Väntar på provsvar

Sådär, nu har vi varit på sjukhuset och tagit nya prover och så har dom klämt och känt lite mer på lillmannen. Han var kanon duktig den här gången också men han blev ganska ledsen när dom tog blodprovet med stick i fingret. Men han var ju trött också så då är han ju känsligare, när vi satt och väntade på att läkaren skulle komma tillbaka så somnade han i min famn, älskade mys killen =)

På en timme ska vi fara till bvc på rutinkontroll också, mycket flänga runt idag men efter det ska vi då bara vara hemma och vila!

Men vi träffade iaf lillmannens alldelens nya kusin på sjukhuset också, men hon var så nerbäddad och vi ville inte komma så nära ifall vi skulle smitta och så träffade vi lillmannens farbror också, stackarn blev misshandlad i fredags och ligger inne fortfarande med bla okbenet krossat!! Vilka jävla idioter det finns alltså! Hoppas verkligen att dom blir straffade ordentligt!

Men nu ska jag vila innan det är dags att åka igen.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Hoppas allt snart blir bra så ni får ta det lugnt och sova gott! Inte kul att se sitt hjärta må dåligt...

2011-03-07 @ 13:00:13
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Johanna B

Hoppas lillen blir frisk fort.Men hu! Förstår mig inte på folk som misshandlar. De måste vara allvarligt rubbade. Eller packade. eller både och.

2011-03-07 @ 17:55:11

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0