Prommis..

Idag har vi varit på en kort prommis.. blåste ju så jäkla mycket så det var inte så kul att vara ute! Älsklingen är ledig idag och det är sååå skönt att ha honom hemma =)
Sen idag skulle vi behöva ta oss iväg och handla lite.. måste införskaffa mjölkfri mat! Ska prova att vara utan allt som innehåller mjölk för att se om det kanske hjälper lill pysens mage. Men jag älskar ju mjölk så det här kommer inte bli lätt! Inte ens laktosfritt får jag dricka nu under prövotiden..
Någon som har några tips på god mjölkfri mat??

Var in med honom igår på bvc och dom kikade på honomför att se att det inte var nåt annat än magen som besvärade honom.  Dom gjorde en kontroll vikt på honom också för att se så han får i sig nog med mat också.. och det kan vi ju lätt konstatera att han får! På drygt en vecka har han gått upp nästan 400g!! Så han är ju då inte hungrig iaf =)

Hihi.. imorse gjorde vi fotavtryck med vattenfärg på lill pysen.. fasen va svårt det var! Ska göra handavtryck också men då måste han sova för annars är det helt omöjligt =)

Annars blir det en lugn dag med massa vila i soffan..måste verkligen bli bättre på att ta det lugnt och vila när pysen sover!




Nä.. nu ska jag leta upp något att stoppa i magen.



Kommentarer
Postat av: Elina

Det lät ju lite läskigt. :/ Men förhoppningsvis går det över snart, och hoppas det hjälper att du äter mjölkfri mat. Fast du älskar mjölk, men vad gör man inte för sina små. :)

2010-10-06 @ 16:17:35
URL: http://volanen.blogg.se/
Postat av: Miii

mm hoppas det blir bättre utan mjölk, är ju många som brukar testa att vara utan det och det kan ju funka! får hoppas de :) vad bra att ni tagit vara på små fossingarna och händerna, alltid kul och ha kvar hur små dem egentligen var nu i början :) hihi. kram

2010-10-06 @ 20:15:59
URL: http://miiimary.blogg.se/

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0