Lillmannen 5 månader

Så.. nu har vi kommit hem från bvc, det gick bra men han blev ju såklart himla ledsen när han fick sprutorna. Men det gick över ganska fort. Fyy va hemskt det känns att sitta och hålla fast honom samtidigt som han blir stucken och ledsen! Tur att man vet att det är för hans eget bästa.

På vägen hem så somnade han i bilen med flarran i munnen, hoppas han får sova ett tag nu så han är pigg och glad sen.
Natten har faktiskt varit rätt bra.. mycket bättre än vad dom har v arit senaste tiden!

Så lite update!

När han föddes vägde han: 3360g

Nu väger han: 7325g

När han föddes var han: 48cm lång

Nu är han: 66cm lång

Och han har hattstorlek 45.

Han har inte fått nån tand än men han dreglar och tuggar massor så det kan inte vara så långt borta. Han fick föressten en tandborste i present på bvc idag =) Hihi.. snart måste man börja borsta lilla tanden.

 

Han äter mest ersättning fortfarande men får lite gröt på kvällen men nu ska jag lägga upp ett schema med lite mer rutiner och så ska han få gröt till frukost också och så ska han få godnatt välling precis innan han går och lägger sig och sp gröt till middag. Får se om det kanske gör att han sover bättre!

 

I natt hade jag släckt fönsterlampan i sovrummet men lämnat lampan i hallen tänd så det inte blev helt becksvart i sovrummet, kanske var därför han sov bättre? Tidigare har vi ju inte fått släcka lampan för han har blivit så orolig när det blir mörkt men nu kanske han är mogen för att ha mörkt när han ska sova.

 

Han älskar att pilla och dra i allt han ser och älskar att stå upp, han vill inte alls sitta ner =) Han tycker fortfarande inte om att ligga på mage men det har börjat bli liiiite bättre med det.

Han ler mest hela tiden och ibland om man är riktigt rolig så skrattar han.. eller om man kittlar honom =)

 

Det var lite update om våran lilla älskling.

 

 


Kommentarer
Postat av: Miii

ja de händer grejer med lilla Emil :) han har vuxit mycket! Det är så kul och se utvecklingen hos de små och se vad som kommer härnäst. skönt att ni fick sova lite bättre, kanske var skönt med lite mörkare ändå för honom! sköt om er så hörs vi. kram

2011-02-02 @ 12:25:01
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hoppas han börjar sova battre...lilleman sover fortfarande lite tjorvigt och är över ett men jag minns att då vi börja med växling och gröt vart det mkt bättre...Om du får han sova hela nätter hojta så får du tipsa mig :p

2011-02-02 @ 14:00:40
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Lina

va stor han blivit :) det går så snabbt. han kommer säkert tycka det är gott med lite frukostgröt :)

2011-02-02 @ 15:30:20

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0