Ultraljuds bild.

Lyckades få min kamera att funka en stund nu.. eller ja.. funka någorlunda. Hann iaf ta 2 bilder =)

     

Första bilden ligger han och gapar =)
Hade velat ha nån bild på en hand eller en fot också men vi fick aldrig nån sån tyvärr.

Måste verkligen ta och köpa ett scrapbooking album så jag ska sätta in bilderna vi har..

Har hunnit sälja en motorsåg idag.. haha. Älsklingen ringde och frågade om jag kunde fixa det åt honom för han är ju på jobbet. Hoppas jag sålde rätt såg nu bara =)

Nu ska jag städa lite.

Kramkram

Tisdag

Wiihoo.. tisdag idag = onsdag och ledig dag imorgon! =) Sweeet!
Det enda tråkiga är att älsklingen åker till Jönköping imorgon eftermiddag.. uhuu.. hatar när han åker bort. Fast det är ju bra att sakna varann ibland också. Jag och India får roa oss på egen hand några dagar..

Idag har det varit en rätt stressig dag. Först jobbade jag 9-13.45, sen kl 14.20 var vi i sunderbyn och gjorde 18-veckors ultraljudet =) Och efter det hade jag besiktning av bilen kl 15.40. Och den gick igenom helt prickfritt! Oh yes!! Grymt skönt!
Ultraljudet gick finfint det också.. allt såg normalt och bra ut så det känns himla bra. Så imorgon går vi in i v. 19. Sen när vi frågade om dom kunde se vad det var för en nån som bor där inne så sa hon att det såg ut att vara en liten kille =) Hon var inte helt säker såklart men typ. Och alla som tror att det ska bli en tjej! Lurade =)
Nu börjar det vara dags att fundera på att ta ut navelpiercingen snart.. åhh hoppas verkligen att jag får dit den igen sen i höst! Vill ha kvar den men jag tänker fasen inte göra om den för det gjorde så jävla ont och tog typ 6 månader att läka.

Nu har vi ätit middag för ett tag sen, spagetti och köttfärssås. Smaskens! Planerar att bara ligga på soffan och slappa resten av kvällen, möjligen stiga upp för att hämta blåbärspaj och vaniljsås ur kylen =) Ohh, just ja.. är ju House ikväll också. Det får man inte missa!

Haha.. kom just ihåg vad besiktnings killen sa när han skulle gå in i min bil, hade ju India med mig och hon satt i baksätet, innan han satte sig så sa han: "Jag blir inte lunch eller middag nu då?". Tror han var lite smårädd för hundar. Skrattade iaf bara och sa att nä.. ingen risk hon har redan ätit =)
Sen tog jag iaf ut India ur bilen så fick hon sitta med mig och titta på när dom gick igenom bilen. Himla spännande tyckte hon det var. Känns så lustigt att nån kan tycka att India ser lite läskig ut.. hon är ju världens snällaste, goaste, mysigaste och finaste hund. Hon ser ju inte ens farlig ut när hon försöker =)

Nä nu ska jag nog släpa mig till kylskåpet och ta fram blåbärspaj! Yummi =)

Hoppas ni har en fin tisdag!

Kram

Sommartid och snöstorm.

Usch va sommaren känns långt borta just nu! Det är fasen slutet av mars och vi har ställt om klockan till sommartid.. då ska det inte vräka ner snö! =(
Säkrast för vädergudarna att dom kompenserar mig med en lång och varm och härlig sommar nu!

Var hos Marie igår och firade hennes födelsedag, satt och surrade och myste och åt smörgåstårta och tårta! Smörgåstårtan hade hon gjort själv också.. sååå jävla god!! Mmmmm. Sen blev det hem och sova.

Idag blir nog en riktigt segar dag. Har inte gjort ett skit fram tills nu =) Men nu är det dags för lunch och sen kanske det blir att ta tag i lite städning. Behövs verkligen! Får se om orken räcker till.. hehe.

Vi hade tänkt grilla till middag, karré med klyftpotatis och svampsås. Så jävla gott! Och så grilla majskolvar också såklart. Nog borde det väl gå att grilla fast det snöar? Jooo.
Med lite tur kanske det har slutat tills dess också.

Nä.. lunch var det ja.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

Några bilder..

Här kommer några bilder..

Först min mysiga sötnos =)


Hon hade en tjurig dag förra veckan.. skulle minsann ligga i en egen
soffan och tjura..



Idag har hon varit väldigt mysig och nära =)


Lite nytt stuff:

             

Nr1 Nya skor.. kan vara bra att ha lite bekvämare skor nu =)
Nr2 Tunika från H&M
Nr3 Supermysig tunika från H&M

Och så slutligen.. Magen =)

     
Vecka 17+5

Sådärja.. nu fick ni se några bilder också =)
Är så less på min kamera nu, tar så dåliga bilder och krånglar och jävlas så det blir inte att jag använder den så ofta.

Nu ska jag äta lite glass!

Ha en bra kväll. Kramkram 


Super mys!

Har det helt underbart mysigt med min fina hund i soffan! Hon är extrem gosig idag =)
Hon la just av värsta brak fisen och när jag skrattade lite åt henne så såg hon ut att skämmas lite.. sötnosen.
Känns bra att ha henne att kramas med när Magnus är och fredags lunchar. Har just ätit tonfiskröra med pasta och hon ligger nog och väntar på att få resterna.

Var till sjukgymnasten i morse, det gick bra.. man är ju bara lite mör efteråt =) Har fått ett träningsprogram som jag ska köra och ett rött fint gummiband också.. haha. Men det kommer säkert bli bättre snart, speciellt med gummibands träningen.

Har hittat laddaren till kameran så jag ska ladda den nu och sen blir det massa bilder!

Hade tänkt ta mig ut på en liten prommis med India men orken tryter så jag tror vi vilar en stund till och tar prommisen senare. Verkar då inte som att India misstycker till den planen.
Sen skajag försöka städa lite, men jag väntar tills älsklingen kommer hem så han kan hjälpa mig lite. Typ ta upp saker från golvet och flytta tunga saker =)
Är så sjukt sugen på att baka också men isåfall måste jag fara och handla först och det kände jag inte riktigt för. Måste ju ut en sväng imorgon så då kan jag ta det då istället. Har hittat ett recept på långpanne bulle med smörkräm som verkar sinnesjukt god så den måste jag ju bara göra nåndag.

Nä.. mera mys!

Kram

Torsdag.

Löning idag.. wiihoo! =)

Blir hemma över helgen också nu.. ryggen mår dåligt fortfarande och jag vill inte riskera att det blir värre! Fast att vara hemma en helg svider ju inte lite.. suck.

Imorgon ska jag tillbaka till sjukgymnasten.. men den här gången ska hon inte få tejpa mig!! Massage - ok, knäcka till kotor - ok, tejp - really not ok!


Jag lovar att det var int nå skönt alls å ta bort! =)


Är sjukligt sugen på köttsoppa.. Mmm. Måste äta det nån dag snart.

Nä nu ska jag krypa i säng så jag orkar upp till sjukgymnasten.. ska vara där 8.30.. blää. 

Sov gott.


Kram 


Onsdag.

Jaha.. onsdag idag, shit va dagarna flyger förbi! Har tappat dagsräkningen lite nu när jag har varit hemma sen i fredags.. dagarna som flyter ihop lite =)

Var hos sjukgymnasten igår, gick välrätt bra tror jag. Gjorde ont som fan och ännu ondare idag men det ska väl vara så antar jag. Första gången jag blir "lagad" med tejp iaf.. haha. Hon tejpade nästan hela min rygg för att ge stöd och värme. Funkade väl rätt bra men jag är överkänslig mot limmet på många tejper så på natten när vi skulle sova fick älsklingen dra bort det (fast jag skulle ha haft det i nån dag) för jag stod inte ut med kliandet. Kan ju säga att jag inte har många hårstrån kvar på ryggen nu =) Fyy ytusan va det satt.. trodde skinnet skulle lossna när han drog. Skrek som en stucken gris och stackars India blev jätte upprörd och skällde och morrade på husse. Hon trodde nog kan skulle ha ihjäl mig =) Var tvungen klia henne en stund så hon blev lugn igen. Är fortfarande helt röd på ryggen men det beror nog på överkänsligheten skulle jag tro, men det ser som rätt kul ut med en stor röd ruta på ryggen =)

Idag har det inte hänt mycket, gick en promenad i det underbara solskenet. Sen har det bara varit lugnt, fixat lite med tvätten och nu har vi just sett Luft slottet som sprängdes. Shit pommes villken bra film! Är nog en av mina favoriter nu.

Nä nu blir det sängen!

Kramkram

Strejk!

Tessi ringde för en stund sen och sa att vi är uttagna och varslade för strejk. Var ju samma sak förra året men det blev aldrig av. Skönt det. Känns ju lite bökigt och omständigt med strejk ändå. Och så vill man ju inte förlora pengar på att inte gå tiil jobbet. Tur att jag är med i handels ändå för då gäller ju nån slags försäkring mot sånt. Nu är jag ju hemma just för tillfället för att ryggen är paj men strejken börjar isåfall skärtorsdagen och då hoppas jag ju verkligen att jag är bra i ryggen igen.
Imorgon ska jag till sjukgymnasten och jag hoppas att hon kan fixa så det blir bättre. Känns som att om hon bara masserar lite och bryter till ryggen så borde det kännas bättre. Har provat att bara ligga och vila och att försöka röra mig så mycket som möjligt men inget av det har funkat.

Vi var ut på en liten lugn promenad idag med India men vi fick gå ganska sakta för annars gjorde ryggen för ont, tur att jag har min älskling! Annars skulle jag inte klara mig, han fick knyta mina skor när vi skulle gå ut för jag kom inte ner till mina fötter. Och så fixar han och donar när jag behöver hjälp med nåt. Är så oerhört glad och tacksam för att jag har honom i mitt liv!!

Hihi.. åh va söt India är nu! Hon ligger på soffryggen med huvudet i fönstret och sover.. ser verkligen inte bekvämt ut men hon älskar att ligga där och spana.

Nä nu ska jag få mig nå i magen igen.. åt lite för en stund sen men nu är jag som lite hungrig igen. Blir små men många portioner för mig nu. Får inte i mig så mycket åt gången men då är det ju bara att äta ofta istället. Sen blir det vila och sen middag.

Kram kram

Söndag

Har fortfarande ont i ryggen, men det är bättre än i fredags.. tack och lov för det!! Får se hur det känns imorgon om jag kanske måste gå till en läkare. Känns ju inte som att det skulle vara så smart att sätta sig i kassan när det fortfarande gör så pass ont..

Vi var ju iväg till Överkalix ändå, man vet ju aldrig hur många fler chanser vi har att göra nånting tillsammans i vinter/vår så det känns som att det är bäst att passa på när chanserna kommer =) Älsklingen stannade kvar och kommer hem ikväll nångång men jag for hem igår eftermiddag för vi skulle ju ha skaldjurskväll! Fast det blev ju såklart lite virrigt (som vanligt) när jag skulle försöka ta mig till Boden =) Har väl inte direkt det bästa lokalsinnet. Hade tänkt köra e4:an hem för då vet jag ju att jag hittar, men självklart råkade jag svänga av och köra nån krokig väg istället. Men jag kom ju hem iaf, fast pappa stod i beredskap att fara ut och leta reda på mig.. haha.

Igår så var vi iväg och kollade på is racingen, vi åkte skoter dit, eller ja.. jag och India åkte ju såklart kälke! Vi är inga skoterfantaster nån av oss =) Himla mysigt var det iaf.. vi låg ner bäddade och hade det gott där. Jag hade lånat Magnus dunjacka i stl xl så jag frös inte det minsta. var bara på vägen hem som det blev lite kallt om fötterna.. India däremot huttrade ganska mycket på isracingen trots att hon hade sitt täcke på sig. I käklen påväg tillbaka så låg hon med täcket mellan mina ben och så hade vi en filt över oss också så då mådde hon nog riktigt bra, såg då ut så iaf =)

For direkt och hämtade upp Magda på ica när jag kom från Överkalix och så for vi hem till henne och började med maten. Räksoppa till förrätt och sen blev det bakpotatis med hemmagjord skagenröra till varmätt med sallad och avocadoröra till.. åhh va det var gott!! Har längtat efter räksoppan hur länge som helst.
Stannade inte kvar så länge, var så himla trött. Tror jag var hemma strax efter 22.
India var helt slut också.. så fort vi kom innan för dörren hemma så sprang hon till soffan och kurade ihop sig och somnade! Hon har fortfarande inte vaknat mer än att hon har vinglat från bädden till soffan. Nu ligger hon och drömmer och sprattlar =) Försökte få henne att gå ut och kissa för ett tag sen men hon vägrade! Så hon har alltså inte varit ut sen igårkväll! Nåja.. hon säger ju till när hon är redo.. ingen idé att försöka tvinga henne om hon inte vill.

Idag blir det bara att slappa känner jag. Kanske tar tag i tvätthögen om jag orkar men just nu känns det som att det bara blir att vila ryggen och mysa med världens tröttaste hund =)

Tänkte visa en magbild men batteriet i kameran var slut och jag hittar inte laddaren.. men ska leta efter den och så kommer det en bild senare.

Nåja.. hoppas ni har en bra söndag!

Kram


Ont i ryggen..

Usch å fy va jag har ont i ryggen! Satt i kassan och så small det till i ryggen och så fick jag massor ont =(
Att chefen var gring och sur gjorde ju inte saken bättre, försöke få ta i en ersättare i 35 min utan framgång så då var det bara ge upp och gå  och sätta sig igen. Tycker somiaf att chefen borde ha ring och inte sagt åt mig att fixa det.. det är inte direkt mitt jobb! Försökte härda ut men det blev bara värre så jag gav upp och for hem, chefen får bli hur sur hon vill. Man kan fan inte sitta i kassan  när man inte kan röra ryggen.
Nu har jag legat på värmedynan hemma i sängen i 2 timmar och det känns iaf liiite bättre.

Vi har ju planer på att åka upp till en stuga i överkalix ikväll tills imorgon men blir det inte bättre så vete tusan om jag kan följa. Iof så behöver jag ju inte göra nåting där men ändå, jobbigt att sitta i bilen bara. Men vi får se hur det blir.

Imorgon kväll är det skaldjurs kväll som gäller.. Mumma!! Fy fasen va jag längtar.
Räksoppa, bakpotatis med skagen och sallad och nån smaskig efterrätt!! Yummi =)


Nä nu ska jag försöka få mig nå mat.

Hoppas ni får en bra helg!

Kramkram

Tisdag

Idag har det varit full rulle hela dagen! Är heeelt slut nu så jag ska bara slänga i mig lite mat, gå ut med India och sen sooova!! Tur att jag är ledig imorgon så jag kan sova ut ordentligt.

Jobbade 9-13.45 idag, sen handlade jag middag och sen kl 15 var jag på salong total och fick en fot behandling. Gud så skönt det var! Jag som är så extremt kittlig under fötterna så jag hade som inga stora förhoppningar på det där men det var himla nice. Tänker jag definitivt göra om. Efter fot behandlingen var det bara fara hem och göra middag och precis hinna smälta den lite och se iväg på kalas hos min kusin, och sen efter det så var det tjejkväll hos Marie. Så nu har jag just kommit hem, vill egentligen bara gå direkt och sova men jag måste verkligen äta nåt, annars kommer jag inte kunna stiga upp imorgon.

Imorgon har jag inga som helst planer, och det känns så himla bra! Ska kanske städa lite men annars är det bara vila och mys som gäller =)

Var iaf himla trevligt att träffa brudarna och Jossan var med också! Skit kul att träffa henne och surra lite, och se hennes mage =) Är inte så länge kvar tills jag/vi är där också. 4 veckor kvar tills hon är beräknad.. spännande!!

Nä, äta nåt och sen stappla i säng.

Natti natti

Så var det söndag igen.

Vaknade till strålande solsken men när jag och India tog oss ut efter frukosten så var det inte alls så skönt! Solen sken ju visserligen men fyy va de blåste kallt!! Blåste inte så mycket men hua ändå.. Så det blev inte att vara ute så länge.

Har drömt jätte mycket och jätte konstigt i natt, shit pommes! Först var det bara som svammel men en dröm så var så himla stark var att Magnus hade dött för ganska länge sen och jag gick omkring och var jätte ledsen och deprimerad (såklart!!) och kunde verkligen inte gå vidare. Men då på nåt sätt så kom jag in i en annan "verklighet" eller vad man ska säga, det var som i samma verklighet som alla andra också levde i men det var som i skymundan och man utförde typ nå slags uppdrag för att skydda folk. Och så när jag kom dit så visade en gubbe mig runt i det lilla tillhållet och så helt plötsligt i ett rum så låg Magnus och nån annan kille där och sov och jag blev så sjukt sjukt glad när jag såg honom och bara kastade mig på honom och kramade honom och grät hur mycket som helst. Var så jävla underbart att hitta honom och att vi fick vara tillsammans igen! Helt skum dröm.. var så jobbigt när jag vaknade av den drömmen och älsklingen inte var hemma heller så jag kunde krypa nära och krama honom. Han och några av hans kompisar hade hyrt en stuga i kåbdalis från igår till idag.. och självklart så jobbar jag ju så jag kunde inte följa. Typiskt!
Skulle verkligen inte kunna leva utan min älskling, han betyder allt för mig.

Nu ska jag snart fara till mamma och pappa och äta en tidig middag innan det är dags att jobba.

Älsklingen har hunnit vara hem och vända, nu ska dom ut och köra skoter (och jag är inte alls avundsjuk, inte då!) Var iaf himla skönt att se han och kramas lite =)

Marre: Jo jag märker av gravititeten mycket, dels att jag börjar bli ganska rund om magen och att kroppen känns annorlunda och hormonerna är typ helt galna! Men sen har jag ju börjar känna att det rörs och simmar runt nån där inne =) Men jag mår himla bra ändå, är sååå glad att jag iaf hittills inte har mått så mycket illa och allt sånt. Lite ont i ryggen men det har jag ju nästan alltid haft så.. sen är jag stört trött ofta men det känns ju inte så farligt om man jämför med hur andra har mått =) Puss på dig gumman! Saknar dig!!

Nä nu ska jag äta en (till) apelsin och sen ska jag gå ut och leka lite med India innan vi beger oss till m&p.

Hoppas ni har haft en fin helg!

Kram

Sååååå tröööött!

Ojoj.. hade jag inte varit så hungrig så hade jag sovit redan. Meeen nu kurrar ju magen som bara den så det är pasta med lite smör och ketchup som gäller. Sen är det raka vägen till sängen!!

Jobb helg är det ju tyvärr också¨, 10-18.30 imorgon och 16-21 på söndag. Tur jag har bra sällskap på jobbet iaf =) Vad skulle jag göra utan mina tjejer?? =)

Nä. Nu pasta. Sen sängen!

Go natt


Städ torsdag..

Idag är det städning som gäller!! Har inte städat på jag vet inte hur länge, men idag då jävlar! Är som bara extra jobbigt när man ska böja sog och plocka upp saker från golvet och sånt för nu tar ju som magen emot ganska mycket så efter ett antal böjningar så har jag lite små ont i magen så jag tänkte att jag tar en liten saft och blogg paus nu =)

Men jag känner mig hyfsat duktig, sängkläder och filtar hänger ute på vädring, jag har plockat in alla kläder i garderoben (har ju legat en STOR hög i en säck brevid sängen i flera veckor) och så har jag sorterat papper och dammtorkat i sovrummet. Så nu var det bara allt det andra kvar.
På ett sätt är det ju skönt att bo i ett väldigt litet hus för det är ju mycket mindre att städa, MEN samtidigt när du håller på att städa och ska plocka undan saker så har du ingenstans att sätta det!! Fasen va jag längtar till stora huset är klart! Så man kan ha ordning på precis allting..

Var sugen på att åka in en sväng på stan också men nu har jag tappat orken för det, blir att städa klart och ladda för tjejkväll med brudarna ikväll istället. Ska bli himla nice att träffas alla och surra!
Känns bara lite trist att jag inte har nånting fint att ha på mig.. =( Men dom tar mig för den jag är, en tjockis som har vuxit ur alla sina kläder.. hahaha =)

Nä jag ska väl ta och sätta fart med städningen igen nu så jag blir klar nångång!

Kram


Tisdag..

Oh yes.. blev en ledig dag idag. Himla skönt! =)
Vi hade ju en tid för fostervattens prov idag men vi ringde och avbokade den, känns onödigt att göra det och det finns ju risker med att göra det och vi är inte riktigt villig att ta den risken.
Hade ju redan tagit ledigt från jobbet för att göra provet men nu blev det bara en mys dag istället =)

Vi har varit ute och cachat lite men eftersom att jag missade att läsa om den gick att ta på vintern så kom vi aldrig fram till den. Lite klantigt av mig! Men vi fick iaf en skönt promenad, India är helt slut nu. Hon ligger i stora soffan och tränger ut Magnus från soffan, hon ska minsann ha den för sig själv =)

Imorgon ska jag till Saxarna och klippa mig, fasen va skönt det ska bli. Känns som att jag inte kan göra nåt alls med håret just nu.
Sen ska jag följa med Sara och kolla på lokalen vi ska vara i efter hennes bröllop! Wii.. inte så länge kvar nu. Ska bli så himla roligt!

Min kusin ska ju gifta sig snart också, 4:e april närmare bestämt. Dom ska vara uppe i Galtis och jag vill ju självklart vara där men jag tror fasen inte att jag har råd! Är ju en bra bit att köra och så mat och hotellrum. Om jag inte åker hem samma dag men frågan är om jag pallar att köra så himla långt samma dag. Hmm.. jobbigt!
Måste ju verkligen spara pengar nu till barnvagn och allt sånt nu också. Och så ska bilen besiktas sista mars, och naturligtvis så är det massa fix på den som måste göras innan det. Suck.
Ge mig en massa miljoner!! =)

Nä nu ska jag gå ut med India och sen ska jag nog krypa ner i sängen.

Sköt om er!

Kram

Söndag

Åh vilken underbar dag och helg det har varit!! Massa mys och massa frisk luft och mys utomhus.
Igår gick jag ut ca 09.30 och grävde färdigt min grop och sen satt jag ute och eldade och grillade hela dagen, vid 15 tiden gick jag in och packade badväskan och älsklingen och jag slängde i oss lite mat och sen for vi till relaxen på nordpoolen och firade Niklas. Himla trevligt!

En perfekt dag var det, sitta ute och mysa i solen, sitta i en bubbelpool och mysa, beställa god mat och umgås med vänner. Kan det bli bättre? =)
Idag blir det nästan samma sak. Suttit ute och myst och grillat, nu har jag snabb duschat och sen ska vi iväg och födelsedags fika hos älskingens lillebror. Alltså en riktigt riktigt nice dag idag också =)
Men shit va trött man blir av att sitta ute i friska luften, och man sover sjukt gott sen!

Idag när jag klädde på mig för att gå ut och böjde mig ner för att ta på mig skorna och knyta dom så blev bebisen typ as förbannad och sprattlade som en tok. Jag tror inte den uppskattade att jag böjde mig och mosade ihop den =) Kändes som rätt häftigt. Älsklingen längtar som tills han också kan känna hur den röra sig och sprattlar. Nu får han ju bara höra mig säga att jag kände nåt. Fasen va killarna missar mycket när det gäller sånt här, tycker som synd om dom för det är ju en helt enorm känsla. Men däremot så skulle jag gärna byta med dom när det är dags för bebisen att komma ut =)

Om dom har räknat rätt så är vi i vecka 15 idag och jag antar väl att dom har räknat ganska rätt iaf.

Nu ska jag ta och klä på mig och göra mig klar för att åka och fika.

Hoppas ni har haft en toppenbra helg!

Kram

Fredags mys..

Fast ikväll blir det ensam mys med India, men det ska bli himla nice ändå =)
Håller på med en porterstek nu som snart är klar och till den blir det potatisgratäng och sås gjord på skyn.. grymmes gott!!
Sen tänkte jag äta frukt cocktail med vaniljvisp.. Mmmmm.

Kanske går ut och börjar skotta min snö och eldnings grop också om jag orkar. Imorgon ska de nämligen mysas och eldas så det står härliga till =) Ska bygga mig den perfekta gropen!
Hade förresten världens disskution med älsklingen innan han for iväg med skotern.. jag hävdar bestämt att om han bara säger hur man startar snöslungan så kan jag klara av att slunga upp en gång till min grop. Men han säger att jag aldrig kommer klara det!! Men jag ska allt överbevisa honom!! Jag kan visst!! =)

Idag har bebisen varit en riktig sprattel apa.. har suttit och rapat och hickat omvartannat i kassan idag. Men nu tror jag den har lugnat ner sig, den gillar nog inte när jag sitter stilla =)

Men nu är det dags för maaaat!!


Kram

Torsdag

Puh.. äntligen kväll så man snar får gå och sova =) Har verkligen varit full fart hela dagen.
Har då gått bra både på vårdcentralen och i sunderbyn, fast helt ärligt fattar jag inte varför jag skulle träffa läkaren på vårdcentralen. Hon konstaterade bara att, jo jag har ont i ryggen och borde byta jobb. No shit sherlock! I min mening är oftast läkarna på vårdcentralen helt värdelösa. Har då aldrig nånsin lyckats hjälpa mig med nåt.
I sunderbyn var dom lika gulliga som vanligt och allt såg bra ut och hon kom fram till att jag är i vecka 14+4. Helt facinerande att se hur mycket våran bebis har växt sen sist vi "såg" den =)

Efter sunderbyn så åt vi lunch med några av Magnus kompisar och sen for jag på jobbet.

Nu är det några norrmän här och ska köpa en skoter av älsklingen, från Mo i rama kom dom visst. Är inte det typ aslångt bort?? Hur ids man åka ända hit för att köpa en skoter? =)

Lina: Ryggen är som den alltid har varit mer eller mindre, kassan har verkligen pajat min rygg, nacke och axlar så det var bara det jag var där för. Dom ville se hur det ser ut nu ifall det skulle bli värre sen. Nja, vi har inte bestämt oss helt än om fostervattensprov men om vi gör det så är det ju för att vara säkra på att det inte är nåt fel nu iaf. Sen kan det ju hända oförutsedda saker efter vägen men så man vet att den är frisk nu. Risken är ju väldigt liten men det skulle som ändå kännas bäst att veta.

Här är en ultraljuds bild från idag =)



Nä, nu blir det nog nån kvälls macka och sen sängen så jag orkar med 9.-18 passet imorgon.

Sov gott

Shopping dag med älsklingen..

Idag har vi varit i Luleå nästan hela dagen och shoppat lite. Fasen va svårt det är att hitta kläder nu alltså!! Vanliga kläder passar inte, hittade inga fina mammakläder och kikade lite på herravdelningen men då måste man ha lite bredare axlar för att det ska sitta bra =)

Hittade iaf 2 linnen på GinaTricot, en kofta på h&m och ett par mjukisbyxor på cubus. Och så plockade jag ögonbrynen på Make up store och köpte en face mist där också.

Vi åt sen lunch/tidig middag på sub co, himla gott! Jag åt bakpotatis med skagenröra.. Smaskens!

Nu sitter vi och ser på Fuskbyggarna.. fy fasen va hemskt! Vilka vidriga människor dom är som lurar folk sådär! Blir så jävla arg. Tur att vi bygger allting själv så man slipper allt sånt. Nu har vi väl som inte några större problem med oärliga hantverkare här uppe men iaf.


Här kommer lite bilder iaf:







Och så avslutar vi med en magbild =)


V. 13/14

Nu ska jag nog snart gå och sova.. har ett fullspäckat schema imorgon. Först ska vi på vårdcentralen och kolla min rygg och göra en första undersökning. Sen ska vi stressa till Sunderbyn och träffa en läkare och prata om fostervattens prov, vi vet inte riktigt hur vi ska göra med det så det ska bli skönt att få träffa en läkare och prata om det! Sen ska jag försöka hinna till jobbet i tid också. Puh!

Hoppas ni har det bra.

Kramkram

Måndag..

Uhuu.. är det ens lagligt att vara såhär trött?? Var är min energi? Nåja det borde ju vända snart =)
Ska iaf släpa mig till sängen nu så jag tar mig upp imorgon..

Vill bara skicka några varma tankar och kramar till en vän som har det väldigt jobbigt just nu. Lider med dig gumman! Du vet vart jag finns, precis närsomhelst! KramKram

Nåja.. sängen var det.


RSS 2.0