Segaste internet!

Shit pommes va segt det går ikväll.. tar typ en minut att komma in på en sida på internet. Brukar ju gå hur fort som helst i vanliga fall.
Nåja nåja.. inte så allvarliga problem egentligen =)

Sorry att jag är så dålig på att uppdatera men jag känner att jag inte riktigt orkar lägga så mycket energi på bloggen just nu.. sen blir det bara en massa tjat om magen och att jag mår dåligt så jag lovar att bli bättre på uppdateringarna så fort jag mår bättre!

Hade iaf tänkt lägga upp lite bilder från lill huset men insåg (efter lite panik) att jag hade glömt kameran hos Jannice i lördags. Så jag får återkomma med bilderna.
Vi har iaf lagt klart golvet i lill huset så nu är det som bara badrummet kvar innan vi kan flytta in. Sen blir det nog en tripp till Ikea snart för att köpa nya luckor till köket och lite sånt men det är det ju inge panik med.. det tar vi när vi känner att vi orkar och hinner. Huvudsaken är ju att vi kan bo där, och ha vatten och en fungerande toa =)

I går kväll hade vi en bonfire för första gången hos oss i trångfors.. var huur mysigt som helst! Måste vi absolut göra om snart igen. Skulle ju dock vara bra om vi har en fungerande toa tills nästa gång =)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen krypa ner i sängen.

Hoppas ni har det bra!

Kram


090829

Idag börjar jag jobba igen efter att ha varit sjukskriven sen i måndags. Känns riktigt pissigt! Men men.. jobba måste man ju tyvärr göra.

Har nästan hunnit lägga färdigt golvet i köket/vardagsrummet i lill huset. Älsklingen kommer nog fixa klart det idag =) Blir super fint. Lovar att lägga upp bilder men hinner inte nu.

Hoppas ni har en bra lördag!

Kram

 

Natti natt

Har ändå lyckats med rätt mycket idag, men det känns kan jag lova! Skönt att ha fått saker gjorda och att ha kunnat göra det i min egen takt, När det har blivit för jobbigt har jag bara satt mig en stund, käkat lite chips och bara tagit det lugnt.
Har städat ur skrotet ur lill huset och skruvat upp några gips skivor i lill huset. Egentligen har jag inte gjort så mycket men det jag har gjort har gått bra så det känns riktigt bra.
Hoppas att jag mår hyfsat imorgon också och att vi får tag i färgsprutan så jag får prova leka med den lite. Lär väl bli älsklingen som gör det mesta jobbet men jag vill prova lite iaf =)

Nu ska jag se lite tv och sen krypa ner i sängen.

Kram

Ta tag i livet.

Känner att jag måste ta tag i mig själv ordentligt, även fast jag är sjukskriven så kan jag ju inte bara ligga och stirra i taket hela dagarna. Det mår jag ju garanterat inte bättre av, visst jag får ont när jag rör mig för mycket men liite måste jag väl kunna göra på dagarna! Igår var vi och inhandlade grejer till badrummet i lill huset, typ allt sånt där våtskikts grejs som ska sitta under kaklet och golvet. Jag råkade köpa ett par stövlar också.. min älskling blev inte glad! =)
När vi kom hem igen var jag helt död och hade massor ont i magen så vi åt middag och sen låg jag på soffan några timmar och knaprade tabletter medans älsklingen får iväg till huset och fixade och donade.
Får dåligt samvete att han får göra allt jobb! Jag vill ju hjälpa till och göra saker men just nu går det ju inte så bra.

Idag ska jag iaf försöka städa ihop sakerna som är kvar i lill huset så vi kan måla imorgon! Om jag tar det långsamt och med vilopauser så borde det nog gå. Får jag mer ont så kan jag ju alltid gå och lägga mig igen. Men det börjar ju bli dags att få saker och ting färdigt!
Vi ska ju hyra en färgspruta till att måla invändigt med i lill huset och det ska bli skit kul att prova den! Går säkert 100 gånger fortare och lättare att måla med en sån.

Måste försöka ta mig ur mitt negativa tänkande nu.. men det är inte så lätt. Blir ju lätt att man mår dåligt psykiskt också när man har konstant ont. Men idag känns som en bättre dag och då ska jag verkligen försöka ta vara på den och göra mig frisk!
Och gör det för ont när jag börjar röra mig så får jag väl a en pass out tablett och gå och slockna helt enkelt.
Kan jag ju inte direkt göra på jobbet! =) Och där får jag ont nästan direkt, tror det beror på att man rör sig ganska mycket i sidled och har andra dåliga arbetsställningar.

Nu ska jag äta lite lunch, ta några tabletter och sen ringa ett samtal. Är ju en fin dag så funkar det inte att röra på sig så får jag väl ta en stol och sätta mig i solen under en filt annars.

Kram

090823

Ska prova jobba idag och se hur det känns. Senaste veckan har det ju gått lite sisådär. Har bara ett kort pass (16.30-21.15) idag så det känns lagomt att prova om det skulle bli för jobbigt. Känner jag att det inte funkar så tyckte läkaren att jag skulle sjukskriva mig en vecka iaf och bara vila och ta det lugnt. Och jag håller med.. känner att jag måste lyssna ordentligt på kroppen nu och faktiskt stanna upp och vila när den säger ifrån! Inte värt att slita ut sig på jobbet för det straffar sig bara i längden.

Igår hade jag och min älskling en jätte mysig dag och kväll. Först steg vi upp tidigt och jag följde med till vidsel där älsklingen köpte en motor och sen for vi hem och la oss och sov nån timme till. Låg och pratade och skrattade i sängen ett bra tag sen när vi vaknade och sen tog vi det bara lugnt och på kvällen for vi och köpte pizza och daim glass och hyrde en film. Sen myste vi bara hela kvällen. Var så himla skönt! Jag behövde verkligen ha en sån dag när man bara myser och kramas och tar hand om varann.

Nu ska jag äta en sen lunch och sen göra mig klar för jobbet.

Kram

Älsklingar..

Vad skulle jag göra utan Magnus och India?! Förmodligen lägga mig ner och dö.. tur att jag har dom som stöttar mig och faktiskt lyckas göra mig lite glad nu också.


Älsklingen körde lite gokart på gräsmattan och India sprang efter =)
Jag satt på bron och tittade på.



Såhär trött blir man efter att ha jagat en gokart.


Så fin.

Ska fara och köpa pizza snart. Orkar inte göra mat idag.

Ska iaf prova jobba imorgon och se hur det känns.. känns det inte bra så sjukskriver jag mig en vecka iaf, Tyckte läkaren också.


Hoppas ni har en bra helg.



 


Imorgon blir det sjukhuset

Hoppas jag.. måste fara in och kolla hur det är med cystorna nu igen. Pallar inte den här skiten längre. Fast jag vill verkligen inte göra den där behandlingen nu så jag ska nog säga att om det är många cystor så får dom operera bort dom igen istället.. om det går. Hoppas iaf att jag får fara in imorgon och att dom kan fixa det så det blir "bra" ett tag till.

Nu blir det tabletter lite kvälls té och sen sängen.

Jobba idag

Fyy faaan... känns ju inte bättre idag kan jag säga. Men jag ska ju till jobbet.. självklart lyser det braiga humöret med sin frånvaro.
Kommer inte vara nån trevlig kassörska idag.. fast å andra sidan så är ju majoriteten av kunderna otrevliga idioter så då behöver jag inte ens försöka vara trevlig!

Idag är det verkligen en höst dag också.. runt 15 grader och grått och blåsigt. Känns faktiskt ganska mysigt =) Längtar efter att krypa in i stickade koftor och tjocka strumpbyxor, sitta och dricka té och se film,ha tända ljus och mysa.
Kommer nog inte hinnamed så himla mycket sånt den här hösten dock.. huset kommer ju som ta all ledig tid =) Men nån kväll/dag måste man ju unna sig lite sån vardags lyx också. Så man orkar =)

Nu blir det frukost/lunch och sen mysa på lite innan jobbet.. och så måste jag ringa några samtal också.

Kram


---------------

Och bara för att göra mitt humör ännu sämre så har kylen gått sönder, så nu blir all mat jag köpt och allt i frysfacket förstört. Kul. Och vatten rinner ut över hela golvet.

Usch vilken skit dag..

Allt efter promenaden har bara "jävlats" och jag har varit på riktigt dåligt humör. Utan nån egentlig anledning dessutom. Har varit ovanligt lätt retlig ett tag nu och det är störande som fan eftersom att det får gå ut över Magnus. Och det känns ju inte så snällt att vara grinig och snäsig mot han utan att han förtjänar det. Stackars älsklingen får dras med en bitterfitta.. haha.
Hoppas det går över snart för jag orkar inte gå runt och vara sur hela tiden med allt annat som är just nu också.

Kanske skulle ta tabletterna och gå och lägga mig och hoppas att jag är på bra humör imorgon.. fast jag jobbar ju imorgon så chansen att jag kommer vara på bra humör är ju lika med noll.
Suck.. jag måste verkligen hitta ett nytt jobb och det fort!

Nä nu blir det kväll té! Senaste kvällarna har jag och India myst i soffan och jag har druckit apple & cinnamon té.. riktigt mysigt! Helt klart underskattat..

Sov gott

Kram

Bilder från promenaden..


Fältet där dom odlade vete förra året visade sig bestå av.. klöver i år =)


Men det var fint ändå! =)


India satt och vilade sig lite efter att ha sprungit runt som en tok i skogen..


Älskar ön på sommaren.. finare ställe att bo på finns nog inte =)


En trött India på väg hem =) Sötnosen

Nu blir det middag!

Kram


Promenad i solen

Tänkte spendera min lediga dag hemma och bara mysa med India. Ska slänga i mig lite lunch nu och sen hoppa i duschen och efter det tänkte jag gå ut på en lång promenad med India. Ska ta med kameran och ta lite sen sommar / höstiga bilder. Hoppas vetefälten är sådär vackra som dom brukar vara =)

Så blir inte så mycket bloggande nu utan jag uppdaterar med lite bilder om nån timme istället!

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

Kvälls mys med té

Sitter och myser i soffan med lilla India brevid mig. Riktigt mysigt har vi det.. med tända ljus och apple & cinnamon té och levande snitt blommor. Gladiolus i en super fin mörk röd färg =)
Känns så himla rent och fräscht när man har städat och gjort fint och som kronan på verket färska snittlommor!



Såhär mysigt har vi det just nu!



Sötnosen och så kan man ju inte dricka té utan
en hjärtformad té sil =)



I verkligenheten är blomman ännu djupare och mer intensivt röd!


Nu blir det nog att bläddra lite i nya Ikea katalogen eller kanske nåt sex and the city avsnitt.. var länge sen jag såg nåt. Kanske slår på nåt från säsong 1.. =)

Hoppas ni också har en fin kväll!

Kram


I looove shoes!

Åhh.. har hittat snyggaste skorna idag när jag satt och bläddrade i en tidning på jobbet. Jag MÅSTE bara ha dom =)
Snabb som attan så kollade jag på deras hemsida men skorna har inte kommit ut i butik än.. men snart så!



I neeeeed them!

Dock så är dom ju rätt så jävla höga men jag måste ju prova dom iaf =)

Fast om jag nu skulle köpa dom så måste vi vara tysta och inte säga det så min älskling hör för han stryper mig nog om det kommer hem ett par skor till =) Så... shhhh!

Nu ska jag iaf vara duktig och städa och tvätta lite! Imorgon är jag ledig så får se vad jag hittar på då.

Hoppas ni har en fin dag!

Kram


-----------

Uppdatering:
Har btw fått fingrarna ur det berömda och äntligen beställt en QuickFinder kloklippare till India nu! Wohoo!! =)
Hoppas den kommer snart så jag får prova den.


Nu ska jag fortsätta städa.. har plockat undan allt och dammsugit så nu ska jag skura och fortsätta tvätta!


Kram kram

090817

Idag känns det bättre så det blir att fara och jobba.. suck! Hade egentligen varit skönt och kanske bäst att vara hemma en dag till och vila så cystorna slutar göra ont men jag är för snål. Får väl se om det blir värre igen men då får jag väl gå hem igen. Som lite svårt att veta hur jag reagerar för nu när jag har varit stilla och bara legat i soffan och knaprat tabletter så blir det ju bättre men när jag börjar röra mig så kan det komma tillbaka igen. Att röra på sig är rena döden för magen och cystorna! Så träna när man har den här sjukdommen är riktigt knepigt. Man måste isåfall försöka vara synsk och veta om man kommer få ondare snart eller om man har nån ond cysta för har man det och tränar så går det typ åt helvete.
Haha.. tur att jag är en riktig soffpotatis då =) Går ju bara promenader med India men för det mesta det senaste året efter operationen och med tanke på hur vi bor så brukar hon bara vara ute själv på gården. För tom när jag bara går på promenad så kan jag känna hur det börjar göra mer ont i magen. Oftast då så gör det ju inte jätte ont utan är bara det där molande som mensvärk ungefär.. och det är ju ingen fara.. det kan jag leva med.

Är så himla fint här ute på ön den här årstiden när fälten snart ska skördas och då vill jag verkligen gå ut och gå långa promenader. Tror jag ska försöka ta mig ut på en långis imorgon efter jobbet och då ska jag ta med kameran och fota lite. Är verkligen så otroligt vackert!

Men nu ska jag ta en snabb dusch och göra mig klar för jobbet!

Ha en bra dag.

Kram

Myspys i soffan..

Jag och min fina India ligger och myser i soffan.. hon blir som extra go och kramig när hon märker att jag är dålig.
Som när jag kom hem från operationen förra hösten.. var bara borta ett dygn knappt men shit pommes va hon var galen när jag kom hem! Magnus fick hålla fast henne för att hon inte skulle hoppa upp på mig, Sen lämnade hon inte min sida på flera dagar och slickade på min mage och överallt typ hela tiden. Min lilla go fis =)


Åhh va mysigt =)



Tröttis..


Nu ligger vi och väntar på att husse ska komma hem så vi kan börja se en film och bara ta det lugnt. Han är och fixar lite bil och hus grejer.

Kram



LINA: Hihi.. joo dom hänger med än =)


Sängläge idag också..

Magen är nog lite bättre idag men jag tar inga risker så jag ligger kvar på soffan resten av dagen. Måste dock hämta min bil som står kvar på jobbet eftersom att älsklingen var tvungen hämta mig igår. Är faktiskt sugen på godis och det är nog ett bra tecken! När jag har såhär ont så är jag aldrig sugen på nånting.. så att sötsuget är tillbaka är nog bra. Får köpa en påse godis när vi hämtar bilen.
Skulle behöva sova ordentligt i natt också. För nu i natt har jag bara drömt mardrömmar (som vanligt när cystorna spökar) och vridit och vänt på mig.

Funderar på att beställa lite från hm som tröst till mig själv =) Behöver lite nya mysiga höst kläder!

Hoppas ni har en bra söndag!

Usch å fy

Magen är inte bra alltså.. var tvungen ringa älsklingen så han kom och hämtade mig från jobbet idag. Hade tagit en dexofen men den ville inte hjälpa. Tog en till när jag kom hem och bäddade ner mig i soffan och däckade i drygt 2 timmar! Helt insane. Men det känns lite bättre nu tror jag.. har dock inte vågat ställa mig upp än..

Hoppas älsklingen kommer hem snart så vi kan göra lite mat.. börjar vara hungrig.


Ska vila lite mer nu.

Jordgubbar och glass

Mm.. sitter i soffan och har just kommit hem från jobbet. Myser med jordgubbar och glass innan jag måste hoppa i sängen. Hihi.. jag och India sitter och delar på jordgubbar.. hon tycker det är jättegott =) Min fina hund.
Har fortfarande ont i magen så det blir nog att ta några tabletter efter gubbarna och sen krypa ner och försöka sova.
Funderar på om jag skulle ringa till sjukhuset och prata med dom på måndag.. fast jag vet ju redan mina alternativ och jag gillar dom inte alls!
Nåja.. får se hur det blir med den saken.


Nä nu ska vi mysa en stund till och sen sova.



Hoppas ni har en fin fredag kväll!

Kram

God morgon =)

Lite sent för ett god morgon nu kanske men det är inte så länge sen jag klev upp faktiskt =) Har sovit rätt bra i natt borsett från mot morgon sidan.. strax innan och ett par timmar efter älsklingen steg upp (runt 05.00) så kände jag av magen rätt mycket och då är det lite svårt att sova och lyckas jag sova så sover jag ju rätt konstigt, Brukar drömma huuur sjuka drömmar som helst när cystorna spökar och nu var inget undantag.. helt sjukt alltså vad man kan väva ihop i drömmarnas värld! =)
Men men... ska ta och äta lite lunch snart.. ingen idé att göra frukost nu direkt =)

Sen blir det att kramas lite med vovven innan jag måste fara och jobba.

Hoppas ni får en underbar fredag allihopa!


Kram

Slit å släp..

Har ändå hänt lite grejer idag också.. fast jag siktade på att ha en slappar dag =) Men har ändå mått rätt bra idag så då gäller det att passa på.. haha!
Förmiddagen sov jag i princip bort nästan.. tog sovmorgon och sen satte jag mig bara i soffan med datorn lite och kollade på tv samtidigt. Vid 2 kom min älskling hem men for iväg och kollade på en bil så då passade jag på att hoppa i duschen och sen kom han hem och hämtade mig så for vi och köpte bilen. En gammal vw pickup från typ -76 nånstans. Tydligen ovanliga och allt sånt men vad vet jag =) Den kommer iaf att bli bra att ha när vi renoverar huset och far till luleå typ varje dag och köper grejer. Stort flak har den!

Efter det så gjorde vi middag och slappade lite och sen for vi till huset och grejade på lite. Jag och Magnus mamma rev upp korkmattan i köket i stora huset.. den satt mycket hårdare än mattan i sovrummet som jag rev upp igår. Blev ju faktiskt rätt jobbigt! Skönt att vi var 2 st idag.. tack svärmor! =)
Pappa kom ut också och fixade lite med elen så nu funkar den som den ska igen.. jävla konstigt det där. Hur kan den som bara försvinna sådär??

Har ganska nyss kommit hem igen nu iaf så jag tror bara jag ska läsa lite bloggar och dricka lite kvälls té och sen krypa ner i våran renbäddade säng!


Så här ser golvet ut i köket just nu.. fiiint va?? =)


Det här rev jag ut igår!


Sötnosen spanar efter husse som sprang in i garaget en sväng..

Sov gott allihopa!!


Kram





 


Puh!

Har faktiskt hunnit med en hel del idag även fast jag var tvungen att stanna i sängen längre än jag hade tänkt pga av magen! Var först hos tandläkaren och fixade klart min jädra tand.. 4000kr gick det kalaset på! =( Rotfyll aldrig en tand.. dra fasen ut den istället.
Sen for jag hem och tvättade och vilade lite sen gjorde vi tidig middag och sen for vi ut till huset. Rev ut korkmattan och golvlisterna i ett av rummen i det stora huset och sen hjälpte jag älsklingen att skruva upp några gipsskivor i badrummet i lilla huset. Och så letade vi el med pappa också.. har blivit nå grymt skumt med det. Men det blev lite gjort iaf!
Hittade gamla tidningar från -66 under korkmattan som jag rev ut.. och en ungeför lika gammal reklamskylt för nån cirkus. Lite små roligt! Lär ju dyka upp en hel del sånt under renoveringen känns det som.
Är grymt trött nu så jag ska nog ta och göra kväll snart.. Dricka lite té och slöa på soffan en stund innan jag går och lägger mig.

Tog lite bilder med telefonen på det vi gjordee i huset idag men älsklingen har hunnit gå och lägga sig och jag vet inte hur man gör så dom kommer upp en annan dag.

Kram

Jävla skit helvete..

Har ont som fasen i magen nu.. jävla jävla cystor. Sabbar typ mitt liv. Känns grymt tungt just nu kanske för att jag har mått så pass bra ett tag nu. Vaknade igår natt av att jag hade så jävla ont men lyckades tack och lov somna om igen. Har vart rätt bra under dagen men nu börjar det göra mer ont igen.
Fan va jag hatar det här!!

Hatar att det ska styra mitt liv, hatar att nästan alltid ha mer eller mindre ont, hatar att oroa mig för att nån av dom ska spricka igen, det gör jävla ont att ingen som inte har haft en likadan kan ens föreställa sig, hatar att vara trött hela tiden för att all energi går till att försöka hejda inflammationen.. vilket inte går, hatar att äta smärtstillande som gör mig avdomnad och borta.

This shit really sucks!!




Tandläkaren imorgon =(

Bläää.. måste till tandläkaren igen imorgon men nu blir det förhoppningsvis sista gången på ett bra tag! Trodde aldrig att det skulle ta såhär lång tid för dom att göra en rotfyllning.. fan typ ett halvår!
Blir inte kul att betala skiten..
Hoppas verkligen att det går bra imorgon! Tycker ju verkligen grymt illa om att gå dit och sen ca 1-2 månader tillbaka så har jag svin ont i ena sidan av käken när jag gäspar och gapar. Kul när man ska ligga och gapa så stort man kan i 2 timmar typ =( Men så tänkte jag såhär.. istället för att boka om min tid igen så får dom väl helt enkelt bedöva den delen av käken. Jag menar hallå.. dom har ju liksom grejerna för det =) Så jag hoppas det funkar för annatr går det inte.. blir ju fasen tårögd av smärta när jag gäspar och så knastrar det sjukt obehagligt också.

Har suttit och pysslat med lite bilder också. Har lagt upp lite nytt på pixbox! MiaE heter jag där för er som vill se dom =)

Annars har det inte hänt så mycket idag.. jobbade några timmar och sen har vi bara ätit och slöat. Kunde ju som inte göra så mycket annat i regnet. Funderar på att hoppa i duschen och gå och lägga mig sen.. eller om jag är slö och duschar på morgonen i morgon istället.. hmm.. stora problem här =)

Nä.. tror faktiskt att det får bli glass med chokladsås och lite tv!



Jag och fina Sara i party tagen =)



God natt



Hoppas ni har en bra kväll!

Kram


Översvämmning på ica!

Shit vilken kväll alltså! Har varit/är riktigt oväder ute och runt 20 tiden ikväll så började det pumpa upp vatten ur golvbrunnarna på jobbet och så forsade det ner för några stolpar från taket. Så man kan säga att det blev lite blött på några ställen. Slapp tack och lov stanna efter jobbet för att städa och torka upp! =) Brandkåren var in en sväng men då hade det slutat pumpa in vatten så dom kunde inte göra nåt så dom for igen. Dom hade fått vara till coop också för blixten hade visst slagit ner där.. vet dock inte om det blev några skador eller så.
Men vårat stackars ica hus skulle verkligen verkligen behöva en ordentlig renovering! Har ju några år på nacken så det finns ju lite skavanker.

Jo.. och så har jag träffat min kusin och mina kusin barn från stockholm idag också.. riktigt roligt =) Var ut till trångfors och visade vårat nya hus. Dom tyckte det var ett stort hus och en enorm gård om man jämför med deras små gårdar och ganska små hus =) Fast vi har ju en sjukt stor gård även för att vara här uppe..haha.


Tog några bilder med telefonen på vattnet men jag vet inte hur man får in dom i datorn så det får bli ett senare projekt för nu tänkte jag äta lite mat!

God natt

Bakis dag..

Ja.. huga.. har faktiskt varit riktigt bakis idag.. jag som aldrig aldrig brukar bli bakis annars. puh!

Nåja.. var ändå jävligt roligt igår bortsett från några missöden. Och då var det riktigt pissigt! Men alltsom allt en bra kväll.. som alltid när jag och Sara festar =)
Haha va vi flumma igår!

Nu ska jag återgå till att ligga på soffan och chilla.. sen blir det att göra lite mat.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

Ekonomi-panik.

Nä.. fan också. Har efter en väääldig massa velande kommit fram till att jag nog inte kan åka trots allt. Känns rätt trist men samtidigt har jag såå mycket annat jag måste prioritera! Och jag kanske kan gå nästa gång han kommer hit istället.
Även om jag inte kan gå då så har jag ju redan varit på en konsert med dom. I Oslo för... hmm... ja, runt 10år sen tror jag? Eller stämmer det Lina??
Det var riktigt jävla roligt och verkligen en upplevelse.

Har ju ett helt hus som ska renoveras och allt så jag har faktiskt insett att jag nog måste lägga i princip alla pengar på det.
Fasen va gött det hade varit att vinna några miljoner alltså!! Skulle verkligen behöva det iaf =)



Sötnosen ligger nedanför bron och myser i solen.

Har faktiskt kommit ihåg att boka biljetter (och hämtat ut dom!) till farmen på lördag också. Fasen va dyrt det är alltså.. fan 170kr i inträde bara. Sen ska man ju nån vända till baren också.  Men men.. kommer säkert bli super roligt så det får väl vara värt det =)
Laddar upp som faan nu =) Bara samma jäkla problem som alltid.. VAD ska man ha på sig???

Nä nu blir det sängen!

God natt


Wiiihoo =)

Åh yezz... det blir en Manson konsert till för mig bara jag hinner få biljetter =) Dom släpps imorgon kl 09.00. Börjar ju tyvärr jobba då också men det kan man ju strunta i ett tag =) Ringer väl när jag är på jobbet om jag kanske inte byter pass...
Är ju fasen en as viktig grej jag måste göra =)

Lite dåligt samvete bara att sticka iväg när vi har så mycket med huset men jag kan bara inte missa det här och det behöver ju inte alls bli dyrt heller!

Nu kommer den här vintern bli ännu roligare! =) Verkligen något att se fram emot! Förutom huset då..


Nu blir det lunch!

Kram

Höst mys!

Shit pommes alltså.. nu är det ju rätt mörkt på kvällen! Och på natten är det ju riktigt mörkt. Det är verkligen lite blandade känslor inför hösten.. en del av mig tycker att det är jättemysigt och längtar lite tills hösten medan den andra delen av mig tycker att det känns lite hemskt att sommaren snart är över och den kalla hemska vintern kommer snart. Fast vintern är ju också mysig på sina sätt ibland men den är bara så jäääävla lång! Skulle det vara riktig vinter i typ 2-3 månader så skulle det ju vara helt okey.

Fast den här vintern går nog kanske rätt fort med tanke på hur sjukt sjukt mycket vi har att göra med huset. Jag hoppas då det att vintern kommer ocg går fort iaf =) Kommer hur som helst att bli en jobbig, rolig och händelserik vinter! Men mest rolig skulle jag tro.. hihi. Ska bli så spännande!

Men nu är det sängen för mig! Blir nog en vända till Luleå imorgon om allt vill sig väl. Är grymt sugen på att fara och bara strosa runt och kika iaf,

Kram



------------------------------------

Aaaahhhh!!! Såg just att Marilyn Manson kommer till sverige i november... FAAAAN va sugen jag blev på att fara!!! Biljetterna släpps på fredag.. och billiga var dom. Dyraste var 475kr! VILL VILL VILL VILL VILL!!!

Planlösning! =)

Ha.. nu äntligen har jag lyckats komma ihåg kameran! Är ju inte helt hundra att det blir så här men mest troligt iaf =)


Det här är bara botten våningen!!
Dom 2 rummen till vänster blir sovrum, det rakt fram toa och allt det öppna till höger blir kök och vardagsrum och över det kommer det att bli full tak höjd upp till yttertaket.
(ingången är på långsidan mitt emot badrummet)

Kommer inte att det ut exakt sådär utan det kommer vara lite annars vid hallen och ingången men nu har ni fått se ungeför hur det kommer se ut =)
Sen på övervåningen kommer det att bli ett relax rum med dusch och bastu och nåt mysigt badkar. (kommer ju vara dusch på bottenvåningen också efter som att vi kommer göra den klar först) och så kommer det bli 2 sovrum till där.
Så vi har ju lite att göra nu med tanke på att precis allt ska göras om =) All el och förmodligen rätt mycket vatten ledningar ska bytas ut och flyttas, massa väggar ska rivas och byggas upp. Men det ska bli såå kul! =)


Hittade en konstig och grymt äcklig insekt när jag höll på plocka bort lite grejer ute. Nån som vet vad fan det är för nåt??!!

Vad kan detta vara?? =) Konstig färg hade den också..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen soova!

Kram

Snart jobb igen..

Ja så var det måndag igen.. suck. Är ju iaf ledig onsdag och helgen. Och i morgon har jag kort dag =)
Blir att fara på farmen på lördag också så det känns som jag måste börja ladda för det redan nu.. haha.
Det brukar ju gå rätt vilt till när jag och Sara drar ut på bus =)

Ojoj.. såg just va klockan är och nu måste jag fan skynda mig som fan!

Kram


Trött som bara den

Äntligen hemma från jobbet! Inte för att jag har haft ett så långt pass idag men jag är så sinnesjukt trött ändå. Steg ju ändå upp ganska tidigt för att vara jag iaf och sen har det varit full rulle hela dagen

Och nu har jag faktiskt fotat planritningen som vi har gjort.. meeen jag har glömt kameran i lill huset så det blir ingen bild på det idag heller! Men imorgon ska jag försöka komma ihåg att hämta kameran och lägga upp bilden här =)

Men nu ska jag sova!

Kram

090802

Idag blir det fullt upp! Håller på att tvätta lite nu och sen ska jag iväg och hämta en cykel som mormor har fixat till mig =) Sen ska jag ut till huset och greja på och röja. Och sen ska jag jobba 16-21. Fast innan jag far nånstans skulle jag vilja att tvätten blir klar så jag kan hänga den! Men det borde nog inte vara så länge kvar till den är klar..

Känner av cystorna rätt ordentligt idag.. så typiskt när man har mycket att göra. Men jag får väl trycka i mig mina smärtstillande och köra på ändå. Så mycket annat kan jag ju inte göra. Men jag känner att det är dags att börja fundera på vad nästa steg blir. Funderar på om jag kanske skulle låta dom göra en operation till och ta bort cystorna igen, för jag har ju faktiskt klarat mig nästan ett år sen förra operationen! Gjorde den i september förra året..
Men dom kommer ju tillbaka hela tiden det är ju det som är problemet. Eller om jag kanske inte har nåt val längre och måste genomgå den där behandlingen. Vill verkligen inte göra den. Framför allt inte NU! Dom säger att man blir rätt fucked up av den och jag/vi har så mycket att göra med huset och allt så jag kan som inte vara helt väck ett halvår som behandlingen tar. Och det garanterar ändå inte nånting. Cystorna kommer förmodligen att komma igen ändå.
Nä.. jag tror nog jag härdar ut ett tag till. Tar ju trots allt typ 2 månader innan jag är i bra skick igen efter operationen också.

Men nu startade centrifugen på tvättmaskinen så nu ska jag sätta fart!

Hoppas ni har en bra söndag med inte alltför mycket huvudvärk =)

Kram

Dubbelt så långa armar..

Åh fyy.. känns verkligen som att mina armar är dubbelt så långa som i vanliga fall! Det tar på kroppen att rust hus =) Idag har jag ju då jobbat 10-18.30 och sen for jag direkt och målade klart lill huset så nu är det klart!! Wiihoo =) Bara under spikningen och snickerierna som ska målas vitt men det blir inte riktigt än. Och det är ju så pass lite så det kommer gå mycket fortare.

Älsklingen har hållt på med grävmaskinen och dragit upp rötter från träden som vi har fällt så istället för stubbar så har vi nu en massa hål.. nåja nåja. Fint kommer det bli iaf. Och India tycker att det är jätte roligt med hål i gräsmattan som hon kan dyka ner i och gräva ännu mer i. Sötaste synen idag är då helt klart när Magnus sitter i grävaren och gräver och India står typ 10-20 meter bort och gräver hon också =) Skulle hjälpa husse. Sötnos. Hade tyvärr inte kameran i närheten så så det blev ingen bild =(

Jag har faktiskt backat med släp ikväll också och jag var faktiskt inte så jävla dålig på det ändå. Lite mera träning så kanske jag vågar mig ut i trafiken också =)
Lastade på en massa typ ruttet virke och skräp på släpet och backade ner till ängen där vi har våran gigantiska skräp hög och slängde av det och så upp igen och lasta på mera skrot.
Rätt var det är så blir jag vältränad av det här.. haha.

Nä nu blir det kvällmat och sen sängen.. massa att göra i morgon också förutom jobbet på ica. Puh!

Hoppas ni har en bra lördag kväll!

Kram

RSS 2.0