Snuttig plutt..

Lillskrutt är fortfarande sjuk, han har sovit mest hela dagen. Och legat och snuttat på mig såklart =) Märks jätte tydligt nu när han är sjuk att snutt behovet har ökat massor! I vanliga fall äter han och när han är klar somnar han eller släpper och vill surra istället, men nu vill han bara ligga kvar och hålla tag och snutta lite då och då. Och tar man bort honom blir han jätte ledsen! Och nu när han inte mår bra så tycker jag att han kan få göra det.

Ska ta och bada honom ikväll också, han svettas hur mycket som helst nu så det behövs! Sen tycker han att det är så skönt också =)

Var till apoteket nyss och köpte ersättning till skrutt, han är ju lite slö på att äta nu när han är sjuk och det funkar inte att pumpa ut mjölk för mig just nu, vet inte varför för det har ju funkat hur bra som helst tidigare. Nåja, det ger väl med sig. Är iaf skönt att ha mat hemma till honom om det skulle behövas!

Nu är det dags för middag!


Kommentarer
Postat av: Lina

jobbigt att vara sjuk när man är så liten. då måste man ju få snutta hur mycket man vill :)brösten kanske helt enkelt är snåla och vill inte slösa mjölk på pumpen hihi :)

2010-10-21 @ 19:41:04
Postat av: Miii

usch vad jobbigt för honom att vara sjuk, stackars liten! hoppas det går bättre med mjölken snart, men bra att det finns ersättning! kram

2010-10-21 @ 22:00:45
URL: http://miiimary.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0