Kvälls tur i skogen..

Jag, Magnus och hans bror Niklas var iväg en sväng till granbergskojan vid nio tiden ikväll och nu har vi precis kommit hem. India fick följa med och det blev hennes första riktiga skogspromenad.. jag tror hon tyckte att det var riktigt spännande för hon for omkring och nosade och busade i snön. det var rätt mycket snö där vi gick så det blev lite små jobbigt och efter typ halva vägen så var lill vovven trött i benen och gick bakom oss i våra spår =)  På vägen tillbaka till bilen så fick jag bära henne dom sista 100 meterna typ för hon fick så mycket snöklumpar mellan trampbynorna så hon ville inte gå. Stackars liten!
Riktigt mysig var det iaf att komma iväg en sväng på kvällen.. fast lite läskigt att gå i skogen när det var helt mörkt! Fast vi hade ju ficklampor men ändå.. är ju som lite mörkrädd. Men det gick bra.. förutom när det flög upp 2 stora tjädrar ca 5 meter från mig.. då stannade hjärtat lite =)

Jo.. jag har fått min klänning som jag köpte på tradera också! Jättefin men jag är lite besviken för den var inte sådär lila som den var på bilden utan den är lite mer röd typ.. men fin iaf! Passar bra till julfesten.

Nä nu ska jag gå och sova.. ska ju faktiskt jobba imorgon!

Puss å kram

Lilla lysmasken..

Det är Indias nya smeknamn =) Mest för att hon lyser som tusan när vi är ute när det är mörk.. hon har ett halsband som syns! Lilla sötnosen

Var på möte idag om make up store visningen på lördag.. kändes inte så lite bortkastat! För dit, dom surrade lite, blev indelad i grupper, fick ett papper och sen var det slut. Det hela tog ca 20 min! Lite less att jag åkte från Boden för det! Dom hade ju lika gärna kunnat mejla över det. Well well.. nu ska jag inte vara gnällig, var ju lite mysigt att åka runt i bilen och titta på saker efter.
Men på lördag.. då jädrans kommer jag vara trött på kvällen.. ska vara på ripan i Luleå kl 11.00 och sen beräknar dom att det hela ska vara slut vid 22.15. Första visningen är 19.30 och andra 21.30 har jag för mig? Och sen är det efterfest men den tror jag att jag kommer skippa, kommer nog vara för trött + att det blir svårt att ta sig hem om det blir för sent. Ja jag vet.. jag är tråkig =) Sen är det ju personal fest helgen efter så jag sparar mig hellre till den!
Jo.. på tal om den.. jag jobbar ju 8.00-15.00 egentligen den lördagen.. men så kom eva och frågade om jag inte kunde jobba till 16.30 den lördagen.. WHAT?? Hur tusan ska jag hinna hem duscha och fixa mig och tillbaka på 1.5 timme? Det är 3 mil att köra fram och tillbaka! Men när jag lät så tveksam så sa hon att så fort vi hade fixat färdigt i charken så fick jag åka.. kommer vara snabb som blixten med att städa!


Nä.. nu ska jag gå och sova och kramas med älsklingen!

C ya!

Hair cut

Idag har jag klippt mig.. iof bara toppat men det var skönt att bli ompysslad en stund ändå och Maria lärde mig ett bra knep att snabbt fixa till en frisyr med rakt hår =) Brukar ju alltid vara lockig när vi ska göra nåt kul annars, men det tar ju 700år att fixa i mitt hår! Bra till personal festen.. då kommer jag ha kort tid på mig att fixa iordning mig.. jobbar ju till 3 och bussen brukar gå vid 6 så dår har jag mindre än 3 timmar på mig att hinna hem och fixa mig och tillbaka till jobbet. Men det fixar sig nog.. kanske gör mig i ordning hos mamma och pappa istället. Men det är ju ett tag kvar till det =)

Förutom att klippa mig idag så har jag varit förbi hos Jannice i hennes studio och surrat en stund och så var jag och älsklingen och köpte en extern hårddisk till mig.. för alla mina bilder. Den bärbara datorn fick slut plats när jag höll på lägga över bilder idag. Men sen kolla vi på internet och såg att samma grej var billigare att beställa (som allt annat också) visste ju iof det innan men jag fick för mig att dom kostade lika mycket.. så nu funderar jag på om jag ska orka lämna tillbaka det jag köpte och beställa istället.. skulle tjäna 160kr på det men samtidigt känner jag mig för lat för att göra det.. har ju redan ett hemma nu och det var ju "bara" 160kr.. eller?  Vad tycker ni? =)

Nu sitter jag och budar på en klänning på tradera.. auktionen stänger kl 21.02 och just nu leder jag iaf =) En jätte fin klänning som är lila och svart.. kanska nåt för p-festen? =)

Annars händer inte så mycket.. kanske uppdaterar när jag vinner auktionen (hoppas!)

C ya!

---------------------------

Jag vann! =) Tjoo.. och det blev bara 300kr med frakten. Perfect! Den kommer va så fin tillsammans med mina nya skor!
Och älsklingen var helt underbar.. han visste hur gärna jag ville ha den och så känner han ju mig och vet hur glömsk och förvirrad jag kan va ibland så han hade (utan att säga nåt) ställt alarmet på sin telefon så det ringde innan auktionen gick ut! Helt underbar är han! Älskar honom så mycket!

---------------------------

På Marre's begäran =)


Så här ser klänningen jag köpte ut. Visst är den fin.. lila =)


Skoooor =) =)

Har shoppat skor idag.. yey =) Super fin sandaler med klack.. eller vad det då heter. Tänkte ha dom på personal festen.  Såg dom på dinsko's hemsida i söndags och blev helt kär.. ville åka till Luleå och köpa dom på måndag innan jobbet men det ville inte älsklingen (han tycker jag har nog många skor!) så jag ringde och la undan dom och så övertalade jag älsklingen att vi skulle fara idag istället efter jobbet. Och nu har jag köpt dom *glad* Hur han kan tycka att jag har nog många skor kan jag inte förstå.. hur kan en tjej ha för många skor? Det går ju inte! Hihi.

                                                                                

Igår fick India en ställning till sin mat och vatten skål, upptäckte nämligen en nackdel med att ha golv-värme.. det blir en konstig typ beläggning i bottnen på vattenskålen även om man byter vatten ofta! Rätt cool ställning.. ser ut som en tax =)
      
                                                                                


Och så har vi fått och hämtat våra tapeter till hallen, så snart är det dags att tapetsera!! Yey. 
 Har även fått veta att jag är utan körkort i 5 veckor till.. inte alltför farligt men jobbigt ändå. Hade blivit ännu längre om jag inte hade haft speciella skäl till att jag måste köra bil. Men nåt som faktiskt är bra med det är att jag får ett nytt körkort! Jag hatar verkligen bilden och allt på mitt gamla så det ska bli skönt med ett nytt =)

Jag har bestämt mig för att försöka börja äta lite nyttigare.. är ju trött och hängig hela tiden så jag tänkte försöka äta lite nyttigare så kanske jag piggnar till. Idag åt jag fil med skivad banan i.. rätt gott och nyttigt. För att vara mig.. brukar annars äta vitt bröd och varm o'boy med grädde i =) mums. Och så ska jag övertala hunden (hihi) att vi ska gå längre promenader också.. och så kanske kanske jag far till step in nångång..

C ya!

Myyys =)

Har just kommit in från en helt underbart mysig promenad med lilla India.. vi var ute i drygt en timme tror jag. Var sådär lagomt kallt också.. runt -5 grader när vi gick.. hon var lös hela promenaden och hon skötte sig alldelens utmärkt.. fast visst märks det lite att vi inte har varit ute och tränat på länge. Vi har lyckast tappa bort hennes flexikoppel.. har inte den blekaste om vart det har tagit vägen.. iof så använder vi ju nästan aldrig koppel på henne men det är ju bra att ha ändå! När hon är hos mamma och pappa så går hon ju i koppel för hon lyssnar nog inte riktigt så bra på dom när hon är själv med dom. Då måste hon ju iväg och leta matte =)
I ett dike efter vägen som vi gick på hade dom lagt nån slags plast som det hade kommit snö på och när liten kom i full fart och skulle springa på det där så vart det ju inte så lite halt.. åh va jag skrattade åt henne! Så himla söt.. halkade omkring som en tok och blev helt vild och busig =) Hon slog säkert 10 kullerbyttor!

Igår tog vi det riktigt lugnt.. var iväg och åt middag hos Andreas och Sosso på kvällen och jag gjorde min första olovliga på vägen hem.. fast det var ju bara på skogsvägar långt ut i skogen så det räknas knappt =) Älsklingen fick tillåtelse att ta en grogg för jag mår ändå illa hela tiden nu så då kunde ju jag lika gärna stå över. Nästan alltid när jag äter nu så börjar jag må illa.. så jävla jobbigt när jag verkligen älskar mat! Jävla p-piller. Hoppas jag inte behöver äta dom så länge till! Rikitgt skönt att gå promenad och skingra tankarna lite och så mår jag mycket bättre när jag är ute och går med India också.. illamåendet går som över lite då. och så är hon alltid så söt och go så man bara ler och skrattar hela tiden =)

Ska vila en stund nu.. blev helt trött efter prommisen och jycken ser helt färdig ut också. Sen ska vi åka till mamma och pappa och äta middag. Skönt att slippa laga själv =)

C ya!


--------------------------------------

Efter att vi hade varit hos mamma och pappa så for vi och hyrde film och köpte godis.. vi hyrde "Flickan i källaren" och den var verkligen... tatatatatataaa.... skitkass!! Fan alltså.. både jag och älsklingen tyckte att det var nog helt klart den sämsta ever! Se den inte!

Upptäckte just att jag glittrar typ överallt också.. men jag vet inte vart det kommer ifrån.. har inte så mycket som rört nåt smink eller sånt på hela dan. Måste ju vara min glittrande personlighet! Hahaha.. =)

Nä nu sova! Natti natti

Träningsvärk..

Kommer nog känna av lite träningsvärk ett par dagar tror jag =) Men det var verkligen jätte härligt att komma upp på häst ryggen och fara ut i skogen en sväng! Tur att vi tog det lugnt.. annars hade jag nog varit helt rörelsehindrad i några dagar.. haha. Super mysigt! Kommer absolut att rida med Ingela fler gånger!

Efter att jag hade varit hos Ingela så kom jag hem, duschade och sen har vi inte gjort många knop älsklingen och jag.. ätit lite och sen har vi bara segat på soffan.

Har kommit fram till att jag måste köpa varma ridvantar och täckbyxor.. börjar vara rätt kallt ute. Och jag fryser ju alltid typ häcken av mig på vintern så jag behöver verkligen varma kläder!

Imorgon blir det att jobba.. 15.15-21.15.. rätt skönt pass men trist ändå.

Just ja.. dom ringde från Make up store igår kväll.. hade helt glömt att jag hade skrivit upp mig på en lista om att vara sminkmodell den 29:e november (tror jag det var) skulle ju som vara en kul grej men just nu känner jag mig inte så sugen. Dom ringde iaf och sa att det var inför-möte den 19:e och att dom ville att jag skulle komma. Jobbar egentligen då men jag får väl höra om jag kan byta pass.. brukar ju inte vara några problem. Sen får jag väl se efter det om jag vill eller inte.. men man skulle få en massa smink som tack lät det som å det är ju alltid kul! =)

ajja.. ska gå och slå igång en tvättmaskin och sen ska jag lägga mig på soffan och kramas med min älskling och lilla vovven.

C ya!

Äntligen tisdag =)

Jag älskar tisdagar!  Dels för att jag bara jobbar 10-13.45 eller 10-14.45 och så jag ledig varje onsdag och varannan torsdag.. soooo nice!

Var runt i dom sista butikerna för insamlingen idag också.. fick med mig lantmanna också *överlycklig* fast 2 butiker hade inte sina chefer "hemma" så dom måste jag kika in till imorgon eller på torsdag. Sen är det beställning som gäller! Var och pratade med banken också.. måste ju starta ett konto också.. lättare sagt än gjort.. fanns ju bara ca 100 olika att välja bland.. hur ska jag veta vilket??!
Jo.. och så bokade jag tid för klippning hos Maria, så den 19:e kl 11.15.. då jädrans =) Ska bli helt enormt skönt!

Imorgon ska jag fara till Ingela och rida ut på en liten tur med henne.. ska bli riktigt rikigt roligt! Fast jag måste erkänna att jag är lite nervös! Är ju flera år sen jag red "på riktigt".. var ju på en turridning på western farm i sommras och det var helt underbart men förutom det har jag bara "åkt med" några gånger. Kommer ju inte ha nån hållning eller några muskler alls.. men men.. det får jag väl öva upp igen =)

Just ja.. började ju skriva mer i det förra inlägget men då kruppade allt ihop sig så det kom bara med några ord på slutet så jag skriver det nu istället.

På halloween när vi var ut och skakade våra lurviga så trodde jag att jag hade tappat bort typ hela  mitt liv på kvällen och på söndagen letade jag som en galning och kunde inte hitta nånting. Vände in och ut på allt och upp och ner på hela huset och när jag letade i juack fickan så kände jag nåt konstigt och när jag fiskade upp det så var det.. dadadadaaa.. en komdom! Hur i hela friden den har hamnat där har jag ingen aning om men lite kul var det.. speciellt med tanke på att nån stackare kanske saknade den på natten *asg* Och telefonen och korten och allt jag letade hade jag bara i fyllan å villan lagt på väldigt bra ställen =) typiskt mig.

Nåja.. ska väl tippa i säng nu. (utan att äta natt mat) haha..

C ya!

Jag vill jag vill..

Åh.. VILL verkligen gå den där utbildningen till makeup artist!! Skulle vara helst enormt kul! Och sen kanske lyckas jobba med det också.. Yey! Stackars älsklingen har typ bara hör: "jag vill jag vill jag vill" idag.
Var en sväng och kollade på J och S husbygge efter middagen.. ser riktigt lovande ut =)  Och så har jag ju jobbat idag också 8-15.. och började nerräkningen direkt jag kom dit. God damn va less jag är! Har iof bara gått runt och tänkt på utbildningen och hoppats hoppats hoppats. Skulle vara såå nice. Har iaf mejlat runt lite och försökt ta reda på lite mer så nu hoppas jag på snabba svar.. och POSITIVA svar! =) Men det är väl bara dumt att hoppas för mycket också.. kommer bli så grymt besviken om det inte går som jag vill.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag.. är hungrig (som vanligt) den här tiden på dygnet.. men jag ska försöka hålla mig till mackor i fortsättningen.. börjar nästan se gravid ut snart.. haha. Åh jo.. har köpt världens godaste kola glass också.. den ska jag och älsklingen äta snart också. Men först mackor.. eller kanske lite köttfärssås med spagetti =)
Sen blir det sängen.. jobbar ju imorgon också. jävla ekorr hjul!

Hahah..
C ya!

har ju glömt

Livet på en pinne..

Eller ja.. nåt sånt iaf.. skulle vara kul om det kunde hända nånting roligt! Just nu känns det som att det bara är samma sak hela tiden.. iof så är det ju en bra cirkel jag har fastnat i. Känner mig rätt glad (trots p-piller) och lycklig. Men så har jag ju världens finsate pojkvän och hund också =) Och mina vänner såklart =)
Men ändå.. skulle vara kul att åka iväg en sväng nånstans.. bara för att bryta vardgas mönstret.

Igår började jag min "stor städning" blev inte så stor egentligen men det lilla som blev gjort behövdes verkligen! Mitt i det jag håller på stuva om kartonger och plocka grejer hit å dit så kommer min India och är sådär söt som bara hon kan vara! Hade ställt ner en tom banankartong på golvet medans jag höll på packa om några andra och den var tydligen en alldelens utmärkt låda att krypa ner och sova i =) Så det var precis vad hon gjorde... kartongen kanske var lite liten men har man varit hemlös och oälskad så kanske man inte är så nog räknad.


                                   
                                                                               Vadå? Va tittar ni på?


Brukar tänka ibland på vilken vändning henns liv har tagit.. från ett helvete och nära döden i spanien till sverige och vara bortskämd och så älskad en liten hund bara kan vara! Kan inte titta på bilderna på henne i spanien utan att börja lipa.. Hur kan folk vara så grymma?!

Har världens sötaste sambo också =) Igår kväll satt jag och läste en massa bloggar och var hur trött som helst.. att stiga upp och gå till toan och borsta tänderna var samma sak som att bestiga mount everest! Å då var han så söt och rullade iväg mig på stolen till badrummet och gav mig tandborste och tandkräm =) Hihi.. bara såna saker gör livet värt att leva! Som när jag var sjuk och nyopererad.. han tog hand om mig hela tiden och passade upp mig och var hur go som helst! Fattar inte hur han orkade =) Min älskling.
Har inte sagt nåt men magen har börjat jävlas sådär igen som innan operationen..  men inte lika mycket och inte hela tiden. Vill inte säga nåt till han än.. vill inte att han ska oroa sig eller så. Ska ju tillbaka till sunderbyn i december så får väl se då hur det är där inne. Hoppas att det inte är nån mer bara. Tills dess är det lika bra att ignorera skiten och försöka ha kul istället =) Snart är det ju firma fest också.. å dom brukar ju vara rätt roliga!

Nä nu måste jag duscha och börja med middag och sen kladdkaka om jag ska hinna innan brudarna kommer =)

C ya!


--------------------------------------------------

Hmm.. nu har mina gummor åkt å det är bara jag och India hemma för älsklingen åkte iväg till S och skulle klippa sig. Jag behöver också klippa mig.. verkligen! Är som svinto i topparna och dom krokar ihop sig till en enda stor tjorv typ 2 min efter att jag borstat håret.. inte kul =(
Blev sådär riktigt mysig nu, känner bara att jag trivs så enormt bra här ute i vårat lilla hus och Magnus är så underbar och allt känns bara så mysigt. Vill att han ska komma hem snart så jag får krama han och säga att jag älskar honom!

Hann baka kladdkaka också.. gjorde den med en liten twist med mintkrokant i.. MUMS!! Och så gjorde jag lite mysigt med liljor som jag köpte igår och tända ljus =) Liljor (vita eller vita med lila i) är soo my favorite! Fast sen ett tag tillbaka har jag verkligen börjat gilla gerberor igen.. fast det går lite mer i perioder.. liljor gillar jag alltid =)




                                                                               

Vad ska jag nu hitta på tills Magnus kommer hem? Kanske en liten kvälls prommis med vovven.. jo det lät bra.

Byebye


Lilla hunden =)

Hon är så söt min lilla mys! Fast hon löper så är hon precis lika go och mysig och snäll som vanligt. Finns inte nånting i henne som inte är perfekt =) Just nu ligger hon precis bakom min stol i data rummet.. eller det gör hon ju alltid, hon följer alltid med vart jag än går. Ser vi tv så ligger hon i soffan och kramas med oss.. om det inte är för sent på kvällen för då går hon och lägger sig på sin bädd i sovrummet =) Hon är både kvällstrött och morgontrött! Kan det bli mer perfekt! =)
För varken jag eller min älskling är ju speciellt morgon pigga heller.

Är ledig imorgon nu.. ska bli så grymt skönt! Ska ta riktigt sovmorgon och sen ska jag (försöka!) ta mig ner på stan och gå färdig i butikerna för min insamling. Annars måste jag göra det på torsdag. Vill ju lägga in min beställning nu!
Sen på torsdag kommer mina gummor ut hit å då ska vi se film och bara mysa å surra =) Tänkte försöka hinna baka nåt gott till då också. Var verkligen jättelänge sen vi umgicks "på riktigt"  och bara surrade. Så det ska bli riktigt kul.

Måste ta mig i kragen och tvätta och städa min bil så jag kan sälja den nu också! Behöver ju verkligen en kombi.. lilla mys kan ju inte åka omkring lös i baksätet.. tänk om vi skulle krocka! Usch hemska tanke!! Hon har iof ett bilbälte.. eller bilsele eller vad man då ska kalla det som hon alltid har om vi åker lite längre sträckor. Men hon avskyr verkligen den där grejen så även om jag vet att det är för hennes skull så känner jag mig taskig när jag tar på henne den =)

Hade tänkt lägga upp nån halloween bild nu men jag blev för slö för att orka börja med det så dom kommer en annan gång =)

Har dessutom hittat en utbildning som jag verkligen verkligen verkligen vill gå, det är en master makeup artist & hårstyling utbildning i stockholm. Den var inte så jätte farligt dyr men tillräckligt! Det som var så bra också är att den är inte så lång.. typ 20 veckor å det ska jag väl överleva i "storstan". Fast ett krav är ju som att älsklingen följer med.. tror inte jag skulle klara det utan han.. behöver honom nära mig. Kan inte tänka mig att "flytta" bort i 20 veckor och bara träffa honom ibland,, då skulle jag bli galen. Finns väl som bara ett stort krux och det är att det nog inte är så jätte lätt att få jobb inom det sen.. och det skulle ju som vara bra om man fick jobb efter. För jag vill verkligen inte flytta bort på riktigt.. trivs så bra här. Men men.. får kolla upp lite så får vi se vad som händer sen.. *hoppas*

Nä nu kurrar magen igen.. ja jag vet vad klockan är (00.03) och jag ska ändå gå och fixa lite mat. Älsklingen och India vill säkert också ha =) Bon apetit.. hur det nu stavas!



C ya!


                                                                                  
                                                                                 sova lite på husse & matte

Så var helgen över..

Fast den har varit rätt bra ändå.
Jobbade ju på fredagen så när jag slutade ville jag bara åka hem och ta det lugnt! Ladda för lördagen så att säga =)
Så lördagen.. hade panik ett tag för jag kände att jag verkligen behövde åka till Luleå en sväng å det är ju lite svårt när man inte har nåt körkort! Eller bil heller för den delen.. älsklingen hade lånat den och farit till nån skrot för att hämta massa grejs. Sen efter ett tag så tyckte jag typ.. äh.. spela roll jag klarar mig ändå + att jag inte hinner med att fixa middag och mig själv och allt så då kändes det lugnt. Men sen ringde Jannice och så for vi ändå och det var kul! Shoppade lite på Make up Store =)
Det blev iof väldigt stressigt sen och jag blev som vanligt lite sen.. men men.
Var ju faktiskt och hämtade upp Lina och Marie också =)
Var väl hos Jannice nångång vid halv 9 så då började jag fixa håret.. hann inte det hemma =) Sen var det bara börja dricka och spela sing star. Fast jag måste erkänna att jag faktiskt är lite less på att festa! Även fast det är en massa månader sen sist. Speciellt på söndagen kände jag så.. fast jag inte var bakis..mest bara trött och seg i kroppen! Så söndagen blev väldigt lugn iaf.. var väl knappt ut genom dörren=) Men det var skööönt med en riktigt slappar dag!

Jobbade bara idag och så ska jag jobba imorgon sen är jag ledig ons, tors fast då måste jag verkligen ner på stan och prata med fler butiker! Måste ju snart in med beställningen av bössor. Vill ju verkligen komma igång med insamlingen på riktigt!
Är bara lite jobbigt nu när jag inte får köra själv..måste muta min pojke att skjutsa mig hela tiden. Å så är det ju en himmla tur att jag har en massa fina vänner som ställer upp =)

Nåväl.. måste väl ta och krypa i säng om jag ska orka jobba imorgon, har varit helt slut idag fast jag har sovit länge inatt. Konstigt. Orkar inte vara lika trött imorgon också!

Just ja..så måste jag boka ett återbesök på sunderbyn snart.. fast sist jag ringde så hade dom inte fått sina scheman för den veckan än.. stackarna! Så jag får nog vänta ett tag till.


C ya!

RSS 2.0