Bebismassage..

Nu har vi kommit hem från bebismassagen och föräldragruppen. Det var himla trevligt idag också =) Var många nya som inte var med första gången, kul! Ett par kände vi sen innan men himla kul att ses.
Nästa vecka ska vi gå några stycken direkt från massagen till öppnis, om nu alla orkar och det inte är svinkallt. Men det är iaf målet att ta oss dit. Det ska bli riktigt kul för då får man ju ännu bättre tillfälle att lära känna varann. Idag blev det att vi surrade lite om förlossningar, helt galet hur olika det har gått för alla. Känner att jag/vi hade en väldigt lätt förlossning om man jämnför med flera andra! Hujja va jobbigt en del hade haft det.
Det värsta för mig var ju att epiduralen inte tog så jag körde bara på lustgas och det sjuka smärtan i benen(??).
Men det är kul att sitta och surra och ventilera lite tankar och känslor! Älskar verkligen att gå på dom här träffarna!
Jo och så var det 3 killar idag! Fast det är nog vi tjejer som surrar mest =)

Resten av dagen kommer nog att spenderas inomhus, är ju så rugggigt kallt ute. Hade egentligen velat gå på en promenad men det känns för kallt, India vill ju inte vara ute heller så då är vi inne och myser.

Sitter ju och väntar på att larmet ska komma också, jag hoppas verkligen att det kommer imorgon!!! Annars måste jag ju vänta hela helgen =(

Nu ska jag smälla i mig nå mat och sen kanske man skulle ta en vals med snabeldraken.



Våran älskade lilla prins!






Kommentarer
Postat av: Cissi

ÅÅÅhh, baby-massagen är ju så himla mysig...

2010-11-18 @ 20:13:12
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Miii

va mysigt med sånna träffar :) kan tro de är skönt o ventilera sig lite med alla tankar man har! ja det verkar som att ni haft en ganska lätt förlossning ändå, får hoppas våran också kommer gå bra :) kram kram.

2010-11-18 @ 21:14:10
URL: http://miiimary.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0