Rädda barnen.

Rädda barnen uppmanar alla att ta ställning mot våld mot barn!

Imorgon den 1 juli uppmanar vi alla att ta ställning FÖR barn och MOT våld genom att bära något vitt – en hatt, en tröja eller en vit ros i knapphålet. Eller kanske en hel kostym! Det handlar inte om att samla in pengar, utan om att visa sitt stöd för alla de barn som växer upp med våld och att vi tycker det är oacceptabelt. Alla barn, i hela världen, har rätt till en trygg uppväxt utan våld.

I´m in!


Bebis handlat!

Nu har vi kommit hem för ett tag sen.. For ju iväg till Ikea idag och efter det fick vi middag hos mamma och pappa! Tack så mycket =)
Vi fick då tag i allt vi hade skrivit upp på våran bebis-lista.. himla skönt! Nu inväntar vi bara bilstolen och sen är vi redo för lillskrutten =)

Blev ju såklart en himla massa bebis saker idag, bla skötbord, badbalja, sängkläder, barnstol, filtar, täcke, kuddar osv. Har inte brytt mig om att fota dom sakerna eftersom att allt ligger nerpackat i kartonger och påsar fortfarande. Känns ju lite onödigt att ställa iordning allt sånt redan.. är ju 2 månader kvar än! Så just nu är alla bebis saker i stora huset i "bebis rummet". Ska bli så sjukt roligt att få ta in allt och ställa i ordning sen!!
Längtar faktiskt rätt mycket =) Ska fota allting sen när vi har ställt iordning!

Förutom bebis sakerna blev det även lite annat (som vanligt!) ett skoställ, ett förkläde, kuddar, ljus och lite sånt.
Vi var även förbi candy world.. fy fasen va jag ska leka där med lillskrutten när han blir nog stor! =) Verkar vara hur kul som helst =)

India fick en leksak också.. en sån där gummi sladdrig boll med typ tentakler.. hon tycker den är jätte rolig men grymt läskig/äcklig att ha i munnen så hon står och skäller åt den och små nafsar i teentaklerna. Svin söt är hon!

Här kommer lite shopping bilder iaf!


Skostället


Förklädet (nu slipper jag fläckar på magen som alltid är i vägen!)


Supergoda godisar från candy world!


Indias leksak.


Är rätt slut efter den här dagen så resten av kvällen och imorgon blir det bara att ta det lugnt och vila. Hoppas att det är fint väder imorgon så jag kan sitta ute i solen och läsa en bok! Hade varit grymt skönt. Ta en filt och några kuddar och bara ligga på gräset och vila och må bra =)

Var tvungen att filma India när hon lekte med sin boll.. här kommer det klippet!






Hon är så söt min lilla toka! =)

Nu ska jag spela lite harpan.. har fastnat för det nu =)

Hoppas ni har haft en bra dag.


Måndag

Happ.. måndag idag. Vi har inga planer alls idag, jag har varit till sjukgymnasten och så var jag och köpte nässpray pch lämnade igen filmen vi hyrde igår. Har hunnit med en power nap på soffan nu också.. himla skönt! =) Har varit så sjukt trött senaste dagarna så jag hoppas att det vänder snart.

Igår gjorde vi inte heller så mycket.. donade på lite hemma och på kvällen var vi och såg lite race, dock blev det avbrutet efter bara en liten stund för att farbror blå var på väg så då for vi hem och såg film och käkade snarra =) Var ganska skönt att det blev avbrutet för det blåste en massa och var riktigt kallt.

Vi har funderat på att försöka ta oss till Ikea nåndag i veckan men vi får se hur det blir med det.. är ju som dags att inhandla allt vi behöver till bebisen! Vagnen har vi ju fått nu och bilbarnstolen är påväg och så ska vi bara måla spjälsängen så har vi den klar. Men det är ju rätt mycket mer man behöver =)
Skulle vara skönt att få det bort gjort men jag har ganska ont i höften nu så jag vet inte om jag orkar gå så mycket. Fast det kan ju bli värre också så det är lika bra att göra det så snart som möjligt ändå känns det som.
Sen är det ju himla kul att fara dit =) Älsklingen får väl skjutsa mig på en vagn i värsta fall.. hihi.




Fölbebis!

Har sett en alldelens nykläckt liten fölbebis idag! =) Så vansinnigt söt!! Den hade kommit till världen runt 5-6 i morse så han var väl runt 12 timmar gammal när vi fick komma och titta på honom =)

Och igår var det midsommarafton, vi var här och grillade och myste på och det var riktigt trevligt! Vi hade ju himla tur med vädret.. strålande sol och varmt och skönt. Dock blev vi gooode sena med middagen.. vi hade planerat att börja grilla vid 18 tiden men jag och Tessi satt och surrade och glömde bort att börja med pottegratängen så vi åt inte förens vid 20.30 tror jag klockan hann bli =) Så kan det gå..
Men det var så sjukt gott.. jag och älsklingen grillade oxfilé och så hade vi pottegratäng och svampsås och pepparsås till det. Huuur gott som helst! Sen gjorde jag en midsommartårta men marängbotten med mosade jordgubbar och vit choklad mousse. Kan lova att den försvann fort.. vart inte en smula kvar =)
Sen var vi ute och åkte lite bil.. jag vart ju självklart chaffis, och inte på min egen bil så det var läskigt. Är så rädd att råka sätta sönder andras bilar men det gick bra så såhär i efterhand var det väl lite kul! Har ju iaf kört en riktigt race bil nu.
Så vi hade det riktigt trevligt.. förutom en otrevlig incident senare på natten. Men fram tills dess var det kanon!
Tack allihopa för en härlig kväll!

Idag har vi inte gjort ett skit typ.. varit in till stan och lämnat en bil och sen har vi bara varit hemma och slöat. Men det blev ju himla sent i natt så det var välbehövligt med en slappar dag.

Haha.. just ja.. när vi kom hem i natt så såg vi att vi hade glömt stänga och låsa ytterdörren till stor huset. Grymt klantigt!!

Nu ska vi slöa lite mer innan det är dags att krypa ner i sängen.


Midsommar!

Glad midsommar till er allihopa! Hoppas ni får en superbra dag i solskenet.
I know I will =)

Ska bara förbereda lite för ikväll och sen ska jag sätta mig i solen en stund och bara njuta!
Blir att grilla oxfilé för mig och älsklingen, och potatisgratäng och svampsås till det... åh va gott det ska bli!

Nä.. nu ska jag sätta fart!


Barnvagnen har kommit!! =)

Haha.. att man kan bli så glad och uppspelt för en sån sak =) Satt i soffan och sorterade papper och väntade på att dom skulle ringa från posten när jag ser en stor postbil köra in vid stora huset.. och det var vagnen dom kom med. Kan lova att vi var gooode snabba på att packa upp den och sätta ihop allting =) Den känns riktigt bra och stabil.. lite tung bara kanske men man vänjer sig ju. Vi är ju inte direkt vana att köra runt en vagn. Den verkar då vara lätt körd och så, är ju bara när man ska in och ut med den i bilen som det blir lite tungt.



Svårt att ta bilder på den men ni ser ju på ett ungefär =)

Är jättenöjd med färgen på den också! Mycket finare i verkligheten än den var på hemsidan där vi beställde den.
Känns grymt overkligt att det ska ligga en liten bebis där om typ 2 månader! =)
Börjar längta ganska så mycket nu kan jag lova.

Nu måste vi bara fixa spjälsängen och så fara till Ikea en sväng och inhandla lite stuff där och sen är det bara vänta tills vi får använda allt..

Just ja.. är ju rätt länge sen jag la upp en magbild också.. nu är vi i vecka 31+1.


Börjar vara ganska tjock nu =)

Var ju hos barnmorskan igår på kontroll.. allt var bra men lillskrutten ligger lite fel. Han ligger snett.. nästan på tvären. Men det gjorde tydligen ingenting nu.. han har några veckor på sig att vända sig rätt innan dom börjar bråka med mig och försöka vända honom. Har känt mycket bök och stök därinne senaste veckan så jag tror nog att han är på väg att lägga sig rätt själv snart. Än så länge har han ju ganska gott om plats.

Nä nu är det slappa på soffan och samla energi inför imorgon som gäller!
Kommer bli en kanon dag imorgon känns det som.. grilla och äta gott med underbara vänner.. kan inte bli mycket bättre! =)



Vaktar telefonen!

Iiihh.. igår när vi var i Luleå så ringde posten och sa att vagnen har kommit och undrade när dom kunde köra ut den till oss! Hann inte hem i tid innan dom slutade igår så vi bestämde att dom skulle komma idag och dom skulle ringa innan så nu sitter jag och stirrar på telefonen typ =) Så jäkla spännande!

Annars idag så blir det att ta det lugnt och bara små pyssla lite.. är rätt sliten efter igår.
Måste handla midsommar maten och allt till det men annars ska jag nog inte göra nåt alls, förutom att skruva ihop vagnen när den kommer =)

Igår blev det lite shopping för mig ändå.. fast det var ju som bara saker jag behöver förutom ett halsband.


Lite krämer från The Body Shop.
En lättare lotion som doftar heelt underbart av hallon.
Kakao body buttern som jag inte kan leva utan, som jag smörjer magen med.
En lättare variant av kakao krämen till tex händerna.
Och så ett läppglans/balsam som luktar helt galet gott av jordgubbar.



Ansiktsrengöring och dagcreme från make up store.



Halsband från Rock Of Sweden som jag dreglat över läänge =)

Sen blev det ju självklart trosor också.. som alltid världens skönaste från Lindex.
Vi lyckades dessutom äntligen få tag på startboxen från Barnens hus! Grymt bra.. var ju självklart tvungen att sätta ihop blöjhinken på en gång när jag kom hem.. nu står den och stirrar på mig och jag vet inte vart jag ska göra av den nu =) Varför packade jag upp den nu??

Nä nu ska jag städa toan och skriva en handlings-lista.. och hoppas att dom ringer från posten snart!!

Hoppas ni har en bra dag!


Onsdag

Idag blir det mycket! =)
Först ska vi till barnmorskan (hoppas hon inte sticker mig) sen ska jag fara men brudarna till Luleå och shoppa lite!
Eller blir väl inte så mycket shopping men jag har några grejer som jag måste köpa iaf. Ska iaf bli så himla nice att strosa runt!

En dåligt grej är att mitt jäkla utslag är kvar.. suck!! Får försöka sminka över det lite grann iaf..

Hade tänkt försöka fixa håret idag också men jag tror jag skiter i det och sätter upp det som vanligt istället.. pallar inte att stå med armarna uppåt, dom domnar bort på en gång. Grymt irriterande.

nu måste jag skynda mig så jag hinner bli klar.

Ha en fin dag allihopa!


Måndag!

Wihoo.. idag känns som en bra dag! =)
Har hunnit vara iväg och fått massage och så har jag varit till  låssmeden och gjort en nyckel. Så nu har jag världens finaste hem nyckel =)

Är fortfarande förkyld och jävlig men jag känner mig ändå så glad idag. Hoppas förkylningen och mitt hemska utslag är borta tills imorgon då vi ska till Luleå.

Ska ta och göra lite lunch nu och sen ska jag baka kakor igen.. den här gången blir det chocolate chip cookies som jag tänkte piffa upp med lite marsmallows i =) Så håll tummarna för att det blir lyckat!


Världens finaste hem nyckel =)

Hoppas ni får en fin dag!


Avslag.. igen.

Jepp.. fick ett brev från försäkringskassan idag och dom avslog min ansökan igen.
Känns riktigt sugit.
Är ju sjukskriven nu ändå så jag jobbar ju ändå inte men det hade ju känts bättre med havandeskapspenning.
Nu hoppas jag bara att dom inte nekar mig att vara sjukskriven också.

Var in på jobbet idag och lämnade in sjukskrivnings papprena.. nu har jag iaf 2 veckors lugn och ro eftersom jobbet betalar dom 2 första veckorna av sjukskrivningen. Skönt det iaf.

Nä.. ska ta och slänga igång en tvättmaskin iaf så det blir nånting gjort idag.

Sen blir det middag.. champinjonsoppa med baguetter. Enkelt men mumsigt!

Hoppas att barnvagnen kommer i veckan.. det skulle göra mig på bättre humör!

Hoppas ni har en bra dag!

Kram


Söndag

Igen känns det som.. var det inte nyss söndag? Nåja.. är ju ledig ändå så jag behöver inte ha nån måndags ångest =)
Däremot så har jag stooor ångest över att jag har fått ett utslag på kinden! Ser inte kul ut kan jag lova.. älsklingen retas och säger att jag har svinkoppor så jag fick lite panik och for till vårdcentralen, men dom sa att det var lugnt så =)
Sen var vi hos mamma och pappa och åt pizza och nu har vi nyss kommit hem igen och slängt oss i soffan.

Imorgon ska jag åka in till jobbet och lämna in mina sjukskrivnings papper till Eva.. sen har vi inga planer för resten av dagen men det känns som jag bara ska hem och vila efter det. Förkylningen vill inte ge med sig.. är så grymt täppt i näsan!

Hoppas att vagnen kommer i veckan! Känns som det är en hel evighet sen vi beställde den.

Nu svammlar jag bara på igen.. ska sluta med det och dyka ner i godis påsen istället =)


Lördag

Usch vilket skitväder det är idag! Grått och regnar.. typiskt när det äntligen händer nånting i Boden. Det är V75 trav och så är det after trav på farmen och butikerna i stan har visst också festat till det har jag hört.
Vi ska inte fara och kolla på travet iaf men nu ska vi iväg och grilla hos några kompisar till älsklingen. Tur att dom har tak på altanen där dom ska grilla =)

Är fortfarande förkyld och hängig men jag tänkte följa med och äta iaf.. men nå fest eller sånt blir det inte. Har ju såklart fått öroninflammation också.. som vanligt när jag är förkyld.. sjukt jobbigt. Så jag far omkring med en bomulls tuss i ena örat =) Funkar faktiskt rätt bra.. stänger ute lite ljud och så blir det lite varmt och det hjälper ganska bra mot smärtan. Sen att det ser rätt lustigt ut skiter jag i =)

Usch va jag tycker synd om dom som måste vara ute på travet i det här vädret! Min stackars pappa och min lillasyster måste stå ute och grilla hamburgare för trångfors if. Hoppas dom inte behöver stå så länge!

Tror jag ska hyra en film och köpa lite snarra när jag far hem från grillningen och mysa ner mig i soffan med en filt. Det känns som en grymt bra plan!

Haha.. älsklingen försökte få ut India för att hon skulle kissa innan vi far.. det gick mindre bra.. hon stod bara på bron och tittade och vägrade gå ut i regnet =) Sötnosen.

Nu måste vi fara..

Hoppas ni har en bra lördag trots det pissiga vädret!


Recept på nonstop cookies!

Fick frågan om jag inte kunde lägga upp receptet på nonstop cookies som jag gjorde idag, och självklart kan jag det! =)
Dom blev faktiskt helt okey!


Ca 20 stycken

4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk salt
150g smör
1 ½ dl strösocker
1 ½ dl brun farin
2 ägg
2 dl nonstop

1. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke.
2. Vispa smöret mjukt tillsammans med både strösockret och farinet i en egen bunke.
3. Sätt i äggen ett i taget och häll i lite i taget av mjöl blandningen och rör tills det är en jämn smet.

Låt smeten stå i kylen i ca 60 minuter.

4. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper

Om man vill kan man grov hacka nonstopen innan man rör ner den i smeten (jag var för lat för att göra det).

Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter på 170 grader.

Klaart! =)


Såhär såg mina ut när dom var färdiga!

Ska prova göra ett annat recept på kakor imorgon om jag orkar. Känns som det är bäst att fylla upp frysen med gotta medans man har tid =) Så man har nåt att bjuda på när det kommer folk och hälsar på också..

KramKram


Nonstop cookies

Vakande i natt av att jag hade grymt ont i halsen.. nooo! Jag orkar inte vara förkyld nu. Känns iaf lite bättre nu men jag är verkligen svin seg. Och så har jag grymt ont i ryggen. Så idag har jag inte gjort mycket.. var iväg till sjukgymnasten på förmiddagen och sen har jag bara legat på soffan och vilat.
Men nu har jag tagit tag i mig själv och gjort smeten till nonstop cookies!! Har aldrig provat de receptet så det ska bli rikitigt spännande! =)
Smeten ska stå i kylen i en timme nu och sen ska den klickas ut på ett bakplåts papper och sen in i ugnen.
Var ju självklart tvungen att smaka lite på smeten och den var sååå god! =) Så jag har höga förväntningar på det här receptet!

Imorgon är vi bjudna på grillning men vi får se om jag orkar fara på det. Är ju så jäkla gott med grillat så jag kanske ligger i sängen hela dagen fram tills vi måste åka.. då borde jag ju orka med att grilla lite =)
Sen ska nog alla ut på farmen men jag drar såklart hem. Vägar gå runt där och bli knuffad och trampad på.. speciellt inte nu med tjock magen =)

Börjar vara hungrig nu också så jag hoppas min älskling kommer hem snart.. då blir det fiskpinnar, potatis och spenat. Rätt nyttigt och bra iaf =)

Hihi..nu ringde min älskling just.. han ska bara springa in och köpa piggelin till mig och så kommer han hem sen =) Gott med piggelin när man har ont i halsen!

Nu ska jag sluta gnälla och svamla!

Hoppas ni har en fin dag!


Så underbar!

India har badat och simmat helt frivilligt i alder sjön idag!! =) Eller ja.. först knuffade jag i henne från bryggan men sen simmade hon och var helt galen. Det är första gången hon gör det.. och hon är 4 år så då förstår ni kanske hur stort det är! =)
Tidigare har hon bara badat tassarna och gått ut max tills vattnet tar i magen på henne.
Hur roligt som helst var det!

Dock så är jag ju en klant som vanligt så några bilder blev det inte för kameran var kvar hemma =(

Nu blir det middag och sen ska jag bara slappa.


Torsdag

Sådär.. nu har jag varit hos läkaren och där gick det då bra. Hon sjukskrev mig fram till beräknad förlossning så nu hoppas jag bara att försäkringskassan inte är fittskallar igen och godkänner det!
Hon tyckte iaf att jag är helt oförmögen att jobba, känns ju bra att hon tycker som jag =)

Ska ta och äta lite lunch nu och sen går jag nog och sätter mig i en stol på gräsmattan och myser i solen.

Orkar inte fara in till jobbet idag och lämna sjukintyget utan det gör jag imorgon istället. Ska ju in till sjukgymnasten då också och efter massagen brukar jag ju vara lite piggare så =)



Min lilla hund kan ta upp hela soffan =)



Hon har missuppfattat vilken ände som ska vara i munnen.


Nä nu ska jag äta lunch..


Onsdag!

Idag har jag träffat upp brudarna i stan och fikat lite och gått ett varv i gallerian. Himla mysigt att sitta och surra och Jossan och hennes lill kille kom också! Super kul att se dom =)
Sen fick jag ju höra en suuuper rolig nyhet också.. hihi! Verkligen kanon kul =)

Efter stan blev det hem och göra middag och ta en snabb dusch och sen for jag till Magda och så kom Tessi så gjorde vi ansiktsmasker.. så nu är jag len som en baby rumpa i ansiktet! Emma kom förbi en sväng och skrattade åt oss också.. vi såg inte riktigt kloka ut.. haha.

Är sjuuukt sugen på nåt gott men vi har verkligen ingenting hemma.. aaahhhh!!! Vet inte vad jag ska ta mig till. Och alla jäkla affärer har stängt. Suck. What to doooo???

Jo just de.. imorgon måste ni hålla tummarna för mig! Ska till läkaren kl 10 och försöka få en sjukskrivning.. hoppas att hon ger mig det och att fucking försäkrings kassan godkänner det! Annars vet jag inte vad jag ska göra. Går inte att jobba längre. Har ju svin ont i ryggen av att bara vara hemma också.. och på jobbet blir det ju inte direkt bättre. Så nu håller ni tummarna! =)
Fast det bästa skulle ju vara om fs ändrar sig om min havandeskapspenning.. meen det lär ju inte ske.

Har målat naglarna med ett vitt lack och så ett skimmer lack över.. blev superfint. Skulle visa en bild om min kamera inte var as kass..

Nä nu svammlar jag bara.. ska leta upp nåt gott att äta nu.

Kram

Tisdag?

Hmm.. för visst är det väl tisdag idag? Jo det borde vara det =) Lite lätt förvirrad här.

Igår var vi på stan en sväng och kollade på en present till älsklingens ena lillasyster som fyllde år igår. Gick som tur var ganska fort för igår var ingen bra promenera omkring dag för mig.. fick sammandragningar och massa tryck hela tiden =) När vi var inne på Kicks så vart lillen helt vild och för omkring som en galning i magen så jag kunde knappt stå.. haha. Var som rätt kul.. älsklingen skrattade åt mig när jag stod lätt framåt böjd och masserade magen. Måste ha sett rätt komiskt ut, kändes komiskt också!

Efter stan for vi och handlade mat.. verkligen på tiden för det ekade verkligen i kylen men vi har varit för slöa för att fylla på tidigare. Sen åt vi middag och sen for vi in till stan igen för att fira älsklingens syster. Himla trevligt!

Idag har vi inga stora planer.. blir att åka till älsklingens pappa ikväll för idag fyller han år! Annars blir det riktigt lugnt.. ryggen är inte snäll idag! Var hos sjukgymnasten igår och fick massage men det hjälper ju inte riktigt.

Min chef ringde och surrade lite idag också.. hon undrade hur det gick med allt. Sen hade hon hört att jag blev nekad havandeskapspenning och undrade hur jag ville lösa det. Sa att vi hade överklagat och inte hört nåt än och hon tyckte det var dåligt! Ska ringa tillbaka till henne så fort jag vet nåt mer.
Kände faktiskt att jag saknar jobbet lite grann när jag pratade med henne.. jag har inte ens varit ledig i 2 veckor! =) Är ju grill fest med jobbet ikväll men då är vi nog hos älsklingens pappa och fikar men vi får se om jag far förbi en sväng.. beror på hur ryggen känns.

Nä.. nu kurrar magen!

Ha en bra dag allihopa.

Vilo söndag

Idag har det varit en riktigt riktigt lugn dag. Steg upp sent, käkade frulle och duschade sen gick jag ut och satte mig i solen en stund. Sen gick jag in och slöade i soffan en stund innan jag tog datorn och la mig i sängen och kollade på hollywood fruar och halv sov. Himla skönt!
Har haft ont i ligamenten i magen igen men inte lika farligt som förra gången tack och lov! Skönt att bara vara hemma och göra ingenting då.

Nu är det middag som gäller, blir stuvade makaroner och köttbullar. Smaskens!

Imorgon fyller älsklingens ena lillasyster år så då ska vi fira henne och så ska jag till sjukgymnasten också.. annars blir det nog en lugn dg imorgon också.

Kram

Teknikens hus!

Haha.. fy fasen va kul vi har haft idag! Jag, älsklingen, min lillasyster och en kompis till henne drog iväg till teknikens hus.. och man blir ju definitivt som en 5-åring igen! Himla kul att springa runt och pilla och titta på allt =)
Kom fram till att det är ca 13 år sen jag var där sist!
Nu är jag dock heelt slut.. har massa ont i fötterna och ryggen efter att ha gått omkring så mycket så det blir att slöa på soffan resten av kvällen. Är ju farmen ikväll.. hade varit grymt kul att fara dit och härja men det går ju inte riktigt när man är gravid. Eller har ont i ryggen heller, man blir ju runt knuffad som en pingpong boll där borta så jag skulle nog vara helt mörbultad efter en kväll där. Så det blir dejt med soffan.. får se om älskingen åker till farmen eller om jag får ha honom hemma =)


    
Vi gjorde papper och små lådor på tekniken hus =)

    
Nu ska jag mysa i soffan med godis och en trött vovve.


Måste försöka filma magen nån dag när lillen härjar för nu ser det ut som nån försöker bryta sig ut genom magen när han sparkar och har sig =)

Nä nu ska jag se färdig på formel 1.

Ha en bra lördag kväll allihopa!




Fredag

Guud vilken seg dag det här har varit/är!! Steg upp och for på min lillasysters skolavslutning.. hon gick ju ut 9:an nu! Hur blev hon så stor?? Efter det for vi hem till mamma och pappa och fikade och sen for jag hem. Och resten av dagen har jag bara tvättat och slöat på soffan. Har inte gjort många knop direkt. Men ibland är det skönt att ha såna här dagar.. även om man blir sjukt uttråkad =)
Har iaf snart tvättat upp hela vårt gigantiska tvättberg.. grymt skönt att allt är rent och fräscht.
Skulle behöva dammsuga och dammtorka också men jag tappade som all motivering efter i onsdags då vi hade en dammsugar försäljare här.. fy fan va jag vill ha en ny dammsugare! Dock har jag ingen lust att köpa den han hade med sig.. den kostade 45000kr! Fast det var sjukt bra och jag vill verkigen verkligen ha en sån men jag skulle aldrig betala så mycket för en. Men vi måste nog snart köpa en ny iaf.. dock blir det ingenn sån dyr sak. Den lilla röda som jag har nu har jag haft i några år nu så den har väl snart gjort sitt.
Skulle iaf vilja ha en med vatten istället för påse..

Fy fasen vilket tråkigt inlägg det här blev.. nåja. Händer väl nånting mer spännande i helgen hoppas jag =)

Ha en bra fredag allihopa!



Torsdag

Idag har vi inte gjort så mycket annat än att dona på här hemma. Har fått helt klart mina odlingsbänkar och fyllt 2 av dom med jord och stoppat ner min lila broccoli i ena och några jordgubbsplantor i andra.
Himla nice.. håller tummarna för att allt tar sig och ger mycket gotta =)
India har varit ute med oss hela dagen och blivit massa massa biten av knott och mygg.. ett bett var alldelens vid ögat på ögonlocket så hon såg helt hemsk ut där ett tag. Stackars liten.

Har verkligen satt min älskling i arbete idag.. jag har pekat och han har gjort. Han är så fin och snäll! <3
Han har kört upp odlingsbänkarna och ställt dom på plats sen har han lyft fram all jord och fyllt upp dom åt mig.

Har tvättat en massa också.. så vansinnigt skönt det är att ha tvättmaskin hemma igen! =) Är typ kul att tvätta nu.

         
Mina fina odlingsbänkar =)
Jordgubbar och på sista bilden är det lila broccoli.



Och så här ser det ut framför bron på lill huset nu.


Har skickat in en överklagan nu till försäkringskassan så nu håller vi tummarna!! Men jag tror ju inte att dom tänker ändra sig men man kan ju hoppas iaf.
Annars får jag ju bara hoppas på att dom godkänner en sjukskrivning. Men det vore ju konstigt om dom inte gjorde det med tanke på hur jävla ont jag har i ryggen, nacken, axlarna. Men men.. den som lever får se =)
Hoppas verkligen att det löser sig iaf.. för jag orkar verkligen inte jobba mer.


Nä nu ska jag ta och äta lite glass med jordgubbssås.. var så himla länge sen jag åt jordgubbssås så jag minns inte ens om jag tycker om det =)

Jo.. fasen va sugen jag är på att åka till teknikens hus nån dag! Är ju huur många år sen som helst som man var där.=) Kanske man skulle åka dit i helgen..

Nåja.. natti natti

Fucking jävla idioter!

Fy fan för försäkringskassan!! Dom har gett mig avslag på havandeskapspenningen! Är så jävla arg! Är ju flera på mitt jobb som har fått beviljat. Fattar inte hur dom tänker, dom måste ju vara helt jävla inkompetenta fittskallar hela bunten! AAAAHHHH!!
Har iaf fått en läkartid nästa vecka så då blir jag sjukskriven istället.. hoppas jag!


Tisdag

Har typ redan tappat bort dagarna! Var tvungen fundera en stund innan jag kom på vad det var för dag idag.

Idag har vi mest varit hemma och joxat på.. eller älsklingen har joxat på och jag har mest gjort ingenting.
Vi var en sväng till Kusån och sen förbi Erikslund efter middagen.. är så himla skönt att vara ledig!

Slängde nyss igång en tvättmaskin och hoppades att det skulle funka.. den är ju som halvpaj men vi trodde att den skulle palla med en tvättning. Men icke! Så nu sitter min stackars älskling och skruvar i den och ska sätta dit nya kol, och då ska den banne mig funka. Känns som att det snart börjar bli brådis att få en funkade tvättmaskin ;)

Igår var vi förresten på en cykeltur.. vi cyklade från oss till Erikslund, och India sprang brevid hela vägen! Trodde inte att hon skulle orka hela vägen men hon kämpade på! Vi cyklade ju i ganska lugnt tempo och så men ändå.. och hon hade tydligen energi kvar för när vi kom fram sprang hon runt och skulle busa och ha sig =)

Nä nu ska jag käka lite makaroner och se om jag kan hjälpa älsklingen med nåt.. vilket jag mest troligt inte kan men iallafall =)

Kram

S E M E S T E R!!!

Fii faan va härligt! Nu ska jag bara njuta! Ska bli så underbart! =) Timmarna på jobbet sniglade sig verkligen fram.. är ju alltid så när man verkligen längtar efter att dagen ska ta slut.

I morgon ska jag bara till sjukgymnasten och sen blir det nog bara att vila och må gott, känner att kroppen behöver vila sig lite. Har som ont i magen av och till sen tidigt imorse, jobbigt.

Kom ju ihåg att jag har glömt att visa hur det blev när jag satte upp rullgardinen, så här kommer en bild på det.

Grymt skönt att det blir helt mörkt när man ska sova!

Nä nu ska jag ta och mysa med min älskling och fira min semester =)

Natti natti

Sista arbetsdagen! =)

Wiihoo! Idag är sista arbetsdagen på lääänge =) Jobbar 15-21 och sen ska jag hem och fira att jag har semester!

Idag har jag bara slöat hittills.. vaknade tidigt imorse av att jag hade sjukt ont i nedre delen av magen.. vet inte vad det var men det har hållt i sig tills nu. Men nu är det mycket bättre.. gör lite ont när jag rör mig bara. Säkert lillskrutten som tryckte på nånting eller nåt sånt.

Funderar på vad jag skulle köpa för gott att fira med efter jobbet.. åt jordgubbar igår kväll men det kanske får bli det ikväll också =) Läste att jordgubbar innehåller mycket järn och det behöver jag ju så.. sen är det ju så vansinnigt gott med jordgubbar!

Nä nu måste jag klä på mig och göra mig klar för jobbet!

Kram

Fredag

Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba.. sista dagen är på söndag! Iiihhh... känns jävligt nice men samtidigt lite skumt.. vad ska jag göra hela sommaren liksom??! =) Man är ju så van att alltid ha jobbet att gå till. Men det ska bli så underbart att få ta det lugnt pch vila och bara göra det jag känner för och orkar. Känner att det börjar vara ganska tungt nu.. och svårt att andas när lillskiten trycker på lungorna.. haha.

Har fått mejl från Tyskland och barnvagns leverantören och dom har fått våran betalning nu och med lite tur så kommer vi få vagnen om ca 1-2 veckor! Stämmer det så har det ju gått sjukt fort! Men jag ska ställa in mig på att det tar längre tid så jag inte blir besviken =)

Har tydligen rätt lågt blodvärde nu.. hade bara 112 nu sist vi var och det känns verkligen! Shit pommes va trött jag är! Men vi ska ju tillbaka dit om knappt 2 veckor så då ska dom kolla igen. Tills dess har jag tänkt försöka sova bättre, äta bättre och hjälper inte det får jag väl börja äta mer järn tabletter.
Tänkte om jag försöker komma i säng vid 22-23 tiden och stiga upp vid 9-10 och ta en power nap på eftermiddagen och så äta mycket broccoli och annan järnrik mat så borde det ju bli bättre. Och så ska jag försöka dricka mindre mjölk så järnet tas upp bättre.

Nä nu ska jag sluta svamla och ta och göra mig några leverpastej mackor med apelsin juice till =)

Ha en bra helg allihop!

Kram

Torsdag

Idag har det varit en flänga runt dag, vi har varit på föräldra träff i flera timmar, sen var vi och handlade och så var vi hem och åt och sov middag lite och sen följde vi med Sara till Luleå och så passade vi på att cacha lite. tyvärr tog vi bara en cache men det var ju så dåligt väder så det kändes inte så kul att gå och leta då. Direkt när vi kom hem från Luleå så for vi ut till Bredåker och älsklingen blev friserad. Kan lova att jag är trött nu! =)

Himla skönt att jag bara har 3 dagar kvar nu tills jag blir ledig! Nu hoppas jag bara att försäkringskassan ger mig havandeskapspenning också.. annars blir det jobbigt! Ska skicka in kompletterande uppgifter till dom imorgon och sen håller jag tummarna!

Kristina: Tack för tipset! =) Såg annonsen och det såg ju himla bra ut, men vi har redan beställt vagnen från Tyskland så nu håller vi tummarna att den ser lika bra ut i verkligheten som på bild!

Nä nu måste jag verkligen hoppa i säng.. har sjukgymnast i morgon kl 11.30 och sen börjar jag jobba kl 13.

Sov gott!

Kram

Onsdag

Idag har vi varit hos barnmorskan, tyvärr var det en vikarie istället men det gick bra ändå. Min mage är nu 27cm.. så jag följer kurvan bra.
Vägde mig också.. på inskrivningen i vecka 9 vägde jag 52,6kg och nu idag i vecka 28+0 så vägde jag 63,1.. så jag har alltså gått upp drygt 10kg! Shit pommes. Undra på att det gör ont i fötterna..

Har haft en riktigt livlig liten unge i magen senaste 2 dagarna men idag verkar han ha en slappar dag.. bara några mjuka puffar har han gett mig idag.


V 28+0

Barnmorskan sa att jag hade en väldigt fin mage, inga bristningar eller streck nånstans =) Känns som body butter krämen funkar.. är iaf väldigt skönt att smörja magen med den, och så masserar man ju magen lite då också och det är ju också skönt.

Har upptäckt att jag mår mycket bättre om jag sover en liten stund mitt på dagen eller eftermiddagen. En powernap så är jag fit for fight för middag och kvälls stök.

Ikväll blir det myskväll med brudarna.. ska baka min omtyckta vita kladdkaka hade jag tänkt =) Ska bli himla mysigt att sitta och surra om allt och inget.

Vi ska åka iväg en sväng nu, bla till polisen för inbrottet vi hade.  Sen blir det hem och göra palt till middag! =)

Hoppas ni har en fin dag!

Kram

RSS 2.0