Jaaa..

Vad ska man uppdatera om när man bara är inne och inte gör något? Jaa.. haha har väl inte direkt nånting att skriva. Förutom att jag äntligen kom ihåg att ringa veterinären och kolla vad man ska göra med Indias klor (pulpan är rätt lång) och så kom jag ihåg att jag lovat Tessi att berätta vad dom sa när jag pratat med dom.
Och nu har jag alltså äntligen ringt!

Veterinären sa iaf att jag skulle boka in ett vanligt kloklippnings besök och att man då skulle kolla hur det ser ut och om man måste göra nånting åt det. Har hunden stora problem med långa pulpor så kan dom bränna pulporna men det är väldigt smärtsamt för hunden och den har ordentligt ont efteråt också. Annars är det bara klippa så nära pulpan man kan utan att det börjar blöda och göra det ofta! Då drar sig pulpan långsamt tillbaka. Jag visste ju iof redan det här men man vill ju ändå höra med dom som jobbar med det. Jag ska iaf boka in ett kloklippnings besök snart så får vi se vad dom tycker. Och så eftersom att India kan vara lite bökig att klippa på så ska jag be dom visa nå bra knep =)

Så nu har jag iaf fixat det! Vad kvällen har att erbjuda.. det får vi väl se =)

Kommentarer
Postat av: Tess

Ja det visste man ju... Men jag skulle ALDRIG kunna låta nån göra så på Astra... Skulle gråta floder!

2011-02-15 @ 18:27:17
URL: http://tjassie.blogg.se/
Postat av: emma

nä huvva, inte bränna i nån pulpa här inte!! stackars små liven som måste genomgå det!! ;(

2011-02-15 @ 22:15:26
Postat av: Johanna B

Det kan vara rätt svårt att klippa riktigt nära pulpan. Jag är lite skraj att det ska blöda fast det egentligen inte är SÅ farligt - vi har potatismjöl hos mamma.Vi har tur - Linus sitter jätteduktigt i mitt knä när JAG klipper, men klipper syrran så blir han en liten gnällig bäbis haha.Finns det något India verkligen gillar? DÅ kan man kanske muta henne?

2011-02-16 @ 11:15:13
Postat av: Livet i tavlor

Livet i tavlor drivs av Patrik J som ger liv åt dina favoritbilder.Om du är intresserad av att få en bild målad till tavla så skicka ett mail till patrikjo@live.se(:

2011-02-16 @ 14:35:48
URL: http://www.livetitavlor.blogspot.com

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0