Sängläge idag också..

Magen är nog lite bättre idag men jag tar inga risker så jag ligger kvar på soffan resten av dagen. Måste dock hämta min bil som står kvar på jobbet eftersom att älsklingen var tvungen hämta mig igår. Är faktiskt sugen på godis och det är nog ett bra tecken! När jag har såhär ont så är jag aldrig sugen på nånting.. så att sötsuget är tillbaka är nog bra. Får köpa en påse godis när vi hämtar bilen.
Skulle behöva sova ordentligt i natt också. För nu i natt har jag bara drömt mardrömmar (som vanligt när cystorna spökar) och vridit och vänt på mig.

Funderar på att beställa lite från hm som tröst till mig själv =) Behöver lite nya mysiga höst kläder!

Hoppas ni har en bra söndag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill bara tipsa om min blogg ..Jag skriver en blogg om självförtroande.Jag har själv haft självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende (som idag är på topp).Det är alltifrån hur du kan stärka din kompis självförtroende,till hur du kan stärka ditt eget när det kommer till sex & killar.Jag tar också upp mobbning.Vad man ska göra om man ser någon som är mobbad,eller av man själv ska göra om man är mobbad osv.Jag tar också upp anorexia och grupptryck. Och även om du själv har ett bra självförtroende,så skulle det vara jätte roligt om du bara kunde kolla in bloggen.Det finns sååå många bloggar,som är värdelösa och stora.Så jag tycker det är dags att en vettig blogg,nämligen denna,ska få synas lite =)

Om du gillar den,så lägg järna till den i bloglovin.Säg till,så gör jag desamma:Dha de bra!http://jjuno.blogg.se

2009-08-16 @ 16:27:52
Postat av: Marielle

Jag vill ha: losgodis... muums! Beasas pa flaska, arboga leverpastej, OLW chips, ranch dipp, hamburgedressing! :) Haha.. jag har borjat sakna massor fran Sverige! :)

2009-08-16 @ 17:21:15
URL: http://marli.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0