090517

Idag har det inte hänt så mycket.. tagit det väldigt lugnt och varit väldigt tyst! =) Har tvättat lite mer och sen har vi varit förbi huset en sväng och jag kollade på när älsklingen jobbade lite. Finns inte så mycket som jag kan göra just nu. Men snart blir det dags att måla och greja på och då kan jag också göra nåt.

Var ju bjuden till en fest ikväll som jag trodde att jag skulle kunna fara på tidigare idag för då kändes det som att rösten var på väg tillbaka! Men icke det.. kände mot kvällen att det bara blev sämre igen och då känns det lite dumt att fara iväg och anstränga sig. Bäst att vila tills allt är helt ok igen! =)

Blir en riktigt lugn dag imorgon också.. ska bara fortsätta läsa en bok (i solen förhoppningsvis!!) och tvätta färdigt. Är bara 2 maskiner kvar sen är äntligen all tvätt borta! Hann som bli en del där när vi var utan brunn!
Och så ska jag fortsätta vara tyst =)

Nåja nåja.. ska nog ta och hälla i mig lite host medicin (hade visst hostat jätte mycket inatt efter att jag somnat också!) och sen ska jag ta och krypa ner.

Hoppas ni har en bra lördag kväll allihopa!

Kram

Kommentarer
Postat av: kadri

Sv. Tack, det är bara bra. Lite ont i fötterna bara efter all shopping.

2009-05-16 @ 22:40:57
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Lexie

tvätta, något som jag borde göra :)

2009-05-16 @ 23:02:52
URL: http://alexandrasbilder.blogg.se/
Postat av: Lexie

ja nytvättat är en härlig lukt, då vet man också att man vart duktig :) tack så mycket! :)

2009-05-17 @ 07:15:37
URL: http://alexandrasbilder.blogg.se/
Postat av: victoria

hejsan! skriv frågor och kommentera vilken blogg DU tycker ska bli veckans blogg! du kan också följa min blogg via bloglovin :)

ha en bra dag! Kram

2009-05-17 @ 09:09:55
URL: http://vctorias.blogg.se/
Postat av: NELLIE

kommentera gärna mitt senaste inlägg "VAKNA" och skriv i en kommentar vilket väder det är hos dig och vad du gör. ska bli roligt och es vad alla gör! :) kram

2009-05-17 @ 12:12:09
URL: http://hellobunny.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0