han får fortsätta med det ett bra tag nu. Det vi måste försöka få till nu är natt sömnen! Har bllivit tipsad om "sova hela natten"-boken så den ska jag ta och kolla upp! Skulle ju vara grymmes om han kunde sova hela natten, eller iaf 6-7 timmar i sträck som han gjorde där ett tag!

Jag har även satt upp 4st ljuslyktor med kulkedjor i taket ikväll, blev riktigt bra. Älskar allt som har men ljus och ljuslyktor att göra, både inne och ute.

Nu sitter jag och älsklingen i soffan och ser Wallander, egentligen skulle vi båda behöva gå och sova men filmen var ju rätt spännande så vi försöker hålla ut tills den är slut. Imorgon har jag mamma-bebis träff igen, ska bli himla kul!! =)

Nu börjar filmen igen!


Sleep tight.


Fyndat lite!

Idag har vi varit i Luleå och fyndat lite. Jag fyndade lite små saker på biltema (älsklingen fyndade desto mer!) sen hittade jag lite grejer på the body shop också! Bla en duch gel som doftar av moringa... den doftar helt gudomligt gott! =)
Sen var vi och snabb handlade lite på willys och nu ska vi strax börja med middagen... tacos! Mums =)

En liten parantes bara. Fu fan vilka idioter det finns!! Nån (några) idioter har klippt av en fiberkabel så flera tusentals människor har blivit utan telefon. Varken jag eller älsklingen har haft nån täckning på telefonerna sen sent igår kväll. Fy fan så arg man blir på sånt!


Men nu ska jag ta och börja med maten, är super hungrig! Sen blir det lite soffmys med fika och tårt rester =)


Hoppas ni har och har haft en bra helg!


Pjuh..

Sådär.. nu har jag parkerat röven i soffan efter en dag med massa gästar och massa fikande! =) Himla trevligt iaf.
Och jag fick minsann också paket.. hihi. Ni är då för goa!

Lillmannen har varit på strålande humör idag och har surrat och hållt låda.. sötnosen =) Himla skönt att han verkar vara bättre nu!! Han har ju haft drugt 2 veckor som inte alls har varit roliga så nu håller jag tummarna stenhårt för att han är sitt goa och glada jag igen! Och såklart att han börjar sova bra igen =)

Däremot tycker India att det har varit jobbigt med mycket folk på besök.. hon vet som inte riktigt vart hon ska ta vägen och försöker mest gömma sig bakom mig/under mina fötter. Men då kommer hon iaf att sova gott i natt!

Ikväll blir det att ta det lugnt och bara mysa, verkar som att jag och lillmannen blir ensamma ikväll också. Trist men vi får det nog bra ändå.


Viktigt att hålla koll på mamma.. även fast man ligger i andra soffan hos pappa och äter =)

 

 


Nä, men va fan..

Haha.. det blev bara skit av schwarzwaldtårtan!! Shit va den jävlades, bottnarna ville inte alls bli som dom skulle, så en botten ligger mosad i slasken och dom andra två inväntar en färd till soporna =) Jag gav upp med den alltså.. blir att åka in och köpa en imorgon istället.. hihi.
Men den andra tårtan som vi ska ha imorgon ska jag göra själv iaf, det blir en prinsesstårt liknande sak. Får verkligen hoppas att inte den också misslyckas, men den ska ju bara sättas ihop så det ska jag väl ändå klara =)

Nåväl.. ska titta till dom kolaspäckade choklad muffinsarna som är i ugnen nu. Håll tummarna för dom nu! ;)



Lunch med Frida!

Idag har energin varit hyfsat låg men jag tog mig iaf in till stan och åt lunch med Frida! Dagens höjdpunkt =) Vi var på Ming och åt och när vi kom dit var det nästan helt fullt!! Var galet mycket folk där men vi lyckades hitta platser iaf! Puh.

Lillmannen kände inte för att sova trots att han var trött men det gick rätt bra ändå, sen sprang Frida tillbaka till jobbet och jag och lillmannen drog en vända på stan. Hittade ett ganska fint linne på SeeMe men jag är lite osäker på vad jag tycker om det så jag köpte det inte. Måste fundera ett tag =)

Nu ligger lillmannen i vagnen på bron och sover och jag slappar i soffan.. sköönt! Läste att Marie och Adam har köpt en ny soffa och det vill jag också göra jue!! =) Men det är ju grymt onödigt att köpa en till lilla huset.. får klara mig tills det är inflyttning i stora huset. Tyvärr =)


Jo, sorry för depp inlägget igår! Försöker vara positiv men ibland misslyckas det.. är bara så trött och lite nere just nu men det blir ju inte bättre av att gnälla direkt! Ska försöka få igång dom positiva tankarna igen.


Nu ska det slappas på soffan!


Höga berg och djupa dalar..

Har pendlat ganska mycket i humör och känslor senaste tiden. Kan vara jätte glad och positiv ett tag för att sen falla ner och bara må skit och känna mig helt ensam med allt. Antar att det beror på sömnbrist och stress men det är så sjukt jobbigt. Ibland vill jag bara ge upp allt och flytta lång, långt bort.
Känns som att jag är oftare nere än glad nu och det känns inte alls bra!

Nåt som alltid gör mig glad iaf är scrap kvällarna på onsdagar! Det är verkligen guld värt! Så skönt att få åka bort och bara koncentrera sig på layouten och försvinna in i den tanke världen.

Älskar ju såklart min son mer än allt annat men ibland blir det bara så tungt att få ihop livet, och leva upp till kraven att vara en bra mamma, hålla huset städat och fint, orka umgås och vara rolig, och försöka se någorlund fräsch ut, fixa mat varje dag.
Det blir bara för mycket ibland.



Så skönt att komma ut!

Så härligt det var att komma ut på en promenad och få lite sällskap! =) Efter promenaden gick vi hem till mig och fikade lite och satt och surrade en massa. Grymt välbehövligt att få ventilera lite känslor och tankar!!

Nu är det soffan som gäller ett tag till. Lillmannen ligger och sover i vagnen på bron fortfarande.. han har sovit ca 2,5 timme nu. Himla bra, han behöver sova så han blir frisk från hostan och blir lite gladare.


Hmm.. skulle inte ha skrivit sådär för nu vaknade han! Haha.. typiskt! Nåja drog in vagnen och lättade på täcket så får han ligga kvar där en stund så kanske han somnar om. Han blev då tyst iaf =)

Får se om jag ids baka ikväll eller om jag gör det imorgon.. skulle ju vara skönt att få det bortgjort men vi får se vad jag orkar med. Skulle behöva lite avlastning så jag får sova lite bättre och få slappna av så jag får lite ny energi! Men men.. så är det att vara mamma ibland, bara bita ihop! Tur jag har en underbart söt liten plutt att titta på iaf =)
Ska iaf bli skönt när kalaset är över så jag slipper tänka på och fixa för det. Bara ta dagarna som dom kommer och göra det man känner för och orkar.



Trött, tröttare... jag

Hujja va trött jag har varit på morgonen senaste tiden! Får knappt upp ögonen när Emil vaknar och skulle inte han väcka mig skulle jag nog sova ett dygn. Men det har ju varit och är fortfarande en kämpig period, hoppas verkligen att han går tillbaka till att sova helt lugnt i 6-7 timmar i sträck på nätterna! Det var lovely!! =)

Idag skulle jag behöva baka färdigt, tänkte göra kolaspäckade muffins också. Blir mycket choklad till helgen =) Choklad cupcakesen jag gjorde tidigare var goda men grymt mäktiga. Får hoppas att domm jag ska göra idag blir lite lättare.. hihi.

Fast nu närmast så ska vi gå på promenad med Lina, skönt att gå ut och gå och ha nån att prata med =)



En lat lillman ligger och lyssnar på barnsånger =)


Kvällens layout!

Nu har jag hunnit landa hemma efter kvällens scrap kurs. Lika kul som vanligt var det =) Men jag inser ju att jag måste investera i lite grejer när kursen slutar.. haha. Annars går det ju som inte att hålla på hemma.

Mamma och pappa var barnvakt till lillmannen och det hade då gått rätt bra, fast han är lite hostig och gnällig. Men han älskar ju att vara där så =)

Ska ta och göra mig klar för sängen och sen krypa ner och åter hålla tummarna för en braaa natt. Var länge sen vi hade en sån nu..





Sleep tight!

Rise and shine!

Stackars lillmannen har inte alls verkat som att han har mått bra i natt! Så natten har inte varit direkt bra, men framåt tidig morgon så vart det bättre och han sov ganska lugnt iaf. Gav honom panodil och näsdroppar men jag vet inte om det gjorde så stor skillnad. Hoppas han blir sitt vanliga glada jag snart igen!
Och så hoppas jag att min jäkla förkylning ger sig snart också! Är ju bättre men inte bra.

Nu ska jag snart ta och kliva upp och röja upp lite här hemma. Älsklingens ena syster och hennes pojkvän kommer hit idag så då är det ju bra om det inte ser ut som att en bomd slagit ner här =)
Ligger och myser med lillmannen i sängen just nu.. han äter lite och pratar lite, sötnosen!


    
India och Emil myser i soffan.




Resultatet..

Kanske skulle ta och visa resultatet på choklad cupcakesen.. Semlorna är ju inte färdiga än.. eller ja.. dom är "nakna" fortfarande =) Dom ska få fyllning och grädde på sig imorgon. Glömde ju såklart att köpa grädde och mandelmassa när jag var och handlade idag. Men men så kan det gå =)

Nu ska jag bara röja upp lite i köket och sen blir det hopp i säng!

Sleep tight!




Choklad cupcakes

.. Är vad som är i ugnen just nu! Provar ett nytt recept och det verkar mycket lovande =)

Annars idag har vi hunnit med en promenad och så har jag bakat mini semlor och nu choklad cupcakes. Hade tänkt hinna göra kolaspäckade chokladmuffins också men det tog slut muffinsformar och jag ids inte åka in till stan och köpa det ikväll.. så det får jag baka imorgon istället.

Lillmannen verkar vara lite hängig, han har sovit himla mycket idag och är lite små gnällig. Hoppas det går över tills imorgon! Han har redan gått och lagt sig för natten.. annars brukar han ju vara vaken nån timme till.

Nu ska jag slappa i soffan ett tag innan det blir dags att krypa i säng.



Choklad smeten som väntar på att bli choklad cupcakes!


Underbara SOL!

Åh vilket härligt väder! Lite kallt bara men inte så farligt.. men det hade ju varit ännu bättre om det hade runt -5 istället =)

Så vi måste ju bara ta oss ut på en promenad idag, sen måste jag verkligen baka! Tror det får bli mini semlor idag och så får jag se om jag hinner göra nåt mer..

Imorgon är det onsdag vilket innebär scrapbooking kurs! =) Älskar onsdagar! Min älskling är ju dessutom ledig på onsdagar.

Nåja.. äta lite och sen städa lite och sen ut på prommis.

Hoppas ni har en bra dag!


... And after!

Sådär ja.. nu har jag fått lite palt i magen och lillmannen har somnat i sängen och jag ska snart göra han sällskap! Tänkte krypa ner och läsa lite. Och förhoppningsvis somna tidigt också! Är ruggigt trött.

Här kommer iaf efter bilderna från klippningen och färgningen idag!





Så såhär ser jag ut just nu! Är himla nöjd! Tack Frida =)


Imorgon måste jag verkligen baka! Och städa.

Ha en bra kväll.


Before!

Sådär ja då var man omstylad =) Är himla nöjd!! Nu är jag redo att möta våren.. hihi!
Har en heeelt annan hårfärg och frisyren är också ändrad..


BEFORE!....


Och efter får ni se senare =) Nu ska jag fixa mat!


Tankar..

Ibland blir det ju att man sitter och tänker tillbaka på hur livet såg ut för några år sen. Kom att tänka på när jag fick reda på att jag har endometrios och opererades för snart 4 år sen. Läkarna som inte visste hur svårt det skulle bli för mig att bli gravid, om jag ens skulle kunna bli det på naturlig väg. Att dom ville behandla mig med en konstgjord klimakterie period för att försöka få bukt med cystor och skit. Men jag ville inte göra den behandlingen och det sköts upp. Fy vilken sjukt jobbig period det var! Att ha konstant ont och fara fram och tillbaka på massa koller på sjukhuset, prova ut rätt smärtstillande osv..
Och det värsta var nog att aldrig veta när nästa cysta skulle komma och växa sig så stor att den tillslut brast, med vannsinnig smärta som följd. Inte veta om jag skulle sitta på jobbet eller vara ute bland folk när det hände.. för det kommer rätt plötsligt så man hinner inte alltid ta sig hem eller till sjukhuset. Och det är ju inte så kul att svimma av smärta bland folk direkt, eller ja.. det är ju inte direkt kul att göra det alls ;)

Hade jag inte haft min fina familj och min underbara pojkvän som stöttade mig då vet jag inte hur jag skulle ha orkat ta mig igenom det där.

Och så hur livet ser ut nu.. har en underbar liten son som helt plötsligt bestämde sig för att bosätta sig hos oss =) Jag har inte känt av endometriosen på ganska länge, hade en cysta i början av grav. men den krympte ihop och försvann av sig själv. Lite mol värk har jag ju haft periodvis men inte alls lika ont som jag hade förut! Tänker inte så ofta på sjukdomen nu faktiskt, men det är väl så när man mår bra. Och med lite tur så kanske jag slipper fler cystor och operationer! Kan ju hända att det blev bättre efter min graviditet.. håller då tummarna för det =)
Trodde ju inte att jag nånsin skulle kunna få barn, iaf inte naturligt men nu visade det sig ju att det kunde jag visst! =)

Tycker så jäkla synd om alla som just har fått reda på att dom har endo och är på samma ställe som jag var på för ca 4 år sen för det är ett as jobbigt ställe att vara på!! Men förhoppningsvis, och mest troligt, så kommer dom också komma ur skit perioden och få må bra igen =) Sen kan det ju blossa upp igen men då vet man ju iaf att även om man mår piss nu så kommer man ta sig ur det och man kommer må bra igen!
Och att det inte alls behöver vara svårt eller omöjligt att få barn bara för att man har endometrios. Gick ju alldelens utmärk för oss =)




God morgon!

Blev visst att göra morgon lite tidigare än jag hade tänkt mig, hade tänkt vakna kl 10 men sonen tyckte visste att strax efter kl 9  passade bättre =)
Natten har väl varit sådär, han har vaknat med 4 timmars mellanrum och velat ha mat och vid 24-01 tiden tyckte han att det var läge att ligga vaken och surra närmare 2 timmar. Han som sov så himla bra där en period! Runt 6 timmar i sträck, varför kan han inte gå tillbaka till det.

Vi ligger iaf kvar i sängen ännu, han ligger och små äter och har jag tur så kanske han somnar om på en stund så jag hinner hoppa i duschen och duscha medans han sover!

Senare så kommer mamma och skjutsar mig till stan och så ska hon vara med lillmannen medans jag blir färgad och klippt!

Hoppas ni får en bra måndag!


Kvälls rutiner..

Jaha.. kväll nr 2 med dom nya rutinerna då. Lillmannen har blivit nattad för en liten stund sen och somnade på en gång utan gnäll och gorm!! Dock tvivlar jag ju på att det håller i sig så länge utan han sover väl ca 30min och sen börjar han gorma. Var ju så igår ochh an brukar ju ha en tendens att göra så sen tidigare också. Men ingen skulle vara lyckligare än jag om han sover tills det är matdags igen och sen bara äter och somnar om igen. Men så höga förhoppningar ska man väl inte ha =)

Han fick en hel portion gröt ikväll också.. och det slök han utan problem! Tidigare har han ju bara fått en smak portion på 2msk vatten och 1 ½ msk gröt pulver. Men nu gjorde jag på 1dl vatten och 3/4 dl gröt pulver. Han älskar gröten, han är så sjukt söt när han äter den också, är ju inte jätte lätt att äta gröt när man just har börjat med det =) Lill älsklingen.

Men nu ska vi slöa i soffan innan det blir hopp i sängen. Och så håller nu alla tummar och tår att han sover hela natten! =)

Sleep tight!


Pizza time =)

Hujja va seg jag har varit idag, har inte gjort ett skvatt =) Men nu ska vi snart fara och äta pizza iaf. Och handla lite mat. Måste handla hem grejer så jag kan baka i veckan. Tänkte göra mini semlor, kolaspäckade chokladmuffins, choklad cupcakes och sen blir det väl nåt mer och såklart tårta.

Är sugen på att scrappa lite ikväll också men jag vet inte om jag hinner med det.. har verkligen snöat in på det. Så jäkla roligt! Har ju kursen på onsdag så då får jag ju iaf scrappa.

Imorgon ska jag ju till fina Frida och greja med håret, dom har nån färgkurs och hon behövde en försökskanin så självklart ställer jag upp sen ska hon klippa mig också. Grymt nice! Får visa bilder på hur det blir sen =)

Nåja.. mys vidare!

Grattis älskling!

Idag fyller min älskling 30 år! Vilken gammal gubbe han blir =) Hihi
Blir då inget kalas eller festande den här helgen utan det blir nog nästa helg.
Han fick en halskedja av mig iaf.. och kallingar =) Haha.. är en liten tradition, han får alltid kallingar och så nåt annat.

Det blir bara en lugn dag idag.. vi försöker få till rutiner för lillmannen och det gick väl sisådär i natt. Först somnade han utan större problem men han vaknade efter en halvtimme och efter det vart han gode gormig. Så det har inte blivit så jätte mycket sömn.
Måste handla idag bara. Och så borde jag ju göra nåt gott till min älsking.

Hoppas ni har en bra söndag!


Utlovade bilder!

Finally!! Nu kommer bilderna jag har lovat er för flera dagar sen.



Första sidan i Emil´s album..


2:a sidan..


Den här gjorde jag ikväll.. den ska dock inte in i Emil´s album.
(Det står "Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours")

Och så 2 bilder från när vi var i pagla idag:




India tyckte det var en bra idé att sätta sig mitt i backen för att ta bort snöklimpar mellan tårna =)
(tur att det var folktomt då)


Men nu ska jag hoppa i säng och så håller vi tummarna för en bra natt med mycket sömn!


Sleep tight!


Wunderful

Åh va härligt det var att sitta ute och grilla och surra i det underbara vädret! Men man blir ju så vansinnigt trött av den friska luften =) Att vi sen inte har fått sova så bra i natt gör ju sitt också.. befinner mig för tillfället i nån slags koma.

Är iaf hos mamma och pappa just nu och har även fått lite mat så snart kanske jag piggnar till lite. For hit för att skriva ut lite bilder eftersom att det är slut bläck i våran.. tänkte nämligen scrappa lite ikväll! =) Det kliar som tusan i fingrarna och jag har en layout i huvudet som jag tror kan bli rätt bra!

Lillmannen sover på sin mormor och morfars säng men jag måste nog tyvärr ta och väcka honom strax eftersom att vi ska åka hem. Men han har ju fått sova ganska länge iaf. Sen sov han ju nästan hela tiden vi var i pagla också så..

Älsklingen har förresten fixat datorn nu så när jag kommer hem ska jag lägga upp lite bilder! Äntligen!



Underbart väder!

Strålande sol och inte alltför kallt.. underbart! Idag tänkte vi därför bege oss till pagla och grilla lite!

Natten däremot har varit hemsk. Vi försöker få till en bra kväll och nattnings rutin för lillmannen men det är fasen inte lätt. När han vaknar till och gnäller så är det bara flaskan som gäller och så kan det ju kanske inte riktigt vara. Sen misstänker vi att det kanske är tänder på gång också. Så det är lite tufft nu.

Men nu ska jag dra på mig mitt happy face och göra klart för att åka!

Hoppas ni har en bra dag!

Det har inte blivit mycket gjort..

Äsch då.. jag som hade tänkt baka och städa idag. Men det har inte gått att göra ett skvatt för lillmannen mår inte bra.. han är så gnällig och ska bara vara i famnen hela tiden. Så idag blir en dag fylld av ingenting =) Men så kan det ju bli ibland. Hoppas bara på att lillmannen mår bra imorgon!

Vi ska iaf sätta upp kroken till hoppgungan i taket ikväll.. alltid nåt =)

Nu har han vaknat och är ledsen igen.. stackars liten!

Baka baka liten kaka!

Idag tror jag bestämt att jag ska baka lite! Vet inte riktigt VAD men jag ska se vad vi har hemma, kanske man kan slänga ihop nåt roligt av det. Måste ju börja ladda upp för älsklingens födelsedag =)
Tror jag ska ge mig på att göra mini semlor,vanilj cupcakes och så nån sorts choklad cupcakes och så nåt mer. Sen blir det ju schwartswald tårta som älsklingen har bett mig göra.

Lillmannen är lite gnällig idag också, stackars liten. Natten var väl sådär.. jag gav honom tillslut en panodil och då vart han mycket nöjdare, då satt han och pratade och slappnade av mycket mer så nånting var/är det ju som stör honom.

Men nu ska vi äta!


Men suck

Fick tillslut igång en dator men då finns det inget uttag för minneskortet från kameran till den och jag har ingen aning om vart kamerasladden är. Så det blir inga bilder idag. Om jag hittar sladden eller om den andra datorn kurerar sig från viruset så kommer det bilder imorgon! Men nu tänker jag fasen inte lova nånting =)

Inte lätt när datorn kraschar och man har ett internet beroende.. haha. Nu använder jag en laptop där skärmen kommer från en dator och resten från en annan.. och egentligen passar dom inte ihop. Men det funkar ju ändå =)

Men nu ska jag försöka få lillmannen att sova.. vilket inte kommer att bli lätt. Han är riktigt gnällig, misstänker att han också mår lite dåligt eller att det håller på att komma nån tand. Funderar på att ge honom en panodil-supp och se om han mår bättre då. Men det är ju så jäkla svårt att veta vad det är som stör honom och man vill ju inte ge honom panodil i onödan!

Han har iaf slummrat så jag hann klippa naglarna på honom.


Sleep tight!

VIRUS!!

Skulle aldrig ha lovat er bilder idag :) Våran dator har kraschat och det är nåt jävla virus som härjar så fort man försöker slå på den! Grymt jobbigt.. Speciellt när jag hade tänkt fixa med lite bilder ikväll. Nu törs jag inte ens starta datorn. Hoppas älsklingen kan fixa den när han kommer in från garaget! Håll tummarna för att datorn (och allt på den) går att rädda!!

God morgon!

Är fortfarande förkyld och snorig trots att jag bestämde mig för att vara frisk idag ;) Natten har då varit hyfsad, lillmannen knorrade ganska mycket i början av natten men sen blev det bättre.
Men jag har legat vaken lite grann och funderat på layouter till scrappingen.. haha. Har massa ideér som jag ska testa när jag får tid. Sen har jag snörvlat och nyst halva natten också.. lite jobbigt att nysa "tyst" för att inte väcka lillmannen =)

Idag ska vi på stan med mamma en sväng och titta på presenter till älsklingen som fyller 30år på söndag! Gammel gubben ;)
Han har beställt schwartswaldtårta så det har jag lovat att jag ska baka till honom iaf. Sen funderar jag på att göra cupcakes och nå mer också.

Men nu ska vi göra oss klar för stan! 

(bilder från scrappingen kommer när vi kommer hem igen)

Ha en bra dag!

Scrapping kväll..

Trots halsont och tok snorig näsa kunde jag ju inte hålla mig borta från scrapping kursen ikväll =) Det är ju så vansinnigt roligt! Har shoppat massa papper nu så förhpoppningsvis hinner jag göra nånting hemma också innan nästa gång. Men det är ju lite svårt med lillmannen som vill busa hela tiden =)

På begäran så har jag lovat att lägga upp bilder på det jag gör men det får vänta tills imorgon för batteriet i kameran är dött.

Imorgon om jag orkar så ska jag städa och kanske baka lite. Har lite inspiration till att baka så =)

Nåja..

Sleep tight!

Sjukling

I natt har vi fått sova liite bättre iaf. Grymt skönt, hoppas det vänder nu!
Dock vaknade jag upp med ont i halsen, öronen och feber. Har inte tid eller lust att vara sjuk. Hoppas bara att lillmannen klarar sig!!

Idag blir det bara vila och försöka bli frisk som gäller, förutom ikväll då jag ska på scrapping kursen.. den vägrar jag att missa =)
Lillmannen är så söt.. han ligger i mitt knä och sover och snarkar. Har upptäckt att han gillar att ligga med huvudet och axlarna i mitt knä och resten av kroppen på soffan när han äter och nusomnade han så gott så också =) Älskade lilla plutt!

Nu ska vi mysa vidare, hoppas ni har en bra dag!

Det verkar inte lovande..

Hujja va trött jag har varit idag! Tog iaf en promenad till mamma tog drygt en timme att gå dit men så var ju en bit av vägen inte så bra plogad så där gick det ju lite långsammare, för att inte tala om hur tungt det var att knuffa vagnen. Åh va jag längtar till sommaren!! =)

Lillmannen har varit ganska gnällig idag och nu ikväll är han riktigt gormig så hoppet att få sova bättre i natt känns ganska liten. Tyvärr. Vette fasen vad det är.. grymt jobbigt iaf. Kan ju vara nå tänder på gång men det är ju svårt att veta. Hoppas bara det vänder snarast! Innan jag lägger in mig själv på mentalsjukhus.. där borde man ju få sova iaf.. haha.
Vill ju vara så pigg som möjligt på scrap kursen imorgon kväll!

Och på måndag blir det spännande också.. ska vara färgmodell åt fina Frida då! Hon ska färga mitt hår och klippa mig, har ingen aning om vad det blir för färg/er, men dom skulle tydligen ha nån utbildning med nya färger och behövde försökskaniner. Såklart jag ställer upp.. hihi.

Nä.. åter till skrikandet. Håller alla tummar och tår att det blir en bra natt!!

Tänker inte skriva god natt nu för det är ett av orden jag är allergiskt mot för tillfället. God natt, sov gott sovmorgon är några av orden jag får utslag av att höra nu. Vet nog knappt vad innebörden av orden är nu.. har nåt vagt minne av det bara..


Well..

Huu..

Hujja va trött jag är! Sonen har varit ganska tjorvig i natt, somnade i bra tid men sen har han sprattlat och gnytt massor i sömnen och vid 2 tiden i natt så vaknade han och var vaken en bra stund och nu har han vaknat igen och verkar tycka att det är läge att vara vaken.. men jag hoppas att han snart somnar om!
Men han är då glad iaf =)

Vaknade i natt av att han höll på sparka mig ur sängen också..himmel vad han sprattlade! Tror att det snart börjar vara läge att få honom att sova i sin egen säng, men det är ju såå mysigt och bekvämt att han honom i våran säng =) Så vi får se..

Nä.. håll nu tummarna för att han somnar om snart så jag får sova nån timme till.

Bildbomb!





















Ja som ni ser så blev det ju mest bilder på lillmannen =)
Men även på en av tårtorna som jag bakade och en ljusdekortion som jag gjorde.

Nu ska jag sova!


Scrap grejer =)

När min älskling kom hem från jobbet hade han med sig en massa paket till mig =) Fick en massa scrapbooking grejer som jag behöver bla en skärmaskin! =) Super bra! Så nu jäklar ska jag använda mina present kort på scraptime och så blir det massa scrapping.
Det är så jäkla kul!! LÄngtar som fasen tills på onsdag då nästa kurs träff äir =) Synd bara att det är svårt att hinna med att göra så mycket hemma när man har en liten bebis som inte tycker att man är så rolig när man sitter och håller på med sånt istället för att busa med honom. Men nu när jag har en skärmaskin så det är lättare så ska jag börja ta mig tid och sitta och dona på här hemma också, typ när han sover och på kvällen när älsklingen är hemma.

Imorgon om det är någorlunda varmt ska vi ta oss en promenad till mamma och hälsa på lite, eller så kanske vi är lata och åker buss men India föredrar nog en promenad =)

Har kollat på lite bilder i kameran så antingen ikväll eller imorgon så kommer det upp ett gäng bilder här.

Nu är det bus med lillmannen som gäller!


Ett helt år äldre

Happ.. så blir man ett helt år äldre idag.. tappar snart räkningen på alla år =)
Har iaf haft en bra helg och imorse vaknade lillmannen vid 05.30 och så låg vi och busade en timme drygt och sen somnade vi om till kl 11.. sköönt =) Så den här dagen har börjat helt ok alltså.

Ska ta och fara ner på stan en sväng hade jag tänkt, är som sugen på att strosa runt lite Och lillmannen mår så gott i vagnen när vi åker buss och går på stan =)

Och så vill jag köpa massa scrapping grejer.. har ju presentkort där som jag fick igår av mina fina vänner =) Och så fick jag av min lillebror okcså så nu jäklar ska här shoppas =)

Hoppas ni har en bra måndag!

Finaste brudarna!

Finaste brudarna här varit här och fikat ikväll och så fick jag en present.. presentkort på Scraptime! Klockers... Tuuuusen tack =)
Så nu jäklar blir det scrappa av.. hihi!

Annars idag har det inte hänt så mycket, var på en pulk promenad med India och bebis. India börjar vara riktigt duktig på att dra pulkan, fast lite tungt är det ju för henne men samtidigt himla bra träning. Bara man börjar lite lugnt och så länge hon tycker att det är kul så..

Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på.. kanske åker in till stan en sväng. Eller så hittar vi på nåt annat.. vi får se helt enkelt.

Nåja.. nu ska vi mysa på soffan lite innan det är dags för sängen!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Babysim

Har ju glömt att berätta om tjorvet med lillmannens babysim! Fasen så less jag blev..
Anmälde oss ju innan nyår till BBKs babysim men sen har jag inte hört nånting frpn dom om tider eller pris och sånt och på mamma träffen var det en som hade hört att det var inställt. Så jag ringde dit och hörde och då visste dom inte hur det skulle bli men mest troligt så kommer det inte bli nånting av den kursen av olika anledningar. Tycker det är så sjukt dålig av dom att dom inte hör av sig och säger det då!

Som tur var så fanns det platser kvar på step in´s "plumsa" babysim! Annars hade vi ju helt missat det där och jag vill verkligen gå för det kommer säkert bli skit kul!
Så jag är grymt irriterad på BBK nu.. dom tjorvade ju så jäkla mycket från första början. Svarade inte på mejl och tjatade bara om sina annonser som inte ens kom ut i den tidning dom sa att den skulle komma ut i och hit och dit.

Nåja.. det har ju löst sig nu iaf och lillmannen kommer börja babysim den 6:e februari =) Måste komma ihåg att köpa badblöjor och badbyxor till honom!

Nä.. nu ska jag ta och krypa ner brevid lillmannen i sängen, han ligger och sover med sin snuttis över ansiktet =)


Sleep tight!

Kalasat sig lite..

Idag har min familj och min morbror och hans familj och min mormor varit här och fikat, himla trevligt! =) Fick så fina saker, bla ett par örhängen från rock by sweden av min familj.. såå snygga! =) Tack!

Och jag fick ha min sambo hemma också, det var för kallt för att dom skulle våga sig iväg -32 grader är ju lite väl kyligt att ge sig ut i!

Nu sitter jag och bebis i soffan och myser.. han är så kramis, har ju knappt hunnit hålla i honom idag och han har gått från famn till famn så han har nog saknat sin mamma lite =)
Så nu ska vi mysa en massa innan det är dags att hämta hans pappa som är på middag. Och India ligger brevid oss här i soffan och myser/sover.. hon tycker att det är så jobbigt när det är folk och hälsar på, men det går ju bättre och bättre med tiden.
Att ha mycket folk hemma första året jag hade henne gick inte, det blev för jobbigt för henne. Så hon har gjort enorma framsteg min älskade voffsa!

Nu blir det mysa, mat och så lite snarra! =)

Ha en bra kväll allihopa.


Gröt

Idag har jag försökt städa, svårt med en bebis som inte tycker att man är så rolig när man städar =)
Men då la jag ner honom i vagnen och så gick vi en liten promenad så han somna och sen har han sovit ca 4,5 timme på bron. Så jag har hunnit baka och handla, handla gjorde jag ju såklart när sambon kom hem =)

Köpte mild havregrynsgröt till lillmannen som han har fått smaka nyss.. den var väl sådär. Han äter men han tycker att det smakar lite konstigt. Men det är ju inte så märkligt.. det var ju första gången han smakade nånting annat. Förutom potatisen igår då. =) Han då jätte duktig på att äta!! Det kommer knappt ut nånting alls utan han smaskar på det och sväljer, han tuggar tom med lite! Så duktig liten kille =)

Imorgon ska jag ha lite kalas för familjen.. och på söndag kommer mina vänner. Så nu ska jag återgå till att städa och göra klart kakan jag bakade!

Bjuder på några mat bilder först bara.



Och så en liten filmsnutt =)



Nu ska jag greja vidare!


Smakportion!

Nu har lillmannen fått smaka lite potatis för första gången! =) Kunde inte hålla mig nå längre.. hihi.
Det verkade faktiskt gå hem också.. först fick han lite ersättning och sen fick han potatismoset som jag hade gjort på en liten potatis bit och ersättning så den blev ganska lös. Han fick nog i sig typ en tesked och han spottade knappt ut nånting alls. Sen fick han mera ersättning att skölja ner det med =)

Hoppas bara att hans mage klarar det här nu.. är lite nervös. Men det går säkert bra *håller tummarna*

Lång lista

Idag har jag en lång lista med saker som behöver göras.

* Baka inför mitt "kalas" i helgen
* Städa upp lite
* Gå en promenad
* Tvätta
* Dammtorka
* Klippa lillmannens naglar

Och en massa mer.. suck.. vet inte hur jag ska orka/hinna med allt. Sen kommer sambon vara borta nästan hela helgen så jag blir dessutom ensam med lillmannen och ska hinna fixa allt.  Känns som ett omöjligt uppdrag eftersom att han bara vill vara i min famn hela tiden. Med lite tur så sover han i vagnen efter promenaden så att jag hinner göra lite då!

Har suttit och kikat på scrapping saker sen jag vaknade.. åh va mycket fint det finns. Vill typ beställa allt jag ser =)

Nu ligger lillmannen i mitt knä och äter/surrar =) Hoppas han somnar till lite så jag hinner klippa hans naglar! Går ju som inte att göra det när han är vaken och små armarna far som väderkvarns vingar =)



Scrapbooking!

Nu har jag just kommit hem från scrapbooking kursen! Och guuud va roligt det var! Längtar redan tills nästa vecka =)
Fick klart en layout iaf och jag blev riktigt nöjd! Ids inte fota den och visa nu så ni får se den imorgon om ni vill?

Nu vet jag iaf vad jag önskar mig i födelsedags present.. present kort på scraptime! Hihi =) Svin bra butik och hon som äger den är jätte trevlig och inspirerande, perfekt att kursen är i samma lokal som butiken så man kan handla under tiden man scrappar. Finns så otroligt mycket fint man kan jobba med!

Lillmannen var ju hos sin mormor och morfar under tiden jag var på kursen och det hade gått jättebra! Han sov när jag lämnade honom där och sen hade han sovit typ 2 timmar och sen hade han surrat på en hel massa =)
Tusen tack för barnvaktningen!

Nu ska jag äta lite och sen blir det nog att krypa i säng om lillmannen fortsätter sova dvs!

Har iaf haft en superbra dag idag!

Hoppas att ni också har haft det.

Sleep tight!

Hemma och laddar om..

Åh va trevligt det var att träffa alla mammor och bebisar igen! Nästan alla var med =) Detta kommer vi absolut göra om!

Nu har vi varit hemma en stund, laddar om inför scrapbooking kursen som börjar ikväll! Så jävla roligt det ska bli!! Har skrivit ut lite bilder så jag har nåt att scrappa med.

Men nu ska jag fixa mat och sen packa lillmannens grejer och´mina grejer och sen fara till mamma och pappa som ska vara med plutten medans jag är på kurs.


Mamma-bebis träff!

God morgon! Har nyss klivit upp och ska göra mig redo för mamma-bebis träffen nu på förmiddagen. Lillmannen sover fortfarande så jag hoppas att jag hinner fixa mig innan det är dags att fixa honom =)
I natt har han sovit mycket bättre! Så jäkla skönt! Hade inte orkat med den här dagen om han hade varit lika gormig som igår natt.

Men nu ska jag sätta lite fart här!


The quiet place

Det blev en ganska bra dag det här ändå. Trots att jag är galet trött.
Jag och sonen har myst och suttit i soffan och lyssnat på massa musik. Nu ligger han i miitt knä och äter och så lyssnar vi på Guns n roses - november rain.
Och så har jag hittat igen en gammal favorit.. In Flames The quiet place! Det var lääänge sen =)

Kom ihåg just att jag fyller år på måndag.. måste ju baka lite till det då ju. Fast i år blir det inget party eller så, bara fika och mys! Vart ju iof inget party förra året heller för då låg ju lillmannen i min mage =)
Men jag känner mig lite för trött  och sliten just nu för att festa.. får ta igen det nästa  år istället.. haha.

Måste ta och skriva ut några bilder jag kan scrappa med imorgon också!



Och huvudvärken kom direkt såklart..

Hujja vilken jobbig dag! Vill bara att det ska bli kväll så man får gå och sova (hoppas kan man ju alltid).
Lillmannen har varit riktigt jobbig idag.. nästan bara skrikit. Tills jag fick honom att somna, och då lyckades faktiskt jag sova 2 timmar också.. grymt skönt och välbehövligt! Dock kom ju huvudvärken såfort jag steg upp igen.. får nästan alltid huvudvärk om jag sover på dagen. Men oftast så lyckas jag inte ens somna på dagen.
Lillmannen sover fortfarande och jag hoppas att han sover ett tag till!

Har iaf lyckats köra några tvättmaskiner och nu känner jag att det är dags att stoppa nånting i magen! Skulle behöva plocka undan lite och vika in lite tvätt men det får fasen vänta, som vanligt haha.


Helt slut..

Ah.. Är så knäckt och helt slut körd. Lillmannen har sovit dåligt senaste ca 2 veckorna men i natt tar han priset! Han har vägrat att sova!! På sin höjd har han sovit runt 20min i stöten för att sen vara vaken flera timmar. Tror jag har fått sova runt 2 timmar i natt. Vansinnigt jobbit. Så jag hoppas att han sommar och sover några timmar nu.. Tänker försöka ligga kvar i sängen så länge det bara går idag.

Världens bästa India!

Vi tog oss iväg på en promenad iaf.. fast det blev ju med pulka eftersom vagnen inte är hemma. Och India var så duktig och drog pulkan en bit =) Tror jag ska ta och köpa en bra dragsele till henne så ska vi träna lite lätt drag..
Himla kul =)

Nu har jag just dammsugit och lillmannen sover fortfarande på bron.. han tycker det är så skönt att sova ute!


God morgon!

Har inte skrivit nånting här igår men mitt humör har inte varit det bästa senaste dagarna så det är därför! Idag känner jag mig lite irriterad fortfarande men det kanske går över under dagen.


Idag vaknade lillmannen "tidigt" kl 9 men jag tror att han kanske somnar om på ett tag. Det brukar han göra när han vaknar innan kl 11 =)
Nu ligger vi iaf kvar i sängen och myser och busar, och så äter han lite.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men städa måste jag iaf göra! Blir kanske nån liten promenad också.. fast då får lillmannen åka pulka för vagnen är visst kvar i bilen som står på sambons jobb.

Ser iaf fram emot onsdag, då är det först mamma träff och sen på kvällen så börjar scrapbooking kursen som jag ska gå! Ska bli himla kul =)

Igår var jag och lillmannen ut till Marie och Adam och hälsade på deras lilla underverk! Såå himla söt =) Stoort grattis igen!!
Lillmannen tyckte att det var himla spännande med en liten bebis också. Kan inte förstå att för bara nån månad sen så var min lilla plutt lika liten! Dom växer så himla fort!!


Men nu ser det ut som att vi får ta en liten powernap =)



Hoppgunga!

Sådär ja.. nu har jag varit iväg och köpt en hoppgunga till lillmannen. "Tyvärr" så däckade han ju i bilen så jag får inte testa den än ;)
Tror nästan att jag tycker det är roligare med sån här än vad lillmannen tycker.. iaf än så länge!


Gungan hänger tillfälligt i dörröppningen och väntar på lillmannen =)

Den ska dock inte hänga kvar där utan vi ska fixa nå fästen till den i en av takbalkarna i vardagsrum/kök istället.
Så han kan vara närmare oss.

Nu ska jag fixa lite middag.. sambon ska ut och äta med sina killkompisar.


Seg dag..

Hujja va seg jag är idag! Har inte lyckats få mycket gjort.. Men det är ju faktiskt ganska skönt att bara sega en hel dag också =)

Lillmannen övar sig att ligga på mage nu.. han är ju inte helt fötjust i det men det är ju så bra träning så korta stunder får han göra det ändå. Fast han fuskar ganska mycket då =)

Ska iaf fara iväg och köpa en hoppgunga till lillmannen på ett tag.. tror den kommer uppskattas mycket! Han vill ju bara stå upp hela tiden och det kan ju vara skönt att få vila armarna lite och kanske lyckas göra nånting hemma under tiden han står i den.. haha.

Jaaa.. så att så det så..

Ska ta och hänga tvätt innan jag åker iväg, sen blir det korvstroganoff till middag.

Ha väl inte direkt så mycket att säga idag..





Emil, 4 månader och 1 vecka gammal!

Idag har vi varit på bvc kontroll, alltid lika spännande! =)

Lillmannen följer iaf en perfekt kurva både på vikt och längd!

När han föddes vägde han: 3360g
Nu väger han: 7105g
När han föddes var han: 48cm
Nu är han: 64cm

Det händer grejer kan jag lova! =)

Han är riktigt stadig nu, han älskar att stå upp.. blir jättearg om han inte får det! Han ligger och tittar på sina händer som han har kommit på att det är han som styr, så han öppnar, stänger, öppnar, stänger och tycker det är himla kul =)
Han hatar fortfarande att ligga på mage så det blir inte så mycket sånt..
Han sover med oss fortfarande, mest för att jag tycker att det är mysigt.. hihi. Han sov ju nån vecka i sin egen säng men jag saknade honom för mycket! =)
Oftast sover han bra på nätterna, ca 6 timmar från det han somnar för natten tills han vaknar till och vill ha mat. Somnar för natten gör han mellan ca 22-24 tiden. och sover till runt 11 tiden på morgonen. 

Han äter bara ersättning nu.. blandar 50/50 med babysemp 1 och 2, för att inte magen ska bli ledsen av omställningen. Men när den här omgången är slut ska han bara få 2:an.
Är himla sugen på att börja ge honom smakportioner men känner att vi ska vänta ett tag med det eftersom att han har lite orolig mage ibland. Så lill magen och tarmarna hinner mogna liiite mer =)
Men åh va kul det ska bli.. vi har sååå mycket spännande och roligt framför oss!!

Jag ska köpa en hoppgunga till honom, vi har ju tyvärr inte plats för en gåstol men jag tror att han kommer gilla en hoppgunga också men han är lite för liten för en sån än tror jag. Men det hinner ju hända mycket innan jag har fått mammapenningen så =)


Det var en liten uppdatering om lillmannen det!










Mys middag

Nu har vi avnjutit våran middag för ett tag sen. Det blev porterstek med kokt potatis, sallad och så svartvinbärsgele.. sååå gott! Till det blev det lite vin, bara ett halvt glas för mig dock. Första dropparna alkohol på över ett år för mig! Men jag saknar det då absolut inte... eller att gå ut och festa. Mitt nya liv är tiotusen gånger bättre =)
Att vara mamma is the shit.. hihi. Man vet inte vad lycka är på riktigt förens man har fått en liten bebis.
Fast självklart är det ju jobbigt ibland också med sömnbrist och sånt.

Nu myser vi iaf i soffan med en övertrött bebis.. men sova vill han då inte =) Våran lilla tjurskallen!


Snuttis

I natt har jag haft jätte svårt att sova igen! Fattar ingenting, why? Lillmannen har då sovit bättre.. han verkar inte alls ha drömt lika mycket så det är ju skönt.

Idag ska jag ta tag i lite städning här hemma, igår lyckades jag ju äntligen slänga ut julen iaf. Älsklingen är fortfarande sjuk men förhoppningsvis så börjar han bli på bättringsvägen snart.
Nu ligger han och lillmannen i sängen och surrar =) Lillmannen äter lite frukost också.. han är ju ganska morgon trött =)





Han tycker om att sova med sin snutte över ansiktet =) Oftast lyckas han dra den över huvudet själv men ibland får jag hjälpa till lite.

Nu ska jag städa!

Ha en bra dag vänner!

Ännu en iskall dag!

-25,4 grader.. hujja. Jag längtar verkligen till sommaren! Vilken underbar sommar det kommer bli =) Vi ska planera in en husvagns tripp och så kommer det bli massa bad och bus med lillmannen! Wuuunderfuuul =)

Natten har varit jobbig.. igen! Vet inte vad det är med lilla plutten men han sover så himla oroligt.. ser ut som han drömmer väldigt mycket. Hoppas han kommer i en bättre sömnperiod snart igen.. I need it! =)

Idag blir det städa ut julen på riktigt och så måste jag åka och handla lite mat.. det ekar i kylen! Älsklingen är jätte förkyld så han är hemma från jobbet. Hoppas verkligen att lillmannen klarar sig från att bli sjuk!!
India är super mysig idag.. och så har hon fått dille på att slicka mig på kinden! Såfort hon får chansen så sätter hon sig brevid mig och attackerar min kind.. och hon ger sig inte förens jag säger åt henne. Tokfia! =)


Nä.. sätt fart.

Inte så smart drag

Blev att jag klädde på oss och tog bussen in till stan, men fy fasen va kallt det var!! Trodde näsan skulle trilla av =)
Var på dollarstore och köpte en korg som Emil kan ha sina leksaker i, kanonersch! =)
Sen gick vi till coop och handlade lite bebis mat och sen var det ju tänkt att vi skulle ta bussen hem men det kom ingen buss! Kom massa andra bussar men inte våran buss, var en kvinna som gick och frågade en busschafför varför våran buss inte kom och han sa att dom har nå problem med sina biogas bussar och att det i bästa fall skulle komma en buss kl 17 men mest troligt skulle inte den heller komma. Så jäkla dåligt att dom inte kan upplysa sina resenärer om det då! Tänkte dom att vi bara skulle stå där och frysa och vänta?! Grymt irriterande. Och inte tänkte dom fixa så vi kunde ta oss hem på något annat sätt. Himla dåligt.
Som tur var så var älsklingen på väg hem från jobbet så han kunde hämta oss så vi iaf tog oss hem! Känns ju inte så kul om man skulle behöva gå 4km när det är 28 minus grader ute!

Och India fick ett bus ryck när vi kom hem! Hon älskar ju att riva sönder papper så hon gick lös på en papperspåse =)
Min lilla tokfia!




Och vi har det riktigt mysigt här i soffan nu! Hela lilla familjen =)
Lillmannen tycker att det är supermysigt att ligga och pilla med små fingrarna i Indias päls, och hon tycker också det är mysigt. När vi kom hem idag så blev hon jätteglad över att se lillmannen, hon stod brevid honom och små gnällde och viftade på svansen men han låg ju i sängen så hon nådde honom inte.


Mysigt att borra in små tårna i vovve pälsen =)



Nu ska vi se Bygglov =)


Puss på er!

Freeeezing!

Åh typiskt att det skulle vara så kallt idag! Jag tänkte ju åka in till stan en sväng idag.. fast jag kanske gör det ändå!
Måste komma hemifrån lite.. håller på att bli knäpp(are) av att inte ha nåt att göra. Måste leta efter en låda/korg som lillmannen kan ha alla sina leksaker i. Sen är det ju alltid nice att gå och strosa runt och kika.

Nä nu ska jag kolla när det går nån buss!

3/1

Fy fan vilken jobbig natt det har varit! Bebis och jag somnade tidigt men jag vaknade efter knappt 2 timmar ovh sen kunde jag inte somna om. Var vaken till ca 04,30 innan jag äntligen lyckades somna. Hade verkligen behövt sova ut men men..

Nu ligger iaf jag och lillmannen och myser i sängen, han äter och håller på att somna om och så ligger han och håller tag i min tumme =) Tror jag ska passa på att sova lite jag också när han ändå sover!

Ha en bra dag!

2/1 2011

Haha.. fasen va svårt det är att lära sig skriva det nya året! =)

Idag har jag inte gjort ett skit, är helt slut efter nyår fortfarande. Och då var jag självklart nykter också =)
Vi har iaf äntligen fått upp en köksfläkt! Har bott här drygt ett år utan.. hehe.. vi är inte alltid så snabba!

Imorgon måste jag försöka göra nånting, blir knäpp av att bara vara inne! Och så hoppas jag att en beställning vi gjorde 12/12 kommer, dom är grymt försenade med den!! Kommer den inte imorgon kommer jag ringa dit och vara minst sagt otrevlig.. dom har gormat så jävla mycket så nu är jag less.

Hade tänkt göra en tidig kväll men det slutade med att jag och lillmannen la oss runt 9, sov ett tag och nu är jag pigg =(
Lillmannen gormar lite också, han sover i ca 30min sen vaknar han och gnäller och då är det flaskan om gäller, han äter 2 klunkar sen somnar han om och sover ca 30min så är det samma sak igen. Hoppas han somnar ordentligt snart!

Men nu måste jag kliva upp och dricka.

Sleep tight

Tråkig värre

Usch va jag känner att jag har blivit "tråkig"! Har ju inte direkt så mycket intressant att skriva här just nu. Men jag trivs med mitt liv och är lycklig iaf =) När man är hemma och mammaledig och det är mitt i smällkalla vintern så hittar man ju inte direkt på så jätte mycket.
Sen är lillmannen i en period då han blir stressad och orolig när vi är hos folk och det är många människor där och ljud nivån blir lite högre. Så för hans skull tar vi det lugnt nu också.

Igår firade vi iaf nyår i Luleå med fina vänner, supergod mat och så gick vi ut och tittade på jättefina raketer på 12 slaget. Efter raketerna hoppade vi in i bilen och begav oss hemåt eftersom lillmannen var med (såklart) och han hade fått nog av alla intryck och var riktigt riktigt ledsen. Fast när vi hade klätt på honom för att gå ut och titta på raketerna så somnade han.. trots alla knallar.. haha, sötungen =)

Idag har det varit himla lugnt också, vi har varit till mamma och pappa och ätit middag och sen var vi till S och J och satt och surrade och slö tittade på tv. Himla mysigt! =) Och det passade lillmannen fint.. helt lagomt lugnt.
Nu har jag just slängt ut granen och imorgon blir det att slänga ut resten av julen, och helt ärligt så längtar jag redan till nästa jul! =)

Nåja.. nu blir det nog sängen snart!

Sleep tight!



Mys med fina morfar på julafton




RSS 2.0