Riva upp golv!


Ja, igår var det alltså en gubbe här och kikade på huset och gav oss lite råd och tips.

Och det var som vi misstänkte, ska vi ha golvvärme så måste vi riva upp golvet, gräva ur massa sand och lägga isolering och gjuta platta. Suck.

Men det positiva var att det nog inte blir lika dyrt som vi trodde från början. Så nu håller vi tummarna för att det här går så smärtfritt som möjligt =)

Så idag ska vi sätta igång med att riva upp golv och skotta sand.
Jag hade tänkt börja riva upp golvet medans älsklingen är på jobbet men han tyckte att det var bäst att jag väntade in honom.. haha.

Sen måste vi köpa isolering och armering och beställa en betongbil, och så måste vi köpa golvvärme slingorna och lägga ut dom såklart.

Sen efter det kan vi börja bygga upp resten av det rummet.

På ett sätt är det kanske lite bra att vi gör om ända från grunden för då vet vi ju att den är bra och nygjord också.. hihi.Här ska rivas och skottas!


Kommentarer
Postat av: RB

Tjena! Han tipsade inte om vattenburen golvvärme? Finns färdigspårade spånskivor som man lägger ner den i.

Är inte säker på priset för det men med tanke på att det annars behövs flera kubik betong och timpriset på betongbilen inte är det billigaste så borde det vara betydligt billigare.

2011-04-12 @ 10:28:18
Postat av: Lina

konstigt Björn vill inte heller att jag bygger/river nåt när inte han är med ;)Va bra att det inte blev så dyrt, hoppas det går smidigt att ordna golvet :)

2011-04-12 @ 12:32:06
Postat av: Miii

ja vad bra om de inte blev så dyrt som ni trodde, skönt att börja komma igång med grov arbetet! :)näe 179 var ju inte så dyrt! :) joo tack det gick bra i skolan, men dock skönare att va hemma igen :) hoppas ni har det bra!! kram

2011-04-12 @ 16:42:35
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Kenny

Ja det blir alltid ett rejält projekt av såna där jobb. Men det blir ju bra sen förstås.

2011-04-13 @ 15:28:53
URL: http://golvlaggare-borlange.se

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0