Vi är kvar på BB.

Vi mår bara fint allihopa men vi får inte åka hem riktigt ännu ändå. Jag har fått urinvägsinfektion och det betyder att jag hade det i kroppen under förlossningen också och då vill dom ha ett extra öga på oss och framför allt på Emil så att han inte får nån infektion också! Men jag ska absolut inte klaga.. Jag fick ju inte ens en bristning under förlossningen så lite urinvägsinfektion är ju ingen fara :) Sen är man ju riktigt uppassad här också! :)

Kommentarer
Postat av: Miiii

ja men det är ju lika bra ni är kvar så allting är okej :) men gud vad skönt att det gick så bra gumman med tanke på att han föddes i säte cokså! förstår att då kan man ju ta lite urinvägsinfektion, och får bara hoppas lille Emil klarar sig från nå infektion :) massa kramar från mig! Adam hälsar grattis så mycket med :)

2010-09-02 @ 16:16:26
URL: http://miiimary.blogg.se/
Postat av: Cissi

Men vad skönt att ni har det bra!! =)

2010-09-02 @ 18:43:07
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Emma

Ni verkar ha d rätt gott på BB, så stanna ni så länge det behövs för att vara på den säkra sidan för både mor och son :) shit, du är ju mamma nu, haha, svårt att fatta ;) puss på er!

2010-09-02 @ 19:47:32
Postat av: Marre

Vad bra att ni blir ompysslade - det kan man aldrig fa nog av!!! Du far uppdatera sen nar du kommer hem. Njut av att mysa med Emil!

2010-09-02 @ 23:07:09
URL: http://marli.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0