Inte så smart drag

Blev att jag klädde på oss och tog bussen in till stan, men fy fasen va kallt det var!! Trodde näsan skulle trilla av =)
Var på dollarstore och köpte en korg som Emil kan ha sina leksaker i, kanonersch! =)
Sen gick vi till coop och handlade lite bebis mat och sen var det ju tänkt att vi skulle ta bussen hem men det kom ingen buss! Kom massa andra bussar men inte våran buss, var en kvinna som gick och frågade en busschafför varför våran buss inte kom och han sa att dom har nå problem med sina biogas bussar och att det i bästa fall skulle komma en buss kl 17 men mest troligt skulle inte den heller komma. Så jäkla dåligt att dom inte kan upplysa sina resenärer om det då! Tänkte dom att vi bara skulle stå där och frysa och vänta?! Grymt irriterande. Och inte tänkte dom fixa så vi kunde ta oss hem på något annat sätt. Himla dåligt.
Som tur var så var älsklingen på väg hem från jobbet så han kunde hämta oss så vi iaf tog oss hem! Känns ju inte så kul om man skulle behöva gå 4km när det är 28 minus grader ute!

Och India fick ett bus ryck när vi kom hem! Hon älskar ju att riva sönder papper så hon gick lös på en papperspåse =)
Min lilla tokfia!




Och vi har det riktigt mysigt här i soffan nu! Hela lilla familjen =)
Lillmannen tycker att det är supermysigt att ligga och pilla med små fingrarna i Indias päls, och hon tycker också det är mysigt. När vi kom hem idag så blev hon jätteglad över att se lillmannen, hon stod brevid honom och små gnällde och viftade på svansen men han låg ju i sängen så hon nådde honom inte.


Mysigt att borra in små tårna i vovve pälsen =)



Nu ska vi se Bygglov =)


Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna B

Haha där har man en glad vovve.:)

2011-01-05 @ 15:52:30

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0