en halt liten hund =(

Stackars India är halt.. vet inte vad hon har gjort men hon är väldigt röd mellan ett par tår och som upp mot ovansidan av ena fram tassen. Min lilla plutt. Har suttit med hennes halta tass i såpvatten i ca 5 min, tur att hon är så himla snäll och finner sig i det =)
Ska försöka kurera henne så bra det går nu under helgen och blir det inte bättre har vi en tid på måndag hos veterinären.
När jag pratade med veterinären idag så sa hon att India skulle ha tratt över helgen! Lycka till med de säger jag bara.. har försökt i över en timme nu och hur jag än gör så får hon av sig den! Kan ju inte knyta åt hur hårt som helst runt halsen på henne heller. En mästare på att smita ur tratten är vad hon är!
Har tom provat att sätta fast tratten på en sele men inte fan hjälpte det.
Nåja.. får vakta henne så hon inte slickar på tassen då istället.
Tycker nog kanske att det är en mindre yta det är rött på och kanske liite mindre rött. Hoppas det går över snabbt! Och att vi inte behöver åka till veterinären för det avskyr vi verkligen båda två =(

Annars har det inte hänt så mycket idag.. jobbat bara.
Och nu ska jag gå och sova och samtidigt försöka ha koll på India.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

har ni sno darhemma?? For ibland fastnar det ju snoklimpar mellan tarna och da biter dom bort dom ibland och da blir dom roda!! :( Men ni kanske inte har sno.. haha jag kommer ihag exakt hur det luktade nar Pella (var schafer) hade snobitar som fastnat i tarna! :)

2009-10-24 @ 01:07:49
Postat av: Marielle

Ooops det var Marre foresten

2009-10-24 @ 01:08:15
URL: http://marli.blogg
Postat av: Miii

huvva stackars india! förstår att hon inte vill ha tratt på sig,de e ju säkert jätteobehagligt för henne :/ hoppas de går bra. kram

2009-10-24 @ 11:44:12
URL: http://miiimary.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0