I'm soo grå..

Jupp.. har börjat måla på lill huset idag och ja vad kan man säga.. jag är grå! Precis som den del av huset som jag har målat =) Och det var inte alldelens lätt att få bort kan jag säga.. är fortfarande lite fläckig. Kommer se kul ut på beachen imorgon när jag och brudarna ska fara och bada! Hoppas verkligen på strålande sol imorgon nu!
Så först bada och sola några timmar och sen blir det att fara till huset och fortsätta måla, det blir såå himla bra! Känns så grymt roligt när man står där och målar och så tänker jag.. alltså.. det är MITT hus jag står och målar fasaden på! Mitt och Magnus hus! =) Haha.. känns så underbart!

Måste köpa mer färg imorgon också.. grymt dyr var den tycker jag. 1650kr för 10 liter!!! Och 10 liter kommer man ju ingenstans på.. köpte 2 hinkar idag och det kommer inte ens räcka till 1 varv och vi måste måla 2 varav. Aaaahhh!!!
Förstår inte varför färg slka vara så dyrt.

Jo.. och jag måste bara säga fyyy faaan vilken skit färg falu rödfärg är!! Herregud alltså! Nu har ju visserligen den färgen suttit ett antal år på lill huset men det går att ta piasava kvasten och borsta bort färgen! Och även när det är hyfsat nymålad färg så om man råkar luta sig mot väggen så färgar den av sig och är typ omöjlig att få bort från kläderna. Nu usch å fy för falu rödfärg! Vill man nu har ett rött hus så köp då för tusan vanlig röd färg som sitter fast på väggen och inte går att borsta bort.

Nä nu ska jag snart ta och krypa ner.. så jag orkar upp och soooola imorgon! =)

Kram

Inte som planerat..

Nope.. idag blev inget som planerat. Inget målande och hus pysslande. Det blev att fara till Gällivare och köpa en ny gräsklippare istället =) Men det gör inget.. vi får göra det vi skulle ha gjort idag i morgon istället.. älsklingen är ju ledig då också så.
Hoppas det är bra målar väder då.. =)

Är så grymt trött så jag kommer inte på något roligt att skriva eller berätta så.. skriver nå roligt imorgon istället =)

Sov gott!

Kram


Så var det över..

.. för den här gånge, Boden alive då alltså. Har inte hunnit se speciellt mycket av det i helgen faktiskt. Trots att jag har semester å allt. Var bara ner en snabb sväng i torsdags och i fredags for jag hem när dom andra gick ut. Men igår.. då jävlar =)
Vi var på inflyttningsfest hos Sara och Johnny och det var massa folk där och vi grillade och hade riktigt trevligt.  Sen for vi ju ut till området d¨och där tappar man ju alltid bort varandra. Men jag lyckades hålla koll på älsklingen iaf..
Träffade massa folk som man inte har sett på länge och då är det ju extra kul att surra lite.
När öltälten stängde så köpte jag thai mat och stod och tryckte i mig det men det botade inte riktigt min hunriga mage så vi for till max och käkade skrovmål och jag köpte såklat en max glass med dumle sås också =) Men efter det var jag faktiskt riktigt mätt =)
Så då for vi hem och sov. Var så jäkla varmt i huset så jag har vaknat typ varje timme och varit grymt torr i munnen och halsen. Har druckit säkert 1 liter vatten bara på morgon timmarna.. och det är ovanligt för att vara jag. Dricker ju typ aldrig annars.

Idag har mamma haft kalas.. grattis lilla mamma =)
Så då har vi varit där och fikat och ätit tårta och sen bjöd dom på pizza till middag. Mums! Sen for vi bara och handlade lite och nu slöar vi bara här hemma.

Imorgon blir det däremot att jobba på lillhuset! Ska fara och köpa färg till fasaden och börja måla om den och älskoingen ska fortsätta med badrummet och skruva upp gipsskivor på väggarna. Och så måste jag fara och köpa nåt bra mygg/knott medel till India för dom har bitit henne så mycket, speciellt i ljumskarna och hon är så ledsen för det. Går och kliar sig och små gnäller. Stackars lill tjejen. Hon fick sova hos mamma och pappa natten till idag eftersom att vi for så tidigt till sara och Johnny.. vill ju inte lämna henne ensam så länge. Så nu ligger hon och sover som en stock här brevid mig =)


Nu ska jag äta godis och slöa vidare på soffan!

Hoppas ni också har haft en bra helg!

Kram

Imorgon blir det kul!

Oh yeah.. ser fram emot imorgon kväll.. kommer säkert att bli skit kul! har bara problem med klädvalet.. som vanligt. Vad tusan ska man ha på sig.. skit svårt att bestämma sig ju =) Känns ju som att jag vill ha klänning men samtidigt så när man ska vara ute hela kvällen så kan det ju bli lite kallt. Hmm...

Svåra problem man har.. verkligen. =)

Ikväll var jag iväg till Magda och Mats en sväng och satt och surra på med dom. Dom hjade typ inflyttningsfest. Fast det blev inte nå festa för mig. Tänkte ta det imorgon. Är ju gammal nu så jag orkar fasen inte med 2 dagars längre =)

Tror faktiskt att jag har bränt mig lite grann idag... små kliar lite på ryggen. Men färg har jag fått också så nu börjar det kännas som sommar på riktigt!

Nu ska jag krypa ner med min älskling

Kram

Sol, sol, sol, sol =)

Åh va härligt det är! Nu känns det verkligen att det  är sommar och att jag har semester =)
Har legat ute ett tag men det vart så varmt så jag var tvungen gå in en stund. Och så spolade jag kall vatten över India.. hon var ju hur varm som helst. Usch va hemskt det måste vara att ha päls en sån här dag!

Annars händer det inte så mycket idag.. slappar llite här hemma och sen ikväll blir det en sväng till Magda och alive. Fast jag vet inte om jag ska dricka nånting idag, är ju stor fest imorgon och jag börjar ju vara gammal så nån 2 dagars orkar jag inte med =) Haha.
Nä.. det får bli en lugn och fin kväll ikväll istället.

Nu ska jag nog återgå till filten och solen på gräsmattan.. jag måste ju få lite färg! =)

Ha en bra dag i solen!

Kram

Ny jacka i sommarvärmen =)

Haha.. köpte en skinn jacka idag.. känns ju lite knäppt att göra det när det är nästan 30 grader varmt =) Men den kommer ju behövas senare. Var ju rea också.. men den kostade ändå för mycket, 1300kr. Men men.. har ju letat etfer en så länge nu så =)

Vi har varit en sväng till luleå ikväll också... och tittade på maxbyggnaden som brunnit ner idag. Och så åt vi på ett annat max =) Jag köpte en blizzer med dumle.. hur gott som helst!! =)
Och så tog vi 2 cacher på vägen hem.

Men nu ska jag ta och sova..

Natti natti

potatis på ögat..

ska visst vara bra med rödhet och svullnad har jag hört! så nu sitter jag här.. med potatis på ögat =) Jag hoppas desperat på att det här ska hjälpa nu!!

Om ett tag så blir det att fara ner till stan en sväng.. måste köpa dvd skivor att bränna ut bilderna på. Och så ska jag nog köpa en jacka (!) ja jag vet att det är asvarmt ute men ändå =) Har som inte kommit mig för att göra det än..

Nu blir det lunch och sen stan..


Ha en bra dag i solskenet!

Kram

Skit också..

Mitt jäkla öga har blivit 100ggr värre sen igår.. ser inte alls så mysigt ut. Har iaf varit till läkaren och fått nån salva som jag hoppas hjälper foooort! =) Vill ju inte se ut såhär på alive..

Annars idag har det varit fullt upp.. har köpte gipsskivor till lill huset och flängt  runt mest hela dagen. Är helt död nu.
Satte cola i halsen nyss också så jag höll på hosta upp lungorna =) Att man aldrig lär sig.. hihi.
Älsklingen är duktig och klipper gräsmattan nu också.. men det betyder ju att jag inte kan gå ut nå mer idag.. inte utan att snora ner alla i min närhet iaf. Men klockan är ju ändå nästan 7 så det gör inte så mycket.. kan lägga mig i soffan och äta glass =)

Imorgon måste jag fixa lite små grejs och så blir det väl att vara i huset lite också. Och så måste vi fixa med usa bilderna =)

Ha en bra kväll!

Kram

Lite shopping bilder..

Som utlovat kommer lite shopping bilder från USA =)
Orkade dock inte fota allt så jag tog bara det som var framme.. hihi. Och alla smyckena och sånt blev det inte heller att fota.


Killer klackarna från forever21.. ska använda dom iaf 1 gång!



Gladiator sandaler från steve madden.. as sköna! =)



Söta ballerina från charlotte russe.


Klänning från forever21 (tror jag det var..)


Supersnygg klänning från... ??? Minns inte alls faktiskt, vi var på såå många butiker =)


Tunika från nåt härligt ställe som jag också har glömt =)


Köpte 2 såna här t-shirts, en vart och en blå.


Tror jag köpte dom här på en charlotte russe butik men jag är inte säker =)


Dom gjorde såna här tröjor med airbrush på six flags.. man kunde göra i princip vad som helst.


Sen blev det ju nå brallor och mer kläder men jag orkade inte fota allt! Och massa örhängen och ringar och sånt.. köpte däremot inte en endaste väska!! Helt otroligt! =)
Jo.. gjorde en ring på six flags också.. en svart som dom graverade in "mia hjärta magnus" på, fast med en hjärte symbol då =)
Sen blev det ju lite underkläder på victoria´s secret, parfym och sånt också.

Idag har jag varit ner på stan en sväng och sen for jag och älsklingen och hans bror ut och geocachade lite. Vi tog 9st idag! Oh yeah! =) 
Har svin ont i ena ögat.. hade det redan i morse när jag vaknade. Eller det är mer i ögonlocket alldelens vid franskanten det gör ont. Vette fasen vad det är. Kanske har blivit biten av nåt.

Imorgon blir det mest troligt att hålla på i lill huset. Ska köpa gipsskivor och skruva upp dom på väggarna i badrummet. Snart kan vi klinkra och kakla där inne =) Woohoo!! Åh va jag längtar tills vi får flytta och börja med stora huset!!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen!

Sov gott sötnosar

Kram

I belive in miracles..

Since you came along..
Känns så bra med min älskling! Snart får vi sätta igång med vårat hus också =)

Har faktiskt fått lite gjort idag ändå. Har städat lite och tvättat, hängde ut tvätten, älskar lukten av nytvättat som har fått hänga ute och torka! Det är verkligen en sommardoft! =) Kanske skulle göra en parfym som luktar så..haha.
Fast just nu får jag inte köpa fler parfymer.. köpte 2st i USA och jag måste ju hinna använda dom också =)
Noir från victorias secrets och rock princess från vera wang.

Kom ju just på att jag inte har visat nånting av det jag köpte i USA! Ska försöka komma ihåg att fota och lägga upp lite i morgon =) Måste ju visa killer klackarna jag köpte.. kommer aldrig kunna använda dom men va fan.. snygga är dom iaf! =)

Nä nu blir det att hoppa i säng och läsa lite tror jag.

Kram



My love.






Segaste dagen på lääänge!

Shit va segt i dag alltså! Låg och läste i sängen till strax efter 2 och jag har fortfarande inte gjort nåt. Har inte ens orkat äta "frukost" Steg bara upp och satte mig i soffan istället =) Men jag tänkte slänga i mig nå mat och hoppa i duschen sen. Då kanske jag vaknar till lite, har vänt på dynget rätt ordentligt men så har jag ju semester och då får man göra det =)

Fint väder idag men riktigt blåsigt! Kände inte riktigt för att gå ut och sola då.. blir så kallt när det blåser!
I morgon däremot ska jag fasen ta tag i dagen och göra nåt! =) Måste bla fara in till jobbet och kolla vilket datum jag börjar jobba igen och så ska jag klaga på liljorna jag köpte härom dagen! Dom har inte ens stått och varit fina i 2 dagar! Och liljor brukar hålla längre än så.. Men så var det ju s-blommor som har levererat dom och sen ett tag tillbaka så är kvalitén på blommorna faktiskt riktigt dålig! Så jag ska kräva nya! Morr!

Och så ska jag ta och fixa till mina naglar.. nagelförlängningen har ju växt ut rätt mycket nu så det ser inte så fint ut direkt. Ska köpa vitt nagellack och en bra fil och så ska jag fixa till dom själv. Måste spara pengar till huset nu..

Blir väl kanske en caching sväng ikväll också om älsklingen orkar =)

Nu ska jag äääta!

Kram

Fortsättning på geocachning..

Haha.. har ägnat i princip hela den här dagen åt cachning! Så jäkla kul är det =) Men nu är jag trött och helt slut i kroppen, och India som har fått vara med hela dagen är också helt slutkörd! Hihi.. har ju nästan klättrat i berg idag =)

Geocachning går ut på att man ska bli medlem på www.geocachning.com och så ska man ha en gps som man kan lägga in koordinater på och så ger man sig ut och letar "skatter". Det finns ca 130st olika platser i Boden som har en cache. Det är oftast en burk av varierande storlek man ska leta och i den ligger det papper och ibland en penna och så ska man skriva upp sitt cache namn och datum då man hittade den. Roligast är ju om man är först att hitta en ny geocache! Idag lyckades jag och älsklingen bli 2:a på en!! Inte illa för att vara första dygnet tycker jag =)
Totalt har vi hittat 8st idag!

Man kan också ge sig ut och gömma en egen cache som alla andra får leta efter. Då far man ut och gömmer en och så lägger man in koordinaterna och ev ledtrådar på sidan sen. Det har vi också gjort idag.. en super klurig en.. hihi.
Himla kul är det iaf!
Och självklart får man inte säga nåt om gömställena till folk som inte är medlemmar! Man vill ju inte riskera att folk far dit och bara förstör..
Värsta hemlighetsmakeriet =)

Imorgon blir det nog bara en lugn dag skulle jag tro. India behöver vila och älsklingen jobbar.. blir väl kanske att jag far ut och letar upp nån enkel som vi redan vet ungefär vart den är. Men mest troligt blir det bara en slappar dag =) Kanske en sväng till stan eller nåt om det är fint väder..

Nu ska jag då ta och krypa ner i sängen strax..

Sov gott

Kram


Geocaching!

Shit va jäkla roligt det är! Provade lite med J och S i kväll och vi blev helt fast.. första vi gjorde när vi kom hem var att registrera oss och sen hittade vi en cache i närheten av oss som vi for iväg och hittade. Så grymt kul =) Kul grej att ha att göra tillsammans också. Har suttit uppe tills nu (06.10) och kollat på cache ställen i Boden så i morgon ska vi ut på äventyr!

Byggde även lite på huset idag.. lite el kablar har blivit dragna så nu ska det snart kopplas in ström till badrummet =)

Men nu måste jag sova nån timme så vi kan fara ut på jakt sen =)

Kram

Sov morgon de luxe!

Haha.. fasen å vi klev inte upp förens typ halv 3!! Men så var vi vakna rätt sent också. Tessi och Johan kom och så grilla vi och sen satt vi vid en eld och myste. Dom var tvungna åka hem till lill Astra och jag och Magnus satt kvar ute till ca halv 3.. skit mysigt =) Magda och Mats var förbi en sväng också.. kul att se dom.. känns som det var skit länge sen man träffa alla!
När vi väl gick in så satt vi och såg tv ett tag och sen gick vi och la oss och jag läste en stund också. Klockan var nog nästan 6 innan vi somnade! Så våran de luxe sovmorgon ä
var berättigad tycker jag =) Sen ha jag ju semester så då får man unna sig såna här dagar =)

Ska väl snart åka iväg till huset och fixa lite tror jag. Sen hoppas jag på mys kväll med film och godis i kväll..



Jag och min älskling, down town Milwaukee.


Nä nu ska jag hänga lite tvätt =)

Kram

Midsommar städning

Hmm.. fy tusan va trött jag har varit idag! Tog mig iaf till tandläkaren och nu har jag ont i tanden.. suck. Hoppas det blir bra i slutändan iaf.

Sen har vi hunnit med att storhandla mat och varit hos Magnus pappa och ätit middag och födelsedags fika. Och nu har vi precis gett upp städningen för idag, imorgon blir det lite mer fixa och dammsugning och skurning. Kan ju inte se ut som ett bombnedslag när det ska komma folk hit och fira midsommar =)

Kom på att jag behövde legging idag också.. men det fanns inga såna som jag skulle ha! Fyy fan va fjuttig shoppingen i boden är! Om man ens kan kalla det shopping?! Vill tillbaka till USA!!
Slutade med att jag fick göra egna leggings.

Nu ska jag ta och hoppa i sng så jag orkar vara vaken hela kvällen imorgon.

God natt

Kram

Jet lag!

Herregud alltså.. gick och la mi8g vid 8 igår kväll för att jag var så trött och sen vaknade jag vid 2 i natt och kunde knappt somna om! Lyckades efter några timmar och när jag vaknade igen vid 9 så var jag helt död.

Skönt att vara hemma och kramas med lill hunden igen iaf.. men jäklar vad jag saknar usa. Vill verkligen tillbaka!! Vi hade så himla roligt och alla var så trevliga och roliga att umgås med. I wanna go back!!!
Nåja.. har ju ett hus som ska börja renoveras snart och det är mycket som händer här hemma också.. men ändå =)

Ska snart iväg till tandläkaren också.. usch och fy! Hade tänkt hinna kasta mig i duschen innan det också, känner mig inte så fräsch just nu.

Men här kommer iaf några bilder från resan:


På kallax.. redo att fara iväg =)


Våran hyrbil.. Dodge Charger.


Framme på Stone Drive road, Milwaukee!


Underbart vackra Marre och henns Ryan!


Nu hinner jag inte lägga upp fler.. ska hoppa i duschen och sen fara till tandläkaren och efter det måste jag handla lite mat.. kylen är riktigt tom!

Ha en bra dag!

Kram

Back in sweden..

Ja då var man hemma igen. Känns faktiskt riktigt tråkigt!! Hade så gärna stannat kvar ett bra tag till men man måste ju hem till hunden =) Grymt skönt att få ha henne nära sig igen iaf!
Men annars.. om familjen och vovven hade varit där så hade jag aldrig kommit hem. Har haft så otroligt roligt.
Blir ett väldigt kort inlägg men jag har så jävla trött och jetlagad så jag ska faktiskt gå och sova nu.

Imorgon ska jag slänga in lite bilder från resan så nu får se!

God natt

Six flags!

Oh yeah.. nu laddar vi for six flags i morgon! Ska bli himla roligt.. hade tankt vaga mig pa en laskig ak grej ocksa. Jag kommer verkoigen att sakna alla har och allt som finns att gora! Men jag har funderingar pa att forsoka komma tillbaka nasta ar beroende pa hur det gar med huset..

Vi var ju ute och akte lite i dag och var bla forbi ett skit cool art museum! Det lag vid havet och var typ format som en bat och var huur coolt som helst! Svart att beskriva men det kommer som sagt upp bilder senare! Fick massa fina bilder pa mig och Magnus dar ifran ocksa =) Det lag vid en super fin park.. var ratt stora kontraster i parken nar man gick omkring och det var helt lummigt och har och var stack det upp as hoga hus.

Men nu ska jag packa fardigt och sen krypa ner for vi aker tidigt till six flags i morgon och jag vill inte vara trott da.

Sov gott!

Kram

God natt/god morgon

Ska strax ta och krypa ner i sangen, har suttit ute i flera timmar vid en bonfire och surrat och myst.. sa himla harligt! =)
Och sa har jag packat ihop lite grejer.. kommer ha overvikt pa mina vaskor kanner jag.. ajaj. Naja, ar val bara betala det  och se glad ut eller na..

Imorgon (sondag) ska vi mest ta det lugnt och mysa pa, har ju som varit full rulle heeela tiden. Blir att aka downtown och se sig omkring lite och bara kanna lugnet. Blir lite shopping ocksa skulle jag tro men mest "nyttiga" saker.. hihi. Och sa maste jag ju kopa bestallningarna ja har fatt =)

Idag har vi shoppat och jag har faktiskt kort bil har!! Oh yeah.. jag har kort bil i  usa, kanner mig ratt stolt faktiskt! =) Sen att det berodde pa att alsklingen inte var nog nykter for att kora ar en annan sak. Men lite laskigt var det..
Jo.. jag maste saga att det var en Dodge charger jag korde ocksa for det ar tydligen en cool bil =) Snygg ar den iaf!


Nu ska jag sova!

Kram


Jo mamma... ge India en stor kram och en puss fran mig! =)

Åhh..

Fasen också.. vi som hade tänkt stiga upp rätt tidigt och fara iväg till bayshore (tror jag det heter) och shoppa lite mera, men jag har sån j*vla mensvärk så jag orkar inte ens kliva upp ur sängen. Har tagit tabletter som jag hoppas hjälper fort så vi kan fara iväg sen! =)

Igår var det ju  bröllop, så himla fint och vi grät som sillar hela bunten =) Kommer komma upp bilder sen när jag har kommit hem.. ids inte börja med det nu. Var tvungen att tömma kameran igår för den var full! Hihi.. har blivit rätt mycket bilder =)

nu ska jag vila vidare så det går över nångång.

kram

Bröllop!

Åh det var verkligen så himla fint och personligt! Rann tårar på mig hela tiden typ.. tur att jag hade sprayat fast sminket ordentligt =) Nu har vi precis slängt i oss en macka från subway.. mums!
Nu ska vi strax springa ner till mottagnings lokalen och så ska vi fixa i ordning det sista där.

Och kanske hinner vi ta en liten power nap också.. hur nu det skulle gå med håret =)

Sköt om er!

Kram

Big day tomorrow =)

Åhh.. kommer gråta floder i morgon på bröllopet!! Men det ska bli så oerhört roligt =)

Idag har vi varit tillbaka till mayfair mall och shoppat som tusan igen.. köpte bla ett par svin snygga gladiator sandaler på steve madden. Efter några timmar där så for vi tillbaka och sen till Bluemound Garden där mottagningen ska vara och hjälpte till lite med förberedelserna, kommer bli så himla fint! =)

På lördag ska vi antingen ner down town eller till nåt mall och fortsätta shoppingen. Söndag  vet jag inte riktigt, och måndag ska vi fara till six flag! Jag är ju inte så jätte förtjust i karuseller och sånt men det ska bli jättekul ändå för det finns ju så mycket annat att göra där också =) Och på tisdag åker vi hem, ska bli så grymt skönt att komma hem igen men samtidigt vill jag inte riktigt åka för det är så bra här! Om man bara kunde ta hit alla man bryr sig om och så.. skulle aldrig åka härifrån då..hihi.
Men fyyy va jag saknar min lilla India!! *puss på nosen*

Nä det är väl bäst att sova nu för i morgon är det en stor dag! =)

Sov gott.. eller ja.. god morgon är det väl snarare för er =)

Kram

Oversvamning!

Jaa.. nu sitter vi (jag och Marie) och skamms lite grann har..

Det var typ stock i toaletten och sa kom Lisa (som ar ratt full) och tyckte att vi bara skulloe spola igen.. inte en bra ide direkt! Jag och Marie gallskrek NEEEJ samtidigt so hon spolar med fullt tryck. Och ja det kom vatten over hela golvet! Hon as garvar och springer ivag, vi star kvar inlindade i handdukar eftersom vi just smort oss med bus kram och upp kommer hans som ager huset och fixar stocket och torkar upp hela golvet med handdukar och vi star och skamms och vill bara forsvinna ner i jorden! Men han ar hur gullig som helst och sager bara att nej det ar lugnt. Han sa bara att det ar ju mitt hus och nar det inte funkar sa ska jag ju fixa det =)

Sen nar han var klar sa plockade han ihop handdukarna och gick ivag.. sen vander han sig om och sager: By  the way, where you showering together or what? Och skrattar =)

Pinsamt sa inat helvete!

Nu ska vi iaf ga och sova!

God natt!!

Hej hopp!

Oh my god vi har verkligen fullt upp!! Igar var vi och shoppade en massa och anda sa gjorde vi inte av med sa mycket pengar.. super nice! Och Susi och Franz som vi bor hos ar verkligen huuur gulliga som helst! Dom tar saaa himla bra hand om oss. Var ju tankt att vi skulle bo pa hotell i 5 dagar men nu blir det bara 2 dagar for dom vill inte att vi ska aka.. hihi!

Idag hade vi Marres mohippa typ och det var saaa sjukt roligt! Kommer upp bilder senare i veckan for jag vet inte hur man gor med bilderna pa den har datorn..
Men men torsdag och fredag kommer vi iaf att sova pa hotellet och da kommer vi ha internet till varan mini laptop sa da ska jag passa pa att ladda upp lite bilder!
Hade det inte varit for familjen och India back home sa hade vi fasen stannat har.. sa himla underbart och alla ar sa himla trevliga och hjalpsamma. Fuck you sverige typ.. haha. Nej sverige ar ocksa bra men vi har det sa bra har ocksa.. hihi. Och saaaa bra shopping!

Na nu ska jag ga ut till dom andra vid the bonfire..

Sov gott!

PUSS

Nightmare!

Ahh.. fy fan alltsa! Resan mellan lulea-stockholm och stockholm-philadelphia gick som ratt smidigt men fy fan mellan philadelphia-chicago.. da lyckades dom tappa bort varat bagage!! Sa vi fick fara ivag och hoppas att dom skulle komma tillratta sa snart som mojligt. 4 av 5 vaskor ar borta!!!
Verkar iaf som att vi far vaskorna idag! *Hoppas hoppas hoppas*
Har ju som ingenting nu.. tur att jag och Marre har samma storlek sa jag far lana av henne idag.. hihi!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ata frukost.

Ha en bra dag!
Kram


Nu drar vi =)

Fan va kul.. ska bara slänga i oss lite frukost och sen drar vi iväg =)
Är såååååååååhääääääääär glad nu! =)

Ses ikväll typ Marre! PUSS

12 timmar kvar =)

Jepp.. nu är det bara 12 timmar kvar tills första planet lyfter och då är vi verkligen är påväg!! =) Åh va det ska bli roligt!
Har packat färdigt nu och insett att våran väska nog är för tung!!! Har en liten sport bag som får bli reserv-väska. Får slänga ner lite saker i den också..

Och så har jag tvättat håret för första gången sen permanenten och jag ser ut som en pudel =) Måste försöka stajla till det på nåt bättre sätt.. hihi. Men jag tror aldrig att mitt hår har haft så mycket volym iaf =) Men men.. vi får exprimentera lite i usa för nu hinns det inte med nå mer pyssel. Ska bara fixa det sista och sen måste jag gå och sova.. är så grymt trött också så jag tror nog att jag ska somna rätt lätt =)

Nä nu ska jag fixa det sista!

Ha det bra så hörs vi när vi är i USA!! =)

God natt

Kram

Nybadad vovve =)

Hihi.. India är så himla söt! Hon tycker inte om att bada och hon känner så väl på sig när det är dags =) Då hör hon helt plötsligt inte när man pratar med henne eller så har hon smitit iväg och gömt sig.
Men nu är vi klara och jag kan pricka av den punkten på min "att göra lista" =)


Med shampoo/balsam i pälsen =)



Sååå skönt att bli torkad =)

Nu ska jag ta tag i lite städning.. suck!

Kram

Packning nästan klar!

Är i princip klar med min packning.. är bara sakerna som jag använder varje dag som är kvar och det lägger jag ner på måndag morgon. Känns riktigt bra att vara klar i god tid! Tyvärr så har det inte gått lika bra med städningen.. har som varken ork eller lust att göra det men det blir väl att göra ett ryck ikväll antar jag. Magnus ska ju på premiären på farmen så jag blir ensam hela kvällen så då kan jag ju lika gärna städa lite.

Imorgon jobbar jag 12-19.30. Tänkte duscha och så på kvällen för jag hinner inte/orkar inte stiga upp och göra det på måndag morgon. På måndag vill jag bara kliva upp, äta frukost, snabb sminka och fixa håret lite och sen åka iväg!! =)
Fan va resfeber jag börjar ha nu.. hihi.

Nu ska jag skjutsa Magnus till stan sen ska jag fixa lite middag och slappa en stund seeen kanske jag orkar städa =)
Just fan.. måste bada India idag också! Och kamma henne.

Bäst att börja nu då.. allt tar ju så mycket längre tid när man är sjuk!

Kram

Hår lyx..

Har införskaffat lite lyx till mitt hår nu, vill ju att lockarna ska vara lockiga och fina så länge som möjligt! Hade ju ett present kort på Frisyr så jag passade på att handla lite =)

Blev ett shampoo från Graham Webb som ska vara bra för lockigt hår. Väldigt återfuktande och ska ge stuns åt lockarna.
Sen blev det en gelé som också ska definiera och ge stöd. Och en gles kam så jag inte drar ut lockarna!


Shampoo 180kr, Hypercurl gelé 199kr och afrokam 80kr.

Ibland måste man ju få lyxa till det lite =) Men det kommer ju räcka länge också för det är ju mycket drygare än billigare grejer.




Iiihhh.. jag är fläckig!!!!

Hoppas jag fick bort det ordentligt! Ska prova smörja igen nu efter skrubben och hoppas att det inte blir sådär igen. Hel skumt för jag har ju använt det typ en vecka och det har inte blivit såhär innan.

Annars får ni väl kalla mig fläcken i fortsättningen.

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen, eller det kanske blir soffan ett tag till.

Sov gott iaf.

Kram

HJÄLP!!!

Aahhh! Har ju använt doves brun utan sol kräm ett tag nu och tyckte den var riktigt bra men så ser jag idag att färgen typ har släppt på vissa ställen på armen! Kastade mig i duschen och skrubbade som fan så nu är jag en blekis igen =(
Ska prova smörja igen iaf.. tror jag! Annars blir det spray tan i USA!!
Men fyyy va surt att vara blek igen! Jag som kände mig så brun och fräsch..  *grin*

3 dagar kvar..

Oh yeah! Fan va jag längtar nu..
Vill bara bli frisk först! Sitter i soffan med en stor té kopp men massa honung i så jag hoppas att det ska göra susen =)
Måste verkligen ta mig in till stan idag.. måste in på frisyr och köpa bla schampo och nåt som hjälper mina lockar att vara lockiga! Och idag är sista dagen jag kan göra det för dom har ju stängt imorgon..
Jobbigt att klä på sig och fara iväg bara när jag är så jäkla risig.. men efter en té kopp till så kanske det känns bättre =)

Annars idag blir det att ligga på soffan och vila och kanske köra en tvättmaskin. Åhh va nära det är nu!! Så jäkla kul =)

Nä nu måste jag försöka ta mig upp och hämta mer té och sen ta mig iväg.

Kram på er


Lite uppdatering med bilder..


Lite shopping från igår =)
Bla ett super fint bronzing puder!


Har börjat packa lite! Yey =)


Man är ju såå snygg
med rullar i håret!


Naglarna jag gjorde igår.



Snart är vi samlade igen =) Längtar så otroligt mycket..
vi kommer ha så grymt kul!!


Älsklingen är i lill huset och fixar med badrummet, jag är bara hemma och tar det lugnt och koncentrerar mig på att bli frisk! =)
Alltså.. har ju tagit cookilana nu ett tag men jag märker fasen ingen skillnad alls.. tycker det är svin konstigt! Alla säger att den är så bra men jag hostar då lika mycket ändå. Och inte blir jag "full" av den heller.. vilket är ännu konstigare efter som jag är en vekling som blir påverkad av typ alla mediciner.

Nu ska jag nog krypa ihop i soffan och se en film


Kram

I knew it!

Fan fan fan!! Skulle inte ha farit på personal festen igår.. var ju krasslig redan innan och i morse när jag vaknade så var det såklart sämre. God damn.
Tur att jag bara har saker att göra hemma idag! Än så länge har jag skrivit en pack-lista och så ska jag sätta igång en tvättmaskin snart. Sen ska jag lägga mig och sova en stund och förhoppningsvis så är jag piggare när jag vaknar då och då ska jag sätta igång med städningen och packningen.
Blir kanske att jag måste sjukanmäla mig nån dag igen men jag ska försöka komma igång och känna efter hur det känns senare idag och känns det inte bättre så ringer jag då.


Kram

P-fest..

Mmm.. idag har det varit en busy day! Gjorde ju naglarna kl 10 sen blev det att slänga i sig lite mat, sen for jag och Magda till Luleå och jag blev sminkad. Sen var det bara järnet till Boden och börja med håret.. det blev faktiskt riktigt bra! Trodde inte det när alla frisörer har avrått från det. Hoppas det håller till bröllopet bara. =)
Och nu har jag kommit hem från ica festen för en stund sen.. var så himla kallt och blåsigt och jag kan verkligen inte bli mer sjuk nu! Inte så kul att flyga när man är förkyld..

Har iaf varit en rolig dag! Imorgon blir det att vila, städa och packa.. och tvätta! =) Inte riktigt lika kul men väldigt nödvändigt!


Sov gott

Kram

Go´ middag =)

Sitter och väntar på att middagen ska bli klar! Gör lax på salt bädd och färsk potatis med dill och så en sås på creme fraiche, röd stenbits rom, dill, salt och peppar. Grymt gott! =)

Älsklingen är i huset och fixar med golvvärmen i badrummet, han är så duktigt =)
Såhär ser vårat badrum i lill huset ut just nu:


Snyggt va? =)


Har varit på vårdcentralen idag och fått mig lite coocillana.. hoppas hostan försvinner nu! Känner mig då lite piggare idag iaf så på måndag har jag tänkt vara i tipp topp skick! Haha..

Fy fan va jag längtar nu! 6 dagar!!


Jo och så har jag och Tessi växlat in pengar så nu är vi utrustade med dollar, så det är gjort nu också! Rätt okey kurs nu också.. 7,66kr.


Hihi.. India är lite bortskämd. Blev över lite stenbits rom från såsen så det fick hon smaska på.. hon tyckte det var skit gott =) Men det är hon värd min lilla vovve!




Nu ska jag bläddra lite i några inrednings tidningar och sen är det mat!

Ha en bra kväll!

Kram

På väg till jobbet..

Usch.. känns som att det kommer bli en stressig dag idag! Nu ska jag först jobba och sen ska jag växla pengar och så måste jag förbi vårdcentralen och ta en snabb sänka för att se så det fortfarande är samma sak, är det de så ska jag få kookiliana (hur fan stavas det?)  Sen måste jag hem och tvätta och städa och fixa lite.

Har drömt så jävla skumt inatt också.. är nog för att jag är rätt stressad. Hinner inte berätta nu för nu måste jag skynda mig till jobbet!

Ha en bra dag!

Kram

Down with the sickness..

Igen!!! Usch, mår inte alls bra nu. Men imorgon efter jobbet ska jag fara till läkaren och säga att dom fan får fixa min hals nu! Har haft skiten i 3 veckor nu!

Älsklingen är i lill huset och lägger ut golvvärme på toan nu.. känner mig lite taskig som inte är där och "hjälper" han men jag mår skit och måste duscha och sen hoppa i säng och hoppas på att jag är frisk i morgon!

Ha en bra kväll!

Kram


7 dagar kvar..

Oh my god! Nu är det nära =) Hela den här veckan är helt helt helt fullbokad! Har typ 1000 saker att göra varje dag förutom att jobba!

Idag är det tvätta och fundera på vad som ska med.. sen jobbet. Tisdag är det jobbet och sen ska jag växla pengar och fortsätta hemma.. men vill ju komma hem till ett rent och fint hem efter semestern =)
Onsdag ska jag först göra naglarna sen ska jag till Luleå och bli sminkad och köpa smink till bröllopet, sen ska jag ev permanenta håret och sen är det personal fest. puh!
Torsdag är jag också ledig så då blir det att packa det mesta, bada India och städa klart.
Fredag jobbar jag hela dagen så då hinner jag inte göra nånting annat typ. Lördag samma sak.. en liten grej att fixa efter jobbet bara =) Sen söndag jobbar jag också så när jag kommer hem så är det bara att slänga ner det sista i resväskan och sen sova som gäller! Och på måndag är det bara stiga upp och duscha och sen fara.. =) Hihihi.. åååååå va roligt!

Har bara lite ångest över att lämna India.. vet ju att mamma och pappa kommer ta jättebra hand om henne och skämma bort henne massor =) Men jag har aldrig varit borta från henne så länge så det känns lite hemskt ändå..
Ja jag vet.. jag är knäpp =)

Nä nu måste jag göra mig klar för jobbet! Och hänga tvätt och vika tvätt =)

Ha en bra dag!

Kram

RSS 2.0