Looovely!

Åh vilken härlig dag det har varit! Strålande sol och varmt och skönt ute =) Gör verkligen underverk för sinnet!
Humöret och allt åker ju lite berg och dalbana just nu.. alla hormoner som rusar runt i kroppen gör en ju lite galen, haha! Är känsligare än någonsin just nu =)

Idag har lillskrutt fått sitt person nummer också! Vart nästan lite tårögd när jag läste igenom det brevet =) Så nu är han folkbokförd och har en egen identitet på riktigt.

Annars idag har vi varit på dollarstore med min mami och sen var vi och inhandlade en napp till lillskrutt! Han är ju väldigt "sugig" av sig och det funkar ju inte att han ska tutta på mig hel tiden när han inte ens är hungrig egentligen. Och ammningen funkar ju så pass bra så det känns som det är okey att börja ge han en napp lite då och då nu!
Efter det så for vi hem till mami och papi och fikade och sen gick vi på prommis med vagnen och voffsan i det underbara vädret!

Nu har vi ätit plättar till middag och ligger och myser på soffan. Ska slå på en film snart om vi orkar. Imorgon på morgonen ska vi till bvc och väga och mäta lillskrutt så det blir en tidig kväll! Och hoppas på att man får sova ordentligt inatt.. eller åtminstone 4 timmar på raken =) Det är lyx sen lilla Emil kom till världen! =)
Fast han sover ju ändå bra.. vaknar varannan eller var tredje timme och vill ha mat men melln det sover han rätt bra. Så vi ska absolut inte klaga =)

Hoppas ni har haft en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Cs

2010-09-14 @ 06:40:45
Postat av: Cissi

Du kommer snart att märka hur fort det går :) Helt galet!!

2010-09-14 @ 06:41:20
URL: http://lillohman.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0