Lillmannens 6månaders kontroll!

Så ja.. nu är lillmannen 6 månader och 1 vecka gammal och vi har varit på kontroll på bvc. Tyvärr så var han inte alls sugen på att träffa fler läkare och sköterskor så han var inte så värst samarbetsvillig =) Men han var ändå duktig!!

Han väger nu 8110g

Han är 68cm lång

Och så har han hattstorlek 46,3Så trots att han har varit sjuk och knappt velat äta så har han ökat på bra i både vikt och längd så det är himla skönt!


Vi har även fått svar på proverna vi tog idag och det var ingen direkt förändring men det betydde väl som egentligen ingenting förutom att han fortfarande har viruset i kroppen och han är ju lite små febrig av och till och hängig. Men läkaren sa att det borde ge sig snart och har han inte blivit bättre/bra om en vecka så ska vi höra av oss igen.

 


Så nu är det bara vänta och se och hoppas att viruset släpper greppet om honom fort som bara den!! Han ligger i vagnen och sover på bron nu och han har faktiskt sovit rätt länge så det är kanon bra, det behöver han.

 


Försöker sno mammas choklad!! =)

Underbara älskade unge!! <3


Kommentarer
Postat av: Lina

skönt att han ändå mår bra och växer trots sjukdom. han blir nog frisk snart ska du se. erik var mycket förkyld när han var liten eftersom nova drog hem virus från dagis.

2011-03-08 @ 09:32:19
Postat av: Elina

Han har blivit så stor ju! :)

2011-03-08 @ 11:13:35
URL: http://volanen.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0