Besikting

Har just bokat en besiktnings tid.. usch va jobbbigt.. tänk om man slapp göra det! Fast det är ju bra samtidigt.. bara så jobbigt att komma ihåg och kolla bilen innan å sånt =)
Det enda som jag måste göra innan besiktningen är att spänna handbroms vajrarna och byta xenon ljusen mot vanliga ljus. Och båda grejerna är svin simpla att göra. Kan jag faktiskt fixa själv också.. behöver bara lite hjälp med lamporna för det har jag aldrig gjort förut. Är inte förens den 24:e mars som besiktningen är så jag har gott om tid på mig också!

Är ledig imorgon också... tjoho! =) Egentligen skulle jag jobba 10-14.45 men Frida ville byta så hon fick jobba då och vara ledig på onsdag och jag ledig tisdag och jobba onsdag istället. Hade egentligen tänkt fara och shoppa på onsdag i Luleå men va fan.. kan jag ju göra på torsdag för jag är ju ledig då också. Viktigare att Frida får börja flytta istället =)
Så imorgon får bli en städ dag.. röja upp och dammsuga. Har hört att det ska vara riktigt nice väder också så då blir det nog nån lång promenad med India också.. hoppas verkligen att det blir fint!!

Ska nog ta och krypa ner i sängen snart.. tidig kväll så kanske jag vaknar i hyfsad tid imorgon så jag inte sover bort hela dagen =)

Kram

Kommentarer

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0