Happy as hell =)

Wiihii =) Fan va bra allting känns nu.. enda negativa är typ jobbet.. hihi. Idag har dom grävt och haft sig så nu har vi snart vatten till lill huset! Då är det "bara" sätta våtfolie och sånt och sen kakla och lägga klinker och sen in med badrums inredningen och så måla resten av rummen vita i taket och på väggarna. Och så köpa nya köksluckor på ikea =) Sen kan vi flytta in dit. Fast det är ju ändå ett antal veckor bort..

Marie efterlyste en skiss på planlösningen som vi funderar på och jag tänkte fota den och lägga ut här men jag hittade den inte nu när jag letade så jag får söka bättre imorgon och fixa det då =)
Så du får vänta lite till sweetie =)

Har haft världens skummaste dröm i natt också.. fatta nada alltså! Vet inte ens om det är en mardröm eller en bra dröm typ. Började lite som en mardröm men sen på slutet vart det som nästan en love story. Skit skumt.. bla så flög jag med hjälp av fladdermöss, jag liksom låg på dom och åkte på dom.. hur många som helst var dom =) Grymt coolt! Ska ta och föda upp och träna nära bats och så ska jag börja ta mig fra på det sättet. Miljö vänligt om inte annat.. haha!
Vaknade av världens brak och att huset skakade så jag hann inte drömma klart.. svin irriternade.. ville ju veta vad som skulle hända =) Skulle iaf vara riktigt kul att försöka tyda den där drömmen och se vad den betydde. Har aldrig drömt nåt liknande!

Nåja.. nu blir det sängen. Jobbar 10-18.30 imorgon och efter det ska jag fara och måla klart lill huset.

Puss å go natt

The renovation starts now! =)

Hihi.. oh yes vi fick nycklarna idag!! Så jävla roligt =) Nu känns det som på riktigt att vi har köpt hus.

For direkt ut till huset efter att vi hade varit på banken och gick och kikade runt och bara myste. Sen kom jag ihåg att jag skulle ju till gammelstad och vaccinera India!! Blev att tok stressa hem och snabb fixa lite mat och sen köra rally till gammelstad. Dom stängde vaccineringen kl 19.00 jag var där 18.55 =) India var super duktig och sa inte en ljud och stod helt stilla när hon fick sprutan. Så duktig såå! Sist vi var där och när hon skulle få en lugnande spruta när vi skulle göra pricktestet så slängde hon sig som en tok och gall skrek när dom skulle sticka henne så sprutan flög all världens väg och var ca en centimeter från att landa med spetsen neråt i min arm. Hade ju kunnat bli lite intressant.. hihi =)

Sen efter vaccineringen for vi till huset och skulle måla klart lill huset och Sara och Niklas kom och hjälpte till och mamma och pappa var förbi en sväng också. Dock kunde vi inte göra färdig allt för färgen tog slut.. typiskt. Men nu är det iaf bara halva framsidan kvar!! Yey! Så skönt! Så på lördag blir detatt måla klart efter jobbet.. slutar 18.30 och börjar inte förens kl 16 på söndag så det blir nog bra. Inte nå luleå kalas för min del inte!! =) Fast jag är då inte det minsta sugen heller..

Här kommer filmen jag gjorde idag när jag gick runt i huset idag! Svårt att få det bra med bara kameran men man ser ju litegrann hur det ser ut. Kommer att filma några gånger under renoveringen och så självklart när det är färdigt.. men det är läääänge tills dess.


 


Nu ska jag läsa lite bloggar och sen hoppa i säng!

God natt

090730

Åh hoppas hoppas hoppas att vi får nycklarna till huset idag också!! Vill inte behöva vänta tills imorgon med det..
Känns som att klockan aldrig vill bli 3 så vi får fara på banken =) Fast just nu är det bra att det är nån timme kvar för jaag har just kommit ut ur duschen och har inte hunnit äta lunch heller!

Kankse tar och värmer upp lite rester och går ut i solen och sätter mig och äter.. lät ju rätt nice! Kanske mitt hår torkar fortare så jag kan platta det också. Mitt hår ville som inte vara permanentat så speciellt länge.. nu är det bara nån typ halvlock kvar här och där och det ser bara konstigt ut om jag inte plattar det =) Måste ta och göra en rak permanent snart..

Nä nu ska jag ta och värma lite mat och gå ut i solen.

Hoppas ni har en bra dag!

Kram

Häpp..

Blev inte så mycket gjort idag inte.. =) Hade ju som tänkt måla färdigt lill huset men när jag skulle till att fara så hittade jag inte nycklarna dit för att älsklingen hade farit iväg till jobbet med dom i fickan. Så det blev att städa lite och tvätta istället. Också rätt nödvändigt =) Sen har jag tagit det rätt lugnt idag.. harft lite ont i magen och då är det skönt att ta det lite långsamt.
Nu ikväll har jag surrat med Pernilla. Hon kom ut hit en sväng och det var riktigt trevligt att sitta och surra och dricka té som förr i tiden =) Vi var en sväng förbi huset så hon fick se det också. Och till helgen blir det sightseeing i det stora huset.. åååhh va jag längtar!!

Imorgon blir det en busy busy day! Skulle vara bra om jag hann måla färdigt lill huset på förmiddagen men det tror jag inte, sen är det banken och sen gammelstad och vaccinering av India. Jo och så måste jag bada henne innan vi far också.. kan ju inte med en smutsig hund till veterinären =) Ev så börjar vi gräva för vatten imorgon också. Men vi får se vad som hinns med.

Jo.. ska ju filma hur det ser ut inne i stora huset nu innan vi börjar renovera så du får se också Marre =) Men det kommer upp i helgen nångång. Wiiihooo!!
Sen när ni kommer och hälsar på i Sverige nästa gång så kanske vi har hunnit klart =)
Åh va jag saknar dig gumman!

Nu ska jag spela lite nintendo 8-bitars och sen hoppa i säng!

Kram

090728

Ojojoj... nu är det nära =) På torsdag så jävlar blir huset vårat på riktigt!! =) Åh va jag längtar.. men jag vill verkligen inte jobba ihelgen! Vill ju vara i huset och pyssla på..
Nåja nåja.. måste ju ha pengar också.

Är ju iaf ledig onsdag och torsdag nu.. fast torsdag kommer jag nog ha rätt fullt upp ändå. Ska ju dels till banken och sen måste jag iväg till gammelstad och vaccinera lilla India. Hon måste ju vara full skyddad mot otäckheter =) Fast jag bryr mig nog inte om att vaccinera henne mot kennelhosta. Dels så är risken att hon blir smittad rätt liten och sen så är det ju inte så farligt om hon skulle få det. Låter ju hemskt å så men inget dödlig eller allvarligt.

Och imorgon ska jag verkligen ta och fara och måla färdig huset!! Herregud vilken tid det har tagit.

Men nu blir det nog att gå och sova.. är ju som sagt grymt trött hela tiden nu när cystorna spökar och kroppen kämpar mot infektioner. Tänkte duscha men så kom jag på att det inte är så stor idé om jag ska måla imorgon =)


Nä.. nu sängen!

Kram

090727

Haha.. blev lite sent igår innan jag somnade.. började ju läsa den där boken och det vart som svårt att sluta, var tvungen tvinga mig själv att sova efter några timmar. =)
Är ju ändå så stört trött hela tiden nu när cystorna spökar lite.. helt sjukt, skulle nog kunna lägga mig ner nu och sova i en vecka, Sover ju typ runt 10 timmar varje natt men är ändå as trött hela dagen. Irriterande som fan.
Sabbar ju hela dagen med att sova typ.

Fint väder är det idag.. skönt men jag hade ju gärna vart ledig då också =) Jobbar 15-21.15 idag.
Måste komma ihåg att betala räkningarna! Hopps det hade jag nästan glömt bort.. brukar alltid betala samma dag som lönen kommer men nu hade jag glömt bort det. Haha.. hade ju kunnat bli intressant =)

4 dagar kvar tills vi får huuuuset =) Fasen å.. tror jag lägger mig och sover tills på fredag så går tiden fort =) Eller just ja.. tills på torsdag får det bli för då ska vi ju på banken och skriva ut lånet.

Hoppas ni får en bra dag.. nu ska jag betala räkningarna! =(

Kram


Söndag

Idag har det varit en slappar dag.. var iväg och lekte lite och sen for vi till bredåker och hämtade det gamla nintendo spelet så nu har vi suttit och spelat lite super mario =) Skit kul men fasen va sur man blir när man dör.. 
Spelade knappt det där när jag var liten så jag är as dålig och dör hela tiden. Men jag får ta och öva llite nu =)

Igår var vi ju iväg på bränna en sväng.. satt och surrade lite och tittade på folk. Riktigt trevligt.. skönt att jag var nykter så vi tog oss hem när vi ville. Blev en ganska tidig kväll ändå, var väl hemma strax innan 3 och då hade vi suttit på frasses och käkat och surrat ett bra tag.

Och nu är det verkligen nedräkning.. 5 dagar tills vi får nycklarna till huset =) WIIIIHOOO!!! Så till helgen ska det grävas och pysslas. Jäkla skit att det är min jobb helg bara.. och min långa lördag =( Men men.. grymt kul ändå!!
Hoppas vi får klart lillhuset snart så vi kan flytta in dit och börja på riktigt med det stora huset! Åh va jag längtar!!!!

Nu blir det godis och kanske lite mera super mario.

God natt



----------------------------------------------

Ahh... glömde ju säga att jag var in en snabbis och handlade på jobbet idag och gissa vad jag hittade??!
Marilyn Mansons självbiografi!!! Var ju bara tvungen att köpa den. Tyvärr är den på svenska men shit the same.. har ju redan läst den för en massa år sen och då läste jag den på engelska så..
Men gammalt Manson fan som man är så är det ju som kul att ha den =)

Kram

Kräftskiva!

Oh yes! Igår blev det minsann kräftskiva och efter det drog vi till bränna.
Fast först jobbade jag 9-18 och när jag slutade så stressade jag hem som ett psyk! Var tvungen att ta en powernap för jag var as trött. Sen efter lite mera stress så lyckades vi ta oss iväg till Frida och kräftorna =)
Svin gott med kräftor.. jag lyckades få i mig 1 1/2 kg kräftor själv. Gottgottigottgott =) Sen blev det ju lite tillbehör också och paj till efterrätt.

Satt och surrade en massa och sen drog vi iväg till bränna. Beställde en "super sur" drink men fick en bitter. Och så vart ju jag en riktig bitterfitta och drack några klunkar och sen tyckte jag: nä va fan ska jag sitta och försöka tvinga i mig den här vidriga grejen? Så jag gick tillbaka till baren och sa att drinken smakade rövhål och att dom antingen fick fixa den eller ge mig en ny, jag fick en ny och den var åååhhh såååå gooood! =) Dock hade den inget namn så vi döpte den till "sötnos" riktigt god var den! Så då blev jag glad igen =)

Blir nog att dra en sväng till bränna ikväll igen men dock blir det att vara nykter för min del, känns som skönt att bara sitta och surra och titta på folk och sen kunna ta bilen och brumma hem =)

Idag har jag faktiskt varit liite duktig ändå.. Håller på att färga mina vita (eller ja.. TYP vita =) ) mjukis byxor och tröja svart. Jag förstår inte varför jag köpte dom i vitt?? Jag kan ju omöjligt hålla kläder vita =) Så nu ska dom bli svarta.
Och så har jag  färgat håret svart.. eller ja.. utväxten då.. det andra var ju redan svart.

Nä.. är väl bäst att sätta lite fart nu..

Hoppas ni har en fin lördag!

Kram

090722

Oh my god va trött jag är! Det blev att fara till Skellefteå iaf, lite spontant sådär =) Men vi hade skit kul! Haha.. så jag är grymt glad att jag for. Men fy tusan va jag saknade min älskling.. fast det bara var en natt. Vill alltid ha honom nära mig.
For efter 21 nångång igår kväll och kom hem runt 19 ikväll så det blev en snabb visit.


Var och körde go kart också innan vi var på boda borg. Första gången för mig.. var ju hur kul som helst! Men damn va dålig jag var.. aldelens för feg! Haha. Så jag åkte på storstryk.. var min morbror som vann. Tur att Magnus har 2st go kartar så jag kan träna så jag spöar alla sen nästa gång =) HIhi.

Blir nog att gå och sova snart.. kan knappt hålla ögonen öppna =)

God natt


Roligaste hunden EVER!! =)

Hahaha.. har suttit och kollat på roliga hund klipp på youtube. Hittade den här hunden som går i sömnen.. jag höll fan på skratta ihjäl mig =) India är ju som rätt knäpp men hon är ändå ljusår efter den här hunden! =)
Så jävla roligt.. min dag är räddad.








Men jag är glad att India inte håller på sådär mycket.. måste ju vara omöjligt att sova med den där hunden i närheten =)

Titta och skratta!

Leedig =)

I hela 1 1/2 dag! =) Weehoo! Ska bli såå skönt. Mamma och pappa är nere i skellefteå och jag är svin sugen på att åka ner dit i morgon och fara på boda borg med dom. As roligt skulle det vara! Men jag vill ju att älsklingen ska följa då men det går inte för han har ont i foten och då kan det ju bli lite svårt att göra allt där. Men jag kanske kanske far ändå om vi får nån tid. Får se.
Borde ju egentligen måla huset och sånt istället så jag kanske stannar hemma och gör det.
Men jag kommer tvinga med alla mina vänner ner dit snart och tvinga dom att leka med mig på boda borg =)

Blir tacos till middag idag.. sitter och väntar på att Magnus ska komma hem med ingredienserna så vi kan börja för jag är as hungrig! Magen låter som en hel 100 manna orkester. Hade ju varit smidigast om jag hade handlat när jag for från jobbet men jag är ju som pank så det går ju inte så bra. Suck.
Måste. Ha. Mat. Nu.

Får väl duga med choklad medans jag väntar =)

Kram

090720

Åh my gooood! 4 Dagar kvar tills jag får lön.. börjar kännas som det måste vara fredag nyss! =) Varför tar alltid pengarna slut så jäkla fort?? Fattar inte vart dom tar vägen.

Ska iaf ta och betälla en ny klotång till India. Svinbra verkar den vara.. känner av vart pulpan i klon är och säger till när det är ok att klippa utan att riskera att klippa i pulpan. Har kanske berättat det här redan? Kanon verkar den var iaf =) Så en sån måste hon få! Ska beställa den nu tror jag för det tar ju nån dag för den att komma också. Sen är den gamla klo tången rätt dålig, den gör så klon flisar sig och nästan spricker lite längst fram så hon behöver ändå en ny.


Finns att köpa här QuickFinder heter den.

Kort dag imorgon.. 9.30-13.45 känns ju helt okey.. och så är jag ledig onsdag =) Wiii!
Hoppas det är fint väder så jag och India kan vara ute och leka lite.
Ska verkligen ta och måla huset klart om vädret tillåter också! Måste ju fan bli gjort nu =)
Vill börja packa och flytta nuuuuu!!!

Nä nu ska jag läsa lite bloggar och sen krypa ner brevid min älskling!

Kram

Underbara älskade

Åhh.. min underbara älskade lilla hund =) Hon löper och blir precis som jag när jag har mens.. sugen på allt vad mat heter =)  Iof så är jag ju alltid sugen på mat och allt sånt.
Håller på att koka potatis ( ja jag vet vad klockan är.. hihi) och hon satt nedanför mig när jag skalade och tiggde okokt potatis. Fast jag ska väl inte säga nåt för jag fick ett tok sug efter potatis så det är därför jag kokar det nu.. och då menar jag bara potatis =) Älskar potatis!! Hihi.



Såhär oerhört söt är man när man tigger en liten potatis bit =)


Känner mig så full av kärlek just nu.. haha. Som på rosa fluffiga moln =)
Älskar min fina pojkvän så stört mycket och om 11 dagar (!!!) får vi nycklarna till vårat alldelens egna hus!
Och så har jag min underbara hund som jag också älskar så mycket att det gör ont.



You and me forever älskling.
                                    

Nu blir det poooootatis =)

Kram

Bara skit på tv..

Hmm.. bara skit på tv ikväll! Det jag har att välja på är "Batman- Återkomsten" och "101 dalmatiner". Mitt val är 101 dalmatiner =)
Tycker att batman filmerna suger fårballe om jag ska vara ärlig! Då ser jag hellre en barn film =)

Väntar på att min älskling kommer hem.. han är på garaget och pysslar, och så skulle han köpa med choklad till mig när han kommer hem!! Wii =)
Magen känns som helt bra nu så då tänkte jag fira med choklad.. hihi.

Har förressten hittat en ny favvo blogg! (förutom mina vänners då ;) )
http://micromiss.blogg.se/

Hon är hår och make up artist och är grymt duktig! Tänk om man kunde sminka sig sådär snyggt varje dag =) Tror jag ska övertala henne att hon ska komma och bo i min garderob och fixa mig varje morgon.. hihi.
Är ju grymt sugen på att gå samma utbildning som hon har gjort men just nu finns det inte tid eller pengar till det. Såna planer måste skjutas nåt år på framtiden.. måste bli färdiga med huset först. Men god damn va sugen jag är!
Och så ska Frida börja en sån utbildning i höst.. nää jag är inte alls avis!! =)
Själv får man gneta på på ica ett bra tag till. Usch usch usch å fyy!

Nä nu tycker jag att älsklingen ska komma hem.. med min choklad =)


Hoppas ni har en fin lördag kväll!


Kram


090718

Suck så jäkla tråkigt det är att vara sjuk! Men nu tror jag att jag är frisk snart.. har iaf bestämt att jag ska jobba i morgon. Har fasen inte råd att förlora en söndag!!

Känner att jag är hungrig nu också och det borde väl vara ett bra tecken eller hur? =)
Har haft typ alla fönster och dörren öppen för att vädra bort lite sjukdoms lukt. Fast det innebär att India går in och ut som hon vill också vilket är = att jag får leta alla skor som är i hennes höjd för hon har ju nån konstig idé om att hon ska bära ut och gömma alla mina skor som hon hittar! Bara mina.. aldrig Magnus. Och hon är ju så förbannat snabb så man hinner ju aldrig se henne när hon gör det heller. Som tur är så har jag hittills alltid hittat igen skorna =)
Konstig hund jag har =)

Nu kom hon just inkilandes igen och vill mysa men hon har varit och grävt i nåt som luktar riktigt jävla urkbulle så jag tror just jag fick tillbaka magsjukan =( Blääää... duchen nästa för lilla hunden!


Kram

Fortfarande sjuk..

Men jag måste ta mig tusan försöka komma och och få lite frisk luft! Känns som jag håller på att kvävas av för syrefattig luft..
Känner mig som en urvriden gammal disktrasa men på nåt sätt så måste jag komma ut en liten stund. Kommer aldrig kunna somna i natt annars! Kanske kan tömma kroppen på lite sjukdoms luft och få in lite frisk luft istället.

Tur att jag har min älskling som kan ta mig ut lite =)

Hoppas ni har en bra fredags kväll!

Kram

Sjuuuk =(

Usch fy fan va pissigt jag mår. Har nå jäkla magsjuka.. svin ont i magen och yr och febrig. Usch usch usch.
Ska iaf försöka äta nåt nu.. Blää hatar att vara sjuk.. speciellt nu när jag måste jobba ihop lite pengar till huset och allt. Morr.

Åhh...

Jag vill vara liten och söt så jag kan ha såna här snygga skor!! Älskar höga klackar ju. =(



Ser ju fan bara ut som en giraff om jag drar på mig såna här. Suck.




Jobb, hus och caching..

Kan som sammanfatta min dag med några ord. Jobb, hus, cahing, film, En hel dag med 4 ord.. tycker det är rätt.. hmm.. effektivt? =)
Dom 3 sista var iaf roliga.. hihi. En rätt bra dag med andra ord.
Hmm.. usch va jag känner mig flummig =) Jo just ja.. fick en max blizzer med dumle sås av min älskling efter att vi hade varit ute och lekt =) Han är så söt och snäll. Puss på han!

Nu blir det nog lite mer tv och sen sängen. I morgon ska jag försöka måla färdigt lill huset.

Sov gott!

Kram


India badar =)

Hihi.. vi var ute en stund ikväll och lekte och så var vi vid vattnet och India fick för sig att hon skulle leka i vattnet! Hon som är lite skrajsen för att bada men nu vfar hon riktigt framåt =) Skit roligt.. jag får bara hålla ett litet öga på henne eftersom att hon knappt kan simma.. haha.
Tur att älsklingen hade telefonen som han kunde filma med för hon var såå söt.. filmade inte allt dock för det tog en stund innan hon var nöjd.



Sommarens första dopp!

Annars idag har jag bara jobbat.. imorgon har jag ganska kort dag så ska väl försöka göra nåt på huset då. Och på onsdag blir det nog tjejkväll.. skulle vara super mysigt så jag hoppas verkligen det =)

Nä nu måste jag sooova!

Kram

090712

Det blev en hel del gjort idag ändå..  Var på kalas hos Magnus mamma och sen for vi till huset och sågade lite mera. Är btw heeelt slut i ryggen, armarna och magen nu.. shit va tungt det är =)
Och innan vi for på kalas var vi ut till bredåker och lämnade en bil och åkte mc hem. Roligt..l måste ta och skaffa mig mc kort så jag också kan köra. Fast det är ju helt ok att åka bakom också.. =)

Nu blir det lite väldigt sen middag.. stuvade makaroner och köttbullar. Mumma =)

Jobb imorgon så det blir sängen på ett tag sen..

Ha en bra kväll!

Kram

Chafför..

Jepp.. hade kunnat tjäna stora pengar som svart taxi chaffis igår kväll/natt kan jag säga. Tur att man är snäll och köra lla vännerna gratis då =) Haha.

Nä igår hann vi med ganska mycket faktsikt! Först var vi i huset och grejade på och började kvista och såga upp stammarna i mindre bitar. Har ju fällt typ 10 träd  på gården nu och fler ska det bli! Inte kommer jag ihåg att en motorsåg var såå tung! Haha.. fast det kanske var jag som var starkare förut  =) Känns iaf lite i armarna och nedre delen av ryggen att jag har hållt på.. men det är rätt kul iaf =)
Sen blev det en sista minuten idé att vi skulle fara till Sosso och Andreas och grilla och sen fara vidare till farmen. Och det kom vi på typ 19.30!! Hem och snabb duscha och sminka sig lite snabbt och sen tog vi motorcykeln till bredåker. Jag orkade inte dricka så jag var nykter och då naturligtvis chafför. Så till slut hamnade vi på farmen och jag säger då bara en sak... fy faaan va mycket folk! Sprang bla på en bekant från luleå som jag inte sett på år och dar så det var ju lite kul.
När dom stängde farmen så drog vi till torpgärdan och käkade hamburgare och sen for vi hem och sov.
Tog en ordentlig sovmorgon idag =)
Trist att det är så dåligt väder idag.. går ju som inte att göra så mycket direkt. Kan inte måla när det små regnar såhär och jag kan inte fortsätta kapa stammar heller. Blir nog bara en slappar dag känns det som. Haed velat fara en sväng på marknaden idag men det är ju inte så kul i det här vädret heller =(

Nä.. ska väl slappa vidare på soffan nu då =)

Ha en bra dag!

Kram

Bonfire =)

Hihi.. skit mysigt har vi haft det ikväll =) Spelat lite kubb, grillat marschmallows, pinnbröd och korv. Mumma =)
Och India ääälskar marschmallows.. hihi.. så söt när hon äter dom. Speciellt när man har grillat dom åt henne. Smackar och har sig som tusan och hon kan dansa jättefint för att få en =)

Åh just nu saknar jag USA sådär extra mycket! Och fina Marre.. miss you sweetie! PUSS

Nu sitter jag och älsklingen och Nicklas kvar vid elden och myser på.. dom andra har precis farit. Skulle upp tidigt dom stackarna. Jag ska nog måla lite imorgon.. och kanske kapa upp lite ved =) Behöver ju massa mer ved till våra bonfires!
Och det är mycket björkved.. primja virke... haha =)

Nåja.. nu ska jag sitta och mysa en stund till och sen blir det sängen.

Hoppas ni har en fin fredags kväll!

Kram

10 timmar tills jag får helg!

Åh va skönt det ska bli med helg! Måste visserligen pyssla på med lill huset med det är ju som roligt iaf.. 10000ggr bättre än att vara på jobbet också! =)
Måste ha med India till jobbet idag också.. men det brukar gå jättebra. Mamma och pappa är ju borta på semester och det är ju dom som brukar ha henne den här fredagen.. jag jobbar 9-18 och Magnus vet ju aldrig riktigt när han slutar. Så då får hon följa med mig istället idag =) Och så hämtar älsklingen henne när han har slutat.

Är ju lite pissigt väder nu men jag hoppas att det blir lite bättre tills ikväll iaf.. är ju inte så kul att ha bonfire om det regnar =( Och jag viiiil verkligen ha det ikväll..

Nä nu måste jag verkligen försöka få ut India innan vi måste fara men hon är verkligen morgontrött! Hon bara tittar på mig när jag går till dörren och ropar på henne, och så rullar hon ihop sig ännu mer i soffan =) Hon är så söt!


Tröttis India =)

Nä.. nu måste jag kila.

Hoppas ni får en bra fredag!

Kram

Blåsigt som fasen..

Suck.. tror fan att det är slut på sommaren nu. Det ser iaf ut så när man kollar ut genom fönstret! Så jäkla tråkigt. Jag hoppas att det är någolunda fint på fredag kväll iaf.. då ska vi ju ha en bonfire hos oss här på ön. Ska bli skit mysigt =)
Verkar som vi blir några stycken också.. ju fler desto bättre =)

Idag blir det att jobba lite också.. 15.15-21.15 Usch å fy. Fast man ska väl ändå vara glad att man har ett jobb.. men ändå.. fyyy faaan! =(
Måste verkligen komma bort därifrån snart!

Har inte så mycket att skriva idag så jag tar och fixar lite här hemma istället.

Ha en bra dag!

Kram

Pyjamas dag..

Jepp.. gick fort på banken så det blev en riktig pyjamas dag ändå =) Så himla skönt.. vet inte varför jag är så trött idag.
Så fort vi kom hem så slet jag av mig kläderna och hoppade ner i pyjamasen =)
Sen har vi bara ätit middag och sen jordgubbar och glass och grädde, Mumma! Annars har vi bara legat på soffan och sett tv och slöat. Grymt =) India är lite hängig nu när hon har börjat löpa också så hon försvann iväg med Magnus när han gick och la sig för ett tag sen. Ska försöka få ut henne på ett tag.

Hon vaknar säkert när jag värmer lite lax och potatis =) Känner att det börjar vara dags att stoppa ner lite smaskens i magen igen! HIhi.


Hoppas ni har en bra kväll!

Kram

090708

Blev en riktigt bra kväll igår! Först middag sen satt vi och kollade på lite bilder och surrade och sen for vi ut och lekte lite =) super nice! Jag tog 7 st. Och en är jag riktigt stolt att jag klarade! =)
Blev rätt sent, vi var inte hemma förens efter 1 nångång. Och min stackars älskling var tvungen stiga upp vid 5 och fara och jobba. Huvva! Skönt att jag är ledig idag iaf.

Idag ska vi till banken igen och fixa med lånet, våran bank gubbe har semester på tillträdes dagen så vi ska typ för- lägga upp lånet eller nåt sånt. Kändes lite motigt idag för jag är såå trött ochhade bara velat glida runt i pyjamas idag =)

Och nu började India löpa också.. stackars liten. Men hon är så duktig och snäll ändå så =) Inga konstiga fasoner alls. Hon blir lite extra kramig och mysig bara.

Nä nu måste jag äta lite lunch och sen göra mig klar för banken.

Kram


Middags mys =)

Var sugen på att göra nån god middag idag så det blev att vi ska bjuda Sara och Johnny på lax middag med färsk potatis och sås med caviar och creme fraiche. Mumma! Och så¨massa dill såklart =)

Har jobbat ett kort pass idag.. 9.30-13.45.. helt okey och nu är jag ledig i morgon också. Sweet =)
Har precis duschat av mig lite jobb lukt så nu tänkte jag snabb dammsuga lite och sen börja med maten.
Jo.. och så efterrätt såklart.. jordgubbar och gammeldags vanilj glass och grädde! =)
Känns lite lyxigt på en tisdag sådär men ibland måste man få lyxa till vardagen lite..

Är sugen på att cacha lite efter maten men vi får se om dom andra är sugna på det =) Skulle tro att det blir en sväng iaf.

Ha en bra kväll!

Kram

ÅNGEST!!!

Fy fan va hemskt det känns att börja jobba igen idag!! Hur kunde 4 veckor gå så fort? Usch usch usch.
Och det värsta är att det är ETT ÅR kvar tills nästa semester =(
Fast jag har ju 9 dagar sparade så dom ska jag absolut använda inom en inte alltför avlägsen framtid =)


Nu ska jag göra lite lunch!

Kram

Första varvet klart..

Då var det bara ett varv till kvar.. fast bara på framsidan och ena kortsidan för dom andra har jag redan strukit på ett andra lager =)

Men det tog ett tag att göra framsidan kan jag säga.. vi började vid 23.00 nångång för på dagen och kvällen så lyser solen där så då går det inte. Och vi blev precis klara och har just kommit hem och klockan är 04.10 så det tog en stund =) Men det är det värt!

Såhär ser framsidan ut nu efter första varvet.


Haha.. lägg märke till den studsande hunden =)

Och India var ju såklart med och hjälpte till men kom liiite för nära så såhär ser hon ut på baken nu =)

Hon håller på att bli en gråhund =)



Nu ska jag hoppa i säng och sooova!


God natt




Vad händer idag??

Hmm.. vet inte riktigt vad som ska göras eller vad som händer idag. Måste iaf beställa kakel till badrummet och sen ikväll ska vi måla framsidan på huset. Men sen då.. hmm.. har ju haft så mycket att göra senaste tiden så nu när jag inte har hela dagen planerad så känns det fasen konstigt! Blir rastlös...
Och när jag blir rastlös så längtar jag tillbaka till USA ännu mer.. suck. Åh va jag vill åka tillbaka och stanna lite längre!
Det var så himla roligt och massa saker att göra och så jäkla kul att få umgås nned Marre igen.

Hade ju varit skönt att sola om det inte blåste så jäkla mycket. Kanske gör det ändå en stund..

Nä.. ska väl ta och göra lite frukost/lunch.. man kan ju inte leva på chips heela dagen =)

Kram

Nu blir det mera måla..

Puh.. idag har jag varit riktigt duktig tycker jag =) Har städat här hemma och dammsugit och skurat golven. Och jag kan säga att det var myyycket att plocka undan och röja bort. Man orkar som inte bry sig om att ställa in disken och sånt när man bara är hem och äter och sen far till det andra huset och grejar. Men nu är det såå fint här =)
Ska bara slänga i mig en macka eller nåt och dricka lite vatten och sen far jag till lill huset och fortsätter måla!
Jag brukar alltid tycka om att måla sådär i början men efter ett tag blir jag less.. men nu är det faktiskt helt annorlunda, visst blir det ju lite tråkigt att stå på typ samma ställe och strycka på en massa färg men det känns ändå så jävla bra! För det är ju vårat hus =)

Åhh va jag längtar tills vi får börja med det stora huset!! Inte så länge kvar nu =)

Ha en bra dag!

Kram

Sola och bada..

Nu ska jag snart fara iväg och sola och kanske bada lite.. ska bli såå skönt! Vill bli brun som en pepparkaka nu =)
Ska bara slänga i mig lite frukost och rasta India och sen ska jag fara ner till stan och snabb handla lite för solandet.

Och sen blir det måla av igen.. =)

Ha en bra och solig dag alla!

Kram

RSS 2.0