Sommartid och snöstorm.

Usch va sommaren känns långt borta just nu! Det är fasen slutet av mars och vi har ställt om klockan till sommartid.. då ska det inte vräka ner snö! =(
Säkrast för vädergudarna att dom kompenserar mig med en lång och varm och härlig sommar nu!

Var hos Marie igår och firade hennes födelsedag, satt och surrade och myste och åt smörgåstårta och tårta! Smörgåstårtan hade hon gjort själv också.. sååå jävla god!! Mmmmm. Sen blev det hem och sova.

Idag blir nog en riktigt segar dag. Har inte gjort ett skit fram tills nu =) Men nu är det dags för lunch och sen kanske det blir att ta tag i lite städning. Behövs verkligen! Får se om orken räcker till.. hehe.

Vi hade tänkt grilla till middag, karré med klyftpotatis och svampsås. Så jävla gott! Och så grilla majskolvar också såklart. Nog borde det väl gå att grilla fast det snöar? Jooo.
Med lite tur kanske det har slutat tills dess också.

Nä.. lunch var det ja.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kram

Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej Mia :) Varje gang jag laser din blogg sa kanns det som om du ater nat :) Haha.. o det later alltid sa himlans gott!! Ater du mer nu nar du maste ata for 2 eller har du inte markt nan skillnad?

2010-03-28 @ 16:00:45
URL: http://marli.blogg.se/
Postat av: Miii

hihi ja du skriver mycket om goa saker du äter , karré åååh så gott :) vi ska äta från chili chili idag, vi väntar på maten nu, åh jag e så hungrig hihi :) vad bra att du gillade min smörgåstårta!! ja tänk när man kan grilla ute igen, så underbart gott :) i sommar blir det mycket grillande i solen :) KRAM.

2010-03-28 @ 17:16:53
URL: http://miiimary.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0