Öppnis!

Idag har vi besökt öppna förskolan! Himla trevligt att komma ut och träffa andra mammor och umgås och surra av sig lite. Efter öppnis så promenerade jag och Jossan hem.. himla skönt med en promenad.. i snön! Hujja.. trodde att snön skulle ha hunnit tina bort under dagen med icke.. den ligger vit på backen fortfarande! Men det var iaf skönt att promenera och surra!
Kommer då absolut att bli fler besök på öppnis.. kanske inte varje vecka nu när han är så liten men lite då och då iaf!
Blev att vi tog bussen in till stan.. ville inte köra när det är så halt och snöigt, älsklingen hade tagit bmwn till jobbet och det är bara sommardäck på commodoren så det var inte aktuellt att ta den!

Ikväll blir det mys framför tvn och se simpsons filmen som går på 6:an.. har redan sett den men det är ju som rätt kul så =)
Sen är ju ändå lillpysen uppe till runt midnatt så då får man roa sig med tv och film tills han vill sova för natten och inte bara ligga och mysa på oss.


Igår när pysens farfar och hans fru var förbi så fick en en mobil som han kan ligga och titta på i sängen. Tusen tack! Han verkar tycka att det är himla spännande =)




Nä nu blir det att slumra på soffan lite!

Have a nice day!


Kommentarer
Postat av: Miii

så sööt han är! :) gosungen!

2010-10-14 @ 18:52:29
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det såg då himla mysigt ut iaf. :)

2010-10-14 @ 20:12:46
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: joss

taack för idaaag! :) himla kul att träffa er, var allt för länge sen!!

2010-10-14 @ 23:27:50

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0