I have a plan! =)

Vi har ju länge tänkt byta bort min bmw till nånting annat.. och jag har alltid gillat bilen lada niva! Den är så ful så den blir söt liksom =)
Nå.. har iaf kikat runt lite på blocket och hittat några jag är intresserad av, och här kommer knorren! Jag tänker lacka om den i nån cool rosa färg! =) Jag har nästan fått med älsklingen på planerna också.. han tyckte att det nog kanske skulle kunna bli coolt att göra så. Är ju ingen vanlig bil direkt och att ge den en stark färg gör ju det hela ännu bättre.

Men dom planerna måste iaf vänta ett tag.. bebis måste komma ut först och så skulle det ju vara bra om vi fick min bmw såld också. Sen finns dom flesta nivorna söderut så bebis måste få bli nån vecka så vi kan dra iväg och kika på några.

Längtar iaf tills jag får min niva! =)


Kommentarer
Postat av: Classy - ung blivande mamma!

Ja visst är han :)



Det har du rätt i, jag hoppas verkligen att de här ger med sig snart...

2010-08-29 @ 19:38:50
URL: http://classys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Daaah, vem vill inte?!



Rekomenderar er stark att bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja (!!) Statestiken & kommentarerna kommer Direkt! Haha det är sant! Varit medlem på den ett bra tag nu, och som sagt har jag rejält många läsare! Så.. varför inte dela med mig av mina secret-tips?! Nu när jag faktiskt inte behöver dom längre! Du blir lätt medlem http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja.



Lycka till.. ;)

www.lanjas.blogg.se

http://www.nattstad.se/LANJAS

2010-08-29 @ 20:02:15
Postat av: Lina

var tvungen att googla för att se vad det var för bil.. den var ju rätt speciell :) vi har också köpt ny bil nyss :)

2010-08-30 @ 10:17:14

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0