Måndag igen..

Ja.. känns helt okey ändå.. lite segt bara när man har jobbat helg. Har ju kort dag imorgon och så är jag ledig på onsdag.. sweeet =)

Vaknade för ett tag sen av att ryggen värkte, vände på mig och försökte slumra lite till men det gick inte så då steg jag upp istället. Tur att klockan ändå var 9 så det ändå var typ stiga upp dags =)
Nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon och känner hur lillen har morgon gympa.. får mig nån spark då och då. Himla mysigt. Ska strax göra lite frulle och sen ska jag hoppa i duschen, tänkte försöka hinna (orka) dammsuga idag innan jobbet. Fasen va det dras in sand den här tide på året.. blir typ galen snart! Kanske skulle raka bort pälsen på Indias ben och mage så drar inte hon in lika mycket.. hihi. Gud va hon skulle se fånig ut!

Imorgon ska nog älsklingen och jag fara till Luleå en vända och kika lite på barnvagnar, mest bara för skojs skull för att klämma och känna lite för vi har hittat en som vi vill ha. Riktigt nice och himla bra pris! Man får välja färg och hjul och allt sånt där. Och så följer det med en bilstol och massa sånt också. Så den ska vi mest troligt beställa om ett tag, känns som att det är lite väl tidigt att göra det redan.

Var förbi min kusin igår efter jobbet. Både hon och hennes sambo har fyllt år nyss och så har dom gift sig också! Så vi for dit med lite blommor och satt och surrade ett tag och kollade på bröllopsbilder. Åhh va fina dom var! Hennes klänning var hur snygg som helst också. Man blir ju nästan lite sugen själv också.. haha.

Nä nu ska jag ta och göra nåt av den här dagen!

Kram

Kommentarer

Lämna en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0